xvagos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 http://multiplayerblog.mtv.com/2008/04/01/the-mystery-behind-playstation-3s-sometimes-mandatory-installations-as-far-as-we-know/ Αυτό είναι το Blu-Ray που νίκησε το HD-DVD και θα είναι το νέο μελλοντικό φορμά που θα επικρατήσει; Καήκαμαν....
S2Katana Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Καλά ότι θέλει γράφει ο καθένας εκεί μέσα.Ένας έγραψε ότι ήθελε 45 λεπτά για να αντιγραφεί το GT5P!Σε εμένα σε 10' ήταν έτοιμο. Και ούτε είναι τόσο φοβερό να αλλάξει μελλοντικά κανείς τον HDD του PS3.'Αλλωστε, με το .avi support όλοι θέλουμε μεγάλες χωρητικότητες. Αν τώρα ο άλλος θέλει να γκρινιάξει, πάντα κάτι θα βρίσκει. Για το BD δεν καταλαβαίνω που είναι το θέμα, νέα τεχνολογία είναι και θα βρεθούν τρόποι βελτίωσης της ταχύτητας, όπως συμβαίνει πάντοτε.
kage Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 εννοειτε μιας κ το xbox παιζει αντιγραφα κ χωρις καν τσιπαρισμα ειναι μεγαλο ατου για Ελλαδα.(απ οτι ειδα κ το wii εχει hack οποτε κ αυτο αλλα επειδη ειναι διαφορετικο με το gameplay p xei δεν νομιζω να εχει κανει πολλες πωλησεις στην ελλαδα). οι ξενοι ξεκινανε με βασικους μισθους κοντα στο 1000ε οταν σε μας ειναι 650 κ με τιμες εξοδων οσο των 1ων δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ αλλα πιστευω οτι στα φορουμ για ερωτησεις της καθε κονσολας πρεπει να υπαρχουν στο 1ο ποστ οι ερωτοαπαντησεις ,οι παρακατω. 1)παιζει αντιγραφα πως,ποιες εκδοσεις κ το λινκ 2)πως γραφεις αντιγραφα λινκ 3)το online game ειναι free ή εχει συνδρομη περα απο το να αγοραζεις το game? 4)παιζει αρχεια .mkv rip apo hd tainies-κυριως για το xbox μιας κ οι ταινιες θα ειναι μονο σε blue ray πια-? 5)δεχονται εξωτερικους σκληρους?-μπορεις να χεις μερικα game που θες φορτωμενα κ να τα παιζεις απο κει?
dreaming123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Έχω απο το Σάββατο το ps3!Ένα έχω να πω ωραίο design! Θα προτιμήσω το 360 για games. Για ταινίες mp3 κτλ το xbox. Το ps3 καλό είναι για Blu-Ray και το metal gear solid. Ήξερα τι έπαιρνα βέβαια αλλά τόσο χάλια το live δεν το περίμενα καμια σχέση με το 360 πραγματικά όμως...
telegamesvg Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ήξερα τι έπαιρνα βέβαια αλλά τόσο χάλια το live δεν το περίμενα καμια σχέση με το 360 πραγματικά όμως... Απο τοτε που βγηκε το PS3 λεω οτι το online συστημα του χρηζει αμεσης βελτιωσης ...πρεπει να γινει ποιο ενωποιημενο ... Το οnline στις next gen κονσολες ειναι αυτο που θα κρινει την μαχη.. Βεβαια η Sony μας εχει υποσχεθει το Home , αλλα μεχρι τοτε (ποτε??) θα επρεπε να ειχε κανει καποια βηματα δινοντας μας καποιες απτες ενδειξεις ..
atomsk Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 αγόρασα και εγώ xbox και μέσα σε 4 μέρες πέταξε rrod ..το γύρισα με την μια στο μαγαζί και πήρα τα λεφτά μου πίσω μετά απο φασαρία φυσικά και εγώ ήξερα τι έπερνα αλλά δεν περίμενα να κάψει φλάτζα τόσο γρήγορα
anamenos Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 καλά ρε atomsk , ή είσαι πολύ καντέμης ή μας κοροίδεύης ψηλό γαζί. Εγώ πάντος το έχω σχεδόν ένα χρόνο το παλιό μοντέλο (όχι falcon) και δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα...
atomsk Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 υπάρχει και 3ο ενδεχόμενο..η κονσόλα είναι για θερμάστρα
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Όλοι οι ps3ακιδες πιπίλαγαν συνέχεια κάτι που λέγετε prod(3 Κόκκινα λαμπάκια λόγο υπερθέρμανσης του xbox360) και για το πόσο ανθεκτική και πολύ καλή κατασκευή είναι το ps3... Έλα όμως που τώρα ΔΕΝ τους χαλάσει που έχει και το ps3 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που τείνουν να γίνουν επιδημία όπως αναφέρει αυτό το άρθρο. Τώρα τι έχουν να πουν για τα λαμπάκια του 360? Και κάτι άλλο το 360 λέγετε ότι θα λανσάρει χειριστήρια σαν του wii ορίστε και το σχετικό άρθρο.
atomsk Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 το γεγονός ότι το xbox έχει αρχίσει να πέρνει την κάτω βόλτα στις πωλήσεις παγκοσμίος δεν το αναφέρετε όμως
anamenos Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 νομιζω είναι λάθος οι πληροφορίες σου φίλε, το 360 έχει σχεδόν διπλασιάσει τις πωλήσεις του από πέρσι...
Udontneed2know Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 νομιζω είναι λάθος οι πληροφορίες σου φίλε, το 360 έχει σχεδόν διπλασιάσει τις πωλήσεις του από πέρσι... το 360 πουλαει λιγοτερο (απο το PS3) σε ολες τι περιοχες απο τον Ιανουαριο, ενω για την ευρωπη αυτο ισχυε 2-3 μηνες νωριτερα, για την Ιαπωνια, καλα εκει δεν χρειαζεται να πουμε κατι... Έλα όμως που τώρα ΔΕΝ τους χαλάσει που έχει και το ps3 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που τείνουν να γίνουν επιδημία όπως αναφέρει αυτό το άρθρο. Τώρα τι έχουν να πουν για τα λαμπάκια του 360? το αρθρο που παραθετεις δεν μιλαει για κανενα ποσοστο failure , απλα αναφερει ενα προβλημα, και σε καμια περιπτωση το συγκεκριμενο αρθρο δεν αναφερει την λεξη "επιδημια" παρα μονο οταν αναφερεται στην αρχη για το RROD του 360
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 το γεγονός ότι το xbox έχει αρχίσει να πέρνει την κάτω βόλτα στις πωλήσεις παγκοσμίος δεν το αναφέρετε όμως Αυτό από που το βλέπεις??? Γιατί εγώ άλλα βλέπω εδώ & εδώ.
Udontneed2know Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Αυτό από που το βλέπεις??? Γιατί εγώ άλλα βλέπω εδώ & εδώ. κανεις για πολοστη φορα μαλλον, οτι δεν καταλαβαινεις , δεν μιλησε για συνολικες πωλήσεις , στις οποιες το ps3 δεν εχει περασει το 360 ακομα, αλλα για τις εβδομαδιαιες και μηνιαιες απο τον δεκεμβρη μεχρι σημερα, τραβα λοιπον εδω για αρχη http://www.vgchartz.com/weekly.php?date=39425&boxartz=1 και προχωρα βδομαδα, βδομαδα μεχρι σημερα να δεις την κατασταση. Οσο για το nextgenwars παραμενει ανεκδοτο ακομα και τωρα που εβγαλαν τον fake real time counter των πωλησεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις