Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Την ίδια εντύπωση είχαμε και εμείς μέχρι που είδαμε αυτό

Αγαπητέ πελάτη,

Η εμπορική εγγύηση του προϊόντος που έχει αγοραστεί από την Ελλάδα,

αυτή τη στιγμή, είναι ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ και η διάρκεια αυτής όπως και οι όροι

που την διέπουν παρέχονται στον καταναλωτή κατά την αγορά του προϊόντος

γραπτώς, όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία. Επίσης βρίσκονται διαθέσιμες

στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.sony.gr .

Η Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/44/ΕΚ καθορίζει σε δύο χρόνια το χρονικό

διάστημα της νομικής εγγύησης, δηλαδή το διάστημα κατά το οποίο ο

επαγγελματίας πωλητής ευθύνεται απέναντι στον καταναλωτή για κάθε 'μη συμμόρφωση

των εμπορευμάτων του προς τη σύμβαση πώλησης'. Επειδή η Οδηγία αυτή έχει

φέρει σύγχυση σε όλες τις χώρες της ΕΕ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

επανεξετάζει την κοινοτική νομοθεσία ώστε να είναι πιο σαφής και ξεκάθαρη για

όλους.

Για αυτό το λόγο από όσο ξέρουμε και εμείς διετή εγγυηση έχουν οι

Γερμανία Αυστρία Τσεχία Πορτογαλία και Ιταλία και όχι όλες οι χώρες της

Ευρώπης.

Στη διάθεση για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Kotsifakis Dimitrios

C.I.C. Administrator / C.I.C. Dept

SONY Hellas S.A.

1 Vas. Sofias Str, Marousi, 151 24

Athens, Greece

Ότι να' ναι

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πάρουμε απαντήσεις πάντως σύντομα. Το ps3 έκλεισε ένα χρόνο στην Ευρώπη σε κάποιον θα χαλάσει και θα μάθουμε τι στάση τήρησε η sony hellas....η αλήθεια είναι πάντως ότι το απαντητικό email δεν μας τα λέει καθόλου μα ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.

Είτε είμαστε πολίτες Β'κατηγορίας λοιπόν (είναι δεδομένο ότι είμαστε αλλά μέχρι και εκεί ρε παιδί μου?) είτε η sony hellas μας πιάνει κώτσους :/.

Δημοσ.

Chill αυτός είναι και ένα από τους λόγους που στην Ελλάδα είναι σχεδόν κυρίαρχη κονσόλα το 360 κάτι που δεν γινότανε σε καμία περίπτωση με το ΧΒΟΧ1 , και ούτε φυσικά συμβαίνει στες υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης πλην Σκανδιναβίας και Βρετανίας

Δημοσ.

Είτε είμαστε πολίτες Β'κατηγορίας λοιπόν (είναι δεδομένο ότι είμαστε αλλά μέχρι και εκεί ρε παιδί μου?) είτε η sony hellas μας πιάνει κώτσους :/.

Με ΕΝΑΝ χρονο μικροτερη εγγυηση και ΚΑΠΕΛΟ 50 ευρω στην ευρωπαικη τιμη .

Και θα παω εγω να δωσω λεφτα στην Sony Hellas . ? OXI

Οταν θα παρω PS3 θα το παραγγειλω απο εξω .

Δημοσ.
Με λιγα και ΕΝΑΝ χρονο μικροτερη εγγυηση και ΚΑΠΕΛΟ 50 ευρω στην ευρωπαικη τιμη .

Και θα παω εγω να δωσω λεφτα στην Sony Hellas .

Οταν θα παρω PS3 θα το παραγγειλω απο εξω .

Σωστός! Ας πούμε, αν θες PS3 το παίρνεις πχ από Pixmania που παρέχει και την εγγύηση των 2 ετών.... Άλλωστε το service της Sony Hellas δεν φημίζεται για την εξυπηρέτηση του το αντίθετο μάλιστα.

Δημοσ.
Chill αυτός είναι και ένα από τους λόγους που στην Ελλάδα είναι σχεδόν κυρίαρχη κονσόλα το 360 κάτι που δεν γινότανε σε καμία περίπτωση με το ΧΒΟΧ1 , και ούτε φυσικά συμβαίνει στες υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης πλην Σκανδιναβίας και Βρετανίας

Μπα, δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος. Για την Ελλάδα ειδικά αυτό που μετράει περισσότερο είναι ότι παίζεις αντίγραφα.

Δημοσ.

Υπάρχουν επίσημοι αριθμοί για τις πωλήσεις κονσολών στην Ελλάδα; Και αν ναι που;

Δημοσ.
ναι γιατί στον υπόλοιπο κόσμο δεν παίζουν αντίγραφα

αλλο να ειναι το 95% με αντιγραφα και αλλο το 5%

Δημοσ.
ναι γιατί στον υπόλοιπο κόσμο δεν παίζουν αντίγραφα

Παίζουν αλλά δεν είναι το ίδιο ποσοστό με εμάς. Εμείς ανοίκουμε στην κατηγορία που είναι και κάποιες λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες όπως κάποιες Ασιατικές ή Νοτιοαμερικάνικες που η πειρατεία είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη επειδή ο κόσμος δεν έχει αρκετά φράγκα.

Δημοσ.
αλλο να ειναι το 95% με αντιγραφα και αλλο το 5%

σε ποια χωρα χρησιμοποιουν μονο 5% αντιγραφα; εκτος και αν εννοεις τιποτα βρυξελες :-D

Δημοσ.

εγω παντος σε ολα τα gamertag-compare games των ξενων,βλεπω πανω απο 120-150 παιχνιδια....τωρα πως γινετε αυτο.(και οχι παιχνιδια νοικιασμενα με 0-100 achieve,αλλα 1000αρικα).

Δημοσ.
εγω παντος σε ολα τα gamertag-compare games των ξενων,βλεπω πανω απο 120-150 παιχνιδια....τωρα πως γινετε αυτο.(και οχι παιχνιδια νοικιασμενα με 0-100 achieve,αλλα 1000αρικα).

Οι ξένοι (λολ) βρίσκουν πολύ πιο εύκολα να τα νοικιάζουν και με λιγότερα φράγκα (αναλογικά) και πολλοί που τα αγοράζουν τα πουλάνε μετά ή τα ανταλλάζουν κλπ. Είναι και πολύς κόσμος που περιμένει να πέσει η τιμή σε κάποια παιχνίδια για να τα πάρει.

Δημοσ.

οταν βγει ενα παιχνιδι για παραδειγμα, πας το παλιο και με 10 ευρω εχεις το καινουριο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...