Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως κι εγώ αν και συμφωνώ ότι το ps3 γενικά δεν αξίζει σαν παιχνιδομηχανή σε σύγκριση με το 360 (για πολλούς λόγους που δεν χρειάζεται να τους ξανά αναφέρω , στα συγκεκριμένα screenshots δεν βρήκα κάποια εμφανή διαφορά. Το να ζουμάρει κάποιος για να βρει πυτιρίδες στα μαλλιά δεν λέει τίποτα.

Το 360 πλέον έχει 199 ευρώ και με ένα καλό τσιπάρισμα έχεις τα πάντα...ακόμα και live και δεν χρειάζεται σκληρός δίσκος ούτε bluray για να παίξεις παιχνίδια ΣΗΜΕΡΑ.

Αν αύριο έχουμε ριζικές αλλαγές στο gaming μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα...άλλωστε έχω στα υπ όψιν μου και την αγορά ps3 για bluray player όταν θα βρίσκω bluray στο video club της γειτονιάς μου και όχι μόνο στην Ραφήνα :P

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα παιχνίδια του Xbox 360 είναι region-free? Βλέπω στο games-asia.com ότι έχει Games [Asian & Japan] και [uSA]...

Τα USA παίζουν σε ευρωπαϊκή κονσόλα???

Γενικά αυθεντικά φτηνά games που υπάρχουν για το xbox??? 70 ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση να δίνω... 30 με 35 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά είναι καλά (τόσο βγαίνουν απ΄το games-asia.com)

Δημοσ.
chill kai pds,αν δεν βλέπετε διαφορές, ή έχετε πάθει ανοσία που λέει κι ο storm ή δεν θέλετε να τις δείτε. :P

η πολυ απλα πασχουν απο το συνδρομο Foldering, :-)

(μην αρχισετε τα μπινελικια,χαβαλε κανω).

Δημοσ.
καλύτερα το σύνδρομο Foldering παρά το σύνδρομο στέρησης RROD (και εγώ πλάκα κάνω ε , χαχα)

τουλαχιστον εμεις δεν πληρωσαμε 800 ευρω για σκληρο δισκο με πορτακι,για να κατεβαζουμε ντεμος και τρειλερ του intiana jones,απλα πηραμε ενα seagate 500gb εξωτερικο με 90 ευρω,και καναμε την δουλεια μας :-)

και επισης,εμεις και RLOD να παθουμε,δεν μας νοιαζει γιατι εχουμε χορτασει παιχνιδι τοσο καιρο με τοσες αντιγραφες,ενω εσεις,ακομα παιζετε με το Final Resistance :-D

Δημοσ.

Το επιχείρημα του rrod έχει καταρριφθεί προ πολλού δυστυχώς. Ναι χαλάει αλλά αντικαθίσταται σε 1-2 βδομάδες tops. Ναι το προϊόν κατασκευαστικά είναι gtp αλλά ακόμα και για 199 ευρώ σου προσφέρουν 3ετή εγγύηση (απ'ότι διαβάζω, δεν το έχω ψάξει). Εμείς από την άλλη σκάσαμε 400+ευρώ (εγώ 416 τον Γενάρη) παίρνουμε ένα προϊόν με ένα έτος εγγύηση και το helpcenter της sony hellas απαράδεκτο....Ακόμα θυμάμαι τα post του παλικαριού (στο ps3forums) που του έχουν χαλάσει 3 συνεχόμενα ps3 και τρελαίνομαι. Κοροϊδεύαμε τους xboxers τόσο καιρό, τους κάναμε πλακίτσα για το rrod αλλά και εμείς δεν είμαστε σε καλύτερη μοίρα. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ όποτε βάζω blu ray στο drive....σκέφτομαι "θα το διαβάσει άραγε?"* :P.

*φτου φτου φτου μη το ματιάσω τα διαβάζει όλα :D

Δημοσ.

chill ειναι να μην σου τυχει.και εμενα το 360 με 20-24 ωρες gaming την ημερα,(φυγε εσυ ελα εσυ ειμαστε),δεν μασαει μια.του εχω βαλει βεβαια και εγω εξτρα ανεμιστηρες + στροφες στο φουλ.ευτυχως μου βγηκε πολυ καλη κατασκευη το δικο μου.

Δημοσ.

Ρε συ το θέμα είναι άλλο, δεν μιλάω για τις πιθανότητες να σου τύχει κάτι κακό. Το θέμα είναι τι έπεται....Και τα όσα έχω ακούσει και διαβάσει τελευταία με έχουν απογοητεύσει πλήρως.

Αν σας χαλάσει το xbox θα μείνετε 15 μέρες χωρίς xbox.

Αν μας χαλάσει το ps3 βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και αν η ζημιά προκύψει μετά τον 1ο χρόνο LOS POULOS, BUY IT AGAIN. Έτσι τουλάχιστον απάντησαν σε ένα παλικάρι που έστειλε email στην sony hellas.

Και δεν αντιλέγω ότι το xbox χαλάει πολύ περισσότερο από το ps3 αλλά για τρία χρόνια έχετε καθαρίσει ότι και να γίνει σε αντίθεση με εμάς.

Εδώ ρε σήμερα μου ήρθε το gran tourismo prologue το οποίο περιείχε μέσα μια διαφήμιση που έλεγε "Protect your ps3 with continous play". Τι είναι αυτό? Υπηρεσία με 5λίρες/μηνά η οποία σου προσφέρει άμεση αντικατάσταση της κονσόλας σε περίπτωση ζημιάς....Μάλιστα θα πρέπει να πληρώνω μηνιαίως ΚΑΙ την εγγύηση τώρα (δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο για Ελλάδα, εγώ από το play.com το πήρα)?

Και για να μην παρεξηγηθώ είμαι υπερευχαριστημένος από το ps3 στους 3 μήνες που το έχω σε σημείο που ειλικρινά απορώ όντας φανατικός pcάκιας :P. Αλλά αυτά τα πράγματα με τις εγγυήσεις όμως μου έχουν ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά σόρρυ για το offtopic αλλά μπορεί κάποιος να υποδείξει 2-3 ενδεικτικά eshop που να πουλάνε φτηνά ευρωπαϊκά Xbox 360 games??

Δημοσ.

Αν σας χαλάσει το xbox θα μείνετε 15 μέρες χωρίς xbox.

Αν μας χαλάσει το ps3 βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και αν η ζημιά προκύψει μετά τον 1ο χρόνο LOS POULOS, BUY IT AGAIN. Έτσι τουλάχιστον απάντησαν σε ένα παλικάρι που έστειλε email στην sony hellas.

Έχω την εντύπωση πως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές στην Ευρώπη έχουν 2 χρόνια εγγύηση...

Δημοσ.

το χαρτι που ειχε μεσα το arcade που πηρα πριν 3 βδομαδες περιπου λεει για 3 χρονια σε περιπτωση rrod

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση πως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές στην Ευρώπη έχουν 2 χρόνια εγγύηση...

Την ίδια εντύπωση είχαμε και εμείς μέχρι που είδαμε αυτό

Αγαπητέ πελάτη,

Η εμπορική εγγύηση του προϊόντος που έχει αγοραστεί από την Ελλάδα,

αυτή τη στιγμή, είναι ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ και η διάρκεια αυτής όπως και οι όροι

που την διέπουν παρέχονται στον καταναλωτή κατά την αγορά του προϊόντος

γραπτώς, όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία. Επίσης βρίσκονται διαθέσιμες

στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.sony.gr .

Η Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/44/ΕΚ καθορίζει σε δύο χρόνια το χρονικό

διάστημα της νομικής εγγύησης, δηλαδή το διάστημα κατά το οποίο ο

επαγγελματίας πωλητής ευθύνεται απέναντι στον καταναλωτή για κάθε 'μη συμμόρφωση

των εμπορευμάτων του προς τη σύμβαση πώλησης'. Επειδή η Οδηγία αυτή έχει

φέρει σύγχυση σε όλες τις χώρες της ΕΕ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

επανεξετάζει την κοινοτική νομοθεσία ώστε να είναι πιο σαφής και ξεκάθαρη για

όλους.

Για αυτό το λόγο από όσο ξέρουμε και εμείς διετή εγγυηση έχουν οι

Γερμανία Αυστρία Τσεχία Πορτογαλία και Ιταλία και όχι όλες οι χώρες της

Ευρώπης.

Στη διάθεση για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Kotsifakis Dimitrios

C.I.C. Administrator / C.I.C. Dept

SONY Hellas S.A.

1 Vas. Sofias Str, Marousi, 151 24

Athens, Greece

Το πλήρες "καυτό" θέμα θα το βρείτε εδώ http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2478

Στην πολιτισμένη ευρώπη..

Ακριβώς αλλά εδώ είναι ΟΥΓΚ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΓΚ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...