Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πω πω τεραστια διαφορα!!

Τυφλωθηκα απο τα γραφικα των ζυγων εικονων:-D

Σοβαρα τωρα..η διαφορα που ειναι?

Εχει ψαλιδα η τριχα παλι?

Ε ρε,με τι καθεται και ασχολειται ο καθενας:lol:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πω πω τεραστια διαφορα!!

:confused:δοκιμασες να δεις τις εικονες σε φουλ μεγεθος....

μαλλον μετα θα πρεπει να κανεις edit to post σου

Δημοσ.

ρε pds νομίζω είναι πράγμα που φαίνεται. Στις συγκεκριμένες pics η ποιότητα των γραφικών για την έκδοση για 360 είναι πολύ καλύτερη...

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω ότι το xbox στην γραφική απεικόνιση των multi υπερτερεί αλλά ειλικρινά στις συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν καταλαβαίνω διαφορά :/.

Pds επειδή η διαφορά φαίνεται να είναι τεράστια - με αυτά που λένε και με το στόμφο που το παρουσιάζουν - προτείνω να πάμε μαζί σε οφθαλμίατρο μέσα στην βδομάδα, να μας έρθει και πιο οικονομικά :P.

Δημοσ.
Πω πω τεραστια διαφορα!!

Μάλλον έχεις πάθει ανοσία στο aliasing και στο χαμηλο texturing.... :)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μάλλον έχεις πάθει ανοσία στο aliasing και στο χαμηλο texturing.... :)

Μαλλον δεν ασχολουμαι με τριχες:)

Eξαλλου εχω συνηθισει καπως διαφορετικα.

Χωρις textures και μηδενικο antialliazing

2266828390_075163eb59_b.jpg

2266828382_9fb5648bbd_b.jpg

2266828392_16ae24ee7e_b.jpg

Για να μην ειμαι offtopic ομως συνεχιστε το vs για αυτο το χαρμα οφθαλμον παιχνιδι.LOL:lol:

945633_20080329_screen001.jpg

945632_20080329_screen002.jpg

Pds επειδή η διαφορά φαίνεται να είναι τεράστια - με αυτά που λένε και με το στόμφο που το παρουσιάζουν - προτείνω να πάμε μαζί σε οφθαλμίατρο μέσα στην βδομάδα, να μας έρθει και πιο οικονομικά :P.

Mα ειναι τεραστια ρε συ.Αυτο το ετσι και αλλιως αριστο σε γραφικα παιχνιδι,απογειωνεται στο θεικο 360:-D

Δεν χαλαμε χατηρι σε κανεναν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μαλιστα,και απο που προκυπτει οτι ειμαι τρολλ.?

Μαλλον απο το οτι δεν ειχες να προσθεσεις κατι.:rolleyes:

Ξερω οτι ζηταω πολλα,αλλα κανε μια προσπαθεια την επομενη φορα.

Οπως και να 'χει καλη συνεχεια στον αγωνα που δινεις:-)

Δημοσ.

μα ολο το revamp του thread ηταν απο trolling.

καλα ηταν κατω μερικες ωρες....

και μετα λες και εσυ "το θεικο 360 κανει την μουφα να απογιωθει"

αν ηταν πιο καλο στο ps3 θα λεγες ομως οτι η κονσολα που εχεις ειναι ανωτερη.

Επισκέπτης
Δημοσ.
μα ολο το revamp του thread ηταν απο trolling.

καλα ηταν κατω μερικες ωρες....

Δεν το ανεβασα εγω παντως.Για μενα καλυτερα να κλειδωσει αν θες την αποψη μου γιατι δεν εχει να προσφερει κατι ουσιατικο στο vs περα απο ανουσιες συγκρισεις εικονων.

και μετα λες και εσυ "το θεικο 360 κανει την μουφα να απογιωθει"

αν ηταν πιο καλο στο ps3 θα λεγες ομως οτι η κονσολα που εχεις ειναι ανωτερη.

Το παραλογο ειναι η αντιδραση μου,ή οι επομενες απαντησεις για την ανωτεροτητα της εκδοσης για 360 ενως μετριοτατου σε γραφικα παιχνιδιου?

Οχι δεν θα ελεγα τπτ.Με συγκρισεις multi παιχνιδιων εχω παψει να ασχολουμε απο εποχες Tomb raider(saturn vs psx).Οχι οτι και τοτε ''καιγομουν'' αλλα τεσπα..

Δημοσ.

ρε παιδιά και να κλείσει το συγκεκριμένο topic θα ξεκινήσει άλλο , γιαυτό εγώ λέω να μην κλειδωθεί το topic απλά καλύτερα να ρίξουμε λίγο του τόνους μέχρι το επόμενο ΑΑΑ τίτλο :lol:

Δημοσ.

anamenos μην ανησυχείς δεν κλειδώνει το thread. Ίσα ίσα που αυτό το thread φτιάχτηκε για να μην χαλάνε όλα τα υπόλοιπα. :lol:

p.s. chill kai pds, δεν λέω ότι είναι κάτι σημαντικό, αλλά αν δεν βλέπετε διαφορές, ή έχετε πάθει ανοσία που λέει κι ο storm ή δεν θέλετε να τις δείτε. :P

Δημοσ.
anamenos μην ανησυχείς δεν κλειδώνει το thread. Ίσα ίσα που αυτό το thread φτιάχτηκε για να μην χαλάνε όλα τα υπόλοιπα. :lol:

p.s. chill kai pds, δεν λέω ότι είναι κάτι σημαντικό, αλλά αν δεν βλέπετε διαφορές, ή έχετε πάθει ανοσία που λέει κι ο storm ή δεν θέλετε να τις δείτε. :P

Και εγώ να προσθέσω ότι εθελοτυφλούν....

Εγώ πάντως τους δικαιολογώ(Καθότι ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνετε) αφού:

1. Live σαν του 360 δεν έχουν και εκτός αυτού η sony τους πάει από καθυστέρηση σε καθυστέρηση.

2. Παιχνίδια σαν του 360 δεν έχουν(Και στην ποικιλία αλλά και στην ποιότητα)

3. Αντίγραφα(Να τα λέμε όλα) δεν έχουν(Και ούτε πρόκειται να έχουν αφού είδη έχει περάσει κοντά χρόνος και κάτι που βγήκε στην αγορά το ps3 και ακόμα είναι στη αναμονή το θέμα αντίγραφα στο ps3)

και

4. Εμείς του 360 τους μιλάμε με αποδείξεις(Φωτογραφίες - βίντεο) και αυτοί μας λένε είτε ότι δεν έχουμε δίκιο και δεν ξέρουμε τι λέμε είτε ότι δεν τους ενδιαφέρουν και τόσο τα γραφικά(Τότε τι τους ενδιαφέρουν???) που παλιότερα μας έλεγαν είτε καθίστε να βγουν οι παιχνιδάρες(Το ακούμε πόσους μήνες αυτό) του ps3 και θα τα πούμε είτε ότι το 360 έχει φτάσει στα όρια του και δεν μπορεί να δώσει άλλα σε γραφικά και επιδόσεις γενικότερα(Και το 360 ολο τους βγάζει ψεύτες με όλο και καλύτερα παιχνίδια που βγαίνουν συνεχώς(Βλέπε: vikings, condanded 2, bioshock, rainbow six vegas 2, devil may cry 4 και πολλά άλλα...).

5. Το ότι πρέπει να κάνεις εγκατάσταση(5gb και άνω ανάλογα το παιχνίδι) στα νεώτερα παιχνίδια ώστε να διορθωθούν κάπως τα "loading times" και ότι από τον 40gb(τώρα ποια ενώ στην αρχή ξεκίνησε με 60 αλλά είδε ότι δεν τραβάει λόγο ακριβής κονσόλας και όχι μόνο και έκανε περικοπές στο δίσκο και σε

πολλά άλλα(Βλέπε συμβατότητα παιχνιδιών ps3, card reader, usb ports)).

Αυτά είχα να πω κατά τι ταπεινή μου γνώμη - άποψη.

Δημοσ.

Ας μας δειξει λοιπον καποιος τις τοσο προφανεις διαφορες που δεν βλεπουμε, εγω οχι μονο δεν βλεπω καμια, αλλα ειμαι και σιγουρος οτι αν στο αρχικο ποστ ,σας ελεγαν οτι οι φωτογραφιες ειναι αναποδα (ps3/360) παλι μερικοι θα εβρισκαν διαφορες υπερ του 360.

Δημοσ.

Γιατί κόλλησες μόνο στις φώτο που ανέβαζε στο τόπικ ο φίλος "the_sheep" εγώ μίλαγα γενικότερα για το θέμα γιατί πολύ απλά αυτό δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο(Η υπεροχή του 360 έναντι του ps3) εκτός από μερικές εξαιρέσεις.

Πιστεύω φάνηκε απ' όλο το ποστ μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...