The_Edge Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 [...] Δεν το παω σε συγκριση με 360 αλλα απανταω σε μια συγκεκριμενη ερωτηση.''αξιζει''?''ναι αξιζει''. [...] Ναι, ξέρεις όμως φαντάζομαι ότι το topic λέγεται PS3 vs 360. Είναι δηλαδή ένα topic για ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ.
jowl_tnt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 και βγαινει ενας σε καποιο φορουμ και σου λεει οτι το ps3 δεν εχει παιχνιδια ή οτι δεν αξιζει,εσυ πως θα τον αντιμετωπισεις.?(γενικα μιλαω οχι μονο για σενα)Εγω ειμαι αυτος που ελεγα οταν βγηκε οτι δεν αξιζει να το αγορασει κανεις εκεινη την εποχη.Εγω ειμαι αυτος που λεει τωρα οτι αξιζει. Τοσο απλα.Τωρα ο καθενας απο κει και περα εχει την αποψη μου. Δεν το παω σε συγκριση με 360 αλλα απανταω σε μια συγκεκριμενη ερωτηση.''αξιζει''?''ναι αξιζει''. Όταν το θέμα λέγετε PS3 vs XBOX 360 και εσύ μας λες οτι μιλάς γενικά και δε συγκρίνεις, είσαι OFF Topic...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Ναι, ξέρεις όμως φαντάζομαι ότι το topic λέγεται PS3 vs 360. Είναι δηλαδή ένα topic για ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ. Ναι,ξερεις ομως φανταζομαι οτι μια συζητηση ξεφευγει λιγο απο το θεμα γενικα,δεν ειναι η πρωτη φορα.Σαν mod που εισαι θα το γνωριζεις.Τοση ωρα με το παιδι μιλαγαμε για το αν αξιζει ή οχι και οχι για συγκριση αν δεν κανω λαθος. Επισης μια συγκριση δεν γινεται μονο με το εντελως επιφανειακο εικονα vs εικονα.Υπαρχουν και αλλοι τροποι για συζητηση.Ακομα και σε ενα vs θεμα το να συζητησεις για το αν αξιζει το ps3 ή οχι ειναι εντος θεματος νομιζω.
MiltoZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 και βγαινει ενας σε καποιο φορουμ και σου λεει οτι το ps3 δεν εχει παιχνιδια ή οτι δεν αξιζει,εσυ πως θα τον αντιμετωπισεις.? Αν κάποιος πει ότι το ps3 δεν έχει παιχνίδια ή ότι δεν αξίζει είναι φάουλ. Αν πει ότι έχει λιγότερα παιχνίδια από το 360 είναι γεγονός και αν πει ότι αξίζει λιγότερο από το 360 είναι άποψη. Αν πει ότι αξίζει λιγότερο από το 360 γιατί έχει λιγότερα παιχνίδια είναι άποψη με επιχειρήματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Αν κάποιος πει ότι το ps3 δεν έχει παιχνίδια ή ότι δεν αξίζει είναι φάουλ. Αν πει ότι έχει λιγότερα παιχνίδια από το 360 είναι γεγονός και αν πει ότι αξίζει λιγότερο από το 360 είναι άποψη. Αν πει ότι αξίζει λιγότερο από το 360 γιατί έχει λιγότερα παιχνίδια είναι άποψη με επιχειρήματα. Με ενα τετοιο ποστ δεν μπορω να διαφωνησω. Δεν το εκανες πιο νωρις για να τελειωναμε μια ωρα αρχιτερα??:-D
evilsonic665 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Αν κάποιος πει ότι το ps3 δεν έχει παιχνίδια ή ότι δεν αξίζει είναι φάουλ. Αν πει ότι έχει λιγότερα παιχνίδια από το 360 είναι γεγονός και αν πει ότι αξίζει λιγότερο από το 360 είναι άποψη. Αν πει ότι αξίζει λιγότερο από το 360 γιατί έχει λιγότερα παιχνίδια είναι άποψη με επιχειρήματα. So there u have it godammit. Σε καμμία περίπτωση εγω προσωπικά δεν υποστήριξα οτι καποιος που θα αγορασει ps3 δεν θα έχει πληθώρα επιλογών σε παιχνίδια,και κάποια καλα exclusives. Ειπα οτι άν εχουμε ένα μοντελο επιλογής Α : XBOX 360 B : PLAYSTATION 3 Και λάβουμε υπ'όψιν τoν παράγοντα software(multiplatform/exclusives),ουσιαστικά δηλ. τον λόγο ύπαρξης και επιτυχίας μίας κονσόλας,το playstation 3 δέν υπερτερεί σε καμμία περίπτωση ώς αγορά,οπότε και αντικειμενικά(μια λέξη που ορίζει κατι το οποίο είναι πλειοψηφικά,η στο σύνολο αποδεκτό)δεν είναι είναι η καλύτερη αγορά,αν κάποιος αναλογιστεί με γνώμονα τα παραπάνω τις επιλογές που έχει.υποκειμενικα φυσικά και μπορεί να είναι. Simple as that.
Commentator Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Ναι όπως προέχουν πει ΠΟΛΛΑ άτομα εδώ μέσα με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ(ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ) όλοι του ps3 σας ακούμε να λέτε περιμένετε αυτό(Π.χ. "οταν βγει το gta.εκει να δεις..."(Το λέω καθαρά φιλικά μην το παρεξηγήσεις)) περιμένετε το άλλο... Πόσο καιρό ακόμα θα χρειαστεί να περιμένετε για να καταλάβετε το αυτονόητο... λαθος καταλαβες.Εγω δεν παιρνω το μερος κανενος γιατι δεν εχω Ps3,xbox360, ενα σχολιο για αυτους που θα τρολιαζουν εκανα.
papeipa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Λοιπον 4 μηνες συμβιωσης με το Ps3 δεν μου προσφεραν απολυτως τπτ!Μια ταινια Blue Ray Ghost Rider ενα Game Drakes Fortune και τπτ αλλο ειναι ολη μερα κλειστο!!!!Κλαιω καθε μερα τα 440 ευρω που ξοδεψα(το μονο καλο ειναι τα 3 παιχνιδια που λενε πως θα βγουν GoW,GT5.MGS4)!!!!Αντιθετως δεν προλαβαινω να κατεβαζω games για το 360(απο Poker ,Pool μεχρι Dark sector βασικα τα εχω ολα οσα εχουν βγει μεχρι τωρα γυρω στα 80) και καιγομαι!Εχω λιωσει κυριολεκτικα στο Live και μπορω να πω οτι 360 = εθισμος!!!Η διαφορα μεταξυ των 2 κονσολων ειναι οτι η μια ειναι παιχνιδιαρικη σε προκαλει να παιξεις μαζι της και η αλλη ακριβως το αντιθετο!Απορω πως το Ps3 πουλαει!!!Προσφερει λιγοτερα πραγματα(ποιοτητα παιχνιδιων, Live) σε υψηλοτερη τιμη και με ταραστια διαφορα κοστους software!Φαινεται οτι το Marketing δουλευει παρααα πολυ καλα εκει στη Sony!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Αντιθετως δεν προλαβαινω να κατεβαζω games για το 360 Μολις ειπες το λογο.
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μην ξεχνάμε και το live της κάθε κονσόλας και τι προσφέρει το καθένα. Συγκρίνετε τώρα το live του ps3 που είναι σε πρώιμο - αρχικό στάδιο με αυτό του xbox360 που υπάρχει από το xbox1. Και στο κάτω κάτω λέγονται(Και τα δυο) παιχνιδομηχανές - κονσόλες και όχι σύστημα οικιακού κινηματογράφου(Ps3) ή κάτι τέτοιο...
The_Sheep Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 ενα μικρο τεστ , βρειτε απο ποια κονσολα ειναι η καθε φωτο του ιδιου παιχνιδιου ποια φωτο , ανηκει σε ποια κονσολα λοιπον ?? οι μονες ειναι απο PS3 και οι ζυγες 360 για τους απιστους θωμαδες περισσοτερα εδω http://www.gamespot.com/ps3/sports/wwesmackdownvsraw2009/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;all http://www.gamespot.com/xbox360/sports/wwesmackdownvsraw2009/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;all
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Τελικά καταντάει πολύ κουραστικό - μονότονο να βλέπουμε συνέχεια(Πλην από πολύ λίγες περιπτώσεις) να τρώει συνέχεια ήττες σε θέμα γραφικών(Και όχι μόνο) το ps3...
anamenos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 ε μόνο όταν βγουν και παιχνίδια που είναι καλύτερα στο PS3 θα αλλάξει αυτή η μονοτονία...
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Και πότε λες να γίνει αυτό? Eγώ πιστεύω όταν βγούνε οι νέες γενιές κονσολών(Ps4 vs xbox 720)(Χουμορ κάνω(Μπορεί και όχι όμως) αρχηγέ χουμορ))
Προτεινόμενες αναρτήσεις