Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν θέλει και πολύ ψάξιμο. :lol: Άμα είναι αυτά όμως "μικρά" αρνητικά, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσαν να είναι τα μεγάλα :P

Μην ανυσηχεις μιλτο.Οι haters κανουν καλη δουλεια.Δεν υπαρχει αρνητικο για το ps3 που να μην εχει βγει.Μην σου πω οτι κρατανε και αρχειο.lol

Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα αλλά που θα πάει... It will get there. Με τα ψέματα όμως δεν γίνεται δουλειά.

Θελει λιγη δουλιτσα ακομα για να γινει η απολυτη αγορα ναι συμφωνουμε:-D

Προς το παρον ειναι πολυ καλη αγορα.

Με τις παρωπιδες δεν γινεται δουλεια οντως.

ΥΓ.Επειδη καποιος φιλος μιλησε σε προηγουμενο ποστ για τα γραφικα του GT5pr.

απο το review του UK IGN.

Criticism aside, though, the cars look absolutely remarkable. We have it on Graphicsgood authority the average car in Gran Turismo contained around 4,000 polygons. The figure for GT5 Prologue apparently exceeds 200,000 – and, in some cases, there are over twice as many cars on track as in the past. We always felt a little lonely on track in past GT games – six cars doesn't really cut it. Forza Motorsports 2's eight was a bit paltry too, but GT5 Prologue can accommodate double that (although not on all tracks). All at a silky smooth 60 frames per second and a blisteringly sharp 1080p, mind you. The amount of detail in the cars themselves is mind-boggling, and the attention to detail unparalleled.

Graphics 9.5

We don't really have qualms saying GT5 Prologue is the best looking racing sim we've ever laid eyes on. Super crispy car models, hyper-detailed interiors... it's gorgeous.

http://ps3.ign.com/articles/862/862420p2.html

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Last time i checked μια κονσόλα που εχει το 1/10 του καλού αποκλειστικού software σε σχέση με τον ανταγωνισμό,90+% των multiplatform βγαίνουν υποδεέστερα σε αυτήν 1,5 χρόνο μετά την κυκλοφορία,απαιτεί install τρώγοντας gb απο τον σκληρό δίσκο για να ανταπεξέλθει στα loading times,και μεσα σε μήνες εχασε 2 USB,ενα card reader και backwards compatibility για παίξει το 1/10 του ρόλου που η κατασκευάστρια εταιρία προανείγγειλε οτι θα πάιξει όσων αφορά της πωλήσεις,δέν ήταν μια αντικειμενικα καλή επιλογή.

Μπορεί και να κάνω λάθος.:rolleyes:

+10 από εμένα

Δημοσ.

Ναι όπως προέχουν πει ΠΟΛΛΑ άτομα εδώ μέσα με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ(ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ;)) όλοι του ps3 σας ακούμε να λέτε περιμένετε αυτό(Π.χ. "οταν βγει το gta.εκει να δεις..."(Το λέω καθαρά φιλικά μην το παρεξηγήσεις)) περιμένετε το άλλο...

Πόσο καιρό ακόμα θα χρειαστεί να περιμένετε για να καταλάβετε το αυτονόητο...

Δημοσ.
Φιλε μου δεν γινεται ετσι συζητηση.Θα σου βρω εγω αλλα τοσα ''μικρα'' αρνητικα για το 360 και θα ξημερωσουμε.Δεν θα το κανω γιατι δεν εχω ως χομπι να ψαχνω αρνητικα για το 360,οπως κανουν δηλαδη το 90% των xbox fans για το ps3.

Μην το αγορασεις αν δεν σου αρεσει.Εγω την δικη μου αποψη την ειπα.

Ειναι αντικειμενικα καλη επιλογη.

Μίλησα καθόλου εγώ(o hater?)για εμένα και άν θα το αγοράσω PDS?εγω λέω :

1/10 του καλού αποκλειστικού software σε σχέση με τον ανταγωνισμό,90+% των multiplatform βγαίνουν υποδεέστερα σε αυτήν 1,5 χρόνο μετά την κυκλοφορία,απαιτεί install τρώγοντας gb απο τον σκληρό δίσκο για να ανταπεξέλθει στα loading times,και μεσα σε μήνες εχασε 2 USB,ενα card reader και backwards compatibility για παίξει το 1/10 του ρόλου που η κατασκευάστρια εταιρία προανείγγειλε οτι θα πάιξει όσων αφορά της πωλήσεις

και εσύ μου λές οτι όλα τα πταίσματα αυτά ειναι ανάλογα με

''μικρα'' αρνητικα για το 360

και οτι για την αγορά μιας κονσόλας υπάρχει κάτι που εσύ βλέπεις το οποίο αντισταθμίζει τα παραπάνω.

Και επιμένεις οτι μιλάς αντικειμενικά παρ'ολα αυτα...oh well.

(επειδή θα χρειαστείς βοήθεια σου δινω τα όπλα σου,τώρα και με επίστρωση καραμέλας : bluray,rlod,)

Επισκέπτης
Δημοσ.

και οτι για την αγορά μιας κονσόλας υπάρχει κάτι που εσύ βλέπεις το οποίο αντισταθμίζει τα παραπάνω.

Και επιμένεις οτι μιλάς αντικειμενικά παρ'ολα αυτα...oh well.

(επειδή θα χρειαστείς βοήθεια σου δινω τα όπλα σου,τώρα και με επίστρωση καραμέλας : bluray,rlod,)

Φιλε δεν εχω μιλησει ΠΟΤΕ για rod, για blu ray εχω μιλησει αλλα μονο οταν οι ακουω με σιγουρια οτι ειναι εντελως αχρειαστο.Οποτε ατυχησες.:-)

Άλλα ειναι τα μειωνεκτηματα του 360 κατ'εμε και πιο μεγαλα απο αυτα που αναφερεις.Αλλα δεν ειναι σκοπος μου να αρχισω να γραφω αρνητικα για το 360,αυτο το σπορ το αφηνω για τους sony haters.

Εγω απανταω μονο οταν διαβαζω τα γλειωδη αρνητικα σχολια των xbots που ασχολουνται περισσοτερο με το ps3 παρα με το 360.Aν δεν υπηρχαν αυτα δεν θα ποσταρα καθολου.

Στο ξαναειπα οτι δεν μπαινω στην λογικη σου να απανταω σε ενα ενα απο αυτα που ενεφερες οχι μονο γιατι δεν μου αρεσει(κυριως για αυτο βεβαια) αλλα γιατι τα εχουμε πει χιλιαδες φορες αυτα σε συζητησεις και βαριεμαι να λεω τα ιδια.

Δημοσ.
Φιλε δεν εχω μιλησει ΠΟΤΕ για rod, για blu ray εχω μιλησει αλλα μονο οταν οι ακουω με σιγουρια οτι ειναι εντελως αχρειαστο.Οποτε ατυχησες.:-)

Άλλα ειναι τα μειωνεκτηματα του 360 κατ'εμε και πιο μεγαλα απο αυτα που αναφερεις.Αλλα δεν ειναι σκοπος μου να αρχισω να γραφω αρνητικα για το 360,αυτο το σπορ το αφηνω για τους sony haters.

Εγω απανταω μονο οταν διαβαζω τα γλειωδη αρνητικα σχολια των xbots που ασχολουνται περισσοτερο με το ps3 παρα με το 360.Aν δεν υπηρχαν αυτα δεν θα ποσταρα καθολου.

Στο ξαναειπα οτι δεν μπαινω στην λογικη σου να απανταω σε ενα ενα απο αυτα που ενεφερες οχι μονο γιατι δεν μου αρεσει(κυριως για αυτο βεβαια) αλλα γιατι τα εχουμε πει χιλιαδες φορες αυτα σε συζητησεις και βαριεμαι να λεω τα ιδια.

ΘΕΟΣ:devil:

Δημοσ.

Λοιπόν man,για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα το ίδιο αδιάφορο με αφηνουν οι fans καθε πλευράς και προσωπικα θεωρώ το γεγονός οτι υπάρχουν fans πολυεθνικών,λυπηρο στην καλύτερη περίπτωση.

Είναι άποψη μου ώς άνθρωπος που παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια την gaming βιομηχανια και τις εξελίξεις τις,οτι μια κονσόλα για την οποία ισχύουν ολα αυτα που ανεφερα,αυτή την στιγμη και εδω και 1,5 χρόνο,δέν είναι αντικειμενικά καλή επιλογή.

Το γεγονός οτι εσύ πιστευεις το αντίθετο είναι που μου προκαλεί έκπληξη και δεν μπορώ παρα να φανταστώ οτι ένας άνθρωπος που είναι στην φάση για το gaming,παραβλέπει τόσο θεμελιώδη για την ανάδειξη μίας κονσόλας ατοιχεία.

Και εκεί είναι που διακρίνω σε εσένα την ολοφάνερη μεροληψία σου.

Το να λές αυτή ειναι η άποψη μου και τέλος,είναι σεβαστό.

Αλλα η άποψη απο μόνη της ούτε ανεβάζει των αριθμό των exclusives,ούτε ανεβάζει το επίπεδο των multiplatform,ούτε αναιρεί όσα ανέφερα,και όλα όσα φυσικά ισχύουν.

Αν αλλάξει το σκηνικό να είσαι σίγουρος οτι θα είμαι ο πρώτος(θα προσπαθήσω τουλάχιστον:P)που θα το αναφέρει και οτι τα λεφτά μου θα πάνε και στην sony και σε οποιαδήποτε άλλη εταιρία αν δώ οτι θα πιάσουν όσο τόπο έπιασαν με τις ώς τώρα αγορές μου,γιατι όταν κάποιο προιον με πείσει,και πληρεί κάποιες προυποθέσεις/απαιτήσεις όσον αφορά οτιδήποτε με ενδιαφέρει και παράλληλα είναι ρεαλιστικό ώς αγορά,το αγοράζω.

Αυτο ειναι που δέν καθιστα το playstation 3 μια αντικειμενικα καλή αγορα κατ'εμε.Και δυστυχώς όσο και να επαναλαμβάνεις οτι είναι,με αυτα τα δεδομένα,απλά δεν ισχύει.

Δημοσ.
Φιλε Haloking καλο ειναι οταν κανουμε μια συζητηση να υπαρχει μια βαση,καποια δεδομενα δλδ.αν μου λες οτι το GT5pr δεν ειναι οτι καλυτερο οπτικα για παιχνιδια racing,δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε την συζητηση.

Επισης μιλας για το demo(που και παλι ειναι καλυτερο απο το forza σε γραφικα) και απο τοτε εχει βγει το japan GT5pr που ειχε βελτιωση στα γραφικα απο το demo αλλα και το ευρωπαικο GT5pr που ειχε βελτιωση στα γραφικα και απο το japan GT5pr.

Πρώτ'απ'όλα προς αποφυγή παρεξηγήσεων πρέπει να πω ότι ουδέποτε αμφισβήτησα την υπεροχή του GT5 στον γραφικό τομέα και σου ζητώ συγνώμη για οποιαδήποτε ασάφεια στο post μου.Άλλωστε θα εθελοτυφλούσαμε(ή θα trollιάζαμε ανελέητα) αν λέγαμε ότι το GT5 δεν έχει τα καλύτερα γραφικά στο genre.Εγώ απλώς παρέθεσα μία σύγκριση (φυσικά και όχι δίκαια λαμβάνοντας υπόψη ότι το ένα προιόν δεν έχει κυκλοφορήσει και απ'την άλλη οι φωτό πιστεύω πως ευνοούν το forza) και έδωσα το link για ένα άρθρο που λέει οτι θέλουμε δεν θέλουμε το native resolution του GT5p demo(για να ακριβολογούμε) δεν είναι pure 1920*1080p αλλά χρησιμοποιείται μια μέθοδος upscaling(κατι που χρησιμοποιείται και από το 360 για 1080p upscale).

Τέλος να ξέρεις ότι μιλάς με κάποιον που έχει λιώσει-και λιώνει- το forza 2 και στα γραφικά θα το βαθμολογούσε με 6..

To post αυτό το έκανα για να αποφύγουμε κάποιες παρεξηγήσεις και ίσως κάποιες ασάφειες στο προηγούμενο μου post.

(Ώχ :whistle: Δεύτερο μου post στο αναθεματισμένο topic :devil: )

Δημοσ.
ΥΓ.Επειδη καποιος φιλος μιλησε σε προηγουμενο ποστ για τα γραφικα του GT5pr....
Graphics 9.5

We don't really have qualms saying GT5 Prologue is the best looking racing simwe've ever laid eyes on. Super crispy car models, hyper-detailed interiors... it's gorgeous.

Τα μόνο racing sim που είναι συγκρίσημο στα γραφικά είνια το forza2. Τα υπόλοιπα racing sims ως γνωστόν είναι λίγο αρχαία. Το forza2 έχει χειρότερα γραφικά από όλα τα racers που έχουν βγει τελευταία και σίγουρα δεν είναι το παιχνίδι που θα κρίνεις τις δυνατότητες της κονσόλας στα γραφικά. Το PGR4 για παράδειγμα έχει πολύ καλύτερα γραφικά από το forza και κάνει κάποια πράγματα καλύτερα στο κομμάτι των γραφικών με λιγότερο κόπο στο σύστημα (πχ ο τρόπος που επεξεργάζεται τις αντανακλάσεις). Μην ξεχνάς όμως ότι έχει και damage κάτι που τρώει πάρα πολύ από την επεξεργαστική ισχύ του μηχνήματος αλλά και πολύ χρόνο για το modeling. Επίσης αν έβγαινε και αυτό σήμερα αντί για πέρισι με το 1/5 των αυτοκινήτων και τις μισές πίστες θα έδιχνε λίγο καλύτερα, δεν νομίζεις?

Υ.Γ. Αυτά φυσικά δεν με εμπόδισαν να αφιερώσω άπειρες ώρες στο forza, ενώ από την άλλη στο pgr4 για παράδειγμα ελάχιστες.

Ώχ :whistle: Δεύτερο μου post στο αναθεματισμένο topic :devil:

Πρόσεξε μην σου γίνειο συνήθεια :lol:

Δημοσ.
Λοιπόν man,για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα το ίδιο αδιάφορο με αφηνουν οι fans καθε πλευράς και προσωπικα θεωρώ το γεγονός οτι υπάρχουν fans πολυεθνικών είναι λυπηρο στην καλύτερη περίπτωση.

Είναι άποψη μου ώς άνθρωπος που παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια την gaming βιομηχανια και τις εξελίξεις τις,οτι μια κονσόλα για την οποία ισχύουν ολα αυτα που ανεφερα,αυτή την στιγμη και εδω και 1,5 χρόνο,δέν είναι αντικειμενικά καλή επιλογή.

Το γεγονός οτι εσύ πιστευεις το αντίθετο είναι που μου προκαλεί έκπληξη και δεν μπορώ παρα να φανταστώ οτι ένας άνθρωπος που είναι στην φάση για το gaming,παραβλέπει τόσο θεμελιώδη για την ανάδειξη μίας κονσόλας ατοιχεία.

Και εκεί είναι που διακρίνω σε εσένα και την ολοφάνερη μεροληψία σου.

Αλλα η άποψη απο μόνη της ούτε ανεβάζει των αριθμό των exclusives,ούτε ανεβάζει το επίπεδο των multiplatform,ούτε αναιρεί όσα ανέφερα,και όλα όσα φυσικά ισχύουν.

Αν αλλάξει το σκηνικό να είσαι σίγουρος οτι θα είμαι ο πρώτος(θα προσπαθήσω τουλάχιστον:P)που θα το αναφέρει και οτι τα λεφτά μου θα πάνε και στην sony και σε οποιαδήποτε άλλη εταιρία αν δώ οτι θα πιάσουν όσο τόπο έπιασαν με τις ώς τώρα αγορές μου,γιατι όταν κάποιο προιον με πείσει,και πληρεί κάποιες προυποθέσεις/απαιτήσεις όσον αφορά οτιδήποτε με ενδιαφέρει και παράλληλα είναι ρεαλιστικό ώς αγορά,το αγοράζω.

Αυτο ειναι που δέν καθιστα το playstation 3 μια αντικειμενικα καλή αγορα κατ'εμε.Και δυστυχώς όσο και να επαναλαμβάνεις οτι είναι,με αυτα τα δεδομένα,απλά δεν ισχύει.

Άψογος! Έχω ακριβός την ίδια γνώμη.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Και εκεί είναι που διακρίνω σε εσένα και την ολοφάνερη μεροληψία σου.

Φιλε μου ελα στην θεση μου.

Exεις εδω και 4 μηνες ps3 και εχεις τα εξης παιχνιδια.

motorstorm

resistance

'warhawk

COD4

Heavenly sword

Uncharted

Rachet and clank

GT5 pr

8 στον αριθμο,μ.ο 1 στις 15 μερες.

Και θελεις να παρεις και αλλα(πχ eye of judgment,orange box,burnout)ομως δεν προλαβαινεις γιατι ειτε δεν εχεις τελειωσει καποια ειτε δεν εχεις ευχαριστηθει το online κομματι τους οσο θα ηθελες,αρα δεν υπαρχει χρονος-''xωρος'' για αλλα παιχνιδια)

Και μιλαω για δικες μου προτιμησεις,δεν βαζω και κανα DMC ας πουμε.

και βγαινει ενας σε καποιο φορουμ και σου λεει οτι το ps3 δεν εχει παιχνιδια ή οτι δεν αξιζει,εσυ πως θα τον αντιμετωπισεις.?(γενικα μιλαω οχι μονο για σενα)

Εγω ειμαι αυτος που ελεγα οταν βγηκε οτι δεν αξιζει να το αγορασει κανεις εκεινη την εποχη.Εγω ειμαι αυτος που λεει τωρα οτι αξιζει.

Τοσο απλα.Τωρα ο καθενας απο κει και περα εχει την αποψη μου.

Δεν το παω σε συγκριση με 360 αλλα απανταω σε μια συγκεκριμενη ερωτηση.''αξιζει''?''ναι αξιζει''.

Μακαρι φιλε μου.Θα σε παραδεχτω αν αλλαξεις σε μια τετοια περιπτωση.

@haloking οκ:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...