Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Έχει μικρότερο Memory bandwidth και χειρότερη VGA.O επεξεργαστής του είναι καλύτερος (μάλλον). Εσύ πως το κόβεις; Τι θα κάνεις με τη CPU του PS3; Video encoding; Αρα ειναι χειροτερο το ps3.oκ.
jowl_tnt Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Σου είπα που υπερτερεί το ένα και το άλλο. Αναλόγως τι θες, παίρνεις. Eγώ ήθελα μόνο Games που όπως δείχνουν τα γεγονότα, το 360 τα καταφέρνει καλύτερα. PC έχω. Bluray όταν έρθει η ώρα του θα πάρω με Home Cinema.
Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Eγω εχω πει την αποψη για το θεμα.Κουραζει να λεω τα ιδια συνεχεια(την απαντηση μου θα την βρεις πιο πανω).Τουλαχιστον να περναει μια εβδομαδα χωρις να πω το ιδιο Εσυ πες μου τι πιστευεις... Ειναι πιο αδυναμο το Ps3 γι αυτο ειναι καλυτερα στο 360 τα multi? εχουμε 2 ferrari η μια ειναι η f60-enzo (ps3) και η αλλη ειναι η f430 (xbox). αν η enzo εχει χειροτερες ροδες ΔΕΝ θα παει πιο γρηγορα απο την πιο αργη f430. ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω.
haloking Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Ειναι καλυτερα γιατι εκμεταλευονται τις δυνατοτητες της κονσολας.Οταν πας να κανεις στο ps3 παιχνιδι με τον τροπο που κανεις στο 360 το αποτελεσμα ειναι χειροτερο τις περισσοτερες φορες.Ευκολη ηταν η απαντηση.Επισης δεν ειναι θεμα ''Κάποια παιχνίδια είνα καλύτερα από κάποια άλλα, χαίρω πολύ'' ..δεν παει ετσι ακριβωςδεν ειναι θεμα τυχης οταν παντα τα exclusives ειναι καλυτερα απο τα multi. To GT5 οσο και αν αργησε σε σχεση με το forza2 δεν εχει να λεει...παιζει στα 1080p,60fps και με γραφικα κατα πολυ ανωτερα απο το forza. Lol για το condemned2 vs uncharted.. Μου συγκρινεις δωματιακια 1χ1 με το draw distance του uncharted.Παρ'ολα αυτα και τα γραφικα αλλα και τα textures ειναι πολυ ανωτερα απο το condemned2. Ίσως το site να μην είναι και πολύ αξιόπιστο(αν και η πηγή της είδησης πιστεύω πως ναι) ορίστε κάτι για το pure-super-duper FullHD 1080p του GT5p(ίσως όμως όχι και του GT5). http://www.n4g.com/ps3/News-76181.aspx - Πολύ ωραίο upscale κάνει και το hardware του 360... Και μια σύγκριση για τα γραφικά του Forza 2 και του demo του GT5p (demo του demo) http://gameplanets.blogspot.com/2007/10/gt5-vs-forza-2-graphics-comparison.html - Φυσικά οι foto είναι μακριά από την tv και δεν φαίνεται το aliasing στο forza.Αλλά τελικά τα γραφικά μήπως είναι λίγο ένας υπερτιμημένος τομέας στο συγκεκριμένο genre;Αν και μ'αυτή την ερώτηση βγαίνω off-topic Πάντως ελπίζω να ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που postαρα στο συγκεκριμένο topic.
AntiSpown Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Ίσως το site να μην είναι και πολύ αξιόπιστο(αν και η πηγή της είδησης πιστεύω πως ναι) ορίστε κάτι για το pure-super-duper FullHD 1080p του GT5p(ίσως όμως όχι και του GT5). http://www.n4g.com/ps3/News-76181.aspx - Πολύ ωραίο upscale κάνει και το hardware του 360... Δεν είναι TRUE HD αλλά έχει την μεγαλύτερη native ανάλυση απ όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν σε κονσόλα ε? Με 60 fps... Όχι 720p με 30 fps με 8 αμάξάκια βλ. PGR4... 16 είναι στα 60!!! Επίσης μεγάλη μερίδα κόσμου θεωρεί την οριζόντια ανάλυση ως κριτήριο για την native ανάλυση... Oπότε για μια μερίδα κόσμου που ασχολείται με αυτά είναι καθαρά 1080p! So simple... PS3 Ηardware λοιπόν... Και μια σύγκριση για τα γραφικά του Forza 2 και του demo του GT5p (demo του demo) http://gameplanets.blogspot.com/2007/10/gt5-vs-forza-2-graphics-comparison.html - Φυσικά οι foto είναι μακριά από την tv και δεν φαίνεται το aliasing στο forza.Αλλά τελικά τα γραφικά μήπως είναι λίγο ένας υπερτιμημένος τομέας στο συγκεκριμένο genre;Αν και μ'αυτή την ερώτηση βγαίνω off-topic Πάντως ελπίζω να ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που postαρα στο συγκεκριμένο topic. Καλά άμα πας να συγκρίνεις τα γραφικά δεν έχεις δει το prologue... Όταν το δεις, θα καταλάβεις τη ΧΑΟΤΙΚΗ διαφορά έχουν... Το ένα ΒΜW και το άλλο FERRARI... Δες παίξε και μετά έχε άποψη... Τo youtube δεν μου λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! Σου βγάζω σε 5 λέπτά βιντεάκι συγκριτικό που να θάβει είτε το ένα είτε το άλλο...
AntiSpown Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Έχει μικρότερο Memory bandwidth και χειρότερη VGA.O επεξεργαστής του είναι καλύτερος (μάλλον). Εσύ πως το κόβεις; Τι θα κάνεις με τη CPU του PS3; Video encoding; χαχαχααχχα μικρότερο memory bandwidth??? xaxaxaxaxaxa ΤΟ άλλο με τον τοτο? Καλά είπαμε να λέμε Μ2λ2ίες αλλά όχι κ έτσι... Ο επεξεργαστής δεν είναι απλά καλύτερος... Εϊναι γενιές μπροστά.. Είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι... FOlding is the proοf!! CPU = ray tracing αν σου λέει κάτι???? χμμμμ....
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Φιλε Haloking καλο ειναι οταν κανουμε μια συζητηση να υπαρχει μια βαση,καποια δεδομενα δλδ.αν μου λες οτι το GT5pr δεν ειναι οτι καλυτερο οπτικα για παιχνιδια racing,δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε την συζητηση. Επισης μιλας για το demo(που και παλι ειναι καλυτερο απο το forza σε γραφικα) και απο τοτε εχει βγει το japan GT5pr που ειχε βελτιωση στα γραφικα απο το demo αλλα και το ευρωπαικο GT5pr που ειχε βελτιωση στα γραφικα και απο το japan GT5pr.
Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 η καραμελα δηλαδη οτι το να με το αλλο παιχνιδι εχουνε Χ μηνες διαφορα (ειτε παιχνιδι ειτε κονσολα) ειναι επιλεκτικη προφανως? εγω σου λεω δεν εχω δει το gt5 εκτος απο photos. σου λεω οτι σε πιστευω οτι εχεις δικιο (ε αφου ειπαμε οτι αμα η οριζοντια αναλυση ειναι ο μονος παραγοντας....) και ειναι πιο καλο απο forza (που οντως ειναι τραγικο να μην εχεις incar camera). αλλα παιχνιδια εχεις που ειναι ΠΙΟ ΚΑΛΑ απο αυτα του xbox ?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 η καραμελα δηλαδη οτι το να με το αλλο παιχνιδι εχουνε Χ μηνες διαφορα (ειτε παιχνιδι ειτε κονσολα) ειναι επιλεκτικη προφανως? εγω σου λεω δεν εχω δει το gt5 εκτος απο photos. σου λεω οτι σε πιστευω οτι εχεις δικιο (ε αφου ειπαμε οτι αμα η οριζοντια αναλυση ειναι ο μονος παραγοντας....) και ειναι πιο καλο απο forza (που οντως ειναι τραγικο να μην εχεις incar camera). αλλα παιχνιδια εχεις που ειναι ΠΙΟ ΚΑΛΑ απο αυτα του xbox ? Δεν θελω να μπω σε αυτην την λογικη(να γραφω τιτλους και να κανω συγκριση με τιτλους του 360).Γιατι θα ξημερωσουμε με τις επομενες απαντησεις. H ουσια ειναι οτι το ps3 εχει πια πολλους και καλους τιτλους και ειναι αντικειμενικα μια πολυ καλη επιλογη για αγορα πλεον.Η πορεια της κονσολας απο δω και περα ειναι και θα ειναι μονο ανωδικη απ'ολες τις αποψεις. αυτα.
Toufas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 εκτος απο uncharted, ratchet & clank και το gtp5 οπως λετε...ποιο αλλο ?
evilsonic665 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 H ουσια ειναι οτι το ps3 εχει πια πολλους και καλους τιτλους και ειναι αντικειμενικα μια πολυ καλη επιλογη για αγορα πλεον Last time i checked μια κονσόλα που εχει το 1/10 του καλού αποκλειστικού software σε σχέση με τον ανταγωνισμό,90+% των multiplatform βγαίνουν υποδεέστερα σε αυτήν 1,5 χρόνο μετά την κυκλοφορία,απαιτεί install τρώγοντας gb απο τον σκληρό δίσκο για να ανταπεξέλθει στα loading times,και μεσα σε μήνες εχασε 2 USB,ενα card reader και backwards compatibility για παίξει το 1/10 του ρόλου που η κατασκευάστρια εταιρία προανείγγειλε οτι θα πάιξει όσων αφορά της πωλήσεις,δέν ήταν μια αντικειμενικα καλή επιλογή. Μπορεί και να κάνω λάθος.
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Last time i checked μια κονσόλα που εχει το 1/10 του καλού αποκλειστικού software σε σχέση με τον ανταγωνισμό,90+% των multiplatform βγαίνουν υποδεέστερα σε αυτήν 1,5 χρόνο μετά την κυκλοφορία,απαιτεί install τρώγοντας gb απο τον σκληρό δίσκο για να ανταπεξέλθει στα loading times,και μεσα σε μήνες εχασε 2 USB,ενα card reader και backwards compatibility για παίξει το 1/10 του ρόλου που η κατασκευάστρια εταιρία προανείγγειλε οτι θα πάιξει όσων αφορά της πωλήσεις,δέν ήταν μια αντικειμενικα καλή επιλογή.Μπορεί και να κάνω λάθος. +5 Και από εμένα...
ntouzieras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 οσο και να κλαινε αυτοι που εχουν XBOX360 και δεν θελουν να παραδεκτουν την ηττα τους το PS3 εχει νικησει τον πολεμο των κονσολων υπαρχει σχετικο video που ειχα δει πριν λιγο καιρο στο gametrailers.com. στο οποιο με λιγα λογια τεθονταν η ερωτηση αν η Microsoft θα πληρωσει τη Sony για να αποκτησει το πολυποθητο Blu-ray! λοιπον στην συντευξη της Sony οι τυποι που ειχε μιλουν ξεκαθαρα για τα υπεροχα παιχνιδια που θα ακολουθησουν, ενω μολις πιασαν εναν υπευθυνο της microsoft και τον ρωτουσαν για το blu-ray τα μασαγε και αλλαζε την κουβεντα! και το gears of war 3 θα βγει σε blu-ray οταν ερθει η ωρα του! δεν μπορω τωρα να βρω το link αλλά η microsoft το φυσαει και δεν κρυωνει, περιμενω απαντησεις απο απελπισμενους χρηστες XBOX360!!! SONY RULES ΧΑχαΧΑχαΧΑ!!!! Να σαι καλα, σε καλο να μας βγει τοσο γελιο!!!! Χωρατατζη εσυ!!! Αστειουχε!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Last time i checked μια κονσόλα που εχει το 1/10 του καλού αποκλειστικού software σε σχέση με τον ανταγωνισμό,90+% των multiplatform βγαίνουν υποδεέστερα σε αυτήν 1,5 χρόνο μετά την κυκλοφορία,απαιτεί install τρώγοντας gb απο τον σκληρό δίσκο για να ανταπεξέλθει στα loading times,και μεσα σε μήνες εχασε 2 USB,ενα card reader και backwards compatibility για παίξει το 1/10 του ρόλου που η κατασκευάστρια εταιρία προανείγγειλε οτι θα πάιξει όσων αφορά της πωλήσεις,δέν ήταν μια αντικειμενικα καλή επιλογή.Μπορεί και να κάνω λάθος. Φιλε μου δεν γινεται ετσι συζητηση.Θα σου βρω εγω αλλα τοσα ''μικρα'' αρνητικα για το 360 και θα ξημερωσουμε.Δεν θα το κανω γιατι δεν εχω ως χομπι να ψαχνω αρνητικα για το 360,οπως κανουν δηλαδη το 90% των xbox fans για το ps3. Μην το αγορασεις αν δεν σου αρεσει.Εγω την δικη μου αποψη την ειπα. Ειναι αντικειμενικα καλη επιλογη.
MiltoZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Φιλε μου δεν γινεται ετσι συζητηση.Θα σου βρω εγω αλλα τοσα ''μικρα'' αρνητικα για το 360 και θα ξημερωσουμε. Δεν θα το κανω γιατι δεν εχω ως χομπι να ψαχνω αρνητικα για το 360,οπως κανουν δηλαδη το 90% των xbox fans για το ps3. Δεν θέλει και πολύ ψάξιμο. Άμα είναι αυτά όμως "μικρά" αρνητικά, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσαν να είναι τα μεγάλα Ειναι αντικειμενικα καλη επιλογη. Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα αλλά που θα πάει... It will get there. Με τα ψέματα όμως δεν γίνεται δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις