yakuza Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Εχω κατεβασει το demo του MLB2k08 αλλα και το exclusive της sony ΜLB 08 the show.Eκτος του γεγονοτος οτι το ενα παιζει στα 30fps και το αλλο στα 60fps(της sony το MLB) η διαφορα ειναι πραγματικαTEΡΑΣΤΙΑ στα γραφικα.(textures,πολυγωνα,frames κ.α). Ειπαμε δεν εχει παιχνίδια το πσ3 αλλα το να το γυρίσετε στο baseball δεν το περίμενα Κάνε και μια συγκριση το νβα της σόνυ με αυτο της 2κ να γελάσουμε. Εκεί να δεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά Οταν μου συγκρινεις ενα μετριο σε γραφικα παιχνιδι στις 2 κονσολες μέτριο σε γραφικα το condemened 2. Tο ακούσαμε και αυτο απο καποιον που αμφιβαλλω αν το εχει παιξει καθολου. ¨οπως λεει και ο λαος μας "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"
jowl_tnt Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 αυτο που εννουσα ειναι, οτι μηπως προτιμησες 360 επειδη μπορει να παιζει αντιγραμενα παιχνιδια? Σίγουρα οι αντιγραφές είναι μεγάλο +. Για την ελλάδα τουλάχιστον που δεν έχουμε και τα τρελά ευρώ. Αλλά δεν ήταν ο παράγοντας που το επέλεξα. Όπως και εσείς θα θέλατε να έχει σπάσει το PS3. Άλλα για χάρη της HD έχετε λιώσει το δισκάκι του Pro γιατι δεν έχετε κατι αλλο να παιξετε... (δε το λεω για σένα, αλλά αυτή είναι η αλήθια). Την περίοδο που πήρα το 360, πήραν και 3φιλοι μου PS3 και εκεί έχουνε καταντήσει. Έχουν PS και έρχονται σπίτι μου για να παίξουμε Army of two...
MiltoZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 θες να στα πω ενα ενα lol.Aγορασε ενα ps3 και θα καταλαβεις Για παραδειγμα θα σου φερω τα παιχνιδια baseball.Αν αυτο το αθλημα μας ενδιεφερε τωρα θα ειχαμε συγκριτικα screenshot του MLB 2k08 για το που ειναι καλυτερο.Το πιο πιθανο λοιπον θα ηταν να υπερεχει ελαχιστα η 360 εκδοση.Μπορει και να ηταν ιδια αν κρινω απο το NBA2k.Tεσπα Εχω κατεβασει το demo του MLB2k08 αλλα και το exclusive της sony ΜLB 08 the show.Eκτος του γεγονοτος οτι το ενα παιζει στα 30fps και το αλλο στα 60fps(της sony το MLB) η διαφορα ειναι πραγματικαTEΡΑΣΤΙΑ στα γραφικα.(textures,πολυγωνα,frames κ.α). εικονες. Και τι να λέει ρε pds αυτό που μου λες? Κάποια παιχνίδια είνα καλύτερα από κάποια άλλα, χαίρω πολύ. Δεν μου απαντάς γιατί τα περισσότερα αποκλειστικά του ps3 είναι καλύτερα από όλα τα μέτρια όπως λες (σε γραφικά) multiplatform και δεν περιμένω να μου απαντήσεις κι΄όλας γιατί δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να πεις σε αυτό το θέμα. Να μου συγκρίνεις το GTP με το forza2 (σε γραφικά) που το ένα είχε βγει πέρισι και το άλλο το φτιάχνουν εδώ και κάτι αιώνες? Άμα θες να το συγκρίνεις κάντο με το PGR4 ή αν θες με το forza3 όταν θα βγει και το GT5. Να μου δείξεις τι, τα textures και τις γυαλάδες από τα κλειστά maps του uncharted? Και γιατί αυτό που βλέπεις από το condemned2 εσύ το θεωρείς χειρότερο από το uncharted? (σε γραφικά). p.s. btw αυτά που λέτε μέτρια multiplatform παιχνίδια έχουν και τις καλύτερες πωλήσεις στο ps3. Και φυσικά παιχνίδια όπως το cod4 το assasins creed to fifa to pro to nba2k8 μόνο μέτρια δεν είναι και θα τα προτιμούσα σε σχέση με αυτά που μου λες everyday!
anamenos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 H συγκριση πρεπει να γινεται δεν αντιλεγω,αλλα να βγαινουν τα σωστα συμπερασματα απο αυτη.Οταν μου συγκρινεις ενα μετριο σε γραφικα παιχνιδι στις 2 κονσολες και μιλας για ανωτεροτητα του 360 στα γραφικα,να μην γελασω γνωριζοντας οτι το 90% των Ps3 exclusives ειναι ανωτερα απο οποιοδηποτε mulpliplatform της 360 εκδοσης? το συγγεκριμένο παιχνίδι δεν μου φαίνεται να έχει άσχημα γραφικά, (τουλάχιστον για την έκδοση του 360) :-D:-D:-D
tid_ff Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 αυτή τη καραμέλα την ακούω από το 2006 τότε που το καθυστέρησαν για ένα χρόνο και γελάγαμε όλοι μαζί. του χρόνου και του χρόνου το θέμα είναι ότι περιμένετε τον επόμενο χρόνο εδώ και 3 χρόνια και αλλαγή δεν φαίνεται στον ορίζοντα εγώ έχω xbox360 και wii και μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει κανένα παιχνίδι απολύτως ας το ρίξει κάτω από 200 μπας να το αφήσει να το σπάσουν και να βγάλει και 10 κορυφαία παιχνίδια exclusive και μετά κάτι θα κάνει. αλλά προς το παρόν εκεί στο πάτο που είναι μόνο ανοδική πορεία μπορεί να έχει. "δεν μου λειπει κανενα παιχνιδι" δεν σημαινει τιποτα αναλογα τι παιζει ο καθενας! αν εγω ειχα 360 θα μου ελειπαν πολλα αγαπημενα παιχνιδια.. λοιπον ασε εμας με το παρακμιακο PS3 μας με τα αθλια γραφικα μας και τα ακομη πιο αθλια παιχνιδια μας, και εσεις παιξτε με το κορυφαιο-σουπερ-ντουπερ-ουαου XBOX360!!!
jowl_tnt Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 ...λοιπον ασε εμας με το παρακμιακο PS3 μας με τα αθλια γραφικα μας και τα ακομη πιο αθλια παιχνιδια μας, και εσεις παιξτε με το κορυφαιο-σουπερ-ντουπερ-ουαου XBOX360!!! Τώρα μιλάς σωστά...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Και τι να λέει ρε pds αυτό που μου λες? Κάποια παιχνίδια είνα καλύτερα από κάποια άλλα, χαίρω πολύ. Δεν μου απαντάς γιατί τα περισσότερα αποκλειστικά του ps3 είναι καλύτερα από όλα τα μέτρια όπως λες (σε γραφικά) multiplatform και δεν περιμένω να μου απαντήσεις κι΄όλας γιατί δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να πεις σε αυτό το θέμα. Ειναι καλυτερα γιατι εκμεταλευονται τις δυνατοτητες της κονσολας.Οταν πας να κανεις στο ps3 παιχνιδι με τον τροπο που κανεις στο 360 το αποτελεσμα ειναι χειροτερο τις περισσοτερες φορες.Ευκολη ηταν η απαντηση. Επισης δεν ειναι θεμα ''Κάποια παιχνίδια είνα καλύτερα από κάποια άλλα, χαίρω πολύ'' ..δεν παει ετσι ακριβωςδεν ειναι θεμα τυχης οταν παντα τα exclusives ειναι καλυτερα απο τα multi. Να μου συγκρίνεις το GTP με το forza2 (σε γραφικά) που το ένα είχε βγει πέρισι και το άλλο το φτιάχνουν εδώ και κάτι αιώνες? Άμα θες να το συγκρίνεις κάντο με το PGR4 ή αν θες με το forza3 όταν θα βγει και το GT5. Να μου δείξεις τι, τα textures και τις γυαλάδες από τα κλειστά maps του uncharted? Και γιατί αυτό που βλέπεις από το condemned2 εσύ το θεωρείς χειρότερο από το uncharted? (σε γραφικά). To GT5 οσο και αν αργησε σε σχεση με το forza2 δεν εχει να λεει...παιζει στα 1080p,60fps και με γραφικα κατα πολυ ανωτερα απο το forza. Lol για το condemned2 vs uncharted.. Μου συγκρινεις δωματιακια 1χ1 με το draw distance του uncharted.Παρ'ολα αυτα και τα γραφικα αλλα και τα textures ειναι πολυ ανωτερα απο το condemned2.
MiltoZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Ειναι καλυτερα γιατι εκμεταλευονται τις δυνατοτητες της κονσολας.Οταν πας να κανεις στο ps3 παιχνιδι με τον τροπο που κανεις στο 360 το αποτελεσμα ειναι χειροτερο τις περισσοτερες φορες.Ευκολη ηταν η απαντηση. Και γιατί δεν κάνουν τότε τα παιχνίδια με τον τρόπο που τα κάνουν στο ps3 και να είναι καλύτερα εκεί? Γιατί είναι πιο εύκολο? wrong έχουν πει οι ίδιοι ότι είνια πιο εύκολο να κάνουν πορτ από το ps3 στο 360. Και σε κάποιες περίπτώσεις που το έχουν κάνει κι' όλας γιατί και πάλι βγήκε καλύτερο στο 360? Επισης δεν ειναι θεμα ''Κάποια παιχνίδια είνα καλύτερα από κάποια άλλα, χαίρω πολύ'' ..δεν παει ετσι ακριβωςδεν ειναι θεμα τυχης οταν παντα τα exclusives ειναι καλυτερα απο τα multi. Άντε πάλι! To GT5 οσο και αν αργησε σε σχεση με το forza2 δεν εχει να λεει...παιζει στα 1080p,60fps και με γραφικα κατα πολυ ανωτερα απο το forza. Από το PGR? 1080p παίζει το GTP? Lol για το condemned2 vs uncharted..Μου συγκρινεις δωματιακια 1χ1 με το draw distance του uncharted.Παρ'ολα αυτα και τα γραφικα αλλα και τα textures ειναι πολυ ανωτερα απο το condemned2. Σιγά το draw distance. Ίσως να είναι λίγο ανώτερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά you' re missing the point.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Και γιατί δεν κάνουν τότε τα παιχνίδια με τον τρόπο που τα κάνουν στο ps3 για να είναι καλύτερα εκεί? Και σε κάποιες περίπτώσεις που το έχουν κάνει κι' όλας γιατί και πάλι βγήκε καλύτερο στο 360? Γιατι γουσταρουν τον ευκολο-γνωριμο τροπο και καλα κανουν κατ'εμε. Δεν το εχουν κανει ποτε,και ουτε προκειται. Άντε πάλι! Milto εσενα οι εικονες αυτες για παραδειγμα του MLB και του καθε MLB μπορει να μην σου λενε τιποτα.Εμενα ομως μου λενε πολλα για τις δυνατοτητες τις κονσολας. Eχοντας στην κατοχη μου αρκετους μηνες την κονσολα εχω καταλαβει οτι τα multi με τα exclusives διαφερουν κατα πολυ,λες και βγηκαν απο διαφορετικη κονσολα.Δεν μιλαω για ανωτερα γραφικα(απαραιτητα και μονο) αλλα βλεπεις καποιες διαφορες σε φωτισμους,αντανακλασεις κτλ που φωναζουν οτι το game που τα εχει ειναι exclusive και εχει γινει με διαφορετικο τροπο. Τι να πω μπορει να ειναι και φαντασια μου...(αυτη την απαντηση περιμενω lol) 1080p παίζει το GTP? Aπ'οσο γνωριζω ναι.Εγω το παιζω 720p. Σιγά το draw distance. Ίσως να είναι λίγο ανώτερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά you' re missing the point. Mπορει να μην σου επιτρεπει να πας σε οτι βλεπεις,αλλα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει draw distance.Σε σχεση ειδικα με το condemned ειναι απειρο
Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 ε τοτε αφου μου λες για condemned με uncharted βαλε halo 3 με uncharted κατω..
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 ε τοτε αφου μου λες για condemned με uncharted βαλε halo 3 με uncharted κατω.. Δεν το ειπα εγω καταρχην το condemned vs uncharted.Σε αυτην την συγκριση(condemned vs uncharted) εχουμε μεγαλυτερο draw distance και πολυ καλυτερα γραφικα στο uncharted. Το draw distance του halo θα το συγκρινεις με αντιστοιχα draw distance.Τα γραφικα ειναι πολυ καλυτερα στο uncharted αλλα εχει πολυ μεγαλυτερο draw distance το Halo. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θες να κανω τετοια συγκριση ομως.
Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 οταν μου συγκρινεις exclusives + multiplatform? αφου το condemned ειναι και στις 2 κονσολες, εσενα σου ειναι πιο λογικο να το δουμε πλαι σε ενα αλλο παιχνιδι? ή ειναι συνωμοσια να κανουνε τα παιχνιδια χειροτερα στο ps3?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 οταν μου συγκρινεις exclusives + multiplatform? αφου το condemned ειναι και στις 2 κονσολες, εσενα σου ειναι πιο λογικο να το δουμε πλαι σε ενα αλλο παιχνιδι? ή ειναι συνωμοσια να κανουνε τα παιχνιδια χειροτερα στο ps3? Eγω εχω πει την αποψη για το θεμα.Κουραζει να λεω τα ιδια συνεχεια(την απαντηση μου θα την βρεις πιο πανω).Τουλαχιστον να περναει μια εβδομαδα χωρις να πω το ιδιο Εσυ πες μου τι πιστευεις... Ειναι πιο αδυναμο το Ps3 γι αυτο ειναι καλυτερα στο 360 τα multi?
jowl_tnt Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Έχει μικρότερο Memory bandwidth και χειρότερη VGA. O επεξεργαστής του είναι καλύτερος (μάλλον). Εσύ πως το κόβεις; Τι θα κάνεις με τη CPU του PS3; Video encoding;
klainmaingr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 100 reasons fanboys hate ps3(+$ony) 100 reasons fanboys hate xbox360(+m$)
Προτεινόμενες αναρτήσεις