p3tran Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 σε animation πχ δεν ειναι καλυτερο ουτε στον υπνο σου! εκτος κι αν οι μοντες ειναι πανω απο τον μισο κωδικα του παιχνιδιου. αν και το oblivion ειναι πραγματικα τεραστιο και παιχνιδαρα, τελικα στην πραξη το gears μου εχει φαει τον 10πλασιο χρονο με το καταπληκτικο gameplay που εχει online. οτι και να λεμε, αυτος ειναι ο τιτλος της χρονιας. βαλτα ολα μεσα και ζυγισε τα. και το pc, ακομα και αυτο που κανει 15 χιλιαρικα, απο gears φετος πηρε τα @@ μου για το θεμα συγκρισης raw power high end pc h/w 2007 vs 360 vs ps3, φυσικα δεν εχω καμια αντιρρηση. απλα αυτες οι κονσολες εχουν αρκετη δυναμη για να προσφερουν πολυ καλα games, και οπως ειπα υπαρχει μια συνεχομενη ροη απο δαυτα.
littlelouievegos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δηλαδη, το 360 που κυκλοφορησε το Νοεμβριο του 2005 και υποτιθεται ειχε χειροτερο hardware εξ'αρχης σε σχεση με το PC, θελει ακομα ενα χρονο απο τωρα για να ξεπεραστει;; Σε καποια πραγματα δεν ξεπερασε ποτε το PC αυτο σου εξηγησα και παρεθεσα πριν.. Σε πλειαδα τιτλων και φυσικα εχει πολλους και καλους, παιχνιδομηχανη ειναι αυτο ελειπε.. Αλλωστε εχω 360 εδω και καιρο αυτο δεν σου λεει κατι; Το αν και κατα ποσο ξεπεραστηκε ή θα ξεπεραστει ειναι θεμα των game devs και οχι δικο μου..Το οτι θα γινει ειναι κατι σαν φυσικος νομος και το ξερεις μην λεμε τα ιδια.. Αλλα σιγουρα δεν νομιζω οτι δεν υπηρξαν τιτλοι-βομβες στο PC αποκλειστικοι αυτο τον καιρο ε; Btw, αραδιαζεις τα SM4.0/HDR/AA/AF κλπ κλπ, λες και ειναι καποια γνωση που κατεχουν μονο ορισμενοι εκλεκτοι, σαν μια μυστικη τεχνικη που την διδαχθηκες απο μοναχους στο Νεπαλ....ενω γνωριζεις πολυ καλα οτι αυτα πλεον τα γνωριζει και η κουτση Μαρια (μη σου πω και η Μαρια η ασχημη...) Μαλλον εχεις προβλημα κατανοησης ή εισαι προκατειλλημενος δεν εξηγητε αλλιως.. ΠΟΥ εχω αναφερει οτι δεν γνωριζεις ΕΣΥ ολα αυτα και οτι τα ξερω μονο εγω; Και το κυριοτερο ΠΟΥ ειπα οτι αυτα ειναι εννοιες δυσνοητες και δεν τις ξερει και η κουτση/πατσαβουρα Μαρια; Σιγα τα ωα προς χαρην του παραδειγματος τις ανεφερα..Και ενα ζητημα που γενναται ειναι αν τις ξερουν καποιοι, ποσοι ειναι σε θεση να τις διαχωρισουν οπτικα.. Γιατι ενταξει μαθαινουμε ενα κειμενο με καποιους ορους, το δυσκολο της υποθεσης ειναι να το καταλαβαινουμε και διαχωριζουμε και οπτικα.. Αλλα μην κανουμε κυκλους τωρα και μην το παμε παραπερα, υποθετω οτι τις γνωριζεις και μια κονσολα σε καλυπτει απολυτα σε θεματα IQ,οποτε δεν εχει και νοημα να το συζηταμε..
littlelouievegos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 σε animation πχ δεν ειναι καλυτερο ουτε στον υπνο σου! εκτος κι αν οι μοντες ειναι πανω απο τον μισο κωδικα του παιχνιδιου. αν και το oblivion ειναι πραγματικα τεραστιο και παιχνιδαρα, τελικα στην πραξη το gears μου εχει φαει τον 10πλασιο χρονο με το καταπληκτικο gameplay που εχει online. οτι και να λεμε, αυτος ειναι ο τιτλος της χρονιας. βαλτα ολα μεσα και ζυγισε τα. και το pc, ακομα και αυτο που κανει 15 χιλιαρικα, απο gears φετος πηρε τα @@ μου για το θεμα συγκρισης raw power high end pc h/w 2007 vs 360 vs ps3, φυσικα δεν εχω καμια αντιρρηση. απλα αυτες οι κονσολες εχουν αρκετη δυναμη για να προσφερουν πολυ καλα games, και οπως ειπα υπαρχει μια συνεχομενη ροη απο δαυτα. Μα νομιζεις οτι ειμαι μαλ.. που εχω 360? Ειπαμε το GoW ειναι τιτλος ολκης και πολυ μπροστα για μια κονσολα ειδικα την εποχη που βγηκε.. Να εισαι σιγουρος ομως οτι αν δεν ηταν τα λεφτα στη μεση θα βλεπαμε Unreal 3 σαν τιτλο πρωτα στο PC και οχι GoW στο 360.. Ειπαμε δεν ειναι μαλακες στην Epic στην απ εξω θα μεινουν; (φοοκ.. Sweeney ) Τωρα αν ειναι καλυτερο απο το Oblivion στο PC απο γραφικης αποψεως[/Β] θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.. Ειναι πραγματικα μια engine που κανεις παπαδες και αν θες ριξε μια ματια στα mods να δεις απο πρωτο χερι, αν δεν εχεις δει.. Πραγματικα η ομορφια του δεν πιανεται σε ενα screenshot.. Φυσικα εγω εριξα τρομερα περισσοτερο χρονο στο oblivion οπως και στο morrowind και σε πολλα αλλα τετοια games αυτου του genre.. Οχι οτι δεν σκαλωσα με το GoW ετσι; Aπλα οχι τοσο πολυ..
Stormwatch Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Και ενα ζητημα που γενναται ειναι αν τις ξερουν καποιοι, ποσοι ειναι σε θεση να τις διαχωρισουν οπτικα.. Περασες στο επομενο επιπεδο τωρα...."μπορει να τα ξερετε αλλα δεν μπορειτε να τα ξεχωριζετε" Ασε ρε φιλε μου, στο forum του Insomnia μπηκες...οχι στο forum του Cosmopolitan ή των Ελληνων κυνηγων... Αυτο που δεν θελεις να καταλαβεις, και που ειναι η ενσταση μου, ειναι οτι η τεχνολογικη υπεροχη των PC ειναι ακομα θεωρητικη, δηλαδη στα χαρτια Μπορει η 8800 να ειναι πιο προηγμενο και πιο δυνατο/γρηγορο τσιπακι κλπ κλπ αλλα αυτο που μετραει ειναι τι βγαινει στην οθονη Εκει το 360 υπερεχει μεχρι τωρα.Το γιατι δεν ειναι το ζητουμενο μου.Θελεις λογω αρχιτεκτονικης και μη σταθερου configuration; θες γιατι βαριουνται οι devs να εκμεταλευτουν τις extra δυνατοτητες; θες γιατι ειναι μια παγκοσμια συνομωσια; ΔΕΝ με ενδιαφερει, γιατι εγω απολαμβανα το Gears το Νοεμβριο, ενω εσυ (στο "εσυ" ενοοω τον οποιοδηποτε PC gamer) εβαζες 40 patches για να καταφερεις να παιξεις το Stalker που μπροστα στο GoW δεν πιανει μια... Το PC gaming εχει συρικνωθει. Αν πιστευεις το αντιθετο, τοτε ειτε εχεις παρωπιδες, ειτε μας λες ιστοριες και δεν εχεις ζησει το PC gaming στο peak του (τοτε που μου εσκαγαν δεκα δεκα καθε εβδομαδα τα παιχνιδια)
john2gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ρε Stormwatch. Σε όλα τα multiplatforms παιχνίδια οι Χ360 εκδόσεις είναι χειρότερες από τις PC,είτε το παιχνίδι λέγεται NFS: Carbon,είτε Oblivion,είτε Condemned,είτε FEAR,είτε Colin: Dirt,είτε Command & Conquer 3: Tiberium Wars,είτε Lost Planet. Ειδικά σε θέματα framerate δεν πρέπει να μιλάτε καν που τα περισσότερα Multiplatforms που έχουν βγει είτε είναι στα 30fps capped και πονάνε αρκετών τα μάτια (και πέφτουν και πολύ παρακάτω),είτε έχουν θολούρα από ένα σημείο και μετά (λέγε με AF που δεν το έχετε βιώσει ακόμα μου φαίνεται). Δηλαδή πραγματικά το χάνεις εντελώς το θέμα. Νιώσε λίγο,ακόμα και τώρα η 8800GTX δείχνει τα δόντια της με 2πλάσιο framerate από των 30fps,μιλάμε για 100% καλύτερο framerate....αυτό και μόνο θα έπρεπε κανονικά να σου λέει πολλά PS: Και ακόμα βγαίνουν συνεχόμενα παιχνίδια,απλά δεν είναι μεγάλα ονόματα. Και βγαίνουν και πολλά freewares. Και προτού το πετάξεις ναι,ακόμα και στα παλιά τα χρόνια δεν έβγαιναν συνέχεια ΑΑ τίτλοι ανά βδομάδα επί μήνες. PS2: Ο πραγματικός PC GAMER δεν βλέπει αγκαρία τα MODS και τα patches αλλά τα ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ. Δεν είναι αγκαρία....είναι απόλαυση την οποία δύσκολα μπορεί να καταλάβει όποιος είναι έξω από τον χορό. Αυτό δεν μειώνει τον Console Gamer αλλά εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο γιατί στα PC games χρησιμοποιούμε MODS. Το θέλουμε έτσι ή γιουβέτσι; Μπορούμε να το έχουμε,it's that simple
littlelouievegos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Περασες στο επομενο επιπεδο τωρα...."μπορει να τα ξερετε αλλα δεν μπορειτε να τα ξεχωριζετε"Ασε ρε φιλε μου, στο forum του Insomnia μπηκες...οχι στο forum του Cosmopolitan ή των Ελληνων κυνηγων... Εξακολουθεις να βλεπεις τα πραγματα απο την δικια σου οπτικη γωνια, και να μου προσαπτεις εκφρασεις που δεν εχω πει.. Οταν λεω κατι υποθετικα και το περνεις κυριολεκτικα δεν σου φταιω εγω.. Δεν θα σου κανω την χαρη να σου ξανααπαντησω σε τετοιο σχολιο, μαλλον τεχνιεντως το κανεις για δημιουργια εντυπωσεων, δεν μπορει να μην καταλαβαινεις τι γραφω 1+1=2.. Αυτο που δεν θελεις να καταλαβεις, και που ειναι η ενσταση μου, ειναι οτι η τεχνολογικη υπεροχη των PC ειναι ακομα θεωρητικη, δηλαδη στα χαρτια Μπορει η 8800 να ειναι πιο προηγμενο και πιο δυνατο/γρηγορο τσιπακι κλπ κλπ αλλα αυτο που μετραει ειναι τι βγαινει στην οθονη Εκει το 360 υπερεχει μεχρι τωρα.Το γιατι δεν ειναι το ζητουμενο μου.Θελεις λογω αρχιτεκτονικης και μη σταθερου configuration; θες γιατι βαριουνται οι devs να εκμεταλευτουν τις extra δυνατοτητες; θες γιατι ειναι μια παγκοσμια συνομωσια; ΔΕΝ με ενδιαφερει, γιατι εγω απολαμβανα το Gears το Νοεμβριο, ενω εσυ (στο "εσυ" ενοοω τον οποιοδηποτε PC gamer) εβαζες 40 patches για να καταφερεις να παιξεις το Stalker που μπροστα στο GoW δεν πιανει μια... Το PC gaming εχει συρικνωθει. Αν πιστευεις το αντιθετο, τοτε ειτε εχεις παρωπιδες, ειτε μας λες ιστοριες και δεν εχεις ζησει το PC gaming στο peak του (τοτε που μου εσκαγαν δεκα δεκα καθε εβδομαδα τα παιχνιδια) Και σε ολα αυτα εχω απαντησει δεν θα επαναλαμβανομαι.. Τωρα για το αν πεθαινει το PC gaming ενα θα σου πω.. Οσο θα υπαρχουν MMORPG/RTS/TURNED BASED RPG μην μου φοβασαι.. Παιχνιδια σαν το WoW και το Warcraft, το Fallout, το Starcraft με τις πωλησεις που κανουν, σαν το αιωνιο CS και Counterstrike Source, και τους κατα καιρους τιτλους βομβες fps προσεχε τι λες γιατι εκτιθεσαι..Μου χεις ζησει και το PC gaming στο peak του τρομαρα σου και λες και τετοια.. Φαινομενο WoW ποσες φορες εχεις δει στην ζωη σου και με τετοιο πιστο community;
Stormwatch Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ρε Stormwatch. Σε όλα τα multiplatforms παιχνίδια οι Χ360 εκδόσεις είναι χειρότερες από τις PC,είτε το παιχνίδι λέγεται NFS: Carbon,είτε Oblivion,είτε Condemned,είτε FEAR,είτε Colin: Dirt,είτε Command & Conquer 3: Tiberium Wars,είτε Lost Planet. Ειδικά σε θέματα framerate δεν πρέπει να μιλάτε καν που τα περισσότερα Multiplatforms που έχουν βγει είτε είναι στα 30fps capped και πονάνε αρκετών τα μάτια (και πέφτουν και πολύ παρακάτω),είτε έχουν θολούρα από ένα σημείο και μετά (λέγε με AF που δεν το έχετε βιώσει ακόμα μου φαίνεται). Δηλαδή πραγματικά το χάνεις εντελώς το θέμα. Νιώσε λίγο,ακόμα και τώρα η 8800GTX δείχνει τα δόντια της με 2πλάσιο framerate από των 30fps,μιλάμε για 100% καλύτερο framerate....αυτό και μόνο θα έπρεπε κανονικά να σου λέει πολλά PS: Και ακόμα βγαίνουν συνεχόμενα παιχνίδια,απλά δεν είναι μεγάλα ονόματα. Και βγαίνουν και πολλά freewares. Και προτού το πετάξεις ναι,ακόμα και στα παλιά τα χρόνια δεν έβγαιναν συνέχεια ΑΑ τίτλοι ανά βδομάδα επί μήνες. Βαλε και μια δευτερη 8800, θα τετραπλασιαστουν τα frames....ε και; Τιτλο με οπτικο αποτελεσμα και την κινηση του GoW (για να μην αρχισω να σε παιζω με videos, βλεπε Mass Effect, RE5 φρεσκο φρεσκο σημερα) εχεις να μου αντιπαραθεσεις; Οχι...μου μιλας για Richard Burns Rally, Gothic και Infernal
john2gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Όπως είπε κι ο littlelouievegos => http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=24525221 Have fun and good reading xbot. Αλλά από την άλλη βαριόσουν να διαβάσεις το post του littlelouievegos,την τεράστια αυτή λίστα θα κάτσεις να διαβάσεις; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Μην κλαις πάντως που εμείς χαιρόμαστε ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ καλύτερα από εσένα,ξυδάκι ξυδάκι. Κάνει καλό :D
Stormwatch Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Και σε ολα αυτα εχω απαντησει δεν θα επαναλαμβανομαι.. Τωρα για το αν πεθαινει το PC gaming ενα θα σου πω.. Οσο θα υπαρχουν MMORPG/RTS/TURNED BASED RPG μην μου φοβασαι.. Παιχνιδια σαν το WoW και το Warcraft, το Fallout, το Starcraft με τις πωλησεις που κανουν, σαν το αιωνιο CS και Counterstrike Source, και τους κατα καιρους τιτλους βομβες fps προσεχε τι λες γιατι εκτιθεσαι.. Το οτι δεν εχεις διαβασει τι γραψαμε πριν, και μπηκες απλα να πεις το ποιημα σου φαινεται απο αυτο που γραψει... Εγω εγραψα προηγουμενως (και την αλλη φορα που ειχαμε ξαναθηξει το θεμα) οτι το PC gaming εχει συρικνωθει γιατι πλεον απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο, το κοινο που ασχολειται με MMORPG (και δυτικου τυπου RPG) και RTS Και ερχεσαι εσυ και μου λες οτι το PC gaming δεν συρρικνωνεται επειδη εχει MMORG και RTS...KOYKΟΥΡΟΥΚΟΥ Μου χεις ζησει και το PC gaming στο peak του τρομαρα σου και λες και τετοια.. Φαινομενο WoW ποσες φορες εχεις δει στην ζωη σου και με τετοιο πιστο community; Φιλαρακο οταν εγω εζησα το PC gaming, το PC ηταν ο βασιλιας των FPS και δεν κυνηγουσαμε καλο FPS με το δικανο καθε 1,5 χρονο
Stormwatch Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Μην κλαις πάντως που εμείς χαιρόμαστε ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ καλύτερα από εσένα,ξυδάκι ξυδάκι. Κάνει καλό :D Ρε John ποσων χρονων εισαι ρε; Πας ακομα σχολειο; Μετα μου σχολιαζεις και το Spown....
john2gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Φιλαρακο οταν εγω εζησα το PC gaming, το PC ηταν ο βασιλιας των FPS και δεν κυνηγουσαμε καλο FPS με το δικανο καθε 1,5 χρονο Τώρα πλέον το έχεις χάσει εντελώς όμως. 2005-2006 βγήκαν Doom3,Quake4,FEAR,Far Cry,Condemned,COD2 και άλλα τόσα FPS παιχνίδια. Χρειάζεται και χρόνο μια ομάδα να αναπτύξει το επόμενο FPS παιχνίδι,τι το πέρασες; ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΑ FPS ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ X360. Ένα Halo3 ή (εδώ γελάμε όμως) Perfect Dark Zero θα φέρει την άνοιξη; Γιατί από FPS μόνο αυτά είναι exclusive....άντε βάλε και το The Darkness με το Condemned 2. Ήδη στο Crysis έχουν πάρει τα SDK Tools 3 MOD Teams για Total Conversions,έρχονται Bioshock και UT3 (εδώ γελάμε όποιος έχει καλό PC και προσπαθήσει να τα παίξει με το controller,απλά LOL). Βγήκε το GRAW2 που είναι απίστευτο tactical (και το Gamespot τα βρήκε σκούρα μαζί του,χαχαχαχαχαχαχαχα. ΟΛΑ,μηδενός εξαιρετέου, τα Reviews λένε ότι είναι το καλύτερο tactical game),είχε βγει το STALKER που τρέλανε πολλούς. Δηλαδή πραγματικά είσαι η έννοια του fanboy αν δεν θεωρείς προνόμιο των PC's τα FPS. PS: Και όπως έχω κάνει σε τόσα threads με μερικά fanboys σαν τον Stormwatch που του δείχνεις το άσπρο τεκμηριωμένο από τόσες πηγές και σου λέει <<Α εμένα δεν μου αρέσει,είναι μαύρο επειδή το λέω εγώ>>,δεν πρόκειται να ξαναποστάρω σε αυτό γιατί δεν υπάρχουν επιχειρήματα παρά fanboyism-οί. Κάτι ήξερα littlelouievegos και σου είπα να μην ασχοληθείς και εσύ,πάνε χαμένα τα ωραία τεκμηριωμένα posts που γράφεις PS2: Θυμήθηκα ότι τα Doom3 και Far Cry είναι του 2004 τελικά,είναι και βράδυ . Και ακόμα και τώρα δείχνουν υπέροχα τα μπ@σταρδα με μερικά MODS,απίστευτο μετά από 3 χρόνια
Stormwatch Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Τώρα πλέον το έχεις χάσει εντελώς όμως. 2005-2006 βγήκαν Doom3,Quake4,FEAR,Far Cry,Condemned,COD2 και άλλα τόσα FPS παιχνίδια. Χρειάζεται και χρόνο μια ομάδα να αναπτύξει το επόμενο FPS παιχνίδι,τι το πέρασες; ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΑ FPS ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ X360. Ένα Halo3 ή (εδώ γελάμε όμως) Perfect Dark Zero θα φέρει την άνοιξη; Γιατί από FPS μόνο αυτά είναι exclusive....άντε βάλε και το The Eternal με το Condemned 2. Ήδη στο Crysis έχουν πάρει τα SDK Tools 3 MOD Teams για Total Conversions,έρχονται Bioshock και UT3 (εδώ γελάμε όποιος έχει καλό PC και προσπαθήσει να τα παίξει με το controller,απλά LOL). Βγήκε το GRAW2 που είναι απίστευτο tactical (και το Gamespot τα βρήκε σκούρα μαζί του,χαχαχαχαχαχαχαχα. ΟΛΑ,μηδενός εξαιρετέου, τα Reviews λένε ότι είναι το καλύτερο tactical game),είχε βγει το STALKER που τρέλανε πολλούς. Δηλαδή πραγματικά είσαι η έννοια του fanboy αν δεν θεωρείς προνόμιο των PC's τα FPS 2005-2006 το Doom3 και το FarCry ε; Εισαι μεγαλος γνωστης...γιατι εγω τα επαιξα το 2004 Μου εβαλες και το Condemned που βγηκε 6 μηνες μετα απο την εκδοση του 360... Και ειμαι εγω fanboy, ενω εσυ δεν εισαι....
p3tran Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 PS2: Ο πραγματικός PC GAMER δεν βλέπει αγκαρία τα MODS και τα patches αλλά τα ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ. Δεν είναι αγκαρία....είναι απόλαυση την οποία δύσκολα μπορεί να καταλάβει όποιος είναι έξω από τον χορό. Αυτό δεν μειώνει τον Console Gamer αλλά εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο γιατί στα PC games χρησιμοποιούμε MODS. Το θέλουμε έτσι ή γιουβέτσι; Μπορούμε να το έχουμε,it's that simple σωπα ρε που ο πραγματικος gamer ειναι ο pc gamer που γουσταρει να τρωει τη ζωη του για να σεταρει ενα μηχανημα και ενα game... εκει που εισαι ημουνα κι εδω που ειμαι θαρθεις. Μα νομιζεις οτι ειμαι μαλ.. που εχω 360? Ειπαμε το GoW ειναι τιτλος ολκης και πολυ μπροστα για μια κονσολα ειδικα την εποχη που βγηκε.. Να εισαι σιγουρος ομως οτι αν δεν ηταν τα λεφτα στη μεση θα βλεπαμε Unreal 3 σαν τιτλο πρωτα στο PC και οχι GoW στο 360.. οποιος ομως εχει ματια βλεπει οτι η m$ εχει διαθεση να ριξει αφθονο χρημα ωστε να διασφαλισει πολυ καλα games στο 360, οπως ηδη εκανε με το gears αλλα και με αρκετα αλλα (ασχετως του ποιοι ειναι οι λογοι της, κακια m$ κλπ κλπ.) οπως λες και μονος σου, δεν εισαι μαλ.. που πηρες 360 και εχεις ευχαριστηθει και το gears κλπ... ε, κοιτα να δεις λοιπον που οταν θα συνηθησεις λιγο τον καναπε και το joypadακι, και θα σου ερχονται σωριδον τα plug&play dvdακια με τα ανω του μετριου games, ολο και πιο δυσκολο θα σου φαινεται να ασχοληθεις με τα υπολοιπα.. τα ξαναλεμε για αυτο σε καννα εξαμηνο..
Stormwatch Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 με μερικά fanboys σαν τον Stormwatch ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Μην κλαις πάντως που εμείς χαιρόμαστε ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ καλύτερα από εσένα,ξυδάκι ξυδάκι. Κάνει καλό :D
SpartanGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Λοιπον οσο για το θεμα του pc gaming, ενα εχω να πω στις γριες γαλιαντρες που ακομη ασχολουνται με αυτο πια το πεθαμενο hobby (pc gaming) μπουχαχαχαχα....Εχουν αλλαξει πια οι καιροι και σε θεματα παιχνιδιων το πανω χερι το εχουν παρει οι κονσολες....βγαζουν αποιρους exclusive τιτλους και η sony και η microsoft...Οσο για το pc αυτο που κανεις καθε χρονο ειναι να μπαινοβγαζεις καρτες και αλλα....Και οσο για το pc σου φιλε john δεν ειναι του 9 μηνου....και να ξερεις το pc που εχω εφω δεν με πιανεις ουτε με σφαιρες, my pc: 1 quad core Q6600, 4 GB MNHMH (1033) OCZ SLI, 2 * 8800 ULTRA SLI, και τα αλλα δεν στα λεω γιατι καταλαβαινεις σε τι επιπεδο βρισκονται. Το θεμα ειναι οτι εγω το εφτιαξα ετσι για την καβ..α μου γιατι γουσταρω να εχω ενα δυνατο pc. Θα παιξω και το ΜΕΓΑ CRYSIS με ολα full .... allα εως εκει για ολα τα αλλα εχω 360 και ps3, και wii,
Προτεινόμενες αναρτήσεις