Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Aυτες οι συγκρισεις αθλιων multiplatform τιτλων(σε γραφικα) ειναι η χαρα των xbots τελικα.

Μετριο vs μετριο:-(

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί. Δεν αντιλέγω. Μπορεί στο μέλλον να γίνει το θαύμα. Αλλά νομίζεις οτι αξίζει να το πάρεις τώρα για να χαρείς όταν θα βγει το PS4;

Αυτή τη στιγμή πάντως δε μπορεί να λέει κάποιος οτι το PS3 είναι φοβερό και τρομερό. Μόνο κάποιος που είναι κολλημένος με τη Sony ή κάποιος που δεν έχει συγκρίνει κάποιο παιχνίδι με το 360.

Πήρα πρόσφατα 360 και μπορούσα να επιλέξω PS3.

O λόγος που το επέλεξα ήταν τα καλύτερα γραφικά.

Δε με ενδιέφεραν ούτε τα ευρώ ούτε τπτ.

Αν πάρεις τα έξτρα του 360 βγαίνουν τα ίδια, μπορεί και περισσότερα.

Και οι περισσότεροι είχαμε Playstation.

Αλλά όταν βλέπεις μια άλλη εταιρία να κάνει καλύτερη δουλεία γιατί να μη πας με αυτήν;

Για να κοκορεύεσαι οτι έχεις Play;

Δημοσ.
Aυτες οι συγκρισεις αθλιων multiplatform τιτλων(σε γραφικα) ειναι η χαρα των xbots τελικα.

Μετριο vs μετριο:-(

Κ αυτή είναι άλλη μια δικαιολογία των PS3 funs.

Σύγκριση γίνετε με δύο ίδια παιχνίδια. Είτε σας αρέσει, είτε όχι.

Δε μπορείς να συγκρίσεις Tomb Raider με Crash Bandicoot...

Δημοσ.
και το Ps2 δεν εβγαλε στα τελευταια του το καλυτερο παιχνιδι απο θεμα γραφικων;(βλεπε gow2).Θελω να πω οτι μηπως αργοτερα τα παιχνιδια του ps θα εχουν καλυτερα γραφικα απο σημερα.

Φυσικά θα έχουν καλύτερα γραφικά τα παιχνίδια του ps3 στο μέλλον όσο το μαθαίνουν περισσότερο, όπως αντίστοιχα θα έχουν καλύτερα γραφικά και τα παιχνίδια του 360. Μην περιμένεις τίποτα τρελές διαφορές όμως.

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα 360 και μπορούσα να επιλέξω PS3.

O λόγος που το επέλεξα ήταν τα καλύτερα γραφικά.

Δε με ενδιέφεραν ούτε τα ευρώ ούτε τπτ.

Πηρες οντως 360 για τις ελλαχιστες διαφορες που βλεπουμε στα γραφικα σε μετρια multiplatfrom παιχνιδια? (γιατι στα exclusive ειναι διαφορετικη ιστορια GT5P, Uncharted, Ratchet....) η μηπως τελικα τα ευρω σε ενδιαφερουν, και αναφερομαι στις τιμες των παιχνιδιων.

Δημοσ.

Να σου εξηγήσω πως το ενωώ.

Αμα είχα τα ευρώ θα έπαιρνα ότι έβρισκα μπροστά μου!

Δηλαδή μπορεί να είχα PS3, 360 και Wii μαζι.

Άλλα επειδή ήθελα 1 από τα 3, επέλεξα αυτό που άξιζε τα λεφτά του περισσότερο.

Και ναι, αυτά τα ¨άθλια¨ Multiplatform είναι σημαντικός παράγοντας. Δε θα έπαιρνα παιχνιδομήχανη για ένα παιχνίδι.

π.χ. Αν και Fun του MGS, προτιμώ να έχω πολλά Games με όσο το δυνατόν καλύτερα γραφικά, παρά 1 και μόλις το τερματίσω να βλέπω ειδήσεις του Star...

Όσο για τα exclusive δε μου λένε τπτ γιατί στο xbox έχω και εγώ τα δικά μου, που δε με ενδιαφέρει καν ότι είναι μονό στο xbox, αλλά το θέμα είναι οτι αξίζουν...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Κ αυτή είναι άλλη μια δικαιολογία των PS3 funs.

Σύγκριση γίνετε με δύο ίδια παιχνίδια. Είτε σας αρέσει, είτε όχι.

Δε μπορείς να συγκρίσεις Tomb Raider με Crash Bandicoot...

H συγκριση πρεπει να γινεται δεν αντιλεγω,αλλα να βγαινουν τα σωστα συμπερασματα απο αυτη.

Οταν μου συγκρινεις ενα μετριο σε γραφικα παιχνιδι στις 2 κονσολες και μιλας για ανωτεροτητα του 360 στα γραφικα,να μην γελασω γνωριζοντας οτι το 90% των Ps3 exclusives ειναι ανωτερα απο οποιοδηποτε mulpliplatform της 360 εκδοσης?

Δημοσ.
H συγκριση πρεπει να γινεται δεν αντιλεγω,αλλα να βγαινουν τα σωστα συμπερασματα απο αυτη.

Οταν μου συγκρινεις ενα μετριο σε γραφικα παιχνιδι στις 2 κονσολες και μιλας για ανωτεροτητα του 360 στα γραφικα,να μην γελασω γνωριζοντας οτι το 90% των Ps3 exclusives ειναι ανωτερα απο οποιοδηποτε mulpliplatform της 360 εκδοσης?

Says who? :-)

Δημοσ.

Μα αυτό είναι το τραγικό!

Ότι τα μέτρια παιχνίδια είναι μετριότερα στο PS3 ενώ έπρεπε να ήταν ίδια...

Δε συγκρίνονται τα γραφικά των exclusives, γιατί κ στις δυο consoles είναι κομμένα και ραμμένα στην κάθε συσκευή.

Δημοσ.
Μα αυτό είναι το τραγικό!

Ότι τα μέτρια παιχνίδια είναι μετριότερα στο PS3 ενώ έπρεπε να ήταν ίδια...

Δε συγκρίνονται τα γραφικά των exclusives, γιατί κ στις δυο consoles είναι κομμένα και ραμμένα στην κάθε συσκευή.

Ενώ στα περισσότερα αν όχι όλα τα multiplatform κομμένα και ραμμένα για το xbox και κατόπιν γίνοντε port στο PS3. Γιατί άραγε να υστερεί το PS3; :rolleyes:

Αφού θέλετε να παίξουμε με screenshots και μεγεθυντικούς φακούς, υπάρχει τέτοιο επίπεδο λεπτομέριας στο xbox; Αν ναι, κάποιος να μου δείξει κάτι αντίστοιχο που να είναι κομμένο ραμμένο στα μέτρα του xbox.

snaku3.jpg

snaku4.jpg

snaku2.jpg

Δημοσ.
Καλά πλάκα κάνετε? Εκτός ότι το pro2008 είναι φέτος τραγικό και το κατέστρεψαν, ειδικά στο ps3 είναι μακράν η χειρότερη! Και είναι κρίμα που το λέω αυτό γιατί ήλπιζα να είναι καλύτερο στο ps3 όπως μας έλεγαν γιατί με βόλευε και το παραδοσιακό χειριστήριο.

Δεν θα μπω σε σύγκριση με το 360 γιατί απλά δεν χρειάζεται. Όποιος έχει παίξει και τις 2 εκδόσεις μπορεί να καταλάβει την ανωτερότητα του 360. Το παιχνίδι είναι γενικά χάλια όμως παντού.

Η καλύτερη έκδοση είναι μακραν του ps2, και υποθέτω τώρα του wii που βγαίνει...

Η πλάκα ξέρετε ποιά είναι? Τσακωνεστε τόσο καιρό για το ποιά κονσόλα από τις 2 είναι καλύτερη κι εγώ ξέρω ότι το Wii είναι μακράν μπροστά σε πωλήσεις. Ο κόσμος δεν θέλει γραφικά κύριοι, θέλει πρωτοτυπία και διασκέδαση...Καταλαβαίνετε τί θα γίνει στην επόμενη παρόμοια κονσόλα από την Νιντέντο, όταν και θα είναι full hd κλπ? Κόλαση. Μήπως όλοι θα την αντιγράψουν στην επόμενη γενιά? Για σκεφτείτε το λίγο...

θα συμφωνησω κι εγω.Δεν παιζουν τον πρωτευοντα ρολο τα γραφικα παντα.Η διασκεδαση ειναι πανω απο ολα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Says who? :-)

θες να στα πω ενα ενα lol.Aγορασε ενα ps3 και θα καταλαβεις:P

Για παραδειγμα θα σου φερω τα παιχνιδια baseball.Αν αυτο το αθλημα μας ενδιεφερε τωρα θα ειχαμε συγκριτικα screenshot του MLB 2k08 για το που ειναι καλυτερο.Το πιο πιθανο λοιπον θα ηταν να υπερεχει ελαχιστα η 360 εκδοση.Μπορει και να ηταν ιδια αν κρινω απο το NBA2k.Tεσπα

Εχω κατεβασει το demo του MLB2k08 αλλα και το exclusive της sony ΜLB 08 the show.Eκτος του γεγονοτος οτι το ενα παιζει στα 30fps και το αλλο στα 60fps(της sony το MLB) η διαφορα ειναι πραγματικαTEΡΑΣΤΙΑ στα γραφικα.(textures,πολυγωνα,frames κ.α).

εικονες.

2266828390_075163eb59_b.jpg

2266828386_726696ec76_b.jpg

2266828382_9fb5648bbd_b.jpg

2266828392_16ae24ee7e_b.jpg

Δημοσ.

Που βλέπεις την τρομερή λεπτομέρεια;

Στο όπλο του Snake που είναι όλο ενιαίο σα φωτογραφία αντί να έχει εξογκώματα;

Τεσπα. Ότι και να πω δε θα παραδεχτείτε τπτ για να δικαιολογήσετε την αγορά σας (και αυτό είναι ανθρώπινο). Αλλά γίνετε και λίγο αντικειμενικοί!

Εμένα δε με νοιάζει αμα γράφει πάνω MS ή Sony.

Άλλα περίμενα να βγεί το PS3 για να συγκρίνω και να επιλέξω...

Δημοσ.
Να σου εξηγήσω πως το ενωώ.

Αμα είχα τα ευρώ θα έπαιρνα ότι έβρισκα μπροστά μου!

Δηλαδή μπορεί να είχα PS3, 360 και Wii μαζι.

αυτο που εννουσα ειναι, οτι μηπως προτιμησες 360 επειδη μπορει να παιζει αντιγραμενα παιχνιδια?

Δημοσ.
blu-ray υπαρχει σε καθε βιντεο κλαμπ για hddvd δεν νομιζω.. οσο για παιχνιδια το 2008 ειναι για το PS3!!! μεχρι το τελος του 08 θα τριβεται τα ματια σας οι αλλοι!

αυτή τη καραμέλα την ακούω από το 2006 τότε που το καθυστέρησαν για ένα χρόνο και γελάγαμε όλοι μαζί. του χρόνου και του χρόνου το θέμα είναι ότι περιμένετε τον επόμενο χρόνο εδώ και 3 χρόνια και αλλαγή δεν φαίνεται στον ορίζοντα εγώ έχω xbox360 και wii και μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει κανένα παιχνίδι απολύτως ας το ρίξει κάτω από 200 μπας να το αφήσει να το σπάσουν και να βγάλει και 10 κορυφαία παιχνίδια exclusive και μετά κάτι θα κάνει. αλλά προς το παρόν εκεί στο πάτο που είναι μόνο ανοδική πορεία μπορεί να έχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...