Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι ρε γαμότο, πως θα κοιμηθώ τώρα το βράδι, θα με πιάσει η φαγούρα στο δεξί και η φοράδα στο αλώνι πάλι θα τα κάνει επάνω τις και πoιος την καθαρίζει μετά. :)

Δημοσ.
όχι ρε γαμότο, πως θα κοιμηθώ τώρα το βράδι, θα με πιάσει η φαγούρα στο δεξί και η φοράδα στο αλώνι πάλι θα τα κάνει επάνω τις και πoιος την καθαρίζει μετά. :)

Για κάντο λίγο πιο λιανά το παραπάνω. Θέλεις να πεις κάτι ή απλά ήθελες να κάνεις λίγο trolling?

Δημοσ.

Πολλά επαναλάμβανονται αλλα έχει γέλιο ο ρυθμός του...

http://www.gamesradar.com/f/100-reasons-fanboys-hate-xbox/a-2008032412574828045

υ.γ: mods (η κάποιος που ξέρει), το bbcode δεν πιάνει.. Μπορεί κάποιος να μου πεί την αντιστοιχία στο insomnia για σχετικά videos? :)

Ευχαριστώ. (και by the way το site δεν βγαίνει σωστά σε 15ρες οθόνες. Δοκιμασμένο σε ολόκληρο lab. :|

Βγαίνει κανονικά το πλαινό μενού κτλ αλλα τα θέματα θέλουνε καμια 10ρια scroll down για να τα δείς.

Sorry για το off topic ;p

Δημοσ.
Η καλύτερη έκδοση του Pro Evo 2008 είναι αυτή του PS2.-

+1

Και σε σύγκριση ps3/360 το 360 υπερτερεί κάπως χωρίς να έχει τραγικές διαφορές (για online δεν ξέρω)

Επισκέπτης
Δημοσ.
10-0 ρε παιδιά ??

κρίμα το αδικούν το μηχάνημα με τα 4D γραφικά...

Ειπαμε..πιο δυνατο το 360;)

Δημοσ.

Καλά πλάκα κάνετε? Εκτός ότι το pro2008 είναι φέτος τραγικό και το κατέστρεψαν, ειδικά στο ps3 είναι μακράν η χειρότερη! Και είναι κρίμα που το λέω αυτό γιατί ήλπιζα να είναι καλύτερο στο ps3 όπως μας έλεγαν γιατί με βόλευε και το παραδοσιακό χειριστήριο.

Δεν θα μπω σε σύγκριση με το 360 γιατί απλά δεν χρειάζεται. Όποιος έχει παίξει και τις 2 εκδόσεις μπορεί να καταλάβει την ανωτερότητα του 360. Το παιχνίδι είναι γενικά χάλια όμως παντού.

Η καλύτερη έκδοση είναι μακραν του ps2, και υποθέτω τώρα του wii που βγαίνει...

Η πλάκα ξέρετε ποιά είναι? Τσακωνεστε τόσο καιρό για το ποιά κονσόλα από τις 2 είναι καλύτερη κι εγώ ξέρω ότι το Wii είναι μακράν μπροστά σε πωλήσεις. Ο κόσμος δεν θέλει γραφικά κύριοι, θέλει πρωτοτυπία και διασκέδαση...Καταλαβαίνετε τί θα γίνει στην επόμενη παρόμοια κονσόλα από την Νιντέντο, όταν και θα είναι full hd κλπ? Κόλαση. Μήπως όλοι θα την αντιγράψουν στην επόμενη γενιά? Για σκεφτείτε το λίγο...

Δημοσ.
Πολλά επαναλάμβανονται αλλα έχει γέλιο ο ρυθμός του...

http://www.gamesradar.com/f/100-reasons-fanboys-hate-xbox/a-2008032412574828045

υ.γ: mods (η κάποιος που ξέρει), το bbcode δεν πιάνει.. Μπορεί κάποιος να μου πεί την αντιστοιχία στο insomnia για σχετικά videos? :)

Ευχαριστώ. (και by the way το site δεν βγαίνει σωστά σε 15ρες οθόνες. Δοκιμασμένο σε ολόκληρο lab. :|

Βγαίνει κανονικά το πλαινό μενού κτλ αλλα τα θέματα θέλουνε καμια 10ρια scroll down για να τα δείς.

Sorry για το off topic ;p

yt είναι το youtube.

Στείλε μου ένα pm με τα εξής: Αναλύσεις (πχ 1024), browsers (πχ ie 5), και πότε εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...