Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
a) πραγματικά δεν θα με ενδιέφερε μια μη ορατή διαφορα όπως είπα αλλα με ενδιαφέρει πχ oi pastel χρωματισμοί στο forza που με εκνευρίζουν σε ένα τόσο καλο παιχνίδι

B) εγώ προσωπικά διαφορες στα live kai psn δεν βλέπω, αυτό που θέλω το κάνει και δωρεάν το psn, τώρα αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει αλλα και με αλλα άτομα που έχω συζητήσει το ίδιο το βλέπουν

c) lol έχω και τα δυο από την πρώτη μέρα (όπως και το xbox1 μου) να σου πω ότι παιχνίδια που έχω σε κόπιες στο 360 τα έχω γνήσια σε ps3

d)να με ενοχλήσουν εμενα γιατί? δεν αγόρασα ps3 για να οδηγώ πυραυλους (βασικά ούτε για τα μισά που κάνει δεν το πήρα...) ούτε φυσικά αγόρασα το 360 γιατί πίστεψα ότι το gaming αρχίζει και τελειώνει εδώ (ισα ισα που το gaming έχει μπιπ τα τελευταία χρονια..)αν τώρα λοιπόν εσύ και οποιος άλλος πιστεύει κάτι από αυτά τα δυο και τα λέει, τα λέει για να χαίρεται

f)όσο για τα 11εκ...αν καταλάβει κανεις ποσα άτομα είναι... σε τόσα άτομα δεν πουλαs επί ένα χρόνο μπανάνες για χαβιάρι. ενημερωτικά οι πωλήσεις των hd και bd συσκευών έφταναν με το ζόρι το 1.5εκ σε ίδιο περίπου διάστημα οποτε το ότι το αγοράζουν για bd player είναι χαζό

Είναι άλλο πράγμα το να λες ότι το 360 υπερέχει αυτήν την στιγμή σε κάποιους τομείς και άλλο ότι το gaming αρχίζει και τελιώνει στο 360.

Δεν ξέρω τι λες με τους φίλους σου αλλά τo xbox live είναι αντικειμενικά καλύτερη υπηρεσία από το psn.

Το ότι έχει πουλήσει 11εκ δεν μου λέει κάτι για το θέμα που συζητάμε.

Δημοσ.
Είναι άλλο πράγμα το να λες ότι το 360 υπερέχει αυτήν την στιγμή σε κάποιους τομείς και άλλο ότι το gaming αρχίζει και τελιώνει στο 360.

Δεν ξέρω τι λες με τους φίλους σου αλλά τo xbox live είναι αντικειμενικά καλύτερη υπηρεσία από το psn.

Το ότι έχει πουλήσει 11εκ δεν μου λέει κάτι για το θέμα που συζητάμε.

όσοι είναι η κάτοχοι PS3 τόσοι είναι και οι χρήστες του live!!!! :-)

Δημοσ.

Καλα το βιντεακι ειναι κουκουρουκου! Αυτο που ειδα το κλασικο πιξελιασμα στις σκιες του ps3! και χειροτερο ΑΑ στο ps3! Oσο για τα χρωματα εχει πεσει τρελη επεμβαση!

Δημοσ.
Τουλάχιστον έχουμε την sony που σκεφτεται προοδευτικά και λανσάρει καινούργια πράγματα ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στην Ιαπωνική αγορά, "σπρώχνοντας" και τον υπόλοιπο κόσμο στο μέλλον.

Το PS3 κοιτάξαν να το κάνουν πραγματικά next gen κονσόλα και γι'αυτο έφαγαν το κεφάλι τους σε Ευρώπη και Αμερική, γιατί όλοι εμείς και τα αμερικανάκια σκεφτόμαστε οπισθοδρομικά και το κάθε τι καινούργιο το βλέπουμε γραφειοκρατικά, επιφυλακτικά ενώ οι εταιρίες μας το κομμάτιάζουν προκειμένουν να μας το πουλήσουν σε δόσεις. Όλα αυτά σε σχέση με την Ιαπωνία, μια χώρα που τεχνολογικά τουλάχιστον είναι 10 χρόνια μπροστά.

οντως...εχεις δικιο....οι ιαπωνες που ειναι μπροστα οπως λες, οντως ειναι, μονο που το ps3 πωλειται πολυ πιο φθηνα εκει και αν συγκρινουμε και τους μισθους ξεφευγουμε (σε ευρω, 50 την μερα ο βασικος).

εκτος αυτου δεν ειναι η μαμα $ony που λανσαρει καινουρια πραγματα, δεν θα δουμε απο τους χρηστες ps3 στην ιαπωνια να φτιαχνουν πυραυλους...δεν προκειται να πουλαγε στην ιαπωνια το ps3 αν δεν ειχε κατι και καλα κανουριο, το μονο καινουριο που βλεπω εγω στο ps3 ειναι το blu-ray περα απο αυτο επεξεργαστες εχει φαει το ματι μας με το κουταλι, ειναι τεχνολογιας cell βεβαια....πολυ μπροστα, πολυ παραπερα....

Δημοσ.

Ημουνα εχτες σε ενα χωρο και ειχε 2 τηλεορασεις samsung 37" full hd ιδιο μοντελο.

Απο την μια μερια επαιζαν σε xbox360 και απο την αλλη σε ps3 pes2008.Μου φανηκε οτι ελαχιστα υπερτερουσε στο ps3.Πολυ χαμηλα fps ομως και στα 2.

Δημοσ.

Mαλλον θελεις οφθαλμιατρο επειγωντος! Δεν τιθεται θεμα συγκρισεις , πολυ ανωτερο στο 360! Απο τους θεατες, απο τα textures μεχρι και λιγοτερα frames drops!

Δημοσ.
Σε ευχαριστω που απαντησες,ειχα βαλει στοιχημα 5 ευρω οτι θα πεταγοσουν σαν τρολ και μολις τα κερδισα.Καλη σου μερα

Σε καλή μεριά!;)Ψάξε στο PSN για κανα παιχνιδάκι.:P

Δημοσ.

:-(Σαν trol!! Polaki για πες μας εσυ που τα ξερεις καλα! Ποιος εχει δικιο! Εγω το troll ή ο γκαβος που πρεπει να παει οφθαλμιατρο!

Οσο για τα 5 ευρω, σε καλη μερia αλλα θα ta ξοδεψεις για οφθαλμιατρο ετσι και αλλιως! Αντε καλο ζευγαρι ματια ευχομαι να σου πεσει!

Στο μεταξυ πρεπει να το παρεις δεν ξερεις οτι χανεις το THIS IS LIVING!:lol::lol::lol: Eγω επι 1 χρονο το ζουσα αυτο και τελικα δεν το αντεξα το εδωσα:lol::lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...