Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε αφου ειπαμε στην ραφηνα εχει πολλα bluray.

+ το subforum γραφει ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ kai oxi multimedia.

και ποια exclusive του ps3 ηταν πιο καλα απο το xbox ?

μου αρεσει παντως πως ολοι νομιζετε οτι σε 1 (ακομα) χρονο το xbox θα κανει game over και θα βγουνε τα παντα στο ps3....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
και ποια exclusive του ps3 ηταν πιο καλα απο το xbox ?

Δεν ξερω,στα γραφικα παντως ειναι συνηθως ενα κλικ(ή και παραπανω) καλυτερα απο οποιοδηποτε multiplatform.

μου αρεσει παντως πως ολοι νομιζετε οτι σε 1 (ακομα) χρονο το xbox θα κανει game over και θα βγουνε τα παντα στο ps3....

Mαλλον το αντιθετο συμβαινει αν το εχεις προσεξει.

Οι περισσοτεροι θεωρουν το ps3 τελειωμενη υποθεση.

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ πιο λές να είναι το επόμενο βήμα μετά το DVD που θα αναδίξει τις HD τηλεοράσεις ; To downloadable content που λέει και η MS ;

Δε ξέρω για σας αλλά σε μένα οι περισσότερες ταινίες που βλέπω και παιχνίδια που παίζω τα τελευταία χρόνια μού ρχονται κυρίως σαν downloadable content :P

Δημοσ.
Ακόμα και τώρα που το HD έχει βγεί απο το σκηνικό ακούγοντε τέτοια σχόλια. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή εσύ πιο λές να είναι το επόμενο βήμα μετά το DVD που θα αναδίξει τις HD τηλεοράσεις ; To downloadable content που λέει και η MS ;

δηλαδη οταν εφυγαν απο το σκηνικο τα cd το mini disk τα αντικατεστησε??οχι!! ειπα πολυ απλα ασχετο με την m$, οτι δεν πιστευω οτι θα κρατησει το blu ray, δλδ εσυ το αποκλειεις να βγει κατι αλλο?? αν ηταν στασιμη η τεχνολογια θα συμφωνουσα...ομως δεν ειναι. δεν σου εθιξα την κονσολα μια λογικη σκεψη εκανα λογω προιστοριας.. μακαρι να διαψευσθω για να μην πληγωθει το δεος για την κατασκευαστρια πυραυλων sony που εχουν μερικοι και δεν μπορουμε οι υπολοιποι να πουμε μια γνωμη που στο κατω κατω δεν θιγει το θεμα ps3 vs x360

Δημοσ.

http://www.fox.co.uk/bluray/

o για δες ..ένα μεγάλο στούντιο έχει υιοθετήσει το blu ray και δεν είναι το μόνο.

Πιο μπορούσε να ήταν το μέλλον του mini disk όταν 1 χρόνo αργότερα κυκλοφόρησε το napster και κατόπιν τα πρώτα mp3 players;

Δημοσ.
Μίλησα εγώ πουθενά για μεγάλες διαφορές στα γραφικά? Εγώ έκανα ένα σχόλιο πάνω σε αυτό που είπε ο udontneedtoknow, και είπα ότι και σπασμένο να ήταν το ps3 και πάλι ο polakis και ο κάθε polakis θα είχε πολύ περισσότερα παιχνίδια στο 360. Ψέματα ειναι? Και οι μικρές διαφορές που υπάρχουν στα γραφικά εφόσον μιλάμε για multiplatform δεν θα παίξουν ρόλο αν έχεις και τις δύο επιλογές? Γιατί να επιλέξει κάποιος την χειρότερη και ακριβότερη επιλογή? Το ότι είναι καλύτερο το live από το psn δεν θα παίξει κι αυτό ρόλο? Πες εσύ ότι έχεις και το 360 και το ps3 και μπορείς να έχεις αντίγραφα και στα 2. Θα είχες πάνω από 10 κόπιες στο ps3? Αφού και τα exclusives που είναι άξια αναφοράς δεν είναι ούτε τα μισά. Ή μήπως είναι και λέω εγώ μ@λακίες? Παιδιά, αν σας ενοχλούν κάποιες αλήθειες και πιστεύετε ότι αυτά που λέω το λέω για να χαίρομαι, sorry αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.

a) πραγματικά δεν θα με ενδιέφερε μια μη ορατή διαφορα όπως είπα αλλα με ενδιαφέρει πχ oi pastel χρωματισμοί στο forza που με εκνευρίζουν σε ένα τόσο καλο παιχνίδι

B) εγώ προσωπικά διαφορες στα live kai psn δεν βλέπω, αυτό που θέλω το κάνει και δωρεάν το psn, τώρα αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει αλλα και με αλλα άτομα που έχω συζητήσει το ίδιο το βλέπουν

c) lol έχω και τα δυο από την πρώτη μέρα (όπως και το xbox1 μου) να σου πω ότι παιχνίδια που έχω σε κόπιες στο 360 τα έχω γνήσια σε ps3

d)να με ενοχλήσουν εμενα γιατί? δεν αγόρασα ps3 για να οδηγώ πυραυλους (βασικά ούτε για τα μισά που κάνει δεν το πήρα...) ούτε φυσικά αγόρασα το 360 γιατί πίστεψα ότι το gaming αρχίζει και τελειώνει εδώ (ισα ισα που το gaming έχει μπιπ τα τελευταία χρονια..)αν τώρα λοιπόν εσύ και οποιος άλλος πιστεύει κάτι από αυτά τα δυο και τα λέει, τα λέει για να χαίρεται

f)όσο για τα 11εκ...αν καταλάβει κανεις ποσα άτομα είναι... σε τόσα άτομα δεν πουλαs επί ένα χρόνο μπανάνες για χαβιάρι. ενημερωτικά οι πωλήσεις των hd και bd συσκευών έφταναν με το ζόρι το 1.5εκ σε ίδιο περίπου διάστημα οποτε το ότι το αγοράζουν για bd player είναι χαζό

Πιο μπορούσε να ήταν το μέλλον του mini disk όταν 1 χρόνo αργότερα κυκλοφόρησε το napster και κατόπιν τα πρώτα mp3 players;
να σε διορθώσω ο αντίπαλος του "minidsk ήταν το cd-r και όχι τα mp3s άλλωστε το minidsk έπαιρνε και μουσική από mp3,wma κλπ κλπ
Δημοσ.
ναι, γι'αυτό ακριβώς μιλάαει και η MS ..τις κόπιες στο internet :rolleyes:
Ποιος μίλησε για κόπιες, μη βάζεις λόγια που δεν είπα στο στόμα μ' σε παρακαλώ...:whistle:

Η διακίνηση πολυμέσων μέσω διαδικτύου χαλαρά είναι το μέλλον αλλά προς το παρόν έχει αρκετά μεγάλα προβλήματα τα οποία θα πρέπει πρώτα να λυθούν

Όσο για το blue ray δε ξέρω αν θα έχει τη διάδοση του DVD και του CD αλλά με σιγουριά κάποιος μπορεί να πεί ότι έχει ζωή μπροστά του και σε αυτό κυρίως συνεισφέρει η αυξανόμενη βάση χρηστών λόγω πωλήσεων PS3. Αν γίνουν λίγο πιο διαδεδομένες οι Hi Def τηλεοράσεις και το ΗD Video αρχίσει να γίνεται της μόδας οι χρήστες του θα αρχίσουν να αυξάνονται πολύ πιο απότομα

Για το θέμα Xbox360 vs PS3 δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο και χειρότερο ούτε έχουν τραγικές διαφορές στις δυνατότητες τους σαν παιχνιδομηχανές. Το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του τα οποία λίγο πολύ εδώ μέσα πρέπει να τα χετε εμπεδώσει. Απο κει και πέρα ο καθένας κρίνει ανάλογα με τις ανάγκες του και αγοράζει ανάλογα. Σταματήστε λοιπόν να μαλώνετε σαν τα κοκόρια και κοιτάξτε να χαρείτε τις κονσόλες σας είτε είναι Xbox360 είτε PS3

Δημοσ.

Ας μας βάλουν οπτική ίνα με το καλό και ας καταργηθούν τα DVD, Blu-ray και όλα τα οπτικά μέσα μαζί, ποσώς με ενδιαφέρει! Μη σας πω πως θα είναι εκατό φορές καλύτερα...

Ανέκδοτο:

Γιατί να προτιμήσει κάποιος το PS3 αντί του XBOX360;

Γιατί θα έχει την ευκαιρία να παίξει τον DarthVader στο Soul Caliber 4

Δημοσ.

εγω παντως αν ειχε καποια καλα παιχνιδια το ps3 και ηταν φτηνοτερο, θα το αγοραζα.

προς το παρων το μονο που μου αρεσει ειναι το uncharted (μου φερνει στο μυαλο το ....flashback)

στο wii το brawl ηταν η σταγονα που με εκανε να το αγορασω, metroid, mario galaxy, zelda & brawl ειναι αρκετα για να αγορασεις κονσολα. μια μερα πριν παρω το wii ειχα το galaxy αυθεντικο.

κοπιες ξεκοπιες, δεν με νιαζει, στο ds ενω ηξερα οτι θα παρω καρτα μνημης, αγορασα παιχνιδια, στο xbox την πρωτη βδομαδα αγορασα 3 παιχνιδια, ενω ηξερα οτι θα το flasharo μετα απο μια βδομαδα, στο pc αγοραζω παιχνιδια ενω τα εχω κανει download, και αγοραζω dvd και mp3 ακομα.

και οπως εχω πει, απο θειους εχω τα παντα.

τα λεφτα εκει που αξιζουνε πρεπει να τα δίνουμε.

Δημοσ.

Daredevil εισαι εκτος θεματος! Πως το πηρα εγω το ps3! Με κλειστα ματια δεν το πηρα! Οταν τα ανοιξα το πουλισα ή κανω λαθος σε αυτα που λεω! Δυστιχως το 90% των πελατων που αγοραζουν ps3 ειναι γιατι ειχαν ps2, το θεμα ειναι τι σχεση εχει το ps2 με το blu ray station(ps3)!!!

Και παιχνιδια ειναι ιδια και που δεν βλεπεις διαφορες!

Και πιο online ειναι ιδιο! Σταματα γιατι σε λιγο θα τρεμουν και τα τσιμαντα! Το οτι στο διν ει τσαμπα το κανει γιατι ειναι αιωνες πισω απο το live! Πιστευεις οτι η sony ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα!

Δημοσ.

To δίνει τσάμπα και θα το δίνει, γιατί αν τολμήσουν και βάλουν χαράτσι για το live θα τους πάρουν με τις ντομάτες στην Ιαπωνία, εκεί που το να κυκλοφορείς με τσάμπα internet στο δρόμο θεωρείται δεδομένο ενώ εμείς βάλαμε ένα hot spot στο κέντρο της Αθήνας και το κάναμε εθνικό γεγονός. Τουλάχιστον έχουμε την sony που σκεφτεται προοδευτικά και λανσάρει καινούργια πράγματα ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στην Ιαπωνική αγορά, "σπρώχνοντας" και τον υπόλοιπο κόσμο στο μέλλον.

Έχω ξαναπεί ότι το xbox το μόνο που έκανε ήταν να εξασφαλίσει τα πολυ βασικά του next gen για να δώσει τίτλους για 3-4 χρόνια σε προσιτές τιμές και μετά να παραμείνει στάσιμο ή να εξαφανιστεί τελείως. Το PS3 κοιτάξαν να το κάνουν πραγματικά next gen κονσόλα και γι'αυτο έφαγαν το κεφάλι τους σε Ευρώπη και Αμερική, γιατί όλοι εμείς και τα αμερικανάκια σκεφτόμαστε οπισθοδρομικά και το κάθε τι καινούργιο το βλέπουμε γραφειοκρατικά, επιφυλακτικά ενώ οι εταιρίες μας το κομμάτιάζουν προκειμένουν να μας το πουλήσουν σε δόσεις. Όλα αυτά σε σχέση με την Ιαπωνία, μια χώρα που τεχνολογικά τουλάχιστον είναι 10 χρόνια μπροστά.

Δημοσ.
To δίνει τσάμπα και θα το δίνει, γιατί αν τολμήσουν και βάλουν χαράτσι για το live θα τους πάρουν με τις ντομάτες στην Ιαπωνία, εκεί που το να κυκλοφορείς με τσάμπα internet στο δρόμο θεωρείται δεδομένο ενώ εμείς βάλαμε ένα hot spot στο κέντρο της Αθήνας και το κάναμε εθνικό γεγονός. Τουλάχιστον έχουμε την sony που σκεφτεται προοδευτικά και λανσάρει καινούργια πράγματα ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στην Ιαπωνική αγορά, "σπρώχνοντας" και τον υπόλοιπο κόσμο στο μέλλον.

Έχω ξαναπεί ότι το xbox το μόνο που έκανε ήταν να εξασφαλίσει τα πολυ βασικά του next gen για να δώσει τίτλους για 3-4 χρόνια σε προσιτές τιμές και μετά να παραμείνει στάσιμο ή να εξαφανιστεί τελείως. Το PS3 κοιτάξαν να το κάνουν πραγματικά next gen κονσόλα και γι'αυτο έφαγαν το κεφάλι τους σε Ευρώπη και Αμερική, γιατί όλοι εμείς και τα αμερικανάκια σκεφτόμαστε οπισθοδρομικά και το κάθε τι καινούργιο το βλέπουμε γραφειοκρατικά, επιφυλακτικά ενώ οι εταιρίες μας το κομμάτιάζουν προκειμένουν να μας το πουλήσουν σε δόσεις. Όλα αυτά σε σχέση με την Ιαπωνία, μια χώρα που τεχνολογικά τουλάχιστον είναι 10 χρόνια μπροστά.

Ελα Αλεκο! Το διαβασες το ανεκδοτο!

:lol::lol:

Μα το ειπα και εγω πιο πανω sony και μελλον ειναι το ιδιο! Οι υπολοιποι κοιτανε το παρελθον!

Τι να βαλει χαρατσι στο ανυπαρκτο psn live! Τοτε μονο ο phil Harison θα εμπαινε μεσα!!!:lol::lol: Ελεος! Οταν εχεις κατι το οποιο ειναι τοσο ΣΚΑΤΑ σε σχεση παντα με τον ανταγωνισμο δεν βαζεις τους αλλους να πληρωνουν!:devil::devil:

Δημοσ.

Μέχρι να μπει ingame xmb το network του ps3 θα είναι για φτύσιμο. 80 ώρες να συνεννοηθούμε για ένα ματσάκι....πάλι καλά που υπάρχει και το msn γιατί αλλιώς....Τώρα αν με χρέωναν και γι' αυτό τι να πω.

Δημοσ.

Οι νέες ονομασίες του Playstation3 από την $ony είναι:

MultiStation3 ή BluStation3 ή SnakeStation3.

Διαλέγετε και παίρνετε...

Ανέκδοτο 2:

Γιατί το δεύτερο ΧΒΟΧ πήρε το όνομα ΧΒΟΧ360 ;

Επειδή 1080(p) - 720(p) είναι ίσον με 360!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...