Udontneed2know Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 πιστευω αυτο τα συνοψιζει ολα Στο ps3 έχω 0 παιχνίδια τώρα και στο 360 80! Αντε γειά δηλαδή... αναρωτιεμαι ποσα απο αυτα εχεις αγορασει...
MiltoZ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Damage control,trolls,fanboys έχετε καταντήσει το forum σε NERD WARS, σαν παιδάκια 10 χρονών. Όπου και να δεις βλέπεις σκιτσάκια και ηλίθιες εικονες.δεν είστε μόνοι παιδιά εδω μέσα αν το έχετε πάρει χαμπάρι.
saxon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Εγώ πάντως έχω 20 games πρωτοκλασσάτα και μου φαίνονται υπερβολικά πολλά. Σε σημείο που έδωσα εντολή στον θείο να σταματήσει να στέλνει μήπως και προλάβω και τελειώσω κανένα. Από αυτά το μόνο που δεν έστειλε ο θείος ήταν το Guitar hero III γιατί δεν χωρούσε η κιθάρα στο δεματάκι.
Toufas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 πιστευω αυτο τα συνοψιζει ολα αναρωτιεμαι ποσα απο αυτα εχεις αγορασει... οσα αγορασατε στο ps2
xvagos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 οσα αγορασατε στο ps2 Δηλαδή καμιά 15αρία αυθεντικά;
Toufas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δηλαδή καμιά 15αρία αυθεντικά; εγω παντως 10 αγορασα σε ενα χρονο και αλλα τοσα στο pc
Dr_73 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 δινει κινητρο για μελλοντικους χρηστες η υπαρξη blu-ray στο ps3 Προσωπικά δεν έχω ούτε PS3, ούτε XBOX360, αλλά ασχολούμαι με Home Theater. Το Blu-Ray σαν μέσο για αναπαραγωγή ταινιών , είναι πολύ καλό από δυνατότητες, αλλά από τίτλους με Ελληνικούς υπότιτλους είναι πολλούς αιώνες πίσω. Η μόνη ταινία που βλέπεται είναι ο τελευτασίος James Bond και το Die Hard, τα άλλα είναι αηδίες τύπου Gay-Πειρατές , transformers , spiderman, fantastic 4 και λοιπά παιδικά προγράμματα. Οι χαρούμενοι κάτοχοι HD Home Theaters βλέπουν κάθε βράδυ το James Bond , όταν δεν θέλουν να καταδεχθούν το ταπεινό DVD που έχει χιλιάδες τίτλους.
christos.p25 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Προσωπικά δεν έχω ούτε PS3, ούτε XBOX360, αλλά ασχολούμαι με Home Theater.Το Blu-Ray σαν μέσο για αναπαραγωγή ταινιών , είναι πολύ καλό από δυνατότητες, αλλά από τίτλους με Ελληνικούς υπότιτλους είναι πολλούς αιώνες πίσω. Η μόνη ταινία που βλέπεται είναι ο τελευτασίος James Bond και το Die Hard, τα άλλα είναι αηδίες τύπου Gay-Πειρατές , transformers , spiderman, fantastic 4 και λοιπά παιδικά προγράμματα. Οι χαρούμενοι κάτοχοι HD Home Theaters βλέπουν κάθε βράδυ το James Bond , όταν δεν θέλουν να καταδεχθούν το ταπεινό DVD που έχει χιλιάδες τίτλους. ή δεν γνωρίζουν πως ένα htpc και .mkv είναι κλάσεις ανώτερο από home theater που κυριότερο ρόλο έχει την διακόσμηση του χώρου τους...
polakis21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δεν υπάρχει blu ray ρε παιδιά. Έχω πάρει θηρίο pc, βλέπω όλες τις HD ταινίες σε mkv και είναι τρέλα. Κατέβασα το Matrix Trilogy 1080p 55gb!!!! Παναγία μου ποιότητα...
saxon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Θα συμφωνήσω με τον polakis21 και τον christos.p25 για να τριτώσει το κακό. Έχω διαμορφώσει την σοφίτα του σπιτιού μόνο και μόνο γι αυτόν τον λόγο. Τηλεόραση 42" FullHD συνδεμένη με hdmi με το θηρίο pc , λογαριασμό στο rapidshare Και βλέπω σχεδόν κάθε μέρα μια ταινία HD σε άψογη ποιότητα και έξοδα...μηδαμινά από εδώ και μπρος. Βέβαια κάποιοι πρέπει να αγοράζουν και τους τίτλους για να υπάρχουμε κι εμείς. Οπότε προτείνω σε όλους να πάρουν ps3 **και εκτός από τις ταινίες απολαμβάνω και τις σειρές όπως το Lost και το Stargate Atlantis σε HD, πράγμα που για να το δούμε στην Ελλάδα θα χρειαστούμε κάτι αιώνες... Ακόμα τα κρατικά ούτε stereo δεν έχουν...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δεν υπάρχει blu ray ρε παιδιά. Έχω πάρει θηρίο pc, βλέπω όλες τις HD ταινίες σε mkv και είναι τρέλα. Θα συμφωνήσω με τον polakis21 και τον christos.p25 για να τριτώσει το κακό.Έχω διαμορφώσει την σοφίτα του σπιτιού μόνο και μόνο γι αυτόν τον λόγο. Τηλεόραση 42" FullHD συνδεμένη με hdmi με το θηρίο pc , λογαριασμό στο rapidshare Και βλέπω σχεδόν κάθε μέρα μια ταινία HD σε άψογη ποιότητα και έξοδα...μηδαμινά από εδώ και μπρος. Βέβαια κάποιοι πρέπει να αγοράζουν και τους τίτλους για να υπάρχουμε κι εμείς. Οπότε προτείνω σε όλους να πάρουν ps3 Mε λιγα λογια polakis21 και saxon νιωθετε μια απεραντη περηφανια που κλεβετε και μαλιστα λετε μ@λ@κες τους αλλους προτιμουν την νομιμη οδο. Xμμ...ναι... lol
saxon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Mε λιγα λογια polakis21 και saxon νιωθετε μια απεραντη περηφανια που κλεβετε και μαλιστα λετε μ@λ@κες τους αλλους προτιμουν την νομιμη οδο.Xμμ...ναι... lol Δεν αποκάλεσα κανέναν m@l@k@. Θα ήθελα να ήξερα πόσοι από αυτούς που προτιμούν τη νόμιμη οδό το κάνουν συνειδητά η το κάνουν απλά επειδή δεν μπορούν αλλιώς. Δηλαδή αν βγει chip για το ps3 κανένας δεν θα το πάρει γιατί προτιμάτε τη νόμιμη οδό; Η μήπως οι εκκατομύρια συζητήσεις που γίνονται στο net για το πως θα παίξει mkv αρχεία το ps3 γίνονται από τους νομοταγείς χρήστες του. Ούτε είπα ότι είμαι περήφανος αλλά τουλάχιστον υποκριτής δεν είμαι
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δεν αποκάλεσα κανέναν m@l@k@. Θα ήθελα να ήξερα πόσοι από αυτούς που προτιμούν τη νόμιμη οδό το κάνουν συνειδητά η το κάνουν απλά επειδή δεν μπορούν αλλιώς.Δηλαδή αν βγει chip για το ps3 κανένας δεν θα το πάρει γιατί προτιμάτε τη νόμιμη οδό; Η μήπως οι εκκατομύρια συζητήσεις που γίνονται στο net για το πως θα παίξει mkv αρχεία το ps3 γίνονται από τους νομοταγείς χρήστες του. Ούτε είπα ότι είμαι περήφανος αλλά τουλάχιστον υποκριτής δεν είμαι Μην το πας μακρυα φιλε...μια βρωμα βγηκε οτι εσπασε το PS3 και ειχε γινει ο χαμος μεχρι να αποδειχτει οτι ηταν μουφα. Το εχουμε ξαναδει το εργο....) Υ.Γ Και οπως ειπε ο Toufas στο PS2 ολοι εσεις ειμαι σιγουρος οτι αγοραζατε ΜΟΝΟ original παιχνιδια...
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δεν αποκάλεσα κανέναν m@l@k@. Θα ήθελα να ήξερα πόσοι από αυτούς που προτιμούν τη νόμιμη οδό το κάνουν συνειδητά η το κάνουν απλά επειδή δεν μπορούν αλλιώς.Δηλαδή αν βγει chip για το ps3 κανένας δεν θα το πάρει γιατί προτιμάτε τη νόμιμη οδό; Η μήπως οι εκκατομύρια συζητήσεις που γίνονται στο net για το πως θα παίξει mkv αρχεία το ps3 γίνονται από τους νομοταγείς χρήστες του. Ούτε είπα ότι είμαι περήφανος αλλά τουλάχιστον υποκριτής δεν είμαι +1 Και από εμένα στον φίλο. Και ένα εχω να πω : "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρι" όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
vfragos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Θα συμφωνήσω με τον polakis21 και τον christos.p25 για να τριτώσει το κακό.Έχω διαμορφώσει την σοφίτα του σπιτιού μόνο και μόνο γι αυτόν τον λόγο. Τηλεόραση 42" FullHD συνδεμένη με hdmi με το θηρίο pc , λογαριασμό στο rapidshare Και βλέπω σχεδόν κάθε μέρα μια ταινία HD σε άψογη ποιότητα και έξοδα...μηδαμινά από εδώ και μπρος. Βέβαια κάποιοι πρέπει να αγοράζουν και τους τίτλους για να υπάρχουμε κι εμείς. Οπότε προτείνω σε όλους να πάρουν ps3 **και εκτός από τις ταινίες απολαμβάνω και τις σειρές όπως το Lost και το Stargate Atlantis σε HD, πράγμα που για να το δούμε στην Ελλάδα θα χρειαστούμε κάτι αιώνες... Ακόμα τα κρατικά ούτε stereo δεν έχουν... Μια απο τα ιδια και απο μένα. Άλλη φάση, όποια ταινία θέλεις ανα πάσα στιγμή σπίτι σου, και μάλιστα σε hd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις