Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το final fantasy πιστεύω ότι θα είναι πολύ ποιοτικότερος τίτλος στον τεχνικό τομέα τουλάχιστον από το lost odyssey βέβαια χωρίς τον πατέρα του final fantasy στο τιμόνι η σειρά ποτέ δεν θα είναι ίδια αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακο.ο Hironobu Sakaguchi μπορεί μεν να ξέρει την συνταγή αλλά ένα παιχνίδι δεν γίνεται από ένα άτομο σίγουρα το team της square είναι ποιο ταλαντούχο από αυτό της mistwalker.το lost odyssey μπορεί να είναι καλό αλλά πάσχει από τεχνικά προβλήματα και τα γραφικά του είναι μέτρια γενικά ,επίσης άπειρα loading times χαλανε την εικόνα του game.επισης το παιχνίδι είναι κολλημένο σε μηχανισμούς αλλά 1997 και εντελώς παλιομοδίτικο σε αντίθεση με το blue dragon που ήταν ποιο φρέσκο αλλά και κατά πολύ χειρότερο σαν παιχνιδι.παρολα αυτά είναι σίγουρα ότι καλύτερο κυκλοφορεί την νέα γένια και ένα από τα καλύτερα jrpg που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Πιθανόν το FFXIII να είναι ποιοτικότερος τίτλος στον τεχνικό τομέα μπορεί και σε άλλους τομείς αλλά δεν υπάρχει κάτι που να το αποδεικνύει αυτό και θα ξέρουμε αν ισχύει σε 1-2 χρόνια. (μπορεί να έχει βγει και LO 2 τότε - που λέει ο λόγος) Το LO όμως δεν έχει και τέτοια προβλήματα όπως λες που να είναι αξιοσημείωτα. Έχει αρκετά loading times άλλά όχι κάτι τραγικό, σε φυσιολογικά επίπεδα. Μέτρια γραφικά σε σχέση με τι? Με το FFX ας πούμε? :) Tα game mechanics μπορεί να είναι αρκετά παλιομοδίτικα (έχοντας και κάποια φρέσκα στοιχεία), αλλά αυτό κάθε άλλο παρά κακό είναι για μένα και έχουμε δει αρκετές φορές και καινοτομίες που δεν έχουν απαραίτητα θετικές για τον περισσότερο κόσμο. (βλέπε battle system στο FFXI) Το Blue Dragon έχει κάποιες παραπάνω καινοτομίες αλλά ποτέ μου δεν έκρινα ένα παιχνίδι από το πόσες καινοτομίες έχει. Απλά είναι και το τελευταίο ένα πολύ καλό jrpg, καλύτερο από οτιδήποτε έχε ινα προσφέρει ο ανταγωνισμός. Αυτό που λες ότι το team της square είναι πιο ταλαντούχο από αυτό της mistwalker δεν ξέρω από που το συμπεραίνεις αλλά δεν έχει και πολύ βάση, πρώτον γιατί πέρα από τον ίδιο τον Sakaguchi πολλά σηματικά πρόσωπα από την παλία sqare enix είναι στην Mistwalker (δες στο gaf που λιώνουν οι jrpgαδες για κάποια άτομα) και δεύτερον γιατί σύμφωνα με τους φανατικούς jrpgαδες το LO δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα FF. Τέλος να πω ότι δεν ξέρω γιατί δεν έχει πάρει πολύ καλές κριτικές, αλλά θα έπρεπε και σε αυτό συμφωνουν πολλά άτομα που προσωπικά δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα στα λόγια τους από το κάθε review.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μην το πάρεις προσωπικά φίλε μου, αλλά γιατί κάθε φορά που η M$ κάνει κάτι που θίγει τους Xbox gamers, πρέπει να συνοδεύεται με σχόλιο κατά της $ony?Ή όταν η $οny κάνει κάτι καλό για τους gamers της, αμέσως να την πυροβολείτε με κάποιο άλλο μείον της?

η καταληλη εκφραση που περιγραφει αυτο που λες λεγεται Damage Control, κοινως η αποπειρα να παρεις μια κακη ειδηση και ειτε να την διαστρευλωσεις ωστε να μην δειχνει τοσο κακη, ειτε να πεις κατι κακο για αυτον που ωφελει η κακη ειδηση με σκοπο να μειωσεις το ποσο κακη ειναι.

Δημοσ.
η καταληλη εκφραση που περιγραφει αυτο που λες λεγεται Damage Control, κοινως η αποπειρα να παρεις μια κακη ειδηση και ειτε να την διαστρευλωσεις ωστε να μην δειχνει τοσο κακη, ειτε να πεις κατι κακο για αυτον που ωφελει η κακη ειδηση με σκοπο να μειωσεις το ποσο κακη ειναι.

αφου το μονο που εχουν να πουν οι "αντιπαλοι" ειναι το οτι χαλανε τα xbox και το οτι εχουνε bluray

Δημοσ.
Δηλαδή η είδηση ότι δεν θα έχει bluray το xbox ωφελεί τους ps3 χρήστες;

Σε τι ακριβώς τους ωφελεί;

τους υπαρχοντες? καθολου, απλα δινει κινητρο για μελλοντικους χρηστες η υπαρξη blu-ray στο ps3, και αντιστοιχα αντικινητρο ωστε να επιλεξουν 360, γιαυτο και προσπαθησαν καποιοι να κανουν damage control.

Δημοσ.

Kοιτα ποιος θα μιλισει για damage control, οταν η παρουσιαση της για το ps3 ειναι DAMAGE CONTROL απο μονο του ή μαλλον ΠΡΟΒΑΤΑ CONTROL!

Tωρα που ερχεται και το ΥΠΕΡΤΑΤΟ HOME θα μπειτε ολα μαζι στο HD-ΜΑΝΤΡΙ!

Καλα με το home εχω ριξει τρελο γελιο με ολη την κοροιδια! Απο Σεπτεμβριο 07 πηγε Χριστουγεννα, μετα πηγε Μαρτιο 08, μετα ειπαν Μαιο 08 , τωρα λενε ιουλιο 08 ....Συμπερασμα: Το βλεπω και αυτο το 2009 μαζι με τα υπολοιπα super duper παιχνιδια!

Μου εβαλε μεσα στο GT5 prologue σε μια πιστα να τρεχεις με την ferrari 07 ! Aπλα τραγικοτητες εχει παρει ενα demo και παει να θυσαυρισει απο τους , sorry για την εκφραση αλλα στερημενα ps3fanboy τα οποια ειναι με το ματζαφλαρι στο χερι! Αντιθετα ο χβοχακιας ειναι καραμπουχτισμενος απο παιχνιδια! Α, ξεχασα οι αλλοι βλεπουν blu ray και foldaroun!

Oσο για την μαχη των multiplatform τιτλων το ps3 συνεχιζει να ειναι χειροτερο μιας και το Rainbow six vegas 2 ειναι χειροτερο απο τι ακουγεται!

Τωρα περιμενω και pds να βγει να μου πει! Το Pacman το συγκρινες! Αντε βγες ρε....:lol::lol:

Δημοσ.
Kοιτα ποιος θα μιλισει για damage control, οταν η παρουσιαση της για το ps3 ειναι DAMAGE CONTROL απο μονο του ή μαλλον ΠΡΟΒΑΤΑ CONTROL!

Tωρα που ερχεται και το ΥΠΕΡΤΑΤΟ HOME θα μπειτε ολα μαζι στο HD-ΜΑΝΤΡΙ!

Καλα με το home εχω ριξει τρελο γελιο με ολη την κοροιδια! Απο Σεπτεμβριο 07 πηγε Χριστουγεννα, μετα πηγε Μαρτιο 08, μετα ειπαν Μαιο 08 , τωρα λενε ιουλιο 08 ....Συμπερασμα: Το βλεπω και αυτο το 2009 μαζι με τα υπολοιπα super duper παιχνιδια!

Μου εβαλε μεσα στο GT5 prologue σε μια πιστα να τρεχεις με την ferrari 07 ! Aπλα τραγικοτητες εχει παρει ενα demo και παει να θυσαυρισει απο τους , sorry για την εκφραση αλλα στερημενα ps3fanboy τα οποια ειναι με το ματζαφλαρι στο χερι! Αντιθετα ο χβοχακιας ειναι καραμπουχτισμενος απο παιχνιδια! Α, ξεχασα οι αλλοι βλεπουν blu ray και foldaroun!

Oσο για την μαχη των multiplatform τιτλων το ps3 συνεχιζει να ειναι χειροτερο μιας και το Rainbow six vegas 2 ειναι χειροτερο απο τι ακουγεται!

Τωρα περιμενω και pds να βγει να μου πει! Το Pacman το συγκρινες! Αντε βγες ρε....:lol::lol:

fanboy-anatomy.jpg

Δημοσ.

Βλεπω τα τελευταια σου δυο ποστ klainmain να βαζεις φωτογραφιες σου !

Δεν σου τις ζητησε κανενας...~!~

Anyway κουλ φιλε μην το παρεις προσοπικα απλα μια παροιμια λεει οταν δειχνουμαι καποιον το ενα μας δακτυλο δειχνει αυτον και τα αλλα τεσσερα εμας αρα beware...

Δημοσ.

Damage control,trolls,fanboys έχετε καταντήσει το forum σε NERD WARS, σαν παιδάκια 10 χρονών. Όπου και να δεις βλέπεις σκιτσάκια και ηλίθιες εικονες.δεν είστε μόνοι παιδιά εδω μέσα αν το έχετε πάρει χαμπάρι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί δεν βλέπετε ότι το xbox360 είναι μακράν μπροστά σε όλα?

Δεν το καταλαβαίνετε δηλαδή? Η sony το μόνο που μπορεί να μας δείξει είναι από σήμερα και μέχρι το 2010 5 ποιοτικούς τίτλους όλους κι όλους, κι αυτούς με τρελή αναμονή. Το ps3 μου, αραχνιάζει στο ράφι και αυτή είναι η πραγματικότητα. Μηδεν αποκλειστικοί τίτλοι της προκοπής και το 99% των multiplattform παιχνιδιών είναι καλύτερα στο 360!

Στο ps3 έχω 0 παιχνίδια τώρα και στο 360 80! Αντε γειά δηλαδή...

Το 360 τα έχει όλα (όπως και το wii). Από ποιότητα,ποσότητα μέχρι πειρατία...

Δεν έχω τίποτα εναντίον του ps3 (την έχω άλλωστε την κονσόλα). Απλές πραγματικότητες παραθέτω...

Δημοσ.
Βλεπω τα τελευταια σου δυο ποστ klainmain να βαζεις φωτογραφιες σου !

Δεν σου τις ζητησε κανενας...~!~

Anyway κουλ φιλε μην το παρεις προσοπικα απλα μια παροιμια λεει οταν δειχνουμαι καποιον το ενα μας δακτυλο δειχνει αυτον και τα αλλα τεσσερα εμας αρα beware...

Λίγος χαβάς δεν πείραξε ποτέ κανέναν :P

Δεν θέλω να πιστεύω πως ο Apokleiros η και οποιοσδήποτε εδω μέσα παίρνει τόσο σοβαρά τις συζητήσεις κτλ... Πόσο μάλλον στο συγκεκριμένο thread που είναι επίσημα απο τα γενοφάσκια του ακόμα το thread της μλκειας..

Και μη μου πείτε οτι το προφίλ του στο φόρουμ δεν είναι καθαρα "τρολικό"...

Στο λεξικό έχει τη φωτογραφία του δίπλα.. :P

Και γώ πιστεύω πως το 360 είναι μπροστά στο gaming και θα είναι μέχρι να ξυπνήσει (αν ξυπνήσει) η sony.. Αν ξυπνήσει θα είναι καλό για όλους γιατί θα έχουμε περισσότερα games να διαλέξουμε..

Τώρα τον συγκεκριμένο user τον θεωρώ γραφικό απο τους λίγους και θέλω να πιστεύω οτι γράφει για πλάκα και δεν τον "κόβει μεχρι εκεί".

Τώρα αν man of the moon θεωρείς εμένα troll και fanboy σε αντίθεση με τον apokleiro.. μάλλον άλλα φόρουμ διαβάζεις :whistle:

Αντίστοιχα no offence αλλα μου φάνηκε πολύ άκυρη η σύγκριση :rolleyes:

Δημοσ.
Ρε παιδιά γιατί δεν βλέπετε ότι το xbox360 είναι μακράν μπροστά σε όλα?

Δεν το καταλαβαίνετε δηλαδή? Η sony το μόνο που μπορεί να μας δείξει είναι από σήμερα και μέχρι το 2010 5 ποιοτικούς τίτλους όλους κι όλους, κι αυτούς με τρελή αναμονή. Το ps3 μου, αραχνιάζει στο ράφι και αυτή είναι η πραγματικότητα. Μηδεν αποκλειστικοί τίτλοι της προκοπής και το 99% των multiplattform παιχνιδιών είναι καλύτερα στο 360!

Στο ps3 έχω 0 παιχνίδια τώρα και στο 360 80! Αντε γειά δηλαδή...

Το 360 τα έχει όλα (όπως και το wii). Από ποιότητα,ποσότητα μέχρι πειρατία...

Δεν έχω τίποτα εναντίον του ps3 (την έχω άλλωστε την κονσόλα). Απλές πραγματικότητες παραθέτω...

σωστός ο Polakis αν και είσαι PRO fan :-), που όλοι ξέρουμε οτι το PES και το PLAYSTATION BRAND είναι σχεδόν ένα (τουλάχιστον έτσι λένε το 99% το pesakidon)...

Δημοσ.
Λίγος χαβάς δεν πείραξε ποτέ κανέναν :P

Δεν θέλω να πιστεύω πως ο Apokleiros η και οποιοσδήποτε εδω μέσα παίρνει τόσο σοβαρά τις συζητήσεις κτλ... Πόσο μάλλον στο συγκεκριμένο thread που είναι επίσημα απο τα γενοφάσκια του ακόμα το thread της μλκειας..

Και μη μου πείτε οτι το προφίλ του στο φόρουμ δεν είναι καθαρα "τρολικό"...

Στο λεξικό έχει τη φωτογραφία του δίπλα.. :P

Και γώ πιστεύω πως το 360 είναι μπροστά στο gaming και θα είναι μέχρι να ξυπνήσει (αν ξυπνήσει) η sony.. Αν ξυπνήσει θα είναι καλό για όλους γιατί θα έχουμε περισσότερα games να διαλέξουμε..

Τώρα τον συγκεκριμένο user τον θεωρώ γραφικό απο τους λίγους και θέλω να πιστεύω οτι γράφει για πλάκα και δεν τον "κόβει μεχρι εκεί".

Τώρα αν man of the moon θεωρείς εμένα troll και fanboy σε αντίθεση με τον apokleiro.. μάλλον άλλα φόρουμ διαβάζεις :whistle:

Αντίστοιχα no offence αλλα μου φάνηκε πολύ άκυρη η σύγκριση :rolleyes:

Δεν πηρα μερος του αποκλειρου klainmain . Ο αποκλειρος ο παλιος γνωστος spown εχει αλλαξει στρατοπεδο και δεν εχω λογια να περιγραψω το ολο σκηνικο .

Οπως ειπες εσυ αλλα και εγω παλιοτερα αυτο το topic ειναι απο τα κορυφαια .

Γιατι σφαζομαστε δερνομαστε κανουμε πλακα ποτε μιλαμε και λιγο σοβαρα γενικος τα γουσταρω ολα αυτα που γινονται εδω!

Και φυσικα οχι δεν σας συγκρινω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...