stratisxxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Το xbox 360 αυτή την στιγμή υπερέχει απο άποψη gaming. Θυμηθείτε ότι πριν μια πενταετία σχεδόν το ίδιο πράγμα είχε συμβεί αλλά αντίστροφα. Το ps2 να υπερισχύει του κατά πολύ ανώτερου, σαν παιχνιδομηχανή, xbox. Ο λόγος ήταν η ευρεία γκάμα παιχνιδιών, η τίμη, και το ότι η αγορά ήταν περισσότερο οργωμένη υπέρ εκεινου ( εξαιτίας και του προκατόχου του psone). Κάτι αντίστοιχο πάει να συμβεί και τώρα. Με την τεράστια διαφορά ότι η Sony δεν θα αφήσει τα όπλα και θα κάνει τα πάντα να υπερισχύσει το blue ray. Ήδη κατάφερε ισχυρό πλήγμα στο hd dvd της microsoft, με την απόσυρση της toshiba από την παραγωγή και έρευνα των hd discs (έπεσε τρελό λάδωμα). Προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος θα υπερισχύσει το blue ray , ελέω Sony.Τώρα το πότε και πως θα γίνει αυτό εξαρτάτα ι από πολλούς παράγοντες (ένας κύριος είναι αν θα κάνει αντεπίθεση η Microsoft). Όλα αυτά για μας είναι ψιλά γράμματα. Το θέμα είναι με ποιο απο τα δύο ευχαριστιέσαι περισσότερο παιχνίδια και gaming. Και όπως προανέφερα νομίζω ότι αυτήν τη στιγμή το xbox 360 υπερισχύει σε αυτόν τον τομέα. Ίδωμεν...
Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 η ms μπορει να βγαλει bluray drive ομως. και το hddvd ειναι νεκρο και η ms δεν ηταν στο consortium του hddvd
xvagos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Τα παιχνίδια του PS3 είναι region free, σωστά; Ναι!!!! Λάθος. Γιατί δεν τα στέλνει Ευρώπη το play-asia.com, όπου και είναι στην μισή τιμή. Γιατί $ony; Τι να το κάνω εγώ τότε το region free; Δεν μας φτάνει δηλαδή που δεν υπάρχουν παιχνίδια της προκοπής για μια κονσόλα που έχει βγει εδώ και ένα χρόνο, μας τα δίνουν και 70? και από πάνω δεν μας αφήνουν να τα πάρουμε από έξω (μιας και είναι και region free, μην το ξεχνάμε). Καμία καινούργια ταινία σε DVD βγήκε;
Udontneed2know Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Τα παιχνίδια του PS3 είναι region free, σωστά; Ναι!!!!Λάθος. Γιατί δεν τα στέλνει Ευρώπη το play-asia.com, όπου και είναι στην μισή τιμή. Γιατί $ony; Τι να το κάνω εγώ τότε το region free; ελα τωρα και σε ειχα και σε υποληψη, ειναι αρνητικο για το Ps3 και φταιει η sony επειδη ενα καταστημα δεν στελνει παιχνιδια ευρωπη? Εδω θα βρεις αρκετα που στελνουν http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=29 εγω βασικα παντως ψωνιζω απο http://www.play.com και σκεφτομαι να δοκιμασω και ενα αλλο παλι αγγλια που εχει καλες τιμες. Luke check the bolds...άντε να σε βοηθήσω και λιγάκι γιατί διαβάζεις ότι θες μου φαίνεται...μίλησα για συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων...μήπως μυγιάστηκες; luke, μας λες οτι οποιος εχει PS3 και περιμενει για το final fantasy (To γενικως αποδεκτα κορυφαιο jRPG) ειναι funboy επειδη δεν σκαει 233 ευρω για να παιξει ενα παιχνιδι του 360, το ποιος ειναι fanboy το αφηνω στην κριση των λιγων λογικα σκεπτομενων εδω μεσα.
xvagos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Udontneed2know το play-asia.com ΣΤΕΛΝΕΙ παιχνίδια στην Ευρώπη και έχει ΠΟΛΥ καλύτερες τιμές από play.com. Μόνο τα παιχνίδια από PS3 δεν στέλνει Ευρώπη. Ψάξε το καλύτερα και πες μας...
Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ελα τωρα και σε ειχα και σε υποληψη, ειναι αρνητικο για το Ps3 και φταιει η sony επειδη ενα καταστημα δεν στελνει παιχνιδια ευρωπη?Εδω θα βρεις αρκετα που στελνουν http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=29 εγω βασικα παντως ψωνιζω απο http://www.play.com και σκεφτομαι να δοκιμασω και ενα αλλο παλι αγγλια που εχει καλες τιμες. luke, μας λες οτι οποιος εχει PS3 και περιμενει για το final fantasy (To γενικως αποδεκτα κορυφαιο jRPG) ειναι funboy επειδη δεν σκαει 233 ευρω για να παιξει ενα παιχνιδι του 360, το ποιος ειναι fanboy το αφηνω στην κριση των λιγων λογικα σκεπτομενων εδω μεσα. επειδη το πρωτο rpg των πιο πολλων ηταν το ff7 λογικο ειναι να "παθιαζονται" το chrono trigger ηταν σε καθε επιπεδο ανωτερο απο οσα ff επαιξα ποτε μου. δεν σου ειπε για 1 παιχνιδι, σου ειπε οτι αν θελετε ps3 για ενα μονο παιχνιδι, υπαρχει κατι αντιστοιχο στο xbox (+ολα τα αλλα παιχνιδια που δεν εχει το ps3 τωρα)
Udontneed2know Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 δεν σου ειπε για 1 παιχνιδι, σου ειπε οτι αν θελετε ps3 για ενα μονο παιχνιδι, υπαρχει κατι αντιστοιχο στο xbox (+ολα τα αλλα παιχνιδια που δεν εχει το ps3 τωρα) Mα εκει ειναι και το λαθος, ξερουμε οτι περα απο το final fantasy θα βγουν πολυ περισσοτερα jrpg στο PS3 , και οσο και να χτυπιουνται οι x-fanatics το Lost Odyssey ΔΕΝ ειναι final fantasy, μπορει να μοιαζει, αλλα δεν ειναι, το λενε και οι κριτικες που εχει παρει, το λενε και οι πωλησεις που εχει κανει, που ακομα δεν εχει καταφερει να πουλησει 500.000 κομματια.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δυστυχως για εμας που ειμαστε κατοχοι 360 η microsoft ανακοινωσε οτι ΔΕΝ θα βγάλει blu-ray addon. Αν και προσωπικά δεν με χαλάει γιατί αγόρασα(Με 200 ευρώ και όχι 450) παιχνιδομηχανή και όχι high definition home cinema.
S2Katana Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δυστυχως για εμας που ειμαστε κατοχοι 360 η microsoft ανακοινωσε οτι ΔΕΝ θα βγάλει blu-ray addon. Αν και προσωπικά δεν με χαλάει γιατί αγόρασα(Με 200 ευρώ και όχι 450) παιχνιδομηχανή και όχι high definition home cinema. Μην το πάρεις προσωπικά φίλε μου, αλλά γιατί κάθε φορά που η M$ κάνει κάτι που θίγει τους Xbox gamers, πρέπει να συνοδεύεται με σχόλιο κατά της $ony?Ή όταν η $οny κάνει κάτι καλό για τους gamers της, αμέσως να την πυροβολείτε με κάποιο άλλο μείον της?Δεν είμαι θιασωτής της Σονυ κτλ, αλλά νομίζω ότι κάπου χάνεται η μπάλα. Kαι το ξαναλέω, μην το πάρεις προσωπικά, το ποστ σου μου έδωσε την εφαρμογή. απλά αποτελεί πάγια τακτική σε όλα τα fora να συμβαίνει αυτό.
Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Mα εκει ειναι και το λαθος, ξερουμε οτι περα απο το final fantasy θα βγουν πολυ περισσοτερα jrpg στο PS3 , και οσο και να χτυπιουνται οι x-fanatics το Lost Odyssey ΔΕΝ ειναι final fantasy, μπορει να μοιαζει, αλλα δεν ειναι, το λενε και οι κριτικες που εχει παρει, το λενε και οι πωλησεις που εχει κανει, που ακομα δεν εχει καταφερει να πουλησει 500.000 κομματια. facepalm.jpg οταν τα jrpg ειναι πρωτα για την ιαπωνια, και εκει δεν κουνιεται καμια κονσολα εκτος του wii τι περιμένεις? το ps3 εχει πιο πολλα Jrpgs/rpgs apo to xbox? οχι...
ultralisk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 δεν σου ειπε για 1 παιχνιδι, σου ειπε οτι αν θελετε ps3 για ενα μονο παιχνιδι, υπαρχει κατι αντιστοιχο στο xbox (+ολα τα αλλα παιχνιδια που δεν εχει το ps3 τωρα) άσε toufas, δεν ασχολούμαι...πρέπει να του το κάνω πολύ φραγκοδίφραγκα και βαριέμαι Udontneed2know το play-asia.com ΣΤΕΛΝΕΙ παιχνίδια στην Ευρώπη και έχει ΠΟΛΥ καλύτερες τιμές από play.com.Μόνο τα παιχνίδια από PS3 δεν στέλνει Ευρώπη. Ψάξε το καλύτερα και πες μας... vaggo η SONY δεν επιτρέπει να στέλνει παιχνίδια το play-asia όπως δεν αφήνει και πολλά άλλα online καταστήματα...εδώ κατάφερε και έκλεισε ένα πολύ γνωστό online κατάστημα που μου διαφεύγει το όνομα Mα εκει ειναι και το λαθος, ξερουμε οτι περα απο το final fantasy θα βγουν πολυ περισσοτερα jrpg στο PS3 , και οσο και να χτυπιουνται οι x-fanatics το Lost Odyssey ΔΕΝ ειναι final fantasy, μπορει να μοιαζει, αλλα δεν ειναι, το λενε και οι κριτικες που εχει παρει, το λενε και οι πωλησεις που εχει κανει, που ακομα δεν εχει καταφερει να πουλησει 500.000 κομματια. πραγματικά σε λυπάμαι που δεν θα παίξεις το Lost Odyssey που το βρίσκω σχεδόν ισάξιο με το FF7...το ότι ο Sagakushi που έφτιαξε τα FF δημιούργησε και το Lost Odyssey δεν λέει κάτι σε εσένα...εσύ και η ΕΑ να αρχίσει να βγάζει παιχνίδια που θα ονομάζει Final Fantasy θα νομίζεις ότι είναι σαν τα παλιά FF...κάθεσε και λες υποθετικα ότι ΘΑ βγούν πολύ περισσότερα RPGs στο PS και φυσικά θα περιμένεις (το έχετε συνηθίσει άλλωστε οι κολλημένοι SONY fanboys)...εγώ από την άλλη λέω ότι θα πάρω PS3 αν πέσει και άλλο η τιμή του ή όταν βγει το FF13 που είναι ένας τίτλος που θέλω σαν fan των j-rpgs(ασχέτως που μετά το FF8 τα πήρε λίγο η κατηφόρα)...χμμμμμ ποιός από τους 2 μας να είναι το fanboy?
Rebel21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Στα τρία post του stratisxxx άκουσα μερικά από τα ποιο άκυρα σχόλια που έχω δει στο insomnia χωρίς παρεξήγηση αλλά είναι λες και κάποιος ήταν παγωμένος για 3 χρόνια και ξαφνικά βγήκε να σχολιάσει χωρίς να έχει ιδέα ούτε για βασικά θέματα όπως το HD.φιλε stratisxxx θα πρέπει να μελετήσεις λίγο περισσότερο τα θέματα που θίγεις χωρίς παρεξήγηση πάντα. Το final fantasy πιστεύω ότι θα είναι πολύ ποιοτικότερος τίτλος στον τεχνικό τομέα τουλάχιστον από το lost odyssey βέβαια χωρίς τον πατέρα του final fantasy στο τιμόνι η σειρά ποτέ δεν θα είναι ίδια αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακο.ο Hironobu Sakaguchi μπορεί μεν να ξέρει την συνταγή αλλά ένα παιχνίδι δεν γίνεται από ένα άτομο σίγουρα το team της square είναι ποιο ταλαντούχο από αυτό της mistwalker.το lost odyssey μπορεί να είναι καλό αλλά πάσχει από τεχνικά προβλήματα και τα γραφικά του είναι μέτρια γενικά ,επίσης άπειρα loading times χαλανε την εικόνα του game.επισης το παιχνίδι είναι κολλημένο σε μηχανισμούς αλλά 1997 και εντελώς παλιομοδίτικο σε αντίθεση με το blue dragon που ήταν ποιο φρέσκο αλλά και κατά πολύ χειρότερο σαν παιχνιδι.παρολα αυτά είναι σίγουρα ότι καλύτερο κυκλοφορεί την νέα γένια και ένα από τα καλύτερα jrpg που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.
Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 πραγματικά σε λυπάμαι που δεν θα παίξεις το Lost Odyssey που το βρίσκω σχεδόν ισάξιο με το FF7...το ότι ο Sagakushi που έφτιαξε τα FF δημιούργησε και το Lost Odyssey δεν λέει κάτι σε εσένα...εσύ και η ΕΑ να αρχίσει να βγάζει παιχνίδια που θα ονομάζει Final Fantasy θα νομίζεις ότι είναι σαν τα παλιά FF...κάθεσε και λες υποθετικα ότι ΘΑ βγούν πολύ περισσότερα RPGs στο PS και φυσικά θα περιμένεις (το έχετε συνηθίσει άλλωστε οι κολλημένοι SONY fanboys)...εγώ από την άλλη λέω ότι θα πάρω PS3 αν πέσει και άλλο η τιμή του ή όταν βγει το FF13 που είναι ένας τίτλος που θέλω σαν fan των j-rpgs(ασχέτως που μετά το FF8 τα πήρε λίγο η κατηφόρα)...χμμμμμ ποιός από τους 2 μας να είναι το fanboy? τα ιδια λεγανε για το isspro και το βλεπουμε στην κονσολα της sony ποσο καλο ειναι
xvagos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 vaggo η SONY δεν επιτρέπει να στέλνει παιχνίδια το play-asia όπως δεν αφήνει και πολλά άλλα online καταστήματα...εδώ κατάφερε και έκλεισε ένα πολύ γνωστό online κατάστημα που μου διαφεύγει το όνομα Λέγε με link-sang.com; Ποιος έχει σειρά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις