Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά το ότι ξεχνάω το STALKER με τόσα παιχνίδια που έχω παίξει μάλλον πέρασε απαρατήρητο....κανένας xbot δεν το ανέφερε βλέπω :D :D . Όπως και να έχει αν νομίζετε ότι σε θέμα γραφικών το Χ360 είναι above & beyond τότε πολύ απλά δεν έχετε καλό PC και κλαίγεστε άδικα :P . Καλή συνέχεια και keep up the fanboyism :D :D

Αστο, δεν το σωζεις με τιποτα...καλα που δεν ανεφερες και κανενα Doom ή κανα Hexen

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Pantws apo telos 2007 kai meta opoios 8elei na legetai gamer prepei na exei kai ena dynato pc mazi fysika me ena 360 (To ps3 gia emena 8a leei gia agora mesa sto 2008 afou bgoun prwta paixnidia pou axizoun opws mgs4,gt5,killzone 2 alla kai pesei h timh tou).

Ta games tou 360 ligo poly oloi ta xeroume alla mhn xexname kai ti erxetai sto pc:

Starcraft 2 (mono kai mono gia ayto axizei h anaba8mish)

World in Conflict

Spore

Crysis

GoW (me extra act)

Quake Wars

Warhammer Online

Company of Heroes: Opposing Fronts

Hellgate: London

P.S.: @john stamata na milas gia to infernal katastrefeis ta epixeirhmata sou :mrgreen:

Δημοσ.

PS2: Και έλεος,που σκ@τά οδηγήσατε το θέμα ρε παλιο-xbots :D. Μιλούσαμε για καλύτερα γραφικά,όχι για περισσότερα παιχνίδια. Ο νοών νοείτω λοιπόν ;)

ασε ρε! θα σε κοπανησω λιγο και με φρεσκο πραμα για να μαθεις! :mrgreen:

4mkkchl.gif

6ezuik5.gif

6b920yc.gif

RE1.gif

RE2.gif

RE3.gif

RE4.gif

RE.gif

bh502.jpg

bh503.jpg

gameplay παλιοpcακια! τωρα αντε ψαξε βρες καννα mod για μαυρα zombies στην μετριοτητα-κακεκτυπο αντιγραφη του gears, το Infernal, να ησυχασεις :P

γιαυτο ειπαμε:

pcακηδες και wiiwiiδες, ειστε εκτος θεματος εδω περα :mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ δεν θα σε κοπανήσω....θα σε κατουρήσω :D :D

crysis_nk_pissing.gif

PS: Αν πάνε καλά τα Lost Planet και DMC4 η Capcom έχει δηλώσει ότι θα το μεταφέρει το RE5 στα PC's,οπότε μέχρι το 2008 έχουμε πολύ καιρό :P

PS2: Στην λίστα του Privateer βάλτε και το Far Cry 2 έτσι ;)

PS3: Ξεροκόμματο όπως το Lost Planet που όλο προσθέτουν πράγματα; Μπαααααααααα,περισσότερο για special γεύμα μου φαίνεται :D :D

Δημοσ.

lol!!

καλυτερα να εχουν πολλα animations με ολων των ειδων τις φυσικες αναγκες εκει στο crysis,

γιατι αμα αρχισω να σου βαζω screen+vids απο ολα τα υπολοιπα games που σου εχω παραθεσει πιο πανω, ζητω που χεστηκανε :D

ps στο ps σου:

ε ναι, ολο και καννα ξεροκομματο θα πεσει απο το τραπεζι μετα το τελος του φαγοποτιου και για σενα pcακια μου.. αφου τα ξερεις αυτα.. ;)

Δημοσ.
Pantws apo telos 2007 kai meta opoios 8elei na legetai gamer prepei na exei kai ena dynato pc mazi fysika me ena 360 (To ps3 gia emena 8a leei gia agora mesa sto 2008 afou bgoun prwta paixnidia pou axizoun opws mgs4,gt5,killzone 2 alla kai pesei h timh tou).

Ta games tou 360 ligo poly oloi ta xeroume alla mhn xexname kai ti erxetai sto pc:

Starcraft 2 (mono kai mono gia ayto axizei h anaba8mish)

World in Conflict

Spore

Crysis

GoW (me extra act)

Quake Wars

Warhammer Online

Company of Heroes: Opposing Fronts

Hellgate: London

P.S.: @john stamata na milas gia to infernal katastrefeis ta epixeirhmata sou :mrgreen:

+ The Witcher

Άμα δεν πιανόμουνα στην καρέκλα θα το είχα ήδη έτοιμο :lol::-P

lol @ gif

Δημοσ.

Αυτα ειναι.. Ειμαι παλι χωρις νετ και σε 4-5 σελιδες εγινε η μαχη του Δραμαλη παλι.. :lol:

Ειλικρινα πρεπει να καταλαβουμε οτι ο καθεις εχει τις προτιμησεις του ή αν θελετε τα κολληματα του πολλες φορες και επιλεγει αυτο που τον κανει να νιωθει οτι ειναι ολοκληρωμενος σαν gamer ή τουλαχιστον κοντα στην ολοκληρωση.. (προσοχη μην λερωθουμε..:-D)

Λοιπον 2 πραγματακια θελω να πω για το PC.. Δεν εχω καμια διαθεση να μπω σε τετοιου ειδους διαμαχες παλι.. Ειναι ανουσιο πιστευω προσωπικα..

1. Plz οταν ποσταρετε ειπαμε να γενικευουμε/απλουστευουμε για να διευκολυνουμε τους χρηστες, αλλα μην διαβαζω εκφρασεις τυπου "εχω μεγαλυτερη ιπποδυναμη" λες και μιλαμε για το INTEGRA..

2. Καποιος παλι αναφερθηκε σε 40αρες.. Συμφωνοι ειναι καβ.. για πολλα παιχνιδια σε κονσολες, ειδικα τα driving/sports.. Hell why not? Ας συνδεχω και το PC επανω για καποια games..Η αληθεια ειναι ομως οτι το PC δεν ειναι για τετοια, γιατι η λεξη DPI ειναι κατι που τους hardcore PC gamers τους απασχολει και μαλιστα ιδιαιτερα.. Δεν μαθαμε εχθες το 720p/1080p και γενικα τις ολες τις μεγαλες αναλυσεις.. Παιζουμε απο παιδια με αυτες..Εδω ανησυχουσα οτι περνω 27αρα 1920x1200 με dpi 0.303 για να βολεψω και τις κονσολες και κανω μαλ..

3. Γεγονος : Το PC ακομα και απο το launch date των xbox360/ps3 ειχε ανωτερες καρτες γραφικων.. Σημερα με R600 και G80 παραγωγα δεν συζηταμε συγκριση απο αποψη αρχιτεκτονικης και raw processing performance.. (ή ιπποδυναμη :mrgreen:).AΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΓΟΝΟΣ.. : Το PC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ για να εχει την ιδια πληθωρα παιχνιδιων.. Το χουμε πει και θα το λεμε.. Δεν ειναι στο PC τα λεφτα για να υπαρξει optimisation και ειδικες εκδοσεις για PC.. Just crappy ports απο τις κονσολες σε αρκετα games..Οταν ομως αποφασιζουν να βγαλουν next gen exclusive title για PC νομιζω οτι ξερουμε ολοι τι γινεται..Ναι ξερω περιμενουμε Crysis μονο.. Θα ερθω και σε αυτο..

4. Επιδη αναφερθηκε οτι το LP σερνεται στο d3d10 ας δουμε τι λεει ο developer..

In general, the PC version has a higher resolution the gamer renders at. It also supports ambient occlusion and parallax mapping, which means all the footsteps and other individual effects are cleaner. We are also not using a reduction buffer, meaning that the graphical special effects are also cleaner on the PC. Because of the multithreaded nature of the engine from the very start, it is quite fast.

The upside of DX10 for Lost Planet is the stream-out function and geometry shaders which allow us to make the engine run faster. The major difference between DirectX 9 and 10 is primarily related to this speed. Compared to DX9, our use of geometry shader, depth resolve and stream output should provide a 10% to 20% boost in frame rate as driver optimization progresses. One of the immediate differences you can see in the DX10 version is the clean edges on shadows; however the main difference is obviously the speed at which the engine renders as mentioned before.

Τις διαφορες νομιζω τις βλεπετε, και επισης πιστευω να καταλαβατε τωρα οτι τα extra features της D3D10 εκδοσης δεν κανουν το PC να σερνεται γιατι δεν μπορει να το τρεξει οπως βολικα πιστευετε, αλλα επειδη τo API των Vista και κυριως οι d3d10 drivers των εταιρειων ειναι ανωριμοι.. Κατι το οποιο αν ασχολουσασταν με τα PC θα το ξερατε.. Ειναι καθημερινα προβληματα που με το περασμα του καιρου θα αντιμετωπιστουν.. Δεν ξυπνας ενα πρωι και περιμενεις μια ολοκαινουργια αρχιτεκτονικη να συνδυαζεται τελεια με ενα ολοκαινουργιο API σε ενα ολοκαινουργιο λειτουργικο..

5. Μεγαλωσα/ανδρωθηκα με ενα PC (μεταξυ spectrum και Amiga :P) και απο ενα σημειο και επειτα, απο καταβολης δλδ των 3d gpu αρχισα να ασχολουμαι με τα 3d γραφικα.. Και μου εμεινε το χουι.. :mrgreen: Μεχρι σημερα 31 χρονων μαντραχαλος και βλεπω να συνεχιζω για πολλα χρονια ακομα.. Στην πορεια εμαθα/ειδα καποια πραγματα για την αρχιτεκτονικη των καρτων γραφικων και ασχοληθηκα λιγο περισσοτερο με το πως αυτες οι hardware υλοποιησεις , επερναν σαρκα και οστα στο gaming development.. Αυτο με εκανε αν θελετε ολιγον τι απαιτητικο ή ακομα και ελιτιστη για πολλους.. Καμια φορα κατηγορουμαστε οτι ειμαστε υπερ του δεοντως απαιτητικοι και προσπαθουμε να μειωσουμε τις κονσολες.. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω τιποτα προσωπικο με τις κονσολες, οπως πιστευω και οι περισσοτεροι PC gamers με γνωση του αντικειμενου.. Το xbox360/ps3 ειναι αρκετα δυνατα μηχανηματα για τα σημερινα δεδομενα, και εχουν να δωσουν ακομα αρκετα στον γραφικο τομεα.. Αλλωστε για αυτο το λογο τα πηρα και τα 2.. Απλα ομως με τον καιρο ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ δεν θα συγκρινονται με το PC.. Αληθεια επιβεβαιωμενη απο την λογικη και την ιστορια

H γνωμη μου ειναι οτι ΠΛΕΟΝ γιατι παλιοτερα δεν ισχυε, η συνυπαρξη PC και κονσολων εχει και θετικα και αρνητικα αποτελεσματα για το PC.. Απο την μια το PC ευνοειται με πολλους gaming τιτλους τον τελευταιο καιρο προερχομενους απο κονσολες, απο την αλλη ομως τα ports τις περισσοτερες των περιπτωσεων ειναι μετρια ως καλα για τα δεδομενα ενος PC.. Και αυτο γιατι κανεις δεν θα κατσει να ριξει χρημα για extra development/optimization για το PC.. Και ειναι λογικο και επομενο, οταν βασιζεσαι στην αρχιτεκτονικη των κονσολων να μην εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα στο PC.. (Ναι παμε με τον κοινο παρανομαστη στο PC αλλα ο κωδικας ειναι εξ αρχης optimized για την αρχιτεκτονικη της ταδε κονσολας, οποτε εξ αρχης ειναι bottlenecked η αρχιτεκτονικη του PC).Οπως ειπα ομως τουλαχιστον τωρα στην αρχη , εχει και τα θετικα του.. Απλα διαβαζω σε πολλα forums απο παιδια που προφανως εχθες αρχιζαν να παιζουν οτι το PC gaming πεθαινει και οι κονσολες επαρκουν και γελαω.. ΠΑΝΤΑ γινεται αυτη η συζητηση και παντα βγαινουν αυτα τα βιαστικα συμπερασματα, οταν βγαινουν οι κονσολες και παντα οι Κασσανδρες κρυβονται μετα απο λιγο καιρο.. Τωρα ξεκιναει το D3D10 μην βιαζομαστε.. :)

6. Τελος επειδη αναφερθηκε οτι το PC δεν εχει τιτλους παραθετω ενα link για τα επερχομενα παιχνιδια στο PC.. Ετσι για να δουμε τι θα εχουμε και εμεις οι φτωχοι περα απο features και performance που δεν το βλεπουμε πουθενα και απλα το θαυμαζουμε ως hardware αναξιοποιητο.. ;) Tωρα ποσο αναξιοποιητο ειναι ενα PC που παιζει Oblivion,TDU, C&C3, PREY, Stalker, GRAW2,RS:Vegas,Dirt + τιτλους οπως το WoW, δεν μπορω να το καταλαβω.. Και μαλιστα επειδη οπως ειπα τυγχανει να εχω και τις 2 κονσολες και ενα high end PC οι περισσοτερες εκδοσεις για PC ειναι ΟΛΙΓΟΝ τι καλυτερες.. Αντε ισως χαωτικα καλυτερες σε καποιο games.. Oblivion anyone? :mrgreen: Αλλα ξεχασα πιος το χεζει το Oblivion?Pfftt το βαρεθηκαμε το παλιοπαιχνιδο για αυτο θα μιλαμε..

Τελοσπαντων το link που ειπα..

PC GAMER 2007

Σορρυ για το μεγαλο ποστ απλα βγηκε τοσο.. Που να λεγα και αυτα που ηθελα δλδ.. Το καλυτερο ειναι εαν μπορεις να εχεις ενα αξιοπρεπες PC και τις 2 κονσολες αν ειναι δυνατον.. Αλλα επειδη πολλοι δεν μπορουν ή απλα δεν θελουν να το κανουν αυτο, ας επιλεγουν αυτο που θεωρουν καταλληλοτερο για αυτους.. Απλα μην υποβαθμιζουν καποιοι την αξια ενος PC γιατι τους βολευει.. Κατανταει γελοιο και εκτιθενται.. ;)

Δημοσ.

Ωραίο Post littlelouievegos :). Δυστυχώς τα έχουμε ξαναπεί αλλά μερικοί ακόμα επιμένουν στις γνωστές καραμέλες τους και προβλέπω και αυτό το καλό Post να περνάει στο ντούκου από πολλούς που επειδή γουστάρουν το Mass Effect του Χ360 αγνοούν το Neverwinter Nights 2 και παίζουν το παιχνίδι των μικρών παιδιών που λέγεται <<Το δικό μου είναι καλύτερο>>,αντί να σκεφτούν και να καταλάβουν ότι και τα 2 μετράνε πολύ,απλά απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό.

Δημοσ.

Little το ποστ σου ειναι too big to read....Απο μια προταση που επεσε το ματι μου, εχεις παλι το στυλ "εγω ξερω και ειμαι απαιτητικος, εσεις ειστε ασχετοι" Κλπ

Δικαιωμα σου να το πιστευεις, but I 'll pass...

Δημοσ.
Little το ποστ σου ειναι too big to read....Απο μια προταση που επεσε το ματι μου, εχεις παλι το στυλ "εγω ξερω και ειμαι απαιτητικος, εσεις ειστε ασχετοι" Κλπ

Δικαιωμα σου να το πιστευεις, but I 'll pass...

Δικαιωμα σου φυσικα να το αγνοησεις.. Αλλα δυστυχως βολικα παλι επεσε το ματι σου στην προταση που θελεις εαν υπαρχει αυτη που δεν νομιζω..

Απαιτητικος ειμαι δεν το εκρυψα ποτε, για αυτο αλλωστε εχω το PC σαν main gaming platform.. ΠΟΤΕ ομως δεν θεωρησα εμενα σχετικο και τους αλλους ασχετους..Δεν ειναι στην φυση μου.. Δεν μπορω αλλωστε να το κανω αυτο αν δεν εχω κατ ιδιαν συνομιλια με καποιον.. Απλα δεν μπορω και να βλεπω να ισοπεδωνονται τα παντα, επειδη καποιοι θελουν να εχουν την συνειδηση τους ησυχη για τις επιλογες τους.. Τπτ προσωπικο.. ;)

p.s Μαλλον δεν θα μπορω να απαντησω γιατι ειμαι με dialup.. Αντε παλι αναμονη με τον πΟΤΕ.. :evil:

Δημοσ.
Δικαιωμα σου φυσικα να το αγνοησεις.. Αλλα δυστυχως βολικα παλι επεσε το ματι σου στην προταση που θελεις εαν υπαρχει αυτη που δεν νομιζω..

Αφου την εχεις κανει BOLD , μας δουλευεις;;;;

Anyway, κατσε εσυ να ονειροπολεις τι θα γινοταν αν οι devs εκμεταλευονταν στο επακρο τις GPU των PC (στον ιδεατο και παραμυθενιο κοσμο που λεγαμε νωριτερα) και αν θελεις πες μου ενα παιχνιδι στο PC τωρα που να εχει καλυτερα γραφικα απο το Gears....και μην μου το πας στα παιχνιδια που θα βγουνε...λες και οι κονσολες αυτης της γενιας εχουν ξεζουμιστει και οτι ειδαμε, ειδαμε απο αυτες

Δημοσ.
Αφου την εχεις κανει BOLD , μας δουλευεις;;;;

Anyway, κατσε εσυ να ονειροπολεις τι θα γινοταν αν οι devs εκμεταλευονταν στο επακρο τις GPU των PC (στον ιδεατο και παραμυθενιο κοσμο που λεγαμε νωριτερα) και αν θελεις πες μου ενα παιχνιδι στο PC τωρα που να εχει καλυτερα γραφικα απο το Gears....και μην μου το πας στα παιχνιδια που θα βγουνε...λες και οι κονσολες αυτης της γενιας εχουν ξεζουμιστει και οτι ειδαμε, ειδαμε απο αυτες

Μαλλον δεν το διαβασες καλα λοιπον και με επιβεβαιωνεις.. ;) Δεν μπορω δυστυχως να κανω κατι για αυτο .. :-D

Το κατα ποσο ιδεατος ειναι ο κοσμος μου εξαρταται απο το ποσο καταλαβαινω τι βλεπω στο IQ ενος παιχνιδιου.. Ποσες δοσεις AA και τι ειδους AA , ποσο AF, ποιοτητα και αναλυση των textures, shadowing/lighting techniques, ποσα bit ειναι το hdr που εχω στο καθε παιχνιδι, αν εχω shimmering effect που μου χουν βγει τα ματια με τις κονσολες, ποσο bluriness τρωω στη μαπα κλπ κλπ κλπ.. Και περιμενε λιγο ερχεται SM4.0, deferred shading με AA, 128bit HDR και πολλα αλλα..

Το GoW ειναι ομολογουμενως το δευτερο καλυτερο γραφικα παιχνιδι, πισω απο το Oblivion με τα mods στο PC.. Μην με ρωτησεις γιατι ειναι καλυτερο το Oblivion κατσε δεστο με full tweaking και θα καταλαβεις γιατι αν δεν το εχεις κανει.. Γιατι αν το εχεις δει, δεν δικαιολογησε να κανεις τετοιο λαθος.. Ειπαμε Unreal 3 engine καταπληκτικο το GoW, αλλα #2..

To κατα ποσο ειναι ιδεατος ο κοσμος μου και το κατα ποσο θα πρεπει να περιμενω εξαρταται και απο αυτο που μπορω να ξεχωρισω σε μια εικονα..Ολα σχετικα ειναι ;)

Και τα καλυτερα ερχονται μην βιαζεσαι.. Απλα μην μου κρυφτεις σε κανα χρονο με αυτα που θα βλεπεις.. :lol:

Δημοσ.

little όπως σου είπα....άδικα τα λες. Ειδικά τώρα που έθιξες το GoW θα σου αρχίσουν ένα κάρο πράγματα (και με εικόνες να κάνεις comparisson πάλι κολλημένο θα σε λένε,μην ασχολείσαι,δεν αξίζει μερικές φορές) :P . Τι σου έμελλε να πάθεις βραδιάτικα,προετοιμάσου ψυχολογικά :P

Δημοσ.
lΤι σου έμελλε να πάθεις βραδιάτικα,προετοιμάσου ψυχολογικά :P

Μπα εχω να παιξω λιγο Forza 2 στο 360.. Ωχ!! Ειπα 360? Πωπω καταστρεφω τα επιχειρηματα μου ηδη.. :mrgreen:

John εγω να κατσω να δειξω στο καθενα γιατι ειναι καλυτερο το Oblivion με full mods ή οτιδηποτε αλλο στο καθενα δεν σφαξανε.. Ας πιστευει ο καθεις οτι θελει.. Ενα ποστ μεγαλο εκανα, εξεφρασα την αποψη μου,οπως ειπες οποιος θελει το διαβαζει οποιος θελει οχι.. Τωρα αν θα κατσω να παρω μερος στο troll wars 2007 παραπερα δεν νομιζω.. Και αν ποσταρα ηταν επειδη καποιοι περνανε περιεργες αποψεις σε νεους χρηστες..Καμια φορα καλο ειναι να υπαρχει και ο αντιλογος για να μην λεμε και οτι θεμε.. Καμια φορα ετσι.. ; :mrgreen:

Δημοσ.
Απλα μην μου κρυφτεις σε κανα χρονο με αυτα που θα βλεπεις.. :lol:

Δηλαδη, το 360 που κυκλοφορησε το Νοεμβριο του 2005 και υποτιθεται ειχε χειροτερο hardware εξ'αρχης σε σχεση με το PC, θελει ακομα ενα χρονο απο τωρα για να ξεπεραστει;;

Btw, αραδιαζεις τα SM4.0/HDR/AA/AF κλπ κλπ, λες και ειναι καποια γνωση που κατεχουν μονο ορισμενοι εκλεκτοι, σαν μια μυστικη τεχνικη που την διδαχθηκες απο μοναχους στο Νεπαλ....ενω γνωριζεις πολυ καλα οτι αυτα πλεον τα γνωριζει και η κουτση Μαρια (μη σου πω και η Μαρια η ασχημη...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...