Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Αντί να περιμένετε μέχρι να βγει το Final Fantasy, πάρτε ένα 360 και το Lost Odyssey. H αληθεια ειναι οτι θα το ηθελα αυτο το game:p οπως είχα πει και παλιά είναι θέμα χρόνου το ps3 να περάσει το xbox σε πωλησεις και όχι λόγο των δυο τελευταίων μηνών που το θεωρώ τυχαίο αφού όπως είχα δει τον Μάρτιο μέχρι στιγμής το xbox360 είναι πάλι πρώτο στην αμερικη.αργα η γρήγορα το ps3 θα επικρατήσει όχι απαραίτητα διότι είναι καλύτερο αλλά λόγο κληρονομίας του και μονο.η γενιά του ps1 δεν πρόκειται να αναπληρωθεί ποτέ από την microsoft. Eπιτελους ενας xbox fan που δεν τρωει κουτοχορτο
alestr9s Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 παιδιά το brain wash μετά τις ανατιμήσεις μου έχει φερει μέχρι στιγμής 75% επιτυχία... 3/4 έχουν αγοράσει 360 και μάλλον και ο 4ος εντός των ημερών... :-D:-D:devil: Πόσο επι τοις % των πωλήσεων σου δίνει ποσοστά η m$ ?? Ε ρε κάψιμο.... Μπορείς να το κάνεις και επιχείρηση... Να ανοίγεις τον τηλεφωνικό κατάλογο και να αρχίζεις τα τυχαία τηλέφωνα και το ψηστήρι...
stratisxxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Και το χβοχ 360 είναι πολύ καλή κονσόλα και το ps3. Το χβοχ έχει ένα σοβαρό πλεονέκτημα, επειδή βγήκε στην αγορά περίπου 2 χρόνια πριν από το ps3, έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, και μάλιστα έχει σπάσει μερικές αποκλειστικότητες που είχε παλιά η Sony. Είναι φθηνότερο και προσφέρει καλύτερο online gaming από την το ps3. Από την άλλη το ps3 έχει σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες, αλλά για να αξιοποιηθούν αυτές πρέπει να υπάρχουν κάποιες ακριβές προυποθέσεις (full hd tv, etc.). Πάντως είναι καλύτερο media center από το xbox 360 και ίσως στο μέλλον να επικρατήσει αν δε το 'χει κάνει ήδη. Εγώ έχω το xbox 360 black elite και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Αλλά δεν μπορεί κανείς να πεί ούτε ότι το ένα είναι καλύτερο ούτε το άλλο ότι είναι καλύτερο. Είναι θέμα χρημάτων και προτεραιότητων το ποια κονσόλα είναι καλύτερη.
alestr9s Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Πολύ σωστός!! εκτός απ'το ότι "το PS3 για να αποδώσει θέλει full hd"... Δυστυχώς όλοι οι τίτλοι μέχρι τώρα "μετά βίας" δίνουν 720p (εκατέρωθεν). Μόνο για το GT5 ισχύει αυτό που στα 1080p είναι πολύ πολύ καλύτερα τα γραφικά του απ'ότι σε 720p
stratisxxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Πολύ σωστός!! εκτός απ'το ότι "το PS3 για να αποδώσει θέλει full hd"... Δυστυχώς όλοι οι τίτλοι μέχρι τώρα "μετά βίας" δίνουν 720p (εκατέρωθεν). Μόνο για το GT5 ισχύει αυτό που στα 1080p είναι πολύ πολύ καλύτερα τα γραφικά του απ'ότι σε 720p Συμφωνώ απόλυτα. Οι εταιρείες εκάναν τους προγαμματισμούς τους βασισμένες στις δυνατότητες του 360. Έτσι ανέπτυξαν παιχνίδια μεγέθους 6-10 GB. H Sony όταν λάνσαρε to ps3 δεν είχε έτοιμα παιχνίδια μόνο γι' αυτό. Έτσι λοιπόν πήρε τα παιχνίδια, που προυπήρχαν και στο χbοχ 360 τα έβαλε στο blueray, γεμίζοντας τον κενό χώρο (μεταξύ 10 Gb και 25 Gb)με "false files" , τα έκανε και ένα upscale και τα λάνσαρε σαν full hd. Στην πραγματικότητα όμως αυτοί οι τίτλοι ήταν φτιαγμένοι για 720p ή στην καλύτερη για 1080i, σίγουρα όχι για 1080p. Αποτέλεσμα είναι να μην φαίνεται η διαφορά των δυνατοτήτων μεταξύ xbox 360 και ps3 (κακά τα ψέματα υπάρχει μεγάλη)με γυμνό μάτι. Εκτός κι αν κάποιος έχει τη Samsung full hd 70 inches, με dynamic contrast 500.000:1!
MiltoZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Πολύ σωστός εκτός από το παρακάτω που έχει βγει από το τμήμα marketing της sony και δεν ισχύει στην πραγματικότητα: Από την άλλη το ps3 έχει σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες, αλλά για να αξιοποιηθούν αυτές πρέπει να υπάρχουν κάποιες ακριβές προυποθέσεις (full hd tv, etc.). Βρε αυτό τα full hd τι μας έχει κάνει p.s. stratisxxx τα υπόλοιπα που γράφεις στο τελευταίο ποστ είναι... απλά καμία σχέση (στην καλύτερη περίπτωση)
Apokleiros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Kαλα οτι να ναι διαβαζω, ρε παιδια τι γραφεται ελεος! Οταν ακουω mutimedia συσκευες PS3 και τετοια με πιανουν τα διαολια μου! Φτιαχνεις ενα pcaki καλο , το βαζεις σε ενα κουτακι και αντε γεια! Κανεις και folding αμα γουσταρεις!
xvagos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Η $ony είπε πως έχει καταφέρει να μειώσει το κόστος της παραγωγής του Blu-ray drive έτσι; Που είναι η μείωση της τιμής της κονσόλας οέο; Τώρα που γυρίζει... Ήδη η M$ την έκανε την μείωση, η $οny τι περιμένει; Κάπου άκουσα πως μερικές μάρκες Blu-ray Players ανέβηκε η τιμή τους αντί να μειωθεί, λόγω του ότι δεν υπάρχει πλέον ανταγωνισμός! Πάμε καλά;
ultralisk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Σε ένα χρόνο πώς την βλέπετε την δουλειά δηλαδη που το xbox360 δεν θα τραβάει άλλο, είτε η MS θα ανακοινώσει καινούργιο xbox το οποίο είναι σχεδόν σίγουρο έτσι όπως ξεφτύλισε την τιμή του παρόντος συστήματος είτε θα συνεχίσει με το 360 προσπαθώντας να επιζήσει σε μια πλέον απαιτιτηκη αγορά που τα standar θα τα θέτει το PS3. Aν πάει για το xbox720 που κατα πάσα πιθανότητα θα βγεί το 2010 θα βρεθεί σε μια αγορά που θα έχει κυριαρχίσει πλέον το PS3 και θα πρέπει να ξεκινήσει πάλι απο το 0. H αληθεια ειναι οτι θα το ηθελα αυτο το game:p JUST DO IT Αντί να περιμένετε μέχρι να βγει το Final Fantasy, πάρτε ένα 360 και το Lost Odyssey. (play asia σε 3 μέρες 52Ε) Οκ το ξέρω είναι 4 dvd και δεν έχει το όνομα του FF που θα είναι και σε blu-ray και δε συμαζεύεται αλλά είναι καταπληκτικό jrpg από τον μετρ του είδους και το team του και επίσης guess what! Μπορείς να το παίξεις σήμερα! Και οοόταν βγει και το FFΧΙΙΙ παίξτε το κι΄αυτό. p.s. Και το Blue dragon είναι πολύ καλό. σχετικά με τους J-Rpg fans που παίρνουν PS3 γιατί εκεί θα βγει το FF13 (άσχετα αν μέχρι στιγμής turn based RPGs υπάρχουν μόνο στο ΧΒΟΧ)...πριν δω το Lost Odyssey έλεγα ΟΚ, γούστα είναι μπορεί κάποιοι να παίρνουν PS3 μόνο και μόνο για να περιμένουν το FF13...επειδή έχω όμως λιώσει αυτές τις μέρες με το παιχνίδι έχω πολύ απλά να πω ότι συγκρίνεται επάξια με FF7 και FF8 και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα τελευταία FF που όπως έχουν παραδεχτεί οι fans δεν συγκρίνονται με τα παλαιότερα...εγώ PS3 θα πάρω προσωπικά με την κυκλοφορία του FF13 (το MGS ποτέ δεν με ενθουσίαζε) ή αν πέσει η τιμή του σε τπτ 300-350 όπου είναι ξεφτίλα τιμή αφού αξίζει μόνο και μόνο για Blu-ray player...αλλά θεωρώ ΚΑΤΑΝΤΙΑ κάποιος πλέον να περιμένει το FF13 το 2009 και να μην παίρνει αυτήν την στιγμή ΧΒΟΧ με 200 ευρώ και Lost Odyssey με 33 ευρώ από play-asia...τέτοια άτομα μόνο gamers δεν μπορούν να χαρακτηριστούν παρά μόνο fanboys της κακιάς ώρας μάλιστα
Udontneed2know Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Τα ακουσαμε ολα , μεχρι και οτι ειναι fanboy οποιος δεν παιρνει 360 (ημαρτον!!!!) τολμησε ενας ανθρωπος να πει την γνωμη του και οχι μονο του την επεσαν ολα τα trolls ομαδικως τον κατηγορουν και για trolling (αυτο και αν ειναι ανεκδοτο). Θα στεναχωρησω τα x-trolls αλλα troll δεν ειναι οποιος υποστηριζει το PS3 (η οποια αλλη κονσολα) για κοιταχτειτε λιγο στον καθρευτη εσεις πρωτα πριν αρχισετε να κατηφορειτε καποιον, η τουλαχιστον μαθετε να τον κατηγορειτε σωστα και οχι με οποια λεξη βρηκατε πρωτα που δεν ξερετε καν τι σημαινει. Βεβαια υπαρχει και η αντιθετη αποψη με σωστο λογο και επιχηρηματα (απο κατοχους 360) αλλα και αυτη χανεται μεσα στην σαβουρα των trolls.
ultralisk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Τα ακουσαμε ολα , μεχρι και οτι ειναι fanboy οποιος δεν παιρνει 360 (ημαρτον!!!!) σχετικά με τους J-Rpg fans που παίρνουν PS3 γιατί εκεί θα βγει το FF13 (άσχετα αν μέχρι στιγμής turn based RPGs υπάρχουν μόνο στο ΧΒΟΧ)....αλλά θεωρώ ΚΑΤΑΝΤΙΑ κάποιος πλέον να περιμένει το FF13 το 2009 και να μην παίρνει αυτήν την στιγμή ΧΒΟΧ με 200 ευρώ και Lost Odyssey με 33 ευρώ από play-asia...τέτοια άτομα μόνο gamers δεν μπορούν να χαρακτηριστούν παρά μόνο fanboys της κακιάς ώρας μάλιστα Luke check the bolds...άντε να σε βοηθήσω και λιγάκι γιατί διαβάζεις ότι θες μου φαίνεται...μίλησα για συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων...μήπως μυγιάστηκες;
ntouzieras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ρε παιδια να κανω μια ερωτηση??? οι μισοι απο εδω μεσα, αν δεν υπηρχε το xbox θα ειχαν παρει ps3?? θελετε να μου πειτε πως ολοι σκασατε 750 ευρω και παραπανω??? ή περιμενατε την μειωση τιμης???μαλλον το δευτερο. πιστευω λοιπον πως καλα ειναι να υπαρχει ανταγωνισμος, (τα ιδια ισχυουν και για το xbox βεβαια), να πεφτουν οι τιμες, και αν καποια στιγμη το xbox δεν μπορει να παιζει παιχνιδια και ειναι ανωτερο το ps3, παιρνουμε και ενα τετοιο που θα κανει τοτε 250 ευρω. περα απο αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιος αντικειμενικος, μιλαω και για τις δυο πλευρες...αν δεν υποστηριξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει....γνωμη μου ειναι παντως πως πλεον, δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο-δεν με ενδιαφερει, σε σχεση αποδοσης-τιμης, το xbox συμφερει. και κακα τα ψεματα αν ειχαμε ολοι την οικονομικη δυνατοτητα θα ειχαμε παρει και απο τα 2 οπως αρκετοι. οχι???
xvagos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 " ... Just to cover all our legal bases here we should mention that as cute Victoria Marie Figueroa looks here, you probably shouldn't put your own baby on to an activated 360. We do think though that parents Stacy and Mike have set a new bar for doing the towel trick completely wrong. "
Προτεινόμενες αναρτήσεις