klainmaingr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 το ίδιο και το πσ3. Στο xbox pro έχεις τουλάχιστον το hdtv cable. ακόμη composite καλώδιο δίνουν με το πσ3? Επίσης υπολόγιζε και την αγορά ενος headset στο πσ3. Κοινώς όλες οι κονσόλες έχουν "κρυφες" χρεώσεις +1 Για μένα η μεγαλύτερη "απώλεια" στο σύνολο των κονσολών σήμερα έιναι το wireless και το pay for play του 360... Αν στα 200? του είχε τα παραπάνω θα ήταν η υπέρτατη κονσόλα σήμερα.
Pytzamarama Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Army of Τwo 360 AA2x 720p PS3 no AA 720p downscaled σε 685p με μαυρα borders
valekgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Παιδιά καλησπέρα , έχωντας κ την κονσόλα ΧΒΟΧ 360 , κ αγοράζωντας και το Playstation 3 , αυτό που έχω να πω είναι πως το ΧΒΟΧ 360 ίσως να ειναι καλύτερο ΤΩΡΑ γιατι έχει κ πιο πολλούς τίτλους, Αλλα το Playstation 3 είναι η κονσόλα του μέλλοντος και απο άποψη ομορφιάς ειναι κ ποιο ωραίο . Άρα καταλήγω στο SONY PS3 !
Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Αυτο δυστυχώς (για μένα), είναι γνωστό...Βλέπε αθλητικά, πολιτικά, νεολαίες κομμάτων και ότι άλλη μλκεια μπορεί να σκεφτούμε.. Το παραπάνω φαινόμενο οδηγεί σε μαζοποίηση και απουσία τις ανεξάρτητης άποψης. Γενικά οι απόλυτες απόψεις (κάτι που κυριαρχεί στο ίντερνετ λόγω πολλών παραγόντων που δεν είναι η ώρα και το μέρος να συζητήσουμε) σε ένα αξιοσέβαστο ποστοστό τους είναι λανθασμένες. Αφου πήρες wii συγχωρείσαι για το 2ο xbox (1 rrod is enough i think) δεν ειχε rrod, ban απο το live ηταν και ηθελα μερικα arcades που εχει το παλιο xbox χρηματοδοτησε εκτυπωτη και κιθάρα για το guitar hero
Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Παιδιά καλησπέρα , έχωντας κ την κονσόλα ΧΒΟΧ 360 , κ αγοράζωντας και το Playstation 3 , αυτό που έχω να πω είναι πως το ΧΒΟΧ 360 ίσως να ειναι καλύτερο ΤΩΡΑ γιατι έχει κ πιο πολλούς τίτλους, Αλλα το Playstation 3 είναι η κονσόλα του μέλλοντος και απο άποψη ομορφιάς ειναι κ ποιο ωραίο . Άρα καταλήγω στο SONY PS3 ! βαλτου και στρασακια να το κανεις κουκλα
man_of_the_moon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Παιδιά καλησπέρα , έχωντας κ την κονσόλα ΧΒΟΧ 360 , κ αγοράζωντας και το Playstation 3 , αυτό που έχω να πω είναι πως το ΧΒΟΧ 360 ίσως να ειναι καλύτερο ΤΩΡΑ γιατι έχει κ πιο πολλούς τίτλους, Αλλα το Playstation 3 είναι η κονσόλα του μέλλοντος και απο άποψη ομορφιάς ειναι κ ποιο ωραίο . Άρα καταλήγω στο SONY PS3 ! Απο εξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα ... Παντως μου αρεσει η λογικη σου βαλεκ ... Δεν μπορω να καταλαβω και θελω επειχηρατα σωστα γιατι το PS3 εχει μελλον ενω το 360 οχι ? Δηλαδη δεν ερχονται καλοι τιτλοι στο 360 για τουλαχιστον τα επομενα 2 χρονια? Halo wars , alan wake , ninja gaiden 2 , Fable 2 , Lost odyssey 2 , blue Dragon 2 , Gears of war 2 , Bioshock 2 , Mass effect 2 , Too Human , Age of Conan , Sacred 2 , Splinter Cell Conviction , Banjo Kazooie 3 , Killer Instict 3 !!
Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Killer Instinct 3?? dont feed the trolls , δεν εχει ανακοινωθει κατι τετοιο οσα παιχνιδια ειπες δεν ειναι τιποτα μπροστα στο FINAL FANTASY & METAL GEAR και στο folding
ntouzieras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Παιδιά καλησπέρα , έχωντας κ την κονσόλα ΧΒΟΧ 360 , κ αγοράζωντας και το Playstation 3 , αυτό που έχω να πω είναι πως το ΧΒΟΧ 360 ίσως να ειναι καλύτερο ΤΩΡΑ γιατι έχει κ πιο πολλούς τίτλους, Αλλα το Playstation 3 είναι η κονσόλα του μέλλοντος και απο άποψη ομορφιάς ειναι κ ποιο ωραίο . Άρα καταλήγω στο SONY PS3 ! παλι καλα που δεν εχουν δονηση τα χειριστηρια του....
MiltoZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Αντί να περιμένετε μέχρι να βγει το Final Fantasy, πάρτε ένα 360 και το Lost Odyssey. (play asia σε 3 μέρες 52Ε) Οκ το ξέρω είναι 4 dvd και δεν έχει το όνομα του FF που θα είναι και σε blu-ray και δε συμαζεύεται αλλά είναι καταπληκτικό jrpg από τον μετρ του είδους και το team του και επίσης guess what! Μπορείς να το παίξεις σήμερα! Και οοόταν βγει και το FFΧΙΙΙ παίξτε το κι΄αυτό. p.s. Και το Blue dragon είναι πολύ καλό.
man_of_the_moon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Killer Instinct 3?? dont feed the trolls , δεν εχει ανακοινωθει κατι τετοιο οσα παιχνιδια ειπες δεν ειναι τιποτα μπροστα στο FINAL FANTASY & METAL GEAR και στο folding Εχει ανακοινωθει καπως ατυπα... παλια η εικονα αλλα προσεξε λιγο την δευτερη καλτσα...οχι εσυ τουφας... Να συμπληρωσω την λιστα σου ... FF ΧΧ(εχω χασει το νουμερο), GT 5 , TeKen 6 , MGS 4 , God Of War 3 , Killzone 2 , Resistance 2 μμμμ τι αλλα ?ααα ναι LAIR 2 ( οχι δεν ξαναρχονται οι δρακοι μην ψαρωνεται μια και καλη ερχονται ) Heavenly Sword 2 , Uncharched 2 ... και κατι ακουγεται folding 2 το οποιο θα κανει folding και την ωρα που παιζεις μιας και οι τιτλοι του PS3 δεν παιρνουν ολη την δυναμη του cell υπολογιζεται οτι ο πιο δυνατο τιτλος το uncharced (δηλαδη) χρησιμοποιει μονο το 30% της δυναμης του οι υπολοιποι τιτλοι δεν ανοιγουν καν τον cell δουλευουν με τους υποπηρυνες . Και οσο για τα μελλοντικα παιχνιδια κατα το 2013 + που θα χρησιμοποιουν ολο τον cell τοτε αναλογα με το τι παιχνιδι θα βαζεις θα ενεργοποιει το folding ή οχι . Ανακοινωθηκε και το Home 2 ....
anamenos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 παιδιά το brain wash μετά τις ανατιμήσεις μου έχει φερει μέχρι στιγμής 75% επιτυχία... 3/4 έχουν αγοράσει 360 και μάλλον και ο 4ος εντός των ημερών... :-D:-D:devil:
Rebel21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 στο video του gametrailers για τα τοπ 20 παιχνίδια του snes όταν δείχνει το killer instict στο τέλος πετάει και ένα υποτιθέμενο gamepack του killer instict 3 για χbοχ. δείτε λίγο αυτό στο νέο review του vegas 2 ήταν αναμενόμενο ότι η έκδοση του xbox360 θα είναι πάλι καλύτερη αλλά δείτε ατάκα που πεταει ο reviewer.There also seem to be more instances of the framerate slowing down, sometimes to a crawl. A symptom that is exacerbated on the PS3 where textures and effects are already not up to the 360's standard.πάρα είναι βαρύ πιστεύω. εγώ θέλω βασικα από την sony το remake του final fantasy 7(αν βγει ποτε).το tekken πολύ πιθανό να το δούμε multiplatform.οπως είχα πει και παλιά είναι θέμα χρόνου το ps3 να περάσει το xbox σε πωλησεις και όχι λόγο των δυο τελευταίων μηνών που το θεωρώ τυχαίο αφού όπως είχα δει τον Μάρτιο μέχρι στιγμής το xbox360 είναι πάλι πρώτο στην αμερικη.αργα η γρήγορα το ps3 θα επικρατήσει όχι απαραίτητα διότι είναι καλύτερο αλλά λόγο κληρονομίας του και μονο.η γενιά του ps1 δεν πρόκειται να αναπληρωθεί ποτέ από την microsoft.
man_of_the_moon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 παιδιά το brain wash μετά τις ανατιμήσεις μου έχει φερει μέχρι στιγμής 75% επιτυχία... 3/4 έχουν αγοράσει 360 και μάλλον και ο 4ος εντός των ημερών... :-D:-D:devil: Καλα ρε αναμενε δεν ντρεπεσε και εσυ να προτρεπεις τους φιλους σου να αγορασουν μια κονσολα με 1 το πολυ 2 χρονια ζωης ? :) :)
man_of_the_moon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 εγώ θέλω βασικα από την sony το remake του final fantasy 7(αν βγει ποτε).το tekken πολύ πιθανό να το δούμε multiplatform.οπως είχα πει και παλιά είναι θέμα χρόνου το ps3 να περάσει το xbox σε πωλησεις και όχι λόγο των δυο τελευταίων μηνών που το θεωρώ τυχαίο αφού όπως είχα δει τον Μάρτιο μέχρι στιγμής το xbox360 είναι πάλι πρώτο στην αμερικη.αργα η γρήγορα το ps3 θα επικρατήσει όχι απαραίτητα διότι είναι καλύτερο αλλά λόγο κληρονομίας του και μονο.η γενιά του ps1 δεν πρόκειται να αναπληρωθεί ποτέ από την microsoft. Σαν τρελος fun του FF7 και εγω οποτε γινει κατι τετοιο θα το παρω... Βεβαια δεν ξερω τι μπορει να βγει χωρις τον Sakagutchi (καλα το ειπα?) Οσο δε για τις πωλησεις θα συμφωνησω μαζι σου και το εχω πει και παλιοτερα σε αλλο ποστ μου εδω οτι σιγουρα το PS3 θα το περασει σε πωλησεις για τον λογο οτι το PS2 πρεπει να μετραει 120 εκατομυρια χρηστες αλλα το θεμα ειναι οτι δεν θα παρει ολη την πιτα σε αυτην την γενια το PS3 . Και αυτο πρεπει να θελουν πιστευω ολοι εδω μεσα να μην γυρισουμε στα "πετρινα χρονια" που επαιζε μονο μια κονσολα Playstation(ειμουν και εγω καποτε τυφλος που ξυπνησα και πηρα και N64 και DreamCast) . Μακαρι σε καθε νεα γενια να εχουμε 3τρις αντιπαλλους . Αλλα μερικοι δεν το καταλαβαινουν αυτο τι να κανουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις