Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mα γιατί είναι fanboy δε καταλαβαίνω, επειδή λέει το αυτονόητο; Το xbox360 βγήκε με διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια, πλέον είναι στο αποκορύφωμα αυτών που μπορεί να δώσει ; Ψέματα είναι αυτο ;;; Παιχνίδια σαν το mass effect γονατίζουν το σύστημα! Το δεχόμαστε ότι το xbox είναι στο αποκορύφωμα του ;;

Αν όχι:

Δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπέρα αν δε δέχεστε ότι το χbox έχει δείξει ότι ήταν να δείξει.

Αν ναι:

To PS3, ..έχει πολύ δρόμο ακόμα και γι'αυτό επίσης δεν πιστεύω να αμφιβάλει ούτε ο πιο φανατικός xbox fan. Σε ένα χρόνο πώς την βλέπετε την δουλειά δηλαδη που το xbox360 δεν θα τραβάει άλλο, είτε η MS θα ανακοινώσει καινούργιο xbox το οποίο είναι σχεδόν σίγουρο έτσι όπως ξεφτύλισε την τιμή του παρόντος συστήματος είτε θα συνεχίσει με το 360 προσπαθώντας να επιζήσει σε μια πλέον απαιτιτηκη αγορά που τα standar θα τα θέτει το PS3. Aν πάει για το xbox720 που κατα πάσα πιθανότητα θα βγεί το 2010 θα βρεθεί σε μια αγορά που θα έχει κυριαρχίσει πλέον το PS3 και θα πρέπει να ξεκινήσει πάλι απο το 0.

Δεν χρειάζεται να είσαι αναλυτής για να προβλέψεις κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα χρειάζεται να είσαι μέγας fanboy για να εθελοτυφλέις και να κρύβεσαι πίσω απο το δάχτυλο σου.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι τώρα πάντως αλλιώς είναι τα πράγματα. Το PS3 προσπαθεί να φτάσει σε ποιότητα και γραφικά το XBOX360. Είναι κρίμα για ένα μηχάνημα, που διαφημίζεται σαν υπερ-υπολογιστής των 450? και έχει βγει και ένα χρόνο μετά, να μην μπορεί να ξεπεράσει το ΧΒΟΧ360 των 200?.

- Μπορεί άραγε το PS3 να έχει 2xFSAA σε όλα τα game του; Βγάζουν μάτια τα σκαλοπάτια σε κάποια παιχνίδια... Ξεφτίλα να το πω; Θα βάλει καμιά κάρτα γραφικών της προκοπής επιτέλους η $ony; Από την εποχή του PSX περιμένουμε για FSAA. Αμάν!

- Το Sisaxis είναι με λίγα λόγια αίσχος! Απαιτώ από την $ony να μου το αλλάξει δωρεάν με το DualShock3 εδώ και ΤΩΡΑ! Για να μην πω τίποτα άλλο...

Από πότε είναι NTSC, PAL και τα χειριστήρια $ony μου; Ήμαρτον!

- ΟΛΑ τα games που έχει βγάλει μέχρι τώρα, εκτός από 2-3 (πάλι καλά!), είναι -επιεικώς- για τα μπάζα. Και μας τα πουλάνε και 70?. Και μας τα δίνουν σε "μισή" θήκη με ένα ασπρόμαυρο manual της κακιάς ώρας. Να το χeσω το Blu-ray...

Άιντε να βγει κανένα Wipeout HD, MGS4, GTA4, Tekken 6 γιατί μου φαίνεται πως θα το κάνω DVD player.

Δημοσ.
Μέχρι τώρα πάντως αλλιώς είναι τα πράγματα. Το PS3 προσπαθεί να φτάσει σε ποιότητα και γραφικά το XBOX360. Είναι κρίμα για ένα μηχάνημα, που διαφημίζεται σαν υπερ-υπολογιστής των 450? και έχει βγει και ένα χρόνο μετά, να μην μπορεί να ξεπεράσει το ΧΒΟΧ360 των 200?.

- Μπορεί άραγε το PS3 να έχει 2xFSAA σε όλα τα game του; Βγάζουν μάτια τα σκαλοπάτια σε κάποια παιχνίδια... Ξεφτίλα να το πω; Θα βάλει καμιά κάρτα γραφικών της προκοπής επιτέλους η $ony; Από την εποχή του PSX περιμένουμε για FSAA. Αμάν!

- Το Sisaxis είναι με λίγα λόγια αίσχος! Απαιτώ από την $ony να μου το αλλάξει δωρεάν με το DualShock3 εδώ και ΤΩΡΑ! Για να μην πω τίποτα άλλο...

- ΟΛΑ τα games που έχει βγάλει μέχρι τώρα, εκτός από 2-3 (πάλι καλά!), είναι -επιεικώς- για τα μπάζα. Και μας τα πουλάνε και 70?. Και μας τα δίνουν σε "μισή" θήκη με ένα ασπρόμαυρο manual της κακιάς ώρας. Να το χeσω το Blu-ray...

Άιντε να βγει κανένα Wipeout HD, MGS4, GTA4, Tekken 6 γιατί μου φαίνεται πως θα το κάνω DVD player.

Εσύ μπορείς να το πουλήσεις και να πάρεις 2 xbox ...θα το έκανες; Μάλλον ναι..στα λόγια. Θα το κάνεις ..οχι, γιατί ; Ξέρεις την απάντηση.

Δημοσ.

+1 Και από εμένα στον xvagos και για να γελάσουμε λίγο έχετε ακούσει την ραδιοαρβύλα ότι υπάρχει περίπτωση να βγουν τα tekken 6 & metal gear solid 4 και σε xbox360(Είμαι κάτοχος 360)

Δημοσ.
+1 Και από εμένα στον xvagos και για να γελάσουμε λίγο έχετε ακούσει την ραδιοαρβύλα ότι υπάρχει περίπτωση να βγουν τα tekken 6 & metal gear solid 4 και σε xbox360(Είμαι κάτοχος 360)

Να δω το metal gear 4 για xbox360 σε 5 dvd και τους xboxαδες να αλλάζουν τα dvd σαν πριν 20 χρόνια με τις amiga500 και τις δισκετούλες και δεν θέλω τίποτα άλλο :-D

Δημοσ.

Atom εισαι λαθος σχεδον σε κάθε λεξη του Post σου.

Καταρχην βγαζεις συμπερασματα που τα επικυρώνεις μόνος σου του τύπου "Παιχνίδια σαν το mass effect γονατίζουν το σύστημα!"χωρις να eisai 3d animator/programmer/developer ουτε της bioware ούτε της microsoft και με βάση το μυαλό σου και μόνο(και δεν ξέρω κατα πόσο υγιές είναι κάτι τέτοιο)βγάζεις το παραπάνω συμπέρασμα..μαλιστα ενώ μιλάς για τέλμα δυνατοτήτων,αυτό που όλοι έχουν δεί ώς τώρα 1μιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του PS είναι χάλια ports σε multi παιχνιδια,καθυστερήσεις,αποτυχημένα exclusives(lair,heavenly sword κλπ.)ελευθερη μεν αλλα μετριοτατη δε online υπηρεσία σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε content/features/options,και παρακάλητο για...in game xmb kai rumble..λίγο δύσκολο να πείσεις λοιπον dude ενω αυτή την στιγμή το 360 αποδίδει συνέχως περισσότερο και καλύτερα σε ολους αυτούς τους τομείς.

Τώρα άν πάς να μου ξεκινήσεις πάλι την ιστορία της υπομονής,"τα καλύτερα έρχονται",the dragons are coming και τα λοιπά κουραφέξαλα όπως

δεχόμαστε ότι το xbox είναι στο αποκορύφωμα του ;;
που σού μαθέ η sony παράτησε το καλύτερα.

Το να λές

Mα γιατί είναι fanboy δε καταλαβαίνω, επειδή λέει το αυτονόητο; Το xbox360 βγήκε με διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια, πλέον είναι στο αποκορύφωμα αυτών που μπορεί να δώσει ;
με τα παραπάνω δεδομένα σε κάνει να φαίνεσαι σαν online troll program της sony me ελληνικο language pack installed.

Όσων αφορά τις πωλήσεις στην βόρεια αμερική τώρα,αδιαμφησβήτητο γεγονός είναι οτι το PS3 πάει πάρα πολυ καλύτερα απο ότι πήγαινε πέρυσι,και μεγάλο μέρος σε αυτό έπαιξε η νίκη του blu ray ώς φυσικό media format,οπότε μεγάλο μέρος των πωλήσεων προήλθε απο την μερίδα του κόσμου που περίμεναν να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να κάνει την κίνηση του,το θέμα είναι πώς και οι πωλήσεις του 360 ανέβηκαν σε σχέση με πέρυσι (18 %)ενώ επικρατούσε ώς τώρα η άποψη οτι το 2007 είναι η χρονιά που θα ήταν σημείο αναφορας σε άνοδο πωλήσεων,λαμβάνοντας παράλληλα υπ'όψιν οτι υπήρχαν supply shortages σε πολλές περιοχες της Β.Α,βλέπουμε πως συμβαίνει το αντιθετο,άσχετα άν εσύ atom οταν λες ότι το 360 αργοπεθαίνει νιώθεις σαν να βλέπεις 10 πορνοστάρ να γλέιφονται και συνεχιζεις ακόμη πιό αβασιμα να λες

Σε ένα χρόνο πώς την βλέπετε την δουλειά δηλαδη που το xbox360 δεν θα τραβάει άλλο, είτε η MS θα ανακοινώσει καινούργιο xbox το οποίο είναι σχεδόν σίγουρο έτσι όπως ξεφτύλισε την τιμή του παρόντος συστήματος είτε θα συνεχίσει με το 360 προσπαθώντας να επιζήσει σε μια πλέον απαιτιτηκη αγορά που τα standar θα τα θέτει το PS3. Aν πάει για το xbox720 που κατα πάσα πιθανότητα θα βγεί το 2010 θα βρεθεί σε μια αγορά που θα έχει κυριαρχίσει πλέον το PS3 και θα πρέπει να ξεκινήσει πάλι απο το 0.;
δε λέω καλή η τσοντούλα αλλα δέν είναι αληθινή η άτιμη.

Με απλα μαθηματικά πρέπει να συνειδητοποιησεις πως για να ξεπερασει σε πωλήσεις το playstation (αυτό με τον cell,το bluray,το όνομα και ολα)θα πρέπει να πουλάει συνεχώς και τα διπλασια απο αυτά που πουλάει τώρα για κάθε μήνα και για ένα χρόνο +,ενώ το 360 να πουλαει τα μισα απο όσα πουλαει τώρα για το ίδιο χρονικο διαστημα την στιγμη που όλη η γή θα μπορει απο τον άλλο μηνα να παίξει το GTAIV +exclusive dlc με 260 euroz.

Εγω δέν θα είχα κανενα απολύτως πρόβλημα αν κατι τετοιο με ένα μαγικό τρόπο συνεβαινε αφου δεν έχω μετοχες σε κανέναν απο τους κολοσσούς,αλλα επειδή εσύ προφανως έχεις,και πιστεύεις αυτά που λές,γνώμη μου είναι οτι θα χάσεις πολλά φράγκα.

Δημοσ.

Ε όχι και μούφα το heavenly sword....ύβρις ύβρις :D. Να μου έλεγες για το ninja gaiden sigma να το καταλάβω αλλά το heavenly sword μούφα?

Δημοσ.
Να δω το metal gear 4 για xbox360 σε 5 dvd και τους xboxαδες να αλλάζουν τα dvd σαν πριν 20 χρόνια με τις amiga500 και τις δισκετούλες και δεν θέλω τίποτα άλλο :-D

γιατι οπως ειναι γνωστο δεν υπαρχει συμπιεση ακομα.

Δημοσ.
Εγω δέν θα είχα κανενα απολύτως πρόβλημα αν κατι τετοιο με ένα μαγικό τρόπο συνεβαινε αφου δεν έχω μετοχες σε κανέναν απο τους κολοσσούς

Απ'οτι φαίνεται έχεις :lol:

Κράτα το xbox σου να το βάλεις στο Χριστουγενιάτικο δέντρο μπας και πιάσει τόπο και άσε εμενα να παίζω χάλια τίτλους στο PS3. Τουλάχιστον στο PS3 υπάρχουν exclusives αυτήν τη χρονιά, στο xbox τι βγαίνει; Α ναι ..και άλλοι τίτλοι που θα βγούν σε pc, ευχαριστώ δεν θα πάρω, θα προτιμήσω να τους δω στο pc μου που δεν έχει κόκκινα λαμπάκια ούτε με χρεώνει για τον αέρα που αναπνέω. (100e wifi κάρτα). Ναι δώσε 260e για το GTA τον απρίλιο και τράβα μετά τον ιούνιο και σκάσε άλλα 450 για το PS3 με το metal gear, δε θα το κάνεις ; μην είσαι τόσο σίγουρος. Πες μας τώρα ότι και το MGS είναι μούφα...Στις αρχές του χρόνου έλεγα ο χρόνος θα δείξει για το τι θα γίνει με το ps3, μέχρι τώρα ο χρόνος δείχνει ότι το xbox μένει πίσω τους 3 τελευταίους μήνες και η μείωση τιμής δε θα είναι παρα ο επιθανάτιος βρόγχος της κονσόλας. H MS λέει, δεν έχουμε αποθέματα, το downloadable content και όχι το ΒD, είναι το μέλλον και άλλα τέτοια ωραία, δηλαδή ..ΚΡΑ! Κατα τα άλλα πρέπει να παραδεχτώ ότι και εγώ πριν 6 μήνες xbox θα αγόραζα, οπότε όχι δεν είμαι ούτε μεγαλομέτοχος ούτε fanboy, κοιτάω τι με συμφέρει και προσπαθώ να λέω τα πράγματα με το όνομα τους γιατί το PS3 αποτελεί επένδυση για το μέλλον ενώ το xbox προσωρινή λύση. Ναι, πριν 6 μήνες το PS3 ήταν για τα μπάζα τώρα πλέον όχι.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι έχετε κολλήσει και πιπιλάτε την ίδια καραμέλα απο πέρισι. Ακόμα και αν βγουν παιχνίδια όπως το MGS το FFXIII είμαι σίγουρος ότι θα λέτε, "Σιγά μωρε, 2 τίτλους έχει μόνο το PS3 που αξίζουν τα υπόλοιπα είναι χάλια, αν και κάτι άκουσα ότι θα γίνουν port στο xbox360"

Δημοσ.
γιατι οπως ειναι γνωστο δεν υπαρχει συμπιεση ακομα.

Να δω να συμπιέζουν 50gb παιχνίδι σε ένα dvd και τα xbox να μην καίγοντε στην σείρα παίζοντας το MGS και θα γίνω παππας :lol:

Δημοσ.
Απ'οτι φαίνεται έχεις :lol:

Ναι δώσε 260e για το GTA τον απρίλιο και τράβα μετά τον ιούνιο και σκάσε άλλα 450 για το PS3 με το metal gear, δε θα το κάνεις ; μην είσαι τόσο σίγουρος.

Ωχ μας πιασανε..

Δημοσ.
παιδες κακος ψαρωνεται ...

τετοιο και τοσο μεγαλο funboy που εγραψε το αρθρο δεν εχει περασει ουτε απο το insomnia ή μαλλον μπορει και να εχει περασει ....

Mα γιατί είναι fanboy δε καταλαβαίνω, επειδή λέει το αυτονόητο; Το xbox360 βγήκε με διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια, πλέον είναι στο αποκορύφωμα αυτών που μπορεί να δώσει ; Ψέματα είναι αυτο ;;; Παιχνίδια σαν το mass effect γονατίζουν το σύστημα! Το δεχόμαστε ότι το xbox είναι στο αποκορύφωμα του ;;

Αν όχι:

Δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπέρα αν δε δέχεστε ότι το χbox έχει δείξει ότι ήταν να δείξει.

Αν ναι:

To PS3, ..έχει πολύ δρόμο ακόμα και γι'αυτό επίσης δεν πιστεύω να αμφιβάλει ούτε ο πιο φανατικός xbox fan. Σε ένα χρόνο πώς την βλέπετε την δουλειά δηλαδη που το xbox360 δεν θα τραβάει άλλο, είτε η MS θα ανακοινώσει καινούργιο xbox το οποίο είναι σχεδόν σίγουρο έτσι όπως ξεφτύλισε την τιμή του παρόντος συστήματος είτε θα συνεχίσει με το 360 προσπαθώντας να επιζήσει σε μια πλέον απαιτιτηκη αγορά που τα standar θα τα θέτει το PS3. Aν πάει για το xbox720 που κατα πάσα πιθανότητα θα βγεί το 2010 θα βρεθεί σε μια αγορά που θα έχει κυριαρχίσει πλέον το PS3 και θα πρέπει να ξεκινήσει πάλι απο το 0.

Δεν χρειάζεται να είσαι αναλυτής για να προβλέψεις κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα χρειάζεται να είσαι μέγας fanboy για να εθελοτυφλέις και να κρύβεσαι πίσω απο το δάχτυλο σου.

atomsk εχεις παρει την κατω βολτα φιλε .

Εχεις χασει την ψυχραιμια σου και μαλλον δεν ξερεις τι λες . Εκει που γελασα ειναι οτι το ριξιμο της τιμης απο την MS δεν ειναι παρα ο επιθανάτιος βρόγχος της κονσόλας. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το συνεχομενο ριξιμο της τιμης απο την Sony που μεσα σε ενα χρονο επεσε απο τα 650 στα 400 με πετσοκομενες εκδοσεις και με οτι παιχνιδια εχουν περισεψει τι ειναι ?

Αν βγει το MGS 4 σε 360 πηγαινε να κρυφτεις τρολακι !

Αλλα θα με χαλασει εμενα ξερεις να το παιξω σε 5 dvd ενω οταν ειχε βγει στο PS1 σε 2 cd δεν σε χαλασε τοτε?

Δημοσ.
Να δω να συμπιέζουν 50gb παιχνίδι σε ένα dvd και τα xbox να μην καίγοντε στην σείρα παίζοντας το MGS και θα γίνω παππας :lol:

50gb δεν ειναι το παιχνιδι

οπως και στο gt prologue:

GT5 Prologue PSN is only a 1.9GB download

Gran Turismo 5 Prologue will be a 1870MB download when it is released on the PlayStation Network next Thursday, 27th March. Sony have left the cinematics on the server until you choose to download them from GT TV. So you can download the opening movie when you feel like it and when you finish Event series you are told to download the end movie from in the game. Both videos will however be included on the Blu-ray disc version of the game.

Δημοσ.

Ps2 price history:

Europe[33]

* ?500 (November 23, 2000)

* ?299 (September 28, 2001)

* ?249-?279 (August 27, 2002)

* ?199 (June 2003)

* ?149 (August 2004)

* ?129,99 (August 23, 2006)

Δές λίγο την πρώτη εναλλαγή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...