Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To PS3 bundle με το MGS4 πότε το περιμένουμε και σε τι τιμή??

Λέτε να πάω να πάρω κάνα premium τώρα που είναι τσάμπα???

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυναμικός γύρισε από το εξωτερικό ο apokleiros!

LOL!

Apokleiros επειδή ξέρω ότι θα διαβάσεις εδώ τα μηνύματα, είχα ξεχάσει το κινητό σπίτι και το είχα αθόρυβο. Τώρα γύρισα αργά από κάτι φίλους...

Μιλάμε αύριο...

Υ.Γ. Ψιλοκατάντια μου φαίνονται οι φωτό του gt5 pr ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου?

Δημοσ.

ΝΕΑ ΦΡΕΣΚΑ

Η Sony, η Toshiba και η IBM εδώ και πολύ καιρό υποστηρίζουν ότι η αρχιτεκτονική της Cell Broadband Engine (Cell/B.E.) είναι εφάμιλλη με και τόσο ικανή, όσο αυτή ενός υπερυπολογιστή. Οι σχεδιαστές του πυρήνα Cell/B.E. έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι ο επεξεργαστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, από αυτές που στοχεύουν στη διασκέδαση έως και αυτές που χρησιμοποιούνται στη βαριά βιομηχανία. Η Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α. λοιπόν, σε μια προσπάθεια να πάρει στα χέρια της τον Cell/B.E. και να τον δοκιμάσει στα εργαστήριά της, σχεδιάζει να πάρει τους επεξεργαστές, όχι παραγγέλνοντάς τους από την εταιρεία κατασκευής, αλλά με την αγορά 300 Playstation 3.

Όπως δήλωσε μάλιsτα η Πολεμική Αεροπορία, τα εργαστήριά της έχουν αναλάβει την εκμετάλλευση ορισμένων από τις δυνατότητες των Cell επεξεργαστών, μέσω ερευνών που κάνουν σε αυτούς. Ενώ όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι για την Π.Α. να πάρει στα χέρια της έναν Cell/B.E. και μάλιστα μέσω ειδικής παραγγελίας, όπου ο επεξεργαστής θα έχει σημαντικά μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτούς που μπαίνουν στα Playstation 3, φαίνεται πως σκέφτεται το υπέρογκο ποσό που θα είναι αναγκασμένη να δώσει κι έτσι στρέφεται προς αυτήν την κίνηση.

"Οι επεξεργαστές πάνω στο Sony Playstation 3 είναι οι μόνοι που μπορούμε να βρούμε στην αγορά, σε ένα λογικό κόστος, ενώ όλα δείχνουν πως εκπληρώνουν τις συνθήκες και τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται, για το πρόγραμμα που θέλουμε να εκτελέσουν", δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Παραδόξως, το μοντέλο του Playstation 3 που παρήγγειλε η Π.Α. των Η.Π.Α. είναι αυτό με τα 40GB, το οποίο όμως έχει και 4 USB θύρες αντί για 2 του κανονικού και θύρες για Memory Stick/SD/Compact Flash, που είναι διαθέσιμες μόνο στα 60GB και 80GB μοντέλα.

EΛΕΟΣ!!!! Παλι τα ιδια βαρεθικαμε να ακουμε για τους υπερεπεξεργαστες που παραγει η SONY! Τα ιδια ειχαμε με το ps2, Μονο εκει τα αγοραζαν οι τουρκοι και το Ιρακ! Τωρα τα Αμερικανακια και ο στρατος γονατισε στα ποδια του cell!ΕΛΕΟΣ! SONY εχεις κανενα παιχνιδι ή θα ασχολουνται οι οπαδοι σου με το folding ή με την τηλεκατευθυνση πυραυλων ή τον υπολογισμο για ευρεση μαυρων τρυπων!!!! Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ PS3 EINAI ONTΩΣ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ!!!

Polaki βγαλε το Ps3 απο την φορμολη και ξεκινα το gaming! Λοιπον επιλεγεις αναμεσα σε τρια παιχνιδια!!

1)folding

2)τηλεκατευθυνση πυραυλων

3)υπολογισμο για ευρεση μαυρων τρυπων

Λοιπον Πολακι δωσε συντεταγμενες του σπιτιου σου και θα σου στειλω εναν πυραυλο patriot !

Οσο απο την Γερμανια γυρισα με τρελη ορεξη, εζισα πραγματικα μια μοναδικη εμπειρια! Η Cebit ειναι μια εκθεση που πραγματικα πρεπει να την δεις απο κοντα , ειναι η γιορτη της τεχνολογιας, 4ερις μερες ημουν εκει και δεν μπορεσα να γυρισω ουτε το 50% της εκθεσης και θεωρω πραγματικα του εαυτο μου τυχερο που ειχα την τυχη να δω το τεχνολογικο θαυμα της samsung OLED 31 INTSWN απο κοντα!

Δημοσ.

αν πάει ποτέ κάτω από 100 ευρω μπορεί να σκεφτώ να το αγοράσω , αν και δίνω προτεραιότητα στο ΧΒΟΧ 720 :lol::lol::lol:

Δημοσ.

xbox720 ? μέχρι τότε σύμφωνα με τους Μάγιας θα έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Πιο πολύ θα σε σύμφερε να πάρεις ένα επιπλέον xbox αφού όπως πάνε θα τα πουλάνε και στην λαική σε λίγο:lol: (αν δεν έχουν έλλειψη:devil:)

Δημοσ.

Mόνο ένας Sony fan boy μπορούσε να γράψει κάτι τέτοιο, εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με το 360 και με τα παιχνίδια του :-D:-D

Όλοι ξέρουμε ότι η επικράτηση του blu ray ήταν και η σωτηρία του PS3 αφού δεν έχει να προσφέρει τπτ περισσότερο από το 360...

Δημοσ.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παρόλο που το PS3 πέρασε το 360 σε πωλήσεις τον Φεβρουάριο υπήρξε μια αύξηση 15% σε πωλήσεις από πέρσι...

δεν νομίζω αυτό να είναι και η καταστροφή του 360....

προσωπικά ξέρω 4 άτομα που θα αγοράσουν το μηχάνημα τις επόμενες μέρες αφού βλέπουν πολύ ελκυστικές τις τιμές :devil::devil:

Δημοσ.

παιδες κακος ψαρωνεται ...

τετοιο και τοσο μεγαλο funboy που εγραψε το αρθρο δεν εχει περασει ουτε απο το insomnia ή μαλλον μπορει και να εχει περασει ....

Δημοσ.

Καλά τι καίγεστε αμφότεροι με τις πωλήσεις?Στην τσέπη σας μπαίνουν?

Να μιλάγαμε για μειώσεις στις τιμές των παιχνιδιών ή για βελτιώσεις/παροχές στο ονλαιν κτλ, να το καταλάβω.

Ήμαρτον Θεέ μου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...