Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι ακριβώς δεν σου άρεσε απο αυτό;

http://www.gamersyde.com/news_6119_en.html#

(αν πηγαίνει κιόλας το link, αλλιώς την τελευταία φωτογραφία στο site που γράφεις..)

Έχω φωτογραφίες απο το δικό μου που φαίνονται πολύ πιο ψεύτικες...

Κάποια στοιχεία σίγουρα θέλουνε βελτίωση (in game) αλλα δεν το λές και άσχημο...

Τουλάχιστον όσο μπορούμε να κρίνουμε απο 10 ρημαδοscreenshots..

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και τι ακριβώς δεν σου άρεσε απο αυτό;

http://www.gamersyde.com/news_6119_en.html#

(αν πηγαίνει κιόλας το link, αλλιώς την τελευταία φωτογραφία στο site που γράφεις..)

Έχω φωτογραφίες απο το δικό μου που φαίνονται πολύ πιο ψεύτικες...

Κάποια στοιχεία σίγουρα θέλουνε βελτίωση (in game) αλλα δεν το λές και άσχημο...

Τουλάχιστον όσο μπορούμε να κρίνουμε απο 10 ρημαδοscreenshots..

εγω μιλαω για ingame Και οχι για photo-mode Η κατι τετοιο.

Περιμενα κατι πολυ καλο, και οχι στα επιπεδα PGR4 +.ειδικα αν σκεφτεις οπως λεει το σαΐτ οτι ειναι απο τη μαμα Sony οι εικονες, και μαλλον εχουν διαλεξει τις καλυτερες. Τελως παντων.

Γουστα ειναι αυτα, απλα εγω απογοητευτηκα πολυ οταν ειδα τις φωτο...

Δημοσ.

Σε αυτό πήγαινε το googlefight :P

Κατα τα άλλα όντως δεν ενθουσιάστηκα και εγώ απο το In-game.. Τα backgrounds όπως λέει ο φίλτατος μίλτος είναι επιπέδου ps1 :P

Αλλα σίγουρα δεν μπορώ να κρίνω απο 2-3 φωτό..

Ένα demo θα μας πείσει..(η απογοητεύσει :P) :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Mαλιστα.Μαπα λοιπον και τα γραφικα του GT5 prologue:-(

H 2η φωτο,επειδη τωρα την ειδα,προφανως και δεν ειναι ετσι ingame.Eδω στο GTHD στην ιδια πιστα εχει χορτα και κοινο διπλα στον δρομο.Στο GT5 pr δεν θα ειχε?Προφανως κατι παιζει με τις photo.

Δημοσ.
Mαλιστα.Μαπα λοιπον και τα γραφικα του GT5 prologue:-(

H 2η φωτο,επειδη τωρα την ειδα,προφανως και δεν ειναι ετσι ingame.Eδω στο GTHD στην ιδια πιστα εχει χορτα και κοινο διπλα στον δρομο.Στο GT5 pr δεν θα ειχε?Προφανως κατι παιζει με τις photo.

Για την τριτη υπαρχει καποια δικαιολογια?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Για την τριτη υπαρχει καποια δικαιολογια?

Eγω μιλαω για αυτο που εχω δει.Η 2η ειναι πετσοκομενη.Για την τριτη δεν ξερω.

Παντως οπως και να το κανεις,οτι ατελειες και αν εχει,ειναι το πιο ομορφο οπτικα racing game στο ειδος του.Ειναι κριμα λοιπον να πεφτει θαψιμο για τα γραφικα.Για τα υπολλοιπα πειτε οτι θελετε.

Δημοσ.
Απλά ΝΤΟΟΟΪΝ....

Καλά τα επιχειρήματα έχουν αρχίσει να αγγίζουν level δημοτικού....:whistle: both sides ;)

γεια οσους δεν κατάλαβαν το ποστ μου ήταν ειρωνικό

Υ.Γ. εχω πι ες 3

Δημοσ.

εεμ βάλε και σι ένα smiley, ένα κατιτίς να καταλαβαίνουμε, γιατί τα χουμε δει ΟΛΑ σ'αυτό το thread... και όταν λέω, όλα εννοώ ΟΛΑ!!!

Δημοσ.

Tι λετε ρε παιδια! PS3 ρε ειναι η υπερτατη κονσολα της sony, εχει μεσα τον πανισχυρο cell, το απολυτο next gen blu ray! και ειναι η κονσολα που θα κανει το 360 να κρυφτει απο ντροπη! Εχει παιχνιδαρες στην αγορα οπως final fantasy , killzone 2, gt5 , god of war 3, επισης το απολυτο HOME! εχει τσαμπα online για τους καρμιριδες! Τι συγκρινεται ρε παιδια να πουμε ειναι ποτε δυνατον, το ps3 ειναι η κονσολα με τα 1080p και 60 fps και αμα λαχει βαραει και 120 fps, ολα αυτα που λεω ειναι αληθινα, η sony τα λεει!

Εδω με το ps2 καναμε την εξομοιωση συναισθηματων, εκτοξευσαμε πυραυλους και ειδαμε παιχνιδια σαν την σκηνη χορου στο final fantasy! Tι λετε με κλειστα ματια λεω SONY forever!

Μαλλον τα περασματα μου απο το ελληνικο ps3 forum πρεπει να τα κοψω γιατι δεν παλευεται αλλο, ΒlizaroΝonbornPdsSqpistika!

Δημοσ.

Kατι εχουν αυτες οι φωτο, δεν ξερω τι.Τοσο καιρο εβλεπα φωτο απο το GT5P, αυτες δεν ειναι καλες.

Υ.Γ. Οταν θα ερθει η μερα που σε racing game θα ασχοληθω με το ποσο παχυ ειναι το χορτο και ποσες φακιδες εχει ο θεατης, I will quit gaming forever.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...