Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε αυτο θα συμφωνησω με τον Μιλτο.Δεν μπορεις να πεις οτι προσφερει περισσοτερα κατι που δεν υπαρχει(home) απο κατι που υπαρχει(live).Aς ερθει πρωτα και βλεπουμε αν ειναι τοσο καλο οσο φανταζομαστε και ας περιμενουμε να δουμε αν θα ειναι τζαμπα ή οχι στο μελλον.Η sony δεν εχει αποκλεισει το ενδεχομενο να βαλει συνδρομη απ'οσο ξερω.Δεν λεω οτι θα βαλει,αλλα ποιος ξερει...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πράγματι δεν είναι δυνατόν να συγκριθεί το δοκιμασμένο και θετικά αποκρινόμενο live με το ανύπαρκτο μέχρι στιγμής home... Μην λέμε ότι νάναι..

Αλλα οτι το ps3 δίνει σε όλα τα πακέτα: wifi(70?)/blue ray(200?)/επαναφορτιζόμενα controllers(25?)/sixaχis(?-μπλιάχ αλλα υπάρχει)/τζάμπα psn(???) είναι μια γενική αλήθεια..

Άσχετα με την χρηστικότητα του καθενός..

Θεωρώ μεγαλύτερα μείον την έλλειψη wifi στο 360 και την πληρωμή στο live.. όλα τα άλλα κλάινμάιν(για μένα)..

Τα δύο παραπάνω όμως και μόνο αυξάνουν κατακόρυφα το κόστος της κονσόλας καθεαυτής..

Γενικά σήμερα είναι περίεργη η σύγκριση και η επιλογή στις κονσόλες..

Δημοσ.
Σε αυτο θα συμφωνησω με τον Μιλτο.Δεν μπορεις να πεις οτι προσφερει περισσοτερα κατι που δεν υπαρχει(home) απο κατι που υπαρχει(live).Aς ερθει πρωτα και βλεπουμε αν ειναι τοσο καλο οσο φανταζομαστε και ας περιμενουμε να δουμε αν θα ειναι τζαμπα ή οχι στο μελλον.Η sony δεν εχει αποκλεισει το ενδεχομενο να βαλει συνδρομη απ'οσο ξερω.Δεν λεω οτι θα βαλει,αλλα ποιος ξερει...

Να σκάψει και άλλο τον λάκο της;

Αν υπάρχει ένας καλός λόγος να πάρω ps3 (έχοντας 360) εκτός απο το blue ray είναι και το τζάμπα psn..

Δεν έχω χρόνο να παίζω live οπότε δεν μπαίνω σε διαδικασία συνδρομής.. Αλλα θα μου άρεσε ΑΝ και ΟΤΑΝ μου έρθει να μπώ για ένα cod4...

Αυτο το κάνω σήμερα απο το pc αλλα θέλω να έχω αυτή τη δυνατότητα και στην κονσόλα μου...

Πόσο μάλλον αν βγεί κάποιo pro της προκοπής και μπορούμε να μπαίνουμε άνετα στα λιωσίδια και να παίζουμε 1p+2p vs the world ;p

Δημοσ.
To ότι προτιμάτε xbox για τις αντιγραφές είναι μια άλλη ιστορία που εμένα δεν με αφορά, καλά κάνετε αν δεν έχετε λεφτά να διαθέσετε για τα παιχνίδια η αν δεν σας φτάνουν 2 παιχνίδια τον μήνα για κατανάλωση. Εξάλλου όπως έχω παρατηρησει και στο pc η πειρατία οδηγεί στον κορεσμό του gamer, δεν ξέρεις τι να πρωτοπαίξεις :-)

1. Όταν πας το προβληματικό xbox να στο αλλάξουν σιγά μην σου δώσουν καινούργιο, αλλουνού θα σου δώσουν που μπορεί μεν να είναι φτιαγμένο αλλά μπορεί να έχει άλλα ελλατώματα. Εγώ δεν το θέλω αυτό, θέλω τα λεφτά μου να πιάνουν τόπο και όχι να βγαίνω 2 εβδομάδες χωρίς κονσόλα και να μου επιστρέφουν και άλλη απο πάνω, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες του επιτρεπτού να γίνει κάτι τέτοιο ή και να επαναληφθεί.

2. Ένας άλλος λόγος που προτίμισα το ps3 είναι το wifi το οποίο αν δεν κάνω λάθος κοστίζει 100 ευρό στο xbox όταν μια καρτούλα για pc κάνει 10e. Επιπλέον λόγος είναι το integration που προσφέρει με το PSP μέσο remote play, κάτι το οποίο φαντάζομαι δεν ξερετε καν τι είναι. Ακόμα μιας και τελείωσε ο πόλεμος των format με νικητή το BR, ε είπα χαμένος δεν θα βγω, όχι πως οι ταινίες ήταν η προτερεότητα μου αλλά σίγουρα και αυτό με επιρέασε. Για να δούμε τώρα που λένε ότι θα βγάλουν εξωτερικό BR drive για το xbox360, πόσο θα το χρεώσουν;

Όσον αφορά τα multiplatform games λίγα είναι αυτά που με ενδιαφέρουν. Πήρα το PS3 για αποκλειστικούς τίτλους κυρίως, για ότι άλλο βγαίνει, ας είναι καλά το pc μου.

Τελος πάντων δεν έχει νόημα, είστε τόσο φανατισμένοι που δεν θέλετε να δεχτείτε ότι το PS3 προσφέρει πράγματα που το xbox δεν πρόκειτε να τα δώσει ποτέ η αν καταφέρει να τα δώσει θα σας χρεώσει πολυ περισσότερο απο το PS3 που είναι πιο ολοκληρωμένο σαν σύστημα (xbox live vs home ?).

Δεν γράφω κάτι άλλο, ο καιρός θα δείξει. Θέλω να πιστεύω ότι όσοι διαβάζουν αυτό το thread και κάνουν έρευνα αγοράς, να ψάξουν λίγο παραπάνω τι μπορεί να τους προσφέρει το PS3 και τι Xbox, να δουν τι ανάγκες έχουν και αναλόγως να πράξουν. Πάντως κατά την γνώμη μου πρέπει να γνωρίζουν ότι το PS3 έχει περισσότερο μέλλον μπροστά του και η επένδυση σε αυτό, αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή. Οι διαφορές στα multiplatform games είναι πραγματικά αστείες πλέον και δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποτελεί παράγοντα επιλογής. Καλύτερα να δείτε τι είναι πιο ολοκληρωμένο σαν κονσόλα σε σύγκριση με τις ανάγκες σας φυσικά. Για εμένα ήταν το PS3 και δεν το έχω μετανιώσει.

1. Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι τα ps3 δεν χαλάνε ποτέ έτσι ότι είναι η τέλεια κονσόλα(Στο θέμα αντοχής - ποιότητας υλικού) και έχει 0% failure rate??? Δεν αντιλέγω ότι το 360 είχε μεγάλο ποσοστό failure rate 30% αλλά τώρα το μείωσε σε 16% και το ps3 πόσο failure rate έχει ξέρετε γιατί όλοι πιπιλάμε την καραμέλα με το failure rate του 360 αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει για το τι failure rate έχει το ps3 γιατί αποκλείεται να έχει 0% failure rate.

2. Και ποιος σου είπα ότι για να συνδέσεις ασύρματα το 360 με το ιντερνέτ πρέπει να αγοράσεις απαραίτητα το εξάρτημα της microsoft. Εγώ σου λέω ότι και ένα από αυτά αν αγοράσεις την κάνει τη δουλειά του μια χαρά άρα τα 100 ευρώ που λες είναι άκυρα.

Δημοσ.
1. Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι τα ps3 δεν χαλάνε ποτέ έτσι ότι είναι η τέλεια κονσόλα(Στο θέμα αντοχής - ποιότητας υλικού) και έχει 0% failure rate??? Δεν αντιλέγω ότι το 360 είχε μεγάλο ποσοστό failure rate 30% αλλά τώρα το μείωσε σε 16% και το ps3 πόσο failure rate έχει ξέρετε γιατί όλοι πιπιλάμε την καραμέλα με το failure rate του 360 αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει για το τι failure rate έχει το ps3 γιατί αποκλείεται να έχει 0% failure rate.

δεν μιλαει κανεις για το failure rate του PS3 γιατι δεν ειναι εκτος των οριων για ηλεκτρονικες συσκευες, προσδιοριζεται αναμεσα σε 1-3% , ακομα και το 16% ειναι πολυ υψηλο ποσοστο.

http://www.ripten.com/2007/07/03/failure-rate-xbox-360-high-as-33-sony-ps3-less-than-1/

http://www.joystiq.com/2008/02/14/xbox-360-failure-rate-at-16-warranty-provider-reports/

Δημοσ.

Αν υποθέσουμε ότι το failure rate στις πρώτες κονσόλες ήταν 30% και τώρα που μπήκαν και οι καινούργιες κονσόλες έχει γίνει 16%. Ας κάνω κι εγώ την υπόθεση με βάση αυτά τα νούμερα ότι το failure rate για τις καινούργιες κονσόλες μεμονομένα είναι στην χειρότερη 10%. Αυτό πρακτικά τι σημαίνει? Αυτό σημαίνει ότι 1 στους 10 που θα πάρουν σήμερα 360 θα τους βγάλει κάποιο πρόβλημα και θα χρειαστεί να μείνουν για 2 εβδομάδες χωρίς 360 μέχρι να τους έρθει άλλο. Νομίζω δεν είναι και τόσο τραγικό πλέον όσο θέλουμε να το παρουσιάζουμε.

Δημοσ.
Πράγματι δεν είναι δυνατόν να συγκριθεί το δοκιμασμένο και θετικά αποκρινόμενο live με το ανύπαρκτο μέχρι στιγμής home... Μην λέμε ότι νάναι..

Αλλα οτι το ps3 δίνει σε όλα τα πακέτα: wifi(70?)/blue ray(200?)/επαναφορτιζόμενα controllers(25?)/sixaχis(?-μπλιάχ αλλα υπάρχει)/τζάμπα psn(???) είναι μια γενική αλήθεια..

Άσχετα με την χρηστικότητα του καθενός..

Θεωρώ μεγαλύτερα μείον την έλλειψη wifi στο 360 και την πληρωμή στο live.. όλα τα άλλα κλάινμάιν(για μένα)..

Τα δύο παραπάνω όμως και μόνο αυξάνουν κατακόρυφα το κόστος της κονσόλας καθεαυτής..

Γενικά σήμερα είναι περίεργη η σύγκριση και η επιλογή στις κονσόλες..

To wifi που ειναι;Εχω παρει το PS3 και μπαινω μεσα στις ρυθμισεις και οταν του λεω για internet μου ζηταει να βαλω το καλωδιο ethernet.Δεν ειναι μεσο ασυρματου;

Δημοσ.
To wifi που ειναι;Εχω παρει το PS3 και μπαινω μεσα στις ρυθμισεις και οταν του λεω για internet μου ζηταει να βαλω το καλωδιο ethernet.Δεν ειναι μεσο ασυρματου;

Δυστυχώς πρέπει να δώσεις 100? για να πάρεις ένα εξωτερικό WiFi. Πρόσεξε μόνο να γράφει "$ony" απ' έξω! :devil:

Δημοσ.
Μπράβο atomsk και να συμπληρώσω πως αν δεν είχε βρεθεί τρόπος να παίζεις backup στο XBOSS360....

μας δουλευεις ρε φιλε? τι ποιο σημαντικο στην επιλογη μιας κονσολας? εμεις εχουμε ξεσκιστει στην αντιγραφη 2+ χρονια τωρα,και εσεις ακομα γνησια παιζετε και σκατε 70αρες....

ελεος,οταν θα φτασετε και εσεις να παιζετε αντιγραφες σε 1-2 χρονια στο ps3 σας,εμεις θα ετοιμαζωμαστε για το xbox 720.

μαλλον κανεις πλακα,οποτε δεν συνεχιζω....

καλά κάνετε αν δεν έχετε λεφτά να διαθέσετε για τα παιχνίδια η αν δεν σας φτάνουν 2 παιχνίδια τον μήνα για κατανάλωση.

2 παιχνιδια τον μηνα? δηλαδη σε 2 μηνες 4 παιχνιδια = 280 ευρω = μια κονσολα;

σε 8 μηνες 2 κονσολες,σε ενα χρονο 3....

να μου λειπουν τα γνησια....

Ένας άλλος λόγος που προτίμισα το ps3 είναι το wifi

Τελος πάντων δεν έχει νόημα, είστε τόσο φανατισμένοι που δεν θέλετε να δεχτείτε ότι το PS3 προσφέρει πράγματα που το xbox δεν πρόκειτε να τα δώσει ποτέ

1)το wifi τι να το κανεις? να παιζεις live? εδω με 24αρα και λαγκαρουμε,θα μπουμε και με το wifi των 1 mbit να παιξουμε?

2)τι προσφερει το ps3 ρε φιλε? ενα bluray που για τα επομενα 3 χρονια τουλαχιστον θα ειναι αχρηστο λογο κοστους αγραφων disc,και πολυ μικρη ποικιλια απο ταινιες? τι αλλο σου προσφερει,δε μας λες.

οταν θα βγουνε επιτελους ταινιες για bluray στα βιντεοκλαμπ να εχουμε ποικιλια να νοικιαζουμε,μην ανυσηχεις,τα drives θα εχουνε πεσει στα 100 ευρω,ισως και λιγοτερα....οποτε οπως καταλαβαινεις,δεν μας ενδιαφερει και τοσο αυτην την στιγμη η ελειψη ενος "μετριου" ποιοτηκα bluray .(και μην μου πεις οτι το πρωτο bluray που βγηκε ποτε,δεν ειναι μετριας κατασκευης).

Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ πως ορισμένοι xbox users είναι κάπως υπερβολικοί ως προς την υπεράσπιση της κονσόλας τους αλλά και οι ps3 users δεν πάνε πίσω.

Οι βασικές τους λέξεις για να υπερασπιστούν την Sony είναι: ΟΤΑΝ, ΘΑ, ΑΝ, Bluray, rrod.

Δημοσ.
Δυστυχώς πρέπει να δώσεις 100? για να πάρεις ένα εξωτερικό WiFi. Πρόσεξε μόνο να γράφει "$ony" απ' έξω! :devil:

Τι λέτε ωρέ;

Wifi enabled δεν είναι το ps3?

Instructions:

Goto settings

Goto network settings

Goto network connection, select enable

Goto Internet connection settings just below internet connection-

Push yes when it says you may be disconnected

Select wired or wireless

For wireless use scan or enter manually

Follow on screen instructions.

Once that is set up return to main menu and go to network near the right

You may have to reset your router so that it will recognize your ps3 . (if no reset then unplugg router and power it back on.

Δημοσ.
Τι λέτε ωρέ;

Wifi enabled δεν είναι το ps3?

Instructions:

Goto settings

Goto network settings

Goto network connection, select enable

Goto Internet connection settings just below internet connection-

Push yes when it says you may be disconnected

Select wired or wireless

For wireless use scan or enter manually

Follow on screen instructions.

Once that is set up return to main menu and go to network near the right

You may have to reset your router so that it will recognize your ps3 . (if no reset then unplugg router and power it back on.

Eλα ντε...:-(

Δημοσ.

τον τελευταιο καιρο σκεφτομουν αν επρεπε να παρω δευτερο 360 για να παιζω ον-λαιν που μου εχει ληψει ή μηπως θα επρεπε να παρω ενα ps3 για να ειμαι καλυμμενος για ολα τα παιχνιδια και να εχω και τσαμπα ονλαιν.

Αλλα, πρωτα μετα την μειωση της τιμης του 360,η πλαστιγγα εγειρε προς το 2ο 360, και το δευτερο χτυπημα ηταν αυτο

http://www.gamersyde.com/news_6119_en.html (η δευτερη φωτο ειναι χαρακτηριστικη)

1316_0002.jpg

Αυτο ειναι το υπερτατο ραλλακι που τοσο περιμεναν στο ps3? εστω και αν ειναι μονο ο "προλογος" για μενα τα γραφικα ειναι απαραδεκτα. Καθοτι παιζω κυριως ραλλακια και fps ,και παιχνιδια στιλ mgs4 ουτε καν με αγγιζουν ,δυστυχως δεν βλεπω καποιο λογο -παιχνιδι στον οριζοντα για να μπω και στο στρατοπεδο της sony.Nομιζω οτι η ms θα παρει την επομενη εβδομαδα αλλα 200 ευροπουλακια απο εμενα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...