Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν διαβάζω περιοδικά. Πήγενε ψάξε youtube και θα βρείς ένα κάρο διαφορετικές υποθέσεις RROD. Aυτός ήταν ένας απο τους βασικούς λόγους που δεν αγόρασα xbox και κατα την γνώμη μου ο κάθε λογικός άνθρωπος που κοιτάει να αγοράσει κάποιο προιόν δεν θα θέλει να το αγοράσει με 30% πιθανότητα χρήσης εγγύησης του (αν είναι τυχερός)

είναι επίσης γνωστό πως χειρίστηκε η SONY τους Ευρωπαίους πελάτες της επί καιρό PS2, τουλάχιστον αν πάθει οτιδήποτε το 360 το οποίο απεύχομαι έχουμε 3 χρόνια εγγύηση και σου δίνουν και την κονσόλα falcon...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το γεγονός ότι το xbox360 έχει 30% failure rate είναι κάτι που το έμαθα όταν έκανα έρευνα αγοράς και μου ένανε εντύπωση. Το ότι υπάρχουν άτομα που το θεωρούν ακόμα καλή αγορά και προτρέπουν και αλλούς να το αγοράσουν όταν 1/4 έχει πιθανότητα να καεί είναι για γέλια.

Με λίγα λόγια εγώ κοροιδευω την ικανότητα του xbox να δουλέψει ενώ εσείς τις διαφορές στα pixels. Αναρωτιέμαι πιο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Κι εγώ έκανα έρευνα αγοράς πριν αγοράσω κονσόλα..η τελευταία που είχα ήταν το ps1 και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος τότε...

Στην έρευνα αγοράς που έκανα λοιπόν ανακάλυψα πως ακόμη και σε αυτούς που έβγαζε rrod εκτός εγγύησης, πετούσαν την κονσόλα και αγόραζαν καινούργιο 360 αντί να το γυρίσουν στο ps3.

Αυτό κάτι λέει νομίζω.

Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι η σύγκριση στα games μου θυμίζει λίγο το "ποιός την έχει μεγαλύτερη". Αν δεν διαθέτεις και τις δύο κονσόλες για να διαλέξεις για ποιά από τις δυο θα αγοράσεις το παιχνίδι, τότε οι συζητήσεις είναι ανούσιες και μόνο για το prestige.

Άλλωστε οι διαφορές είναι αμελητέες για τον χρήστη.

Έχω φίλους με 360 και φίλους με ps3 και δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να διαλέξω που θα πάω. Το να παίζεις αντίγραφα κατεβασμένα από το internet είναι αμαρτία, κλεψιά, απατεωνιά και ότι άλλο θέλετε αλλά με τις τιμές που έχουν τα games σήμερα και τους μισθούς που έχουμε στην Ελλάδα για να είσαι gamer με ps3 θα πρέπει να είσαι ο γιος του Ελληνα κροίσου ιδιοκτήτη νησιού με εννέα γράμματα.

Τώρα αν θέλεις να λιώσεις online στο cod4 κάνα εξάμηνο, καλό είναι και το Ps3.

Το bluray είναι ένα ατού για το ps3 το οποίο για την ώρα είναι ανεκμετάλλευτο.

Αν και όταν υπάρχει κάλυψη στις δυνατότητες του bluray σε λογικές τιμές μπορεί να αλλάξει την κόντρα μεταξύ των δυο κονσολών.

Δημοσ.
Και rebel21 όταν λές : "μέρα με την νύχτα" για ποιο τομέα εννοείς?

motherboard κυρίως , ανεμιστήρας ,ψήκτρα αλλά και το μεταλλικό case είναι πολύ καλύτερης ποιότητας ακόμα και τα πλαστικά μέρη μου φάνηκαν καλυτερα.το δικό μου το πιάνω και νομίζω ότι θα μου μείνει στο χέρι ακόμα και όταν το κουναω κουδουνίζει αλλά δεν λέω είναι θηρίο το άτιμο.

Δημοσ.
Φίλε atomsk κατάλαβες τι σου είπα παραπάνω?

Μάλλον όχι για να γράφεις αυτό που έγραψες παραπάνω. Αν το ψάξεις περισσότερο θα δεις ότι το 30% είναι το παλιό ποσοστό ελαττωματικών κονσολών και όχι το σωστό ποσοστό για τις νέες κονσόλες 360 με την νέα ψήκτρα, νέο επεξεργαστή, νέο τροφοδοτικό κ.τ.λ. αρά πριν αποφασίσεις για οτιδήποτε καλό θα ήτανε να το ψάχνεις λίγο καλύτερα και να βλέπεις τις ημερομηνίες στα ποστ και στα άρθρα που διαβάζεις για να δεις πόσο έγκυρα και επίκαιρα είναι...

http://news.teamxbox.com/xbox/15814/Report-Confirms-Rumored-Xbox-360-Failure-Rate-16/

του χρόνου θα το ρίξουν φαντάζομαι σε επιτρεπτά όρια... 2%

Δημοσ.
http://news.teamxbox.com/xbox/15814/Report-Confirms-Rumored-Xbox-360-Failure-Rate-16/

του χρόνου θα το ρίξουν φαντάζομαι σε επιτρεπτά όρια... 2%

και τωρα τα γελια .

ΚΑΘΕ, ΜΑ ΚΑΘΕ Sonyfan boy αφου του τελειωσουν τα γελεία επιχειρηματα και δει οτι δεν την βγαζει περα με κατι τσουπ ανοιγει το συρταρι με την γνωστη πολυπιπιπιπιπιπιλιμενη καραμελα των RLOD !!!!

Γιατι να τελειωνουν ολοι ετσι? ΓΙΑΤΙ?

Μα τους μ@λ@κες εκει στην Microsoft που δεν το προσεξαν αυτο .

Θα ειχαμε δυο "καλα" .

1. Δεν θα ειχαμε αυτην την καραμελα

2. Το πολυ μεχρι το τελος του 2008 θα ειχαμε την κηδεια του PS3 .

Δημοσ.
το γεγονός ότι το xbox360 έχει 30% failure rate είναι κάτι που το έμαθα όταν έκανα έρευνα αγοράς και μου ένανε εντύπωση. Το ότι υπάρχουν άτομα που το θεωρούν ακόμα καλή αγορά και προτρέπουν και αλλούς να το αγοράσουν όταν 1/4 έχει πιθανότητα να καεί είναι για γέλια.

Με λίγα λόγια εγώ κοροιδευω την ικανότητα του xbox να δουλέψει ενώ εσείς τις διαφορές στα pixels. Αναρωτιέμαι πιο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Σωστά, μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η αξιοπιστία παρά οι διαφορές στα pixels. Έλα όμως που οι διαφορές δεν είναι πάντα μόνο σε pixels και έλα που υπάρχουν και άλλες διαφορές που είναι σημαντικότερες και απο την αξιοπιστία (από την στιγμή που έχεις εγγύηση και δεν χάνεις τα λεφτά σου, άσχετα που το failure rate βελτιώνεται όσο μπαίνουν καινούργιες κονσόλες στην αγορά) και από το blu-ray αν θες που είναι ένα άλλο + του ps3 για τις ταινίες.

Αν εσύ θεωρείς ότι είναι για γέλια το να ισχυρίζεσαι ότι είναι καλύτερα να πάρεις 360 (αν και δεν λέει κανείς εδώ σε κάνέναν τι να πάρει) σε πληροφορώ ότι, όταν τρως την μία καθιστέρηση μετά την άλλη, όταν το καλύτερο exclusive παιχνίδι σου μέχρι τώρα είναι το uncharted (sorry για την τρολιά αλλά δεν μπορώ να μην το πω), όταν το 90% των παιχνιδιών είναι multiplatform και τυχαίνει το 90% από αυτά να δείχνουν λίγο πολύ καλύτερα στο 360, όταν το online είναι η μέρα με την νύχτα και όταν για όλα αυτά ακούς εδώ και τόσο καιρό υποσχέσεις και δικαιολογίες, Έ το να πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να πάρεις ps3 αυτήν την στιγμή είναι για κλάματα. :P

Δημοσ.

Paidia sas grafw apo tin Cebit, auto pou exw na pw einai oti eida tin OLED samsung 31 intswn kai 11 intswn einai dio montela kai apla emeina kagkelo, tetoies HD theloume gia na paizoume ta paixnidia mas! Pragmatika eikona apo allo planiti! Sto metaksi molis tin eida lew autin tin 32 intswn tha parw otan bgei, kai rwtaw ton upeuthino ekei kai mou leii oti einai i OLED!

Na pw oti ekproswpo tin Ellada sto PGR, kai exasa stous 8 apo ton Drasil, einai to noumero 2 ston kosmo! Stous 4eris eimaste twra kai o drasil nikise to noumero 1 ston kosmo ton headwasser! Kolasi

Oso gia tin CEBIT apla einai magiki kai thes mia ebdomada na tin deis oli!

Oso gia tin next gen maxi to xbox 360 xalara einai pros tin gaming maxi o nikitis! Gia auto kai poulisa to ps3 mou xalara xwris deuteri skepsi!

Oso gia ta agglika sorry alla to laptop pou grafw den exei ellinika

Δημοσ.
το γεγονός ότι το xbox360 έχει 30% failure rate είναι κάτι που το έμαθα όταν έκανα έρευνα αγοράς και μου ένανε εντύπωση. Το ότι υπάρχουν άτομα που το θεωρούν ακόμα καλή αγορά και προτρέπουν και αλλούς να το αγοράσουν όταν 1/4 έχει πιθανότητα να καεί είναι για γέλια..

προσεξε.

1)και να σου βγαλει RLOD,εχεις 3 χρονια εγγυηση,οποτε στα @@ σου!

2)1 xbox 360 arcade = 3 παιχνιδια 360-ps3. οποτε με τα λεφτα που εχουμε γλιτωσει με τις αντιγραφες.... χαλαλι του.

3)με 90 ευρω κανεις αντικατασταση σε καποια καταστηματα με καινουριο.και μπαν να εισαι,το ιδιο.(+ οτι αμα εχεις και την ταινια εγγυησης πανω,η αμα την πουλησεις ξεχωριστα,αρκει να ειναι βγαλμενη σωστα και σε τελια κατασταση,γλιτωνεις τουλαχιστον αλλο ενα 20αρι,μεχρι και 50 ευρω).

αναφερεις μονιμος το 30%,λες και αμα μας χαλασει το πεταμε στα σκουπιδια και πανε τσαμπα τα 300 ευρω που δωσαμε.

ολα αυτα που σου ανεφερα παραπανω,νομιζω οτι ειναι αποδειξη του οτι λες $#&(*$@%&$#. :-)

Δημοσ.

Ξεστραβωσου και δες τις διαφορες

Λοιπον βγαλε παροπιδες και δες ΚΑΙ μιλα σωστα κλπ

συγνωμη κυριε μου που σας θιξαμε την υπερκονσολα σας, ναι το DMC4 εχει τοσες διαφορες που τις βλεπουν ακομα και ΤΥΦΛΟΙ, ικανοποιηθηκες τωρα?

Δημοσ.

Kαι μιας και ειχε γινει πριν λιγες μερες μαι συζητηση για το γεγονος οτι DLC για το GTA4 θα ειναι αποκλειστικο στο 360, η απαντηση απο τους developers.

* Barrera states "We want this game to last for years. I'm sure we'll do another GTA some time in the future, but this one is built to last." They also mention that the PS3 will most likely have their own form of DLC as well.

http://www.n4g.com/ps3/News-119767.aspx

Δημοσ.
προσεξε.

1)και να σου βγαλει RLOD,εχεις 3 χρονια εγγυηση,οποτε στα @@ σου!

2)1 xbox 360 arcade = 3 παιχνιδια 360-ps3. οποτε με τα λεφτα που εχουμε γλιτωσει με τις αντιγραφες.... χαλαλι του.

3)με 90 ευρω κανεις αντικατασταση σε καποια καταστηματα με καινουριο.και μπαν να εισαι,το ιδιο.(+ οτι αμα εχεις και την ταινια εγγυησης πανω,η αμα την πουλησεις ξεχωριστα,αρκει να ειναι βγαλμενη σωστα και σε τελια κατασταση,γλιτωνεις τουλαχιστον αλλο ενα 20αρι,μεχρι και 50 ευρω).

αναφερεις μονιμος το 30%,λες και αμα μας χαλασει το πεταμε στα σκουπιδια και πανε τσαμπα τα 300 ευρω που δωσαμε.

ολα αυτα που σου ανεφερα παραπανω,νομιζω οτι ειναι αποδειξη του οτι λες $#&(*$@%&$#. :-)

To ότι προτιμάτε xbox για τις αντιγραφές είναι μια άλλη ιστορία που εμένα δεν με αφορά, καλά κάνετε αν δεν έχετε λεφτά να διαθέσετε για τα παιχνίδια η αν δεν σας φτάνουν 2 παιχνίδια τον μήνα για κατανάλωση. Εξάλλου όπως έχω παρατηρησει και στο pc η πειρατία οδηγεί στον κορεσμό του gamer, δεν ξέρεις τι να πρωτοπαίξεις :-)

Όταν πας το προβληματικό xbox να στο αλλάξουν σιγά μην σου δώσουν καινούργιο, αλλουνού θα σου δώσουν που μπορεί μεν να είναι φτιαγμένο αλλά μπορεί να έχει άλλα ελλατώματα. Εγώ δεν το θέλω αυτό, θέλω τα λεφτά μου να πιάνουν τόπο και όχι να βγαίνω 2 εβδομάδες χωρίς κονσόλα και να μου επιστρέφουν και άλλη απο πάνω, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες του επιτρεπτού να γίνει κάτι τέτοιο ή και να επαναληφθεί.

Ένας άλλος λόγος που προτίμισα το ps3 είναι το wifi το οποίο αν δεν κάνω λάθος κοστίζει 100 ευρό στο xbox όταν μια καρτούλα για pc κάνει 10e. Επιπλέον λόγος είναι το integration που προσφέρει με το PSP μέσο remote play, κάτι το οποίο φαντάζομαι δεν ξερετε καν τι είναι. Ακόμα μιας και τελείωσε ο πόλεμος των format με νικητή το BR, ε είπα χαμένος δεν θα βγω, όχι πως οι ταινίες ήταν η προτερεότητα μου αλλά σίγουρα και αυτό με επιρέασε. Για να δούμε τώρα που λένε ότι θα βγάλουν εξωτερικό BR drive για το xbox360, πόσο θα το χρεώσουν;

Όσον αφορά τα multiplatform games λίγα είναι αυτά που με ενδιαφέρουν. Πήρα το PS3 για αποκλειστικούς τίτλους κυρίως, για ότι άλλο βγαίνει, ας είναι καλά το pc μου.

Τελος πάντων δεν έχει νόημα, είστε τόσο φανατισμένοι που δεν θέλετε να δεχτείτε ότι το PS3 προσφέρει πράγματα που το xbox δεν πρόκειτε να τα δώσει ποτέ η αν καταφέρει να τα δώσει θα σας χρεώσει πολυ περισσότερο απο το PS3 που είναι πιο ολοκληρωμένο σαν σύστημα (xbox live vs home ?).

Δεν γράφω κάτι άλλο, ο καιρός θα δείξει. Θέλω να πιστεύω ότι όσοι διαβάζουν αυτό το thread και κάνουν έρευνα αγοράς, να ψάξουν λίγο παραπάνω τι μπορεί να τους προσφέρει το PS3 και τι Xbox, να δουν τι ανάγκες έχουν και αναλόγος να πράξουν. Πάντως κατα την γνώμη μου πρέπει να γνωρίζουν ότι το PS3 έχει περισσότερο μέλλον μπροστά του και η επένδυση σε αυτό, αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή. Οι διαφορές στα multiplatform games είναι πραγματικά αστείες πλέον και δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποτελεί παράγοντα επιλογής. Καλύτερα να δείτε τι είναι πιο ολοκληρωμένο σαν κονσόλα σε σύγκριση με τις ανάγκες σας φυσικά. Για εμένα ήταν το PS3 και δεν το έχω μετανιώσει.

Δημοσ.

Μπράβο atomsk και να συμπληρώσω πως αν δεν είχε βρεθεί τρόπος να παίζεις backup στο XBOSS360, πάω στοίχημα το PS3 μου πως οι μισοί από εδώ μέσα δεν θα ήξεραν καν ποια κονσόλα έβγαλε ο Bill. Έτσι για να λέμε τα πράγματα όπως είναι και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας.

Να δω πόσο φανατικοί θα ήσασταν αν βγει αύριο μια έκδοση της αγαπημένη σας κονσόλας, που να ΜΗΝ φλασάρετε.

Δημοσ.
Μπράβο atomsk και να συμπληρώσω πως αν δεν είχε βρεθεί τρόπος να παίζεις backup στο XBOSS360, πάω στοίχημα το PS3 μου πως οι μισοί από εδώ μέσα δεν θα ήξεραν καν ποια κονσόλα έβγαλε ο Bill. Έτσι για να λέμε τα πράγματα όπως είναι και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας.

Να δω πόσο φανατικοί θα ήσασταν αν βγει αύριο μια έκδοση της αγαπημένη σας κονσόλας, που να ΜΗΝ φλασάρετε.

Τρελοί είναι;

Αφου ξέρουν πως χωρίς πειρατεία (εξάπλωση) δεν πάς μπροστά..

Άν επιτέλους crackαριστεί το ps3 και μαζί με την αξιοπιστία του σαν σύστημα (όχι με την ανωτερότητα του σαν παιχνιδομηχανή.. μην αρπάζεστε) θα έχει ενδιαφέρον...

Δυστυχώς η ευτυχώς η sony δεν έδωσε αυτό το παράθυρο στους μέχρι τώρα επίδοξους crackers και έτσι μπορούμε μόνο να μιλάμε με ΑΝ...

Αλλα όντως... σε κάμια μέρα/μήνα/χρόνο που θα σπάσει το ps3 θα έχει βγεί 720 ε; :eek:

Πουτ@ν@ μας έχει κάνει η m$ :-(

Υγ: Ξερνώ με όσους βασίζουν τις κριτικές τους για ένα παιχνίδι στα γραφικά... (δεν μιλάω για συγκρίσεις.. για κριτικές είτε για την μία είτε για την άλλα κονσόλα..)..

ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ GAMEPLAY...

Δεν λέω να μέναμε σε γραφικά ατάρι.. αλλα να μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο να βλέπουμε αν ο dante ανατριχιάζει όταν βλέπει τα muppets (:P) και να χαρακτηρίζουμε το dmc παιχνιδάρα ενώ είναι ο δεκάλογος του κακού χειρισμού/κακής κάμερας/επαναλαμβανόμενου backtracking...

Χίλιες φορές το πρώτο dmc που ήταν αυτό που φαινότανε τουλάχιστον.. Σφάξε/σφάξε/τερμάτισε.. Ούτε backtrack ούτε τπτ.. (και η κάμερα ήταν πολύ καλύτερη απο την σημερινή αηδία)

Δημοσ.

atomsk καλά κάνεις και δεν το έχεις μετανιώσει και ο καθένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια για τις αγορές του (εγώ πχ μπορεί να θέλω το αυτοκίνητο που θα πάρω να έχει γκάζια, ή την κονσόλα να έχει πολλά παιχνίδια, κάποιον άλλον μπορεί να μην τον νοιάζουν τα γκάζια και να δίνει προτεραιότητα στην αξιοπιστία ή να θέλει μία κονσόλα για να βλέπει ταινίες) απλά να σχολιάσω ότι δεν προκείπτει από πουθενά ότι "το PS3 προσφέρει πράγματα που το xbox δεν πρόκειτε να τα δώσει ποτέ η αν καταφέρει να τα δώσει θα σας χρεώσει πολυ περισσότερο απο το PS3 που είναι πιο ολοκληρωμένο σαν σύστημα (xbox live vs home ?)". Βγάζεις δηλαδή 3 αυθέρετα συμπεράσματα σε μία πρόταση. :P Για το live vs home που λες, αν και είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα (κάτι που δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί δεν ξέρεις πως είναι το live, αλλά λέμε τώρα) απλά θα σου πω ότι το live υπάρχει και εξελίσσεται εδώ και 5 χρόνια και το home δεν έχει βγει ακόμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...