privateer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 . Όχι δεν είναι ίδιο να συγκρίνουμε την έδκοση του DMC στο PS3 που τρέχει με μαξιμουμ 60fps με την έκδοση του xbox360 που είναι locked στα 30fps. Σταμάτησα να διαβάζω εδώ 60 fps σταθερά είναι και στο xbox360. Κοινώς έμεινες μεταξεταστέος ξαναπέρνα του χρόνου
man_of_the_moon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Σταμάτησα να διαβάζω εδώ 60 fps σταθερά είναι και στο xbox360. Κοινώς έμεινες μεταξεταστέος ξαναπέρνα του χρόνου Αυτο το αστειο ξεχασα να σχολιασω priv και εγω το γραφει το Games του προηγουμενου μηνα!Που εχει παρουσιαση το DMC4 και για τις δυο κονσολες. Εχω σταματησει να το διαβαζω εδω και καιρο το περιοδικο αυτο . Αλλα επεσε αυτο το τευχος στα χερια μου σε μια καφετερια. Τι ηθελα και το διαβαζα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.
MiltoZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Παρόλα αυτά οι διαφορές είναι αστείες αν συγκρίνουμε δίπλα δίπλα το DMC. Αυτές οι συγκρίσεις γίνοντε μόνο για να τρέφουν τον εγωισμό κάποιον που κατα την γνώμη μου φοράνε παροπίδες εδώ και πολύ καιρό και το παίζουν και καλά ότι έχουν ασπαστεί την ιδεολογία του αναρχικού, του underdog, που πάει αντίθετα στο ρεύμα. Το ότι θα έβλεπα πελάτες της MS να το παίζουν αναρχικοί ποτέ δεν το περίμενα Πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ρε συ atomsk? Δηλαδή θες να πεις ότι το playstation είναι το καθεστός και όσοι προτιμούν το 360 το παίζουν αναρχικοί και πάνε αντίθετα στο ρεύμα? Επαναστάτες χωρίς αιτία κι΄έτσι? Μήπως εννοείς ότι όσοι έχουμε 360 το παίζουμε πολύ μούρες σε φάση αναρχικοί κι΄έτσι? Sorry αλλά δεν κατάλαβα.
privateer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Αυτο το αστειο ξεχασα να σχολιασω priv και εγω το γραφει το Games του προηγουμενου μηνα!Που εχει παρουσιαση το DMC4 και για τις δυο κονσολες. Εχω σταματησει να το διαβαζω εδω και καιρο το περιοδικο αυτο . Αλλα επεσε αυτο το τευχος στα χερια μου σε μια καφετερια. Τι ηθελα και το διαβαζα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι. Mήπως είπαν πως έχει και dedicated servers η έκδοση για ps3?
man_of_the_moon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Mήπως είπαν πως έχει και dedicated servers η έκδοση για ps3? Οχι ακου καλυτερα πραγματα λεει . Γραφω οτι γραφει το κειμενο / Η κονσολα PS3 της Sony διαθετει bluray οδηγο , πραγμα που σημαινει οτι υποστηριζει γραφικα υψηλης ευκρινειας . Οσοι διαθετουν καταλληλη τηλεοραση θα δουν το παιχνιδι να παιζει σε 720p και θα απολαυσουν σε ολη του τη μεγαλοπρεπεια . Ο ρυθμος ανανεωση των καρε ανα δευτ μενει σταθερα στην τιμη των 60 . κλπ κλπ Ο κυριος Μ.Τ. μαλλον θα ειναι στο Ριο Brazil για καρναβαλι (ηταν καλη η επιταγη κυριε Μ.Τ. απο την Sony ?) Κυριε Μ.Τ. μην βαλετε στολη πατε οπως ειστε παλιο μασκαρα . Αντε παλυ συγχιστικα .
privateer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 30 fps σταθερά είναι και του ps3 παίζουν απο 30 σε 60. Προσωπικά προτιμώ την υλοποίηση του xbox. Αλλά τώρα τι μας λές δηλαδή ότι μίλαγες για τα cutscenes? Έλεος
atomsk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ρε συ atomsk? Δηλαδή θες να πεις ότι το playstation είναι το καθεστός και όσοι προτιμούν το 360 το παίζουν αναρχικοί και πάνε αντίθετα στο ρεύμα? Επαναστάτες χωρίς αιτία κι΄έτσι? Μήπως εννοείς ότι όσοι έχουμε 360 το παίζουμε πολύ μούρες σε φάση αναρχικοί κι΄έτσι? Sorry αλλά δεν κατάλαβα. Έτσι σκέφτεστε εσείς γιατί αφού η sony δεν σας έκανε τα κέφια την σταυρόσατε, και πολυ καλά κάνατε σαν καταναλωτές. Προσωπικά δεν γνωρίζω τι έγινε πριν ένα χρόνο, ξέρω όμως ότι το xbox μου είχε κάνει μεγαλύτερη εντύπωση απο το PS3 όταν κυκλοφόρισε. Το θέμα είναι ότι ορισμένοι απο εσάς έχετε κακιώσει τόσο πολύ με την sony που οι παρωπίδες έχουν γίνει φυσική επέκταση του προσώπου σας. Για εμένα φίλε το καθεστός στις κονσόλες την τελευταία φορά που το άφησα ήταν το atari 2600. Ουδέποτε είχα άλλη κονσόλα, ούτε πήρα ποτε μέρος σε διαμάχη nintento vs sega,jaguar vs ps1, dreamcast vs ps2 κλπ. Αυτό που με εκνευρίζει όμως είναι ότι προσπαθείτε να βάλετε παρωπίδες και στον κόσμο που διαβάζει thread σαν και αυτό προσπαθόντας να σχηματίσει μια γνώμη για την αγορά του.
MiltoZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Έτσι σκέφτεστε εσείς γιατί αφού η sony δεν σας έκανε τα κέφια την σταυρόσατε, και πολυ καλά κάνατε σαν καταναλωτές. Προσωπικά δεν γνωρίζω τι έγινε πριν ένα χρόνο, ξέρω όμως ότι το xbox μου είχε κάνει μεγαλύτερη εντύπωση απο το PS3 όταν κυκλοφόρισε. Το θέμα είναι ότι ορισμένοι απο εσάς έχετε κακιώσει τόσο πολύ με την sony που οι παρωπίδες έχουν γίνει φυσική επέκταση του προσώπου σας. Για εμένα φίλε το καθεστός στις κονσόλες την τελευταία φορά που το άφησα ήταν το atari 2600. Ουδέποτε είχα άλλη κονσόλα, ούτε πήρα ποτε μέρος σε διαμάχη nintento vs sega,jaguar vs ps1, dreamcast vs ps2 κλπ. Αυτό που με εκνευρίζει όμως είναι ότι προσπαθείτε να βάλετε παρωπίδες και στον κόσμο που διαβάζει thread σαν και αυτό προσπαθόντας να σχηματίσει μια γνώμη για την αγορά του. Αχα... γι΄αυτό κι΄εσύ μπαίνεις κα ιγράφεις μηνύματα σαν κι' αυτό Έλα και το καλοκαίρι θα έχει προσφορά , δώρο με κάθε xbox360 ένα κλιματιστικο 28.000BTU κι΄αυτό Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι αντι να πάει να επενδύσει στην φριτέζα της microsoft που έχει εγγυημένο repair (το πιάσατε πιστεύω) έχει πλέον την επιλογή να διαλέξει το ps3 της sony γιατί όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει τα ινία απο εδώ και πέρα αφήνοντας το xbox 2ο. από αντίδραση σε μας που φοράμε παροπίδες και πάμε κόντρα στην Σόνυ έτσι? Ρε δε μας παρατάτε λέω γω
atomsk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 το γεγονός ότι το xbox360 έχει 30% failure rate είναι κάτι που το έμαθα όταν έκανα έρευνα αγοράς και μου ένανε εντύπωση. Το ότι υπάρχουν άτομα που το θεωρούν ακόμα καλή αγορά και προτρέπουν και αλλούς να το αγοράσουν όταν 1/4 έχει πιθανότητα να καεί είναι για γέλια. Με λίγα λόγια εγώ κοροιδευω την ικανότητα του xbox να δουλέψει ενώ εσείς τις διαφορές στα pixels. Αναρωτιέμαι πιο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.
Rebel21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Παιδιά μην υποτιμάτε την νοημοσύνη σας διαβάζοντας περιοδικά τύπου games τουλάχιστον όσοι έχετε πρόσβαση στο ιντερνετ.το περιοδικό είναι προφανές ότι δεν κάνει αυτό τα περισσότερα reviews αλλά τα παίρνει ετοιμα η κάνει review με προφανείς αναλύσεις που τις κάνει και ένα 5χρονο η τις βλέπει πίσω από το κουτί του game.έχει τύχει να δω review παιχνιδιού στο games αρκετές φορές για games που δεν είχαν ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας την παρούσα στιγμη.ακομα ένα στοιχείο είναι ότι ποτέ δεν έχει custom screens από τα games που παρουσιάζει αλλά αυτές που κυκλοφορούν στο νετ. Γενικά η έντυπη αγορά στην Ελλάδα μιας και τα περισσότερα περιοδικά έρχονται από τον ίδιο εκδότη δείχνει μια «συμπάθεια» προς την sony και λογικό είναι άλλωστε αφού η sony είναι κορυφή στις δημόσιες σχέσεις στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ένα quiz που είχα δει σε ένα από τα τελευταία τεύχη του περιοδικού FREE μέσα σε αυτό λοιπόν περιλαμβανόντουσαν ερωτήσεις τύπου πόσο της % χαλαει το xbox η που οφείλονται αυτές οι βλάβες μαζί με ερωτήσεις εντελώς άκυρες με τις άλλες.
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 το γεγονός ότι το xbox360 έχει 30% failure rate είναι κάτι που το έμαθα όταν έκανα έρευνα αγοράς και μου ένανε εντύπωση. Το ότι υπάρχουν άτομα που το θεωρούν ακόμα καλή αγορά και προτρέπουν και αλλούς να το αγοράσουν όταν 1/4 έχει πιθανότητα να καεί είναι για γέλια. Με λίγα λόγια εγώ κοροϊδεύω την ικανότητα του xbox να δουλέψει ενώ εσείς τις διαφορές στα pixels. Αναρωτιέμαι πιο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Φίλτατε συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω με την τωρινή αλήθεια αλλά ΕΙΧΕ 30% failure rate γιατί ήτανε το failure rate για τις παλιές(πρώτες) κονσόλες χωρίς hdmi θύρα τώρα οι καινούργιες κονσόλες 360 έχουν ΠΟΛΥ μικρότερο failure rate καθότι μηδενικό failure rate δεν μπορεί να έχει κανένα 360 εφόσον και ΚΑΜΙΑ κονσόλα δεν έχει. Παιδιά μην υποτιμάτε την νοημοσύνη σας διαβάζοντας περιοδικά τύπου games τουλάχιστον όσοι έχετε πρόσβαση στο ιντερνετ.το περιοδικό είναι προφανές ότι δεν κάνει αυτό τα περισσότερα reviews αλλά τα παίρνει ετοιμα.οι κάνει review με προφανείς αναλύσεις που τις κάνει και ένα 5χρονο οι τις βλέπει πίσω από το κουτί του game.έχει τύχει να δω review παιχνιδιού στο games αρκετές φορές για games που δεν είχαν ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας την παρούσα στιγμη.ακομα ένα στοιχείο είναι ότι ποτέ δεν έχει custom screens από τα games που παρουσιάζει αλλά αυτές που κυκλοφορούν στο νετ.Γενικά η έντυπη αγορά στην Ελλάδα μιας και τα περισσότερα περιοδικά έρχονται από τον ίδιο εκδότη δείχνει μια «συμπάθεια» προς την sony και λογικό είναι άλλωστε αφού η sony είναι κορυφή στις δημόσιες σχέσεις στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ένα quiz που είχα δει σε ένα από τα τελευταία τεύχη του περιοδικού FREE μέσα σε αυτό λοιπόν περιλαμβανόντουσαν ερωτήσεις τύπου πόσο της % χαλαει το xbox η που οφείλονται αυτές οι βλάβες μαζί με ερωτήσεις εντελώς άκυρες με τις άλλες. Με βάση αυτό που είπε ο φίλος έχω να προσθέσω ότι αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους του ότι αν όχι όλα τα περισσότερα βίντεο κλαμπ έχουν παιχνίδια ps3 και όχι xbox360 προς ενοικίαση.
atomsk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δεν διαβάζω περιοδικά. Πήγενε ψάξε youtube και θα βρείς ένα κάρο διαφορετικές υποθέσεις RROD. Aυτός ήταν ένας απο τους βασικούς λόγους που δεν αγόρασα xbox και κατα την γνώμη μου ο κάθε λογικός άνθρωπος που κοιτάει να αγοράσει κάποιο προιόν δεν θα θέλει να το αγοράσει με 30% πιθανότητα χρήσης εγγύησης του (αν είναι τυχερός)
Rebel21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Φίλτατε συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω με την τωρινή αλήθεια αλλά ΕΙΧΕ 30% failure rate γιατί ήτανε το failure rate για τις παλιές(πρώτες) κονσόλες χωρίς hdmi θύρα τώρα οι καινούργιες κονσόλες 360 έχουν ΠΟΛΥ μικρότερο failure rate καθότι μηδενικό failure rate δεν μπορεί να έχει κανένα 360 εφόσον και ΚΑΜΙΑ κονσόλα δεν έχει. Επειδή τυχαίνει να έχω κονσόλα xbox από το lanch(10-05 κατασκευή) και δουλεύει αψογα,την σύγκρινα με την κονσόλα ενός φύλου(07 κατασκευής) και η ποιότητα είναι η μέρα με την νύχτα το δικό μου μοιάζει λες και είναι τσίγκινο. Όπως έχω ξαναπεί και άλλες φορές το xbox είναι από τις χειρότερες κατασκευές που έχω δει ποτε.αλλα άλλο το ένα άλλο το άλλο. Βέβαια πάλι δεν συγκρίνεται με το ps3 σε ποιότητα ούτε σε νέες εκδόσεις και ούτε πρόκειται λόγο της αρχιτεκτονικής του xbox(κομμάτια τύπου pc).
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Φίλε atomsk κατάλαβες τι σου είπα παραπάνω? Μάλλον όχι για να γράφεις αυτό που έγραψες παραπάνω. Αν το ψάξεις περισσότερο θα δεις ότι το 30% είναι το παλιό ποσοστό ελαττωματικών κονσολών και όχι το σωστό ποσοστό για τις νέες κονσόλες 360 με την νέα ψήκτρα, νέο επεξεργαστή, νέο τροφοδοτικό κ.τ.λ. αρά πριν αποφασίσεις για οτιδήποτε καλό θα ήτανε να το ψάχνεις λίγο καλύτερα και να βλέπεις τις ημερομηνίες στα ποστ και στα άρθρα που διαβάζεις για να δεις πόσο έγκυρα και επίκαιρα είναι... Όλα αυτά στα λέω καθαρά φιλικά και δεν θέλω με κανέναν τρόπο να σε μειώσω και να στην "πω" Και rebel21 όταν λές : "μέρα με την νύχτα" για ποιο τομέα εννοείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις