Daredevil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 αναμμένε τα παραλές το dmc4 έχει ελάχιστες διαφορές, όπως λέει το άρθρο πρέπει να τα βάλεις δίπλα δίπλα για να τις καταλάβεις. Τα άλλα σαν παιχνίδια είναι χάλια οπότε μικρό το κακό...
man_of_the_moon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Eγω παντως περα απο το turok δεν μπορεσα να διακρινω διαφορες, ειδικα στο DMC4 που εγινε post μια εικονα, αν ειναι να χρειαζομαι μεγεθυντικο φακο για να δω τις διαφορες, αυτο σημαινει οτι οι διαφορες ειναι ανουσιες. Αφου δεν μπορεις να βγαλει ακρη απο την μια. και αν θες και αλλες εδω : http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=94102 . Λοιπον δεν μιλαω ετσι αλλα δεν γινεται θα τα πω γιατι θα σκασω. Ξεστραβωσου και δες τις διαφορες γιατι αν ηταν η πανω του Ps3 και η και η κατω του 360 θα ουρλιαζες τωρα . Οπως ουρλιαζε ο στρατος στον οποιο υπηρετεις, πιθανοτατα και εσυ παλιοτερα, οτι στο PS3 το Devil May Cry θα ειναι καλυτερο. Λοιπον βγαλε παροπιδες και δες ΚΑΙ μιλα σωστα κλπ
MiltoZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Eγω παντως περα απο το turok δεν μπορεσα να διακρινω διαφορεςειδικα στο DMC4 που εγινε post μια εικονα, αν ειναι να χρειαζομαι μεγεθυντικο φακο για να δω τις διαφορες, αυτο σημαινει οτι οι διαφορες ειναι ανουσιες. Και με γυαλιά μυωπίας μπορείς να κάνεις την δουλειά σου
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Ενταξει κανει κρα οτι στο PS3 τα παντα ειναι πιο θολα...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Bγειτε στους δρομους να πανηγυρισετε λοιπον λολ 1.Δεν εμπιστευομαι κανενα site.Ειδαμε τι εγινε με το Gametrailers και την αποδεδειγμενη ευνοια των 360 εκδοσεων.Το GT δεν πρεπει να εχει ξαναβγαλει vs βιντεο απο τοτε . 2.Οι διαφορες ειναι τοσο μικρες που εξυπηρετουν μονο την διψα των fanboys και των trolls για θαψιμο και trolling.Mιας και μιλαμε για ιδια παιχνιδια,ιδια ευχαριστηση κτλ κτλ.(τα ιδια ελεγα στο παρελθον και για το oblivion και για την καλυτερη ps3 εκδοση ). 3.To ps3 ειναι πολυ πιο αδυναμη κονσολα απο το 360.Ειναι αντε λιγο δυνατοτερη απο το wii.Το καταλαβαμε καλα αυτο οποτε δεν ξερω γιατι ασχοληστε ακομα με αυτο το μηχανημα του διαολου.
The_Edge Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Bγειτε στους δρομους να πανηγυρισετε λοιπονλολ Ο ορισμός του trolling. 1.Δεν εμπιστευομαι κανενα site.Ειδαμε τι εγινε με το Gametrailers και την αποδεδειγμενη ευνοια των 360 εκδοσεων.Το GT δεν πρεπει να εχει ξαναβγαλει vs βιντεο απο τοτε . Δεκτό σαν άποψη. 2.Οι διαφορες ειναι τοσο μικρες που εξυπηρετουν μονο την διψα των fanboys και των trolls για θαψιμο και trolling.Mιας και μιλαμε για ιδια παιχνιδια,ιδια ευχαριστηση κτλ κτλ.(τα ιδια ελεγα στο παρελθον και για το oblivion και για την καλυτερη ps3 εκδοση ). Sorry, το topic λέγεται PS3 vs 360. Για διαφορές μεταξύ των κονσολών και των παιχνιδιών τους θα μιλάμε (όσο μικρές και αν είναι), όχι για διαφορές μεταξύ Freddocino και Frape. 3.To ps3 ειναι πολυ πιο αδυναμη κονσολα απο το 360.Ειναι αντε λιγο δυνατοτερη απο το wii.Το καταλαβαμε καλα αυτο οποτε δεν ξερω γιατι ασχοληστε ακομα με αυτο το μηχανημα του διαολου. Again, ο ορισμός του trolling.
MiltoZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Bγειτε στους δρομους να πανηγυρισετε λοιπονλολ 1.Δεν εμπιστευομαι κανενα site.Ειδαμε τι εγινε με το Gametrailers και την αποδεδειγμενη ευνοια των 360 εκδοσεων.Το GT δεν πρεπει να εχει ξαναβγαλει vs βιντεο απο τοτε . 2.Οι διαφορες ειναι τοσο μικρες που εξυπηρετουν μονο την διψα των fanboys και των trolls για θαψιμο και trolling.Mιας και μιλαμε για ιδια παιχνιδια,ιδια ευχαριστηση κτλ κτλ.(τα ιδια ελεγα στο παρελθον και για το oblivion και για την καλυτερη ps3 εκδοση ). 3.To ps3 ειναι πολυ πιο αδυναμη κονσολα απο το 360.Ειναι αντε λιγο δυνατοτερη απο το wii.Το καταλαβαμε καλα αυτο οποτε δεν ξερω γιατι ασχοληστε ακομα με αυτο το μηχανημα του διαολου. Οι διαφορές είναι άλλωτε μεγαλύτερες άλλωτε μικρότερες. Τις περισσότερες φορές είναι μικρές χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι και ορατές. Είνια γεγονός όμως ότι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια το 360 υπερέχει, είτε περισσότερο είτε λιγότερο. Εμείς αυτό το γεγονός σχολιάζουμε και απαντάμε σε όσους εθελοτυφλούν και ισχυρίζονται ότι αυτό δεν ισχύει. Εγώ δεν νομίζω ότι τρολάρει κάποιος που σχολιάζει γεγονότα, αλλά μάλλον κάνει damage control κάποιος που προσπαθεί να τα υποβαθμίσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Ο ορισμός του trolling.Again, ο ορισμός του trolling. O ορισμος τις ειρωνιας ειναι. Τrolling λεγεται αυτο που κανουν οι φιλοι σου συνηθως στο ps3 topic:-) Δεκτό σαν άποψη. Σαν γεγονος ειναι δεκτο.Δεν ειναι αποψη. Sorry, το topic λέγεται PS3 vs 360. Για διαφορές μεταξύ των κονσολών και των παιχνιδιών τους θα μιλάμε (όσο μικρές και αν είναι), όχι για διαφορές μεταξύ Freddocino και Frape. Πολυ επιφανιακο να βλεπουμε εκει τις διαφορες της μιας κονσολας απο την αλλη.κατα την αποψη μου. Θα μπορουσε να γινει μια μια πολιτισμενη συζητηση για τις διαφορες(θετικα-αρνητικα) της καθε μια κονσολας αλλα εδω βλεπουμε οτι το Ps3 ειναι για πεταμα και πανηγυρια γιατι η μια τριχα του Dante εχει ψαλιδα στην ps3 εκδοση,εξου και η ειρωνια απο εμενα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Οι διαφορές είναι άλλωτε μεγαλύτερες άλλωτε μικρότερες. Τις περισσότερες φορές είναι μικρές χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι και ορατές. Είνια γεγονός όμως ότι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια το 360 υπερέχει, είτε περισσότερο είτε λιγότερο. Εμείς αυτό το γεγονός σχολιάζουμε και απαντάμε σε όσους εθελοτυφλούν και ισχυρίζονται ότι αυτό δεν ισχύει. Εγώ δεν νομίζω ότι τρολάρει κάποιος που σχολιάζει γεγονότα, αλλά μάλλον κάνει damage control κάποιος που προσπαθεί να τα υποβαθμίσει. Ναι,ωραια ολα αυτα.Αλλα οταν συνοδευονται με ειρωνια-πανηγυρια καταλαβαινεις οτι δεν γινεται να απαντησεις διαφορετικα. Εγω δεν προσπαθω τωρα να το υποβαθμισω.Ηταν,ειναι και θα ειναι ασημαντο κατ'εμε.Και εχει αποδειχθει αυτο,διοτι ποτε δεν ασχολουμαι με αυτες τις διαφορες ειτε ειναι υπερ της μιας κονσολας ειτε υπερ της αλλης.
The_Edge Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 O ορισμος τις ειρωνιας ειναι.Τrolling λεγεται αυτο που κανουν οι φιλοι σου συνηθως στο ps3 topic:-) Όταν βγαίνουν κάποιοι και postάρουν διαφορές με screenshot, και βγαίνει ο άλλος και λέει "Ωραία, πανηγυρίστε τώρα στην Ομόνοια", ΕΙΝΑΙ trolling φίλε μου. Μπορεί να είναι ειρωνία, αλλά είναι ΚΑΙ TROLLING. Σαν γεγονος ειναι δεκτο.Δεν ειναι αποψη. Δεν είναι γεγονός. Είναι η υποκειμενική σου άποψη. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να δεκτώ ότι αυτή είναι η άποψή σου. Πολυ επιφανιακο να βλεπουμε εκει τις διαφορες της μιας κονσολας απο την αλλη.κατα την αποψη μου. Θα μπορουσε να γινει μια μια πολιτισμενη συζητηση για τις διαφορες(θετικα-αρνητικα) της καθε μια κονσολας αλλα εδω βλεπουμε οτι το Ps3 ειναι για πεταμα και πανηγυρια γιατι η μια τριχα του Dante εχει ψαλιδα στην ps3 εκδοση,εξου και η ειρωνια απο εμενα. Ωραία, έκανες bold ότι είναι η άποψή σου. Το να ειρωνεύεσαι την άποψη των άλλων είναι και πάλι trolling. Τι θα κάνουμε δηλαδή, όλοι πρέπει να συμμεριστούν την άποψη σου για το τι είναι άξιο συζήτησης? αλλα εδω βλεπουμε οτι το Ps3 ειναι για πεταμα και πανηγυρια γιατι η μια τριχα του Dante εχει ψαλιδα στην ps3 εκδοση Δείξε μου ένα post σε παρακαλώ που να αποδεικνύει αυτό που λες.
klainmaingr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Αφήστε τις κονσολίτσες σας και πάντε να παίξετε το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών (όπως έχουμε αναφέρει άπειρες φορές σε αυτό το φόρουμ) http://www.youtube.com/watch?v=yu4GGV75BWU Κατα τα άλλα: Συμφωνώ πως τα περισσότερα παιχνίδια είναι καλύτερα στο 360 αλλα δεν θεωρώ πως υπάρχει ορατή διαφορά για το μέσο χρήστη... Όποιος θέλει να πιστεύει πως το παιδάκι θα δεί όπως λέει και ο pds13 την ψαλίδα του dante μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη ιδέα απο την αγορά... Ναί το 360 είναι καλύτερο συγκριτικά αλλα μόνο για να ζεί αυτό το θέμα.. Στην ουσία (και στον casual) τίποτα απο αυτά δεν είναι εμφανές (εδώ εμείς και προσπαθούμε μερικές φορές να δούμε την διαφορά..) Θα δώσω στο 360 ώς μεγαλύτερο πλεονέκτημα την πιο ευχάριστη παλέτα των χρωμάτων...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Όταν βγαίνουν κάποιοι και postάρουν διαφορές με screenshot, και βγαίνει ο άλλος και λέει "Ωραία, πανηγυρίστε τώρα στην Ομόνοια", ΕΙΝΑΙ trolling φίλε μου. Μπορεί να είναι ειρωνία, αλλά είναι ΚΑΙ TROLLING. Ισως να ηταν trolling αν δεν ειχα συνεχισει να μιλαω επι της ουσιας στο ιδιο ποστ.Περισσοτερο παρενθεση ειναι. Δεν εκανα ενα ποστ με μονο τα παραπανω λογια.Τοτε ναι θα ειχες δικιο. Kαι δεν εγινε με αφορμη την συγκριση και μονο.Γιατι τοτε θα απαντουσα στο privater τοτε που εκανε το ποστ.Και καλα εκανε. Δεν είναι γεγονός. Είναι η υποκειμενική σου άποψη. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να δεκτώ ότι αυτή είναι η άποψή σου. Μαλλον εχεις χασει καποια επεισοδια.Οι ιδιοι στο Gtrailers παραδεχτηκαν οτι δεν εβαζαν τις σωστες ρυθμισεις RPG full και superwhite.δεν ξαναεγινε συγκριση απο τοτε. Μαλλον εγω λεω το γεγονος λοιπον και εσυ μια αποψη. O daredevil δεν μιλησε τυχαια για αυτες τις ρυθμισεις λιγα ποστ πιο πανω. Ωραία, έκανες bold ότι είναι η άποψή σου. Το να ειρωνεύεσαι την άποψη των άλλων είναι και πάλι trolling. Τι θα κάνουμε δηλαδή, όλοι πρέπει να συμμεριστούν την άποψη σου για το τι είναι άξιο συζήτησης? Οτι θα με πουν και troll δεν το περιμενα,ειδικα οταν δεν εχω ασχοληθει ποτε με θαψιμο 360 κτλ. Με μια φορα που ειρωνευτηκα εγινα troll?πηγαινε στο ps3 τοπικ γυρνα καποιες σελιδες και δες 10δες αυθεντικα τρολλς. Δείξε μου ένα post σε παρακαλώ που να αποδεικνύει αυτό που λες. Εικονες απο ομονοια θες? Δεν λιγα ποστ πιο πισω για να καταλαβεις.Και γενικοτερα σε παλαιοτερα ποστς οταν μιλαμε για multi συγκρισεις. Φυσικα ημουν υπερβολικος σε αυτο το σχολιο(πανηγυρια). @klainmaingr σωστος.Και για το παιχνιδι
atomsk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Αν θέλετε να κρίνετε αντικειμενικά δείτε και τα δυο παιχνίδια απο κοντά στην ίδια τηλεόραση η οποία θα εκμεταλευεται φυσικα και τις δυνατότητες του PS3 και όχι απο στατικά images. Όχι δεν είναι ίδιο να συγκρίνουμε την έδκοση του DMC στο PS3 που τρέχει με μαξιμουμ 60fps με την έκδοση του xbox360 που είναι locked στα 30fps. Στο PS3 χρησιμοποιούν blending frames για να αναπαράγουν anti aliasing που όπως φαίνετε έχει αποτέλεσμα αλλά όταν τραβάτε τα screenshots φαίνοντε πιο θολά λόγο του blending effect που δημιουργείται ακόμα και σε στατικές εικόνες. Επίσης με Full RGB και Super White enabled πέρνουμε αισθητά καλύτερα αποτελέσματα στο PS3 όσων αφορά τα χρώματα κάτι που πολλά συγκριτικά test δεν το λαμβάνουν υπόψη τους και είναι δύσκολο να φανεί αν δεν έχεις την τηλεόραση μπροστά σου με το παιχνίδι να παίζει. Σχετικά με άλλους τίτλους, ειμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κακοτεχνίες απο μέρος των developer μιας και δεν θέλουν να διαθέσουν τους απαραίτητους πόρους για να κάνουν optimise τα παιχνίδια τους και για το PS3 ενώ ταυτόχρονα με λιγότερη δουλειά ο τίτλος του xbox είναι έτοιμος για κατανάλωση. Παρόλα αυτά οι διαφορές είναι αστείες αν συγκρίνουμε δίπλα δίπλα το DMC. Αυτές οι συγκρίσεις γίνοντε μόνο για να τρέφουν τον εγωισμό κάποιον που κατα την γνώμη μου φοράνε παροπίδες εδώ και πολύ καιρό και το παίζουν και καλά ότι έχουν ασπαστεί την ιδεολογία του αναρχικού, του underdog, που πάει αντίθετα στο ρεύμα. Το ότι θα έβλεπα πελάτες της MS να το παίζουν αναρχικοί ποτέ δεν το περίμενα
man_of_the_moon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Αν θέλετε να κρίνετε αντικειμενικά δείτε και τα δυο παιχνίδια απο κοντά στην ίδια τηλεόραση η οποία θα εκμεταλευεται φυσικα και τις δυνατότητες του PS3 και όχι απο στατικά images. Όχι δεν είναι ίδιο να συγκρίνουμε την έδκοση του DMC στο PS3 που τρέχει με μαξιμουμ 60fps με την έκδοση του xbox360 που είναι locked στα 30fps. Στο PS3 χρησιμοποιούν blending frames για να αναπαράγουν anti aliasing που όπως φαίνετε έχει αποτέλεσμα αλλά όταν τραβάτε τα screenshots φαίνοντε πιο θολά λόγο του blending effect που δημιουργείται ακόμα και σε στατικές εικόνες. Επίσης με Full RGB και Super White enabled πέρνουμε αισθητά καλύτερα αποτελέσματα στο PS3 όσων αφορά τα χρώματα κάτι που πολλά συγκριτικά test δεν το λαμβάνουν υπόψη τους και είναι δύσκολο να φανεί αν δεν έχεις την τηλεόραση μπροστά σου με το παιχνίδι να παίζει. Σχετικά με άλλους τίτλους, ειμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κακοτεχνίες απο μέρος των developer μιας και δεν θέλουν να διαθέσουν τους απαραίτητους πόρους για να κάνουν optimise τα παιχνίδια τους και για το PS3 ενώ ταυτόχρονα με λιγότερη δουλειά ο τίτλος του xbox είναι έτοιμος για κατανάλωση. Παρόλα αυτά οι διαφορές είναι αστείες αν συγκρίνουμε δίπλα δίπλα το DMC. Αυτές οι συγκρίσεις γίνοντε μόνο για να τρέφουν τον εγωισμό κάποιον που κατα την γνώμη μου φοράνε παροπίδες εδώ και πολύ καιρό και το παίζουν και καλά ότι έχουν ασπαστεί την ιδεολογία του αναρχικού, του underdog, που πάει αντίθετα στο ρεύμα. Το ότι θα έβλεπα πελάτες της MS να το παίζουν αναρχικοί ποτέ δεν το περίμενα Σωστα τα λες και εχει σωστη αποψη ! ΑΛΛΑ αν κατσεις και διαβασεις απο την αρχη το topic αλλα παραλληλα κατσεις και διαβασεις και το PS3 και X360 topic θα καταλαβεις οτι αυτα τα ποστ ειναι η αποδειξη για καποιους που παλιοτερα ηθελαν να βλεπουν το Ps3 απο αρχη της ζωης του να ξεπερνα το 360 σε δυνατοτητες . Γινονται γιατι ειχε πεσει τοσο "θα δειτε παιχνιδαρες " Dragons are coming" "Δειτε το Motorstorm τι γραφικαρες " το ταδε θα ειναι καλυτερο και μαλιστα 3 φορες καλυτερο στο Ps3 " και οτι αλλο μπορει να βαλει το μυαλο σου ! Αρα εχει ξεκινησει ενα κλημα απο τοτε και ο πολεμος συνεχιζεται . Το κακο ειναι οτι δεν θελω να φανατιζομαι ουτε να γινομαι troll κλπ . Αλλα οταν βλεπεις τετοιο φανατισμο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ spam απο βλακειες και απο πραγματα που δεν στεκουν απο παραπληροφορηση δεν μπορω παρα να παρω το μερος της αλλης πλευρας και να αντικρουσω ολα αυτα . Και ειναι πολυ δυσκολο να κρατησεις μια αντικειμενικοτητα απο εκει και περα . Αυτα εχω να πω . Προσωπικα τα γουσταρω τρελα αυτο το topic . Και μια συμβουλη για τους αναποφασιστους καταναλωτες . Ψαξτε καλα τι θελετε και οταν πατε να ακουσετε μια γνωμη απο καποιον ψαξτε και λιγο το ιστορικο του εδω μεσα . Αυτα ειχα να πω . Αφηνω με λυπη το φορουμ για το 3ημερο θα ειμαι ΠΑΤΡΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ και αυτο με χαροποιει ! ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ (κακιαααα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις