panther_512 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Χμμμ..αν θεωρεις ως εξελιξη την PC αρχιτεκτονικη εισαι ultra-νιουφης...Πραγματικη εξελιξη με βαρυδι "προς τα πισω συμβατοτητας" δεν υφισταται! Δες λιγο τη memory υλοποιηση του 360 και μετα πες μας και τα καλαντα.. Δηλαδή τί θες να μας πείς ρε pytzamarama εν ολίγης? Ότι το XBOX360 θα είναι το καλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα για την επόμενη δεκαετία? Δηλαδή γιατί προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου για κάτι τέτοιο? Είπες για μία 2-ετία. Ορίστε, σε ελάχιστους μήνες η διετία κλείνει. Τί άλλο θές δηλαδή? Εντάξει, πάω πάσο. Το XBOX360 θα έχει τα καλύτερα γραφικά ever για τα επόμενα 20 χρόνια. Ευχαριστημένος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 @john "οταν","θα" κτλ κτλ Μα τι μου λες για settings? (Που τα ειδες τα 8xFSAA + 16xAF στο benchmark που ποσταρα?) Αν ειναι να δωσω 3000 ευρωπουλακια για PC και να βλεπω το LP οπως πριν κατι μηνες στο 360...τι να το κανω?? Εγω διαβαζω 19 frames και retarded online... Περσινα ξυνα σταφυλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 @Panther Διαπιστωση γνωσεων εκανα.Ουτε μετοχες εχω πουθενα. Kαι εσυ "hardcore PC gamer" παιζεις Cooking Mama?? Για ριχτε και μερικους ΑΑΑ action PC exclusive τιτλους να μαθουμε και εμεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 John2gr καλα που ειναι και η MS και ειδες (και θα δεις) κανα παιχνιδακι στης προκοπης στο PC (παντα φυσικα με καθυστερηση), αλλιως θα ειχες στουμπωσει απο τα RPG και τα RTS Το οτι ενα και μονο παιχνιδι, το Crysis, ειναι εδω και εναμιση χρονο το μεγαλο θεμα στο PC gaming λεει πολλα.... Sorry αλλά εγώ αυτό τον καιρό παίζω το GRAW2 και το χαίρομαι. Επίσης μέχρι να βγει το Crysis θα έχουμε το best strategy World In Conflict να παίζουμε. Το Infernal μετρούσε άσχημα κι ας ήταν low-budget,το RBR είναι σταθερή αξία με το GTR2,το Lost Planet είναι ωραίο,για το Oblivion δεν τίθεται θέμα με τα τόσα θεϊκά MODS που ούτε στον ύπνο σας δεν έχετε δει,για το Armed Assault τα λόγια είναι περιττά,Gothic3 και Two Worlds έχουν bugs αλλά σαν σύνολο είναι πολύ καλά. Νιώστε λίγο οι xbots,το PC Gaming δεν έχει ανάγκη ούτε την MS,ούτε και εσάς @Pytzamarama : Στο PC (9 μηνών της υπογραφής μου ξαναλέω) έτσι το έπαιξα όπως σου είπα και το χάρηκα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα από το διπλό benchmark του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 @PantherΔιαπιστωση γνωσεων εκανα.Ουτε μετοχες εχω πουθενα. Kαι εσυ "hardcore PC gamer" παιζεις Cooking Mama?? Για ριχτε και μερικους ΑΑΑ action PC exclusive τιτλους να μαθουμε και εμεις... Tα στάνταρντς φίλε μου για τα PC games είναι πολύ ψηλότερα απ'ότι για τις κονσόλες και το ξέρεις αυτό. Ένα παιχνίδι του 8 στο PC, ανετότατα χτυπάει το 9-ράκι στις κονσόλες. Όσο για το Lost Planet, ξέχασες μου φαίνεται μία λέξη κλειδί: Optimization. Ουκ ολίγα τα παραδείγματα με παιχνίδια που οι εκδόσεις για PC σέρνονταν κυριολεκτικά επειδή οι devs παίζαν με τα φρύδια τους αντί να κάνουν σωστό optimization. Αυτό δεν σημαίνει ότι το συγκεκριμένο PC δεν σηκώνει παιχνίδια πολύ ανώτερα τεχνολογικά. Το Cooking Mama το μισώ. Εσένα όμως μπορεί και να σου αρέσει. Δοκίμασέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Sorry αλλά εγώ αυτό τον καιρό παίζω το GRAW2 και το χαίρομαι. Επίσης μέχρι να βγει το Crysis θα έχουμε το best strategy World In Conflict να παίζουμε. Το Infernal μετρούσε άσχημα κι ας ήταν low-budget,το RBR είναι σταθερή αξία με το GTR2,το Lost Planet είναι ωραίο,για το Oblivion δεν τίθεται θέμα με τα τόσα θεϊκά MODS που ούτε στον ύπνο σας δεν έχετε δει,για το Armed Assault τα λόγια είναι περιττά,Gothic3 και Two Worlds έχουν bugs αλλά σαν σύνολο είναι πολύ καλά. Νιώστε λίγο οι xbots,το PC Gaming δεν έχει ανάγκη ούτε την MS,ούτε και εσάς Δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μολις ενισχυσες τη δικη μου αποψη.... Tι Richard Burns Rally και Oblivion μου λες;; Λεμε για καινουριους τιτλους και μου αναφερεις τιτλους διετιας;;;; Εμ φυσικα, αμα πας να βγαλεις απο τη μυγα ξυγκι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Αρα η λιστα των ΑΑΑ PC exclusives... Infernal GTR2 φρεσκοτατο!!!! Gothic 3 επισης φρεσκοτατο! WOW! Ουκ ολίγα τα παραδείγματα με παιχνίδια που οι εκδόσεις για PC σέρνονταν κυριολεκτικά επειδή οι devs παίζαν με τα φρύδια τους αντί να κάνουν σωστό optimization. Ακομα και για αυτα τα παιχνιδια που βγηκαν ενα σκασμο καιρο μετα και εχουν την ιδια multiplatform μηχανη(Capcom) θα ισχυει η ιδια καραμελα? Στη τελικη δεν με νοιαζει...κοιταω το αποτελεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Να πληροφορήσω τους αγαπητούς συμφορουμίτες μου, ότι θα πρέπει να σχολάσω από τη δουλειά, συνεπώς δεν θα μπορώ να απαντήσω σε οποιοδήποτε πόστ απευθύνεται σε μένα. Αυτό, για να μή νομίζετε ότι είπατε τη τελευταία κουβέντα και με αποστομώσατε Καλό flaming σε όλους και εις το επανηδήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ....Στο PC (9 μηνών της υπογραφής μου ξαναλέω) έτσι το έπαιξα όπως σου είπα και το χάρηκα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα από το διπλό benchmark του παιχνιδιού. Εγώ πάντως με τα λεφτά που έσκασες πριν 9 μήνες για το pc της υπογραφής σου θα έπαιρνα μια τηλεορασάρα που θα έπαιζες εκεί το graw 2 και θα ζαλιζόσουν Και θα μού μενε και η τηλεόραση και μετά τον 1 χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ρε jon αλλαξε καμια ψυκτρα στην ecu σου γιατι τραβας overheat σημερα! <<το infernal μετρουσε ασχημα>> gamespot: 5.9 - μετριο συνολικα reviews: 6.1 - μετριο αμα ειναι να τα χωνεις στο pc για να 'φχαριστιεσαι games που μετρανε τοσο ασκημα, παω πασο. απο το να περιμενω τον καθε τζιτζιφιογκο ποτε θα ευαρεστηθει να φτιαξει καποιο mod που ισως να μου αρεσει για καποιο game που ισως να μου αρεσε παλιοτερα και ισως να παιζει σωστα και να μπαινω σε ενα καρο διαδικασιες που πλεον εχω σκυλοβαρεθει προκειμενου να ..παιξω, χιλιες φορες καλυτερα το ποταμι με τα ανω του μετριου games που ειναι 100% plug&play στο 360. για φετος το 360 εχει ακομα: ace combat assasins creed beautiful katamari bioshock blue dragon call of duty 4 grand theft auto 4 guitar hero 3 halo 3 madden mass effect naruto project gotham 4 rock band splinter cell conviction virtua fighter 5 και πολλα-πολλα αλλα οπως ποδοσφαιρομπασκετακια, two worlds, nfs κλπ κλπ κλπ τι PC GAMING και κουραφεξαλα λεμε τωρα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ουκ ολίγα τα παραδείγματα με παιχνίδια που οι εκδόσεις για PC σέρνονταν κυριολεκτικά επειδή οι devs παίζαν με τα φρύδια τους αντί να κάνουν σωστό optimization. E αυτο λεμε ρε Panther....λογω της αρχιτεκτονικης των PC και το μη συγκεκριμενο configuration αυτο το προβλημα θα υπαρχει παντα Ειδικα οταν οι δυνατοι τιτλοι βγαινουν πρωτα σε κονσολες οποτε αναγκαστικα μεταφερονται στο PC αργοτερα... Ναι ,σε ενα ιδεατο παραμυθενιο κοσμο που δεν υπαρχουν κονσολες, η μονη gaming πλατφορμα ειναι τα PC και ολοι οι χρηστες εχουν μια 8800 ,το PC ειναι πραγματι μπροστα Εσυ πιο χαπι θα παρεις; Το μπλε ή το κοκκινο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Αυτό λέω ρε Πετράν, δλδ κάτι αντίστοιχο με την 20άρα (no wifi, no cardreader). Άντε το cardreader πες πάει στα κομάτια, τι να το κάνεις αν δεν έχει wifi. Άσχετο, το elite θα έχει ενσωματωμένο wifi, μπας και πάρω το x360 σε σωστό χρώμα. Σε ότι αφορά τεχνολογία τώρα και PC... είναι σαν τα αμερικάνικα αμάξια: Δύναμη, δύναμη, δύναμη, αλλα για να τη βγάλεις θέλεις 5000 κυβικά και στο τέλος δεν στρίβεις κι όλας. Το PC gaming πιστεύω ότι είναι θέμα ηλικίας και όχι τεχνολογίας, από ένα σημείο και μετά προτιμάς πιο καλό επεξεργαστή και καλύτερη μνήμη παρά κάρτες γραφικών, ήχου, μυρωδιάς, γεύσης...ουπς... για να μπορείς να κάνεις καλύτερα τη ΔΟΥΛΕΙΑ σου. (Και το δουλειά το εννοώ κυριολεκρικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Να πληροφορήσω τους αγαπητούς συμφορουμίτες μου, ότι θα πρέπει να σχολάσω από τη δουλειά, συνεπώς δεν θα μπορώ να απαντήσω σε οποιοδήποτε πόστ απευθύνεται σε μένα. Αυτό, για να μή νομίζετε ότι είπατε τη τελευταία κουβέντα και με αποστομώσατε Καλό flaming σε όλους και εις το επανηδήν. Ναι καλά, δεν ξέρεις τι άλλο να πεις και την κάνεις με ελαφρά. edit: plaka kanw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Καλά το ότι ξεχνάω το STALKER με τόσα παιχνίδια που έχω παίξει μάλλον πέρασε απαρατήρητο....κανένας xbot δεν το ανέφερε βλέπω :D . Όπως και να έχει αν νομίζετε ότι σε θέμα γραφικών το Χ360 είναι above & beyond τότε πολύ απλά δεν έχετε καλό PC και κλαίγεστε άδικα . Καλή συνέχεια και keep up the fanboyism :D PS: Οι PC Reviewers ανέκαθεν ήμασταν πιο αυστηροί σε όλα. Το Infernal αν έβγαινε σε κονσόλα θα έπαιρνε από 7.5 και πάνω και έχουμε δει αντίστοιχα παραδείγματα....εδώ όμως μερικοί δεν έβλεπαν τα προβλήματα του LOD του Oblivion και δεν έβλεπαν τις πτώσεις του framerate σε τόσα παιχνίδια. Πως να μην νομίζουν ότι όλα είναι θεϊκά στην κονσόλα τους PS2: Και έλεος,που σκ@τά οδηγήσατε το θέμα ρε παλιο-xbots . Μιλούσαμε για καλύτερα γραφικά,όχι για περισσότερα παιχνίδια. Ο νοών νοείτω λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 σε GAMES το 360 ειναι πανω απο οτιδηποτε αυτη τη στιγμη. τα υπολοιπα ειναι ναʼχαμε να λεγαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις