ultralisk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Έλα και το καλοκαίρι θα έχει προσφορά , δώρο με κάθε xbox360 ένα κλιματιστικο 28.000BTU Εε ρε έχουν να καούν κονσόλες το καλοκαίρι με τις 45άρες H Μ$ δε θα προφτένει να κάνει circulate τα ελλατωματικά xbox ναι αυτό είναι το κακό με το ΧΒΟΧ...βλέπεις δουλεύει πολύ λόγω των games που έχει και λογικό να ζεσταίνεται από κάτι άλλα φουρνάκια που δεν δουλεύουν καθόλου λόγω έλλειψης τίτλων
dreaming123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Εγω πάντως θα έχω ανοιχτό σαν βάση το ps3 για να αερίζει το 360 μόνο για αυτό είναι καλό μέχρι τώρα...
atomsk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 αμέσως οι xbox fans να υπερασπιστούν την κονσόλα τους
Commentator Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ηρεμιστε ρε σεις.2 κονσολες ειναι... Μην ξεχνατε οτι πολλα παιδια εθιζονται απο μικρη ηλικια σε πολλες ωρες gaming ημερισιως και παρουσιαζουν προβληαμτα με την οραση τους.Ας μην δινουμε τοση σημασια στην τελικη ποια κονσολα ειναι καλυτερη.Η Microsoft και η Sony εχουν απειρα χρηματα στις τραπεζες...
klainmaingr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Χωρίς να θέλω να γίνω ο δικηγόρος του διαβόλου... Έρευνες έχουν δείξει οτι τα παιδιά που ασχολούνται με videogames έχουν 20% καλύτερη όραση σε σχέση με αυτά που δεν ασχολούνται.. Μη ζητάτε λίνκς κτλ.. Απλά google
dreaming123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 atomsk εγω δεν είμαι xboxfans αλλά console fans!Εσυ άρχισες με τα κλιματιστικά... Συμφωνώ με τον Commentator παλιά έπαιζα με τις ημέρες κα ιόχι με τις ώρες... Ευτυχώς εδω και 3 χρόνια έχω ξεφύγει...(αν και φαντάρος είχα λιώσει με το psp lol) klainmaingr ναι και εγω με τα γυαλιά βλέπω καλύτερα!!!
Commentator Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 klainmaingr δεν ξερω κατα ποσο στεκει αυτο που λες και αμφιβαλλω γιατι ξερω καποια πραγματα.Πολλοι που εβλεπα μπροστα στην οθονη να παιζουν 12 ωρες και, τωρα τους βλεπω και φορανε γυαλακια...
klainmaingr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 http://www.livescience.com/health/070315_video_vision.html αν και εγω προτιμώ αυτό... http://www.youtube.com/watch?v=UQakUVlfVsM
Commentator Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 δεν συμφωνω με αυτα που γραφει το LiveScience Staff. Το υπερβολικο Gaming κουραζει ματια και εγκεφαλο.
atomsk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 χεχε να'στε καλά βρε παιδιά, όποτε μπαίνω και διαβάζω αυτό το thread λιώνω στο γελιο keep it up, flame on:mrgreen:
Commentator Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 χεχε να'στε καλά βρε παιδιά, όποτε μπαίνω και διαβάζω αυτό το thread λιώνω στο γελιο keep it up, flame on:mrgreen: keep on spamming too
klainmaingr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 δεν συμφωνω με αυτα που γραφει το LiveScience Staff.Το υπερβολικο Gaming κουραζει ματια και εγκεφαλο. Το κουράζει και το καταστρέφει είναι αρκετά διαφορετικά σαν λέξεις.. Και εγώ είμαι κατά των πολλών ωρών αλλα πιστεύω πως πολύ μεγαλύτερο ρόλο παίζει η προδιάθεση... Φίλοι μου που δεν είχαν καμία σχέση με παιχνίδια παλεύουν με 4ρια-5ρια στα γυαλία ενώ εγώ συνεχίζω (thank god) να έχω 20/20. Αντίστοιχα βέβαια έχω δει και άλλους να καταστρέφονται προφανώς μετά απο πολλούς μήνες λιωσίματος σε τραγικές οθόνες ίντερνετ καφέ.. (φίλος μου που έλιωνε στα gnet ενώ έβλεπε κανονικότατα, μετά απο 3 μήνες έφτασε 3ρια στον αστιγματισμό) Ο λόγος; Το κάψιμο μέν.. Αλλα πολύ παραπάνω οι τραγικές οθόνες που είναι εξόφθαλμα ασυγχρόνιστες... (ενώ υπάρχουν καλές οθόνες στα παραπάνω για κάποιο λόγο καθόταν πάντα στις μαμημένες..) Όσες φορές έτυχε να πάω απο εκεί το κεφάλι μου γινόταν καζάνι στο μισάωρο..
Commentator Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Το κουράζει και το καταστρέφει είναι αρκετά διαφορετικά σαν λέξεις..Και εγώ είμαι κατά των πολλών ωρών αλλα πιστεύω πως πολύ μεγαλύτερο ρόλο παίζει η προδιάθεση... Φίλοι μου που δεν είχαν καμία σχέση με παιχνίδια παλεύουν με 4ρια-5ρια στα γυαλία ενώ εγώ συνεχίζω (thank god) να έχω 20/20. Αντίστοιχα βέβαια έχω δει και άλλους να καταστρέφονται προφανώς μετά απο πολλούς μήνες λιωσίματος σε τραγικές οθόνες ίντερνετ καφέ.. (φίλος μου που έλιωνε στα gnet ενώ έβλεπε κανονικότατα, μετά απο 3 μήνες έφτασε 3ρια στον αστιγματισμό) Ο λόγος; Το κάψιμο μέν.. Αλλα πολύ παραπάνω οι τραγικές οθόνες που είναι εξόφθαλμα ασυγχρόνιστες... (ενώ υπάρχουν καλές οθόνες στα παραπάνω για κάποιο λόγο καθόταν πάντα στις μαμημένες..) Όσες φορές έτυχε να πάω απο εκεί το κεφάλι μου γινόταν καζάνι στο μισάωρο.. αναφερομουν σε τηλεορασεις και οχι σε οθονες pc,εκει που οι ιντσες και η ακτινοβολια ειναι μεγαλες.Δεν ειπα οτι καταστρεφει.Αλλα δημιουργει προβληματα οπως υπερβολικη υγροτητα ή ξυροτητα,ακομη και μυωπιαΕκτος κι αν παιρνεις την μυωπια ως καταστροφη ματιου.Ας μην βαζουμε και τα νεταδικα στην συζητηση
klainmaingr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 αναφερομουν σε τηλεορασεις και οχι σε οθονες pc,εκει που οι ιντσες και η ακτινοβολια ειναι μεγαλες.Δεν ειπα οτι καταστρεφει.Αλλα δημιουργει προβληματα οπως υπερβολικη υγροτητα ή ξυροτητα,ακομη και μυωπιαΕκτος κι αν παιρνεις την μυωπια ως καταστροφη ματιου.Ας μην βαζουμε και τα νεταδικα στην συζητηση +1 δε λέω... αλλα συνεχίζω να πιστεύω πως η προδιάθεση παίζει πολύ μεγλύτερο ρόλο.. και επίσης πιστεύω και στη λογική του eye training (λογικές ώρες σε λογικά μέσα προβολής)
KAKADI Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ρε για προτεινετε 3 games για xbox.. εξαιρουνται τα παιχνιδια αγωνων και αθληματων... να ειναι κατι σαν turok,assasins,halo thanks..
Προτεινόμενες αναρτήσεις