p3tran Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Σίγουρα έχει ακόμα πράγματα να δείξει το 360... Το θέμα είναι οτι ακόμα και σήμερα είναι ζορισμένο με τα υπάρχοντα παιχνίδια και είναι γνωστό τις πάσει οτι η gpu είναι στα όρια της (ακόμα και στις καινούριες κονσόλες, δεν επανασχεδιάστηκε κάτι απο την αρχή) Αν όχι η ίδια η gpu, ο περιβάλλοντας χώρος της gpu τότε.. Έτσι μπορεί θεωρητικά να έχει ακόμα "δυνατότητες" αλλα πρακτικά για να τις ξεδιπλώσει είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει παράπλευρες απώλειες.. Τουλάχιστον με τα απείραχτα και χωρίς modding (βλ fan (μα γιατί ρε m$ δεν το βάζεις εσύ μαμά να τελειώνεις)) μηχανήματα.. Μακάρι να βγώ ψεύτης και το gow2 να είναι όσο καλό όσο φαίνεται χωρίς τα παραπάνω προβλήματα.. Αν παίζοντας gow2 (η οτιδήποτε άλλο), μου τα φτύσει, ανεβάζω βίντεο "stupid jerk throws 360 from the 5th floor" δηλαδη τωρα, για να καταλαβω καλα.... εννοεις οτι επειδη χαλανε οι gpu οι προγραμματιστες το λαμβανουν/θα το λαβουν αυτο υποψην τους και δεν θα πουσαρουν οσο πιο πολυ μπορουν? ρε συ!!!
Apokleiros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Aπλα θα το πω! ΕΛΕΟΣ! Καλα ρε petran πως αντεχεις ????
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Οκ.. Δεν το λαμβάνουν υπόψη και βγάζουν ένα τέρας παιχνίδι.. Απίθανο... που αξιοποιεί τους περισσότερους δυνατούς πόρους και τέλος πάντων είναι ένα τεχνολογικό θαύμα.. Αλλα στο 2ωρο+ που θα παίζει κάποιος, τα κατα τα άλλα γαμηστερά σε επιδόσεις, αλλα γαμημένα σε αντοχή υλικού 360 τα φτύνουν... Τι καταλάβαμε; Ακόμα χειρότερα τι σάλος μπορεί να δημιουργηθεί; (ακόμα μεγαλύτερος) Με το assasins creed και με το cod4 μου έχει κολλήσει πάντως το 360 3-4 φορές.. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνει με ένα ακόμα καλύτερο παιχνίδι που θα ζορίζει ακόμα περισσότερο το 360... Βασικά.. Μακάρι να βγεί το παιχνίδι που λέμε και να έχουμε το 360 κάτω απο το aircondition ή σε κάνα μπαλκόνι το χειμώνα στο νευροκόπι.. Αλλα θεωρώ πως θα υπάρξουν παραπάνω προβλήματα και γι αυτό (δυστυχώς) νομίζω οτι τα 360 της γραμμής (απείραχτα) θα τα φτύσουν πολύ πιο εύκολα και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.. Εξ'ού και λέω οτι πρακτικά δεν είναι (πολύ) εξελίξιμο... Σίγουρα έχουμε να δούμε διάφορα καλά.. Αλλα το 90+% νομίζω οτι είναι προγραμματιστικά δυνατό αλλα υλικά αδύνατο... Βλέπουμε Ας βγεί με το καλό το gow2...
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Aπλα θα το πω! ΕΛΕΟΣ! Καλα ρε petran πως αντεχεις ???? Live and let fold...
p3tran Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Οκ.. Δεν το λαμβάνουν υπόψη και βγάζουν ένα τέρας παιχνίδι.. Απίθανο... που αξιοποιεί τους περισσότερους δυνατούς πόρους και τέλος πάντων είναι ένα τεχνολογικό θαύμα..Αλλα στο 2ωρο+ που θα παίζει κάποιος, τα κατα τα άλλα γαμηστερά σε επιδόσεις, αλλα γαμημένα σε αντοχή υλικού 360 τα φτύνουν... Τι καταλάβαμε; Ακόμα χειρότερα τι σάλος μπορεί να δημιουργηθεί; (ακόμα μεγαλύτερος) Με το assasins creed και με το cod4 μου έχει κολλήσει πάντως το 360 3-4 φορές.. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνει με ένα ακόμα καλύτερο παιχνίδι που θα ζορίζει ακόμα περισσότερο το 360... Βασικά.. Μακάρι να βγεί το παιχνίδι που λέμε και να έχουμε το 360 κάτω απο το aircondition ή σε κάνα μπαλκόνι το χειμώνα στο νευροκόπι.. Αλλα θεωρώ πως θα υπάρξουν παραπάνω προβλήματα και γι αυτό (δυστυχώς) νομίζω οτι τα 360 της γραμμής (απείραχτα) θα τα φτύσουν πολύ πιο εύκολα και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.. Εξ'ού και λέω οτι πρακτικά δεν είναι (πολύ) εξελίξιμο... Σίγουρα έχουμε να δούμε διάφορα καλά.. Αλλα το 90+% νομίζω οτι είναι προγραμματιστικά δυνατό αλλα υλικά αδύνατο... Βλέπουμε Ας βγεί με το καλό το gow2... απλα δεν ξερω τι να κανω bold για εμφαση και τι να αφησω.. με μπερδεψες!! unbelievable!
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Πάμε πάλι: Το 360 έχει περιθώρια ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΑ να εξελιχθεί αλλα με την εξέλιξη αυτή και με την πίεση στο ΥΛΙΚΟ θα υπάρξουν προβλήματα... Οκ τώρα; edit: Απίθανο παιχνίδι (πως λέμε τέλειο).. όχι απίθανο να γίνει
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Τι ειπα πριν, ΕΛΕΟΣ! Επεσα μεσα! Γέλιο έχεις..
kratistos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Οκ.. Δεν το λαμβάνουν υπόψη και βγάζουν ένα τέρας παιχνίδι.. Απίθανο... που αξιοποιεί τους περισσότερους δυνατούς πόρους και τέλος πάντων είναι ένα τεχνολογικό θαύμα..Αλλα στο 2ωρο+ που θα παίζει κάποιος, τα κατα τα άλλα γαμηστερά σε επιδόσεις, αλλα γαμημένα σε αντοχή υλικού 360 τα φτύνουν... Τι καταλάβαμε; Ακόμα χειρότερα τι σάλος μπορεί να δημιουργηθεί; (ακόμα μεγαλύτερος) Με το assasins creed και με το cod4 μου έχει κολλήσει πάντως το 360 3-4 φορές.. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνει με ένα ακόμα καλύτερο παιχνίδι που θα ζορίζει ακόμα περισσότερο το 360... Βασικά.. Μακάρι να βγεί το παιχνίδι που λέμε και να έχουμε το 360 κάτω απο το aircondition ή σε κάνα μπαλκόνι το χειμώνα στο νευροκόπι.. Αλλα θεωρώ πως θα υπάρξουν παραπάνω προβλήματα και γι αυτό (δυστυχώς) νομίζω οτι τα 360 της γραμμής (απείραχτα) θα τα φτύσουν πολύ πιο εύκολα και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.. Εξ'ού και λέω οτι πρακτικά δεν είναι (πολύ) εξελίξιμο... Σίγουρα έχουμε να δούμε διάφορα καλά.. Αλλα το 90+% νομίζω οτι είναι προγραμματιστικά δυνατό αλλα υλικά αδύνατο... Βλέπουμε Ας βγεί με το καλό το gow2... Δεν καταλαβαίνω γιατί πέρνετε de facto κάποια πράγματα....«με assasins και cod4 το ζορίζει και το καταλαβαίνω επειδή κολλάει»..εμένα και με τα εν λόγω παιχνίδια δεν μου έχουν κολλήσει ποτέ..
anamenos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δεν καταλαβαίνω γιατί πέρνετε de facto κάποια πράγματα....«με assasins και cod4 το ζορίζει και το καταλαβαίνω επειδή κολλάει»..εμένα και με τα εν λόγω παιχνίδια δεν μου έχουν κολλήσει ποτέ.. ούτε το δικό μου
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Εγώ πάλι δεν πετάω απο τη χαρά μου που το κάνει... Αλλα καλώς η κακώς κολλάει.. Τι να κάνω; Να το προσπεράσω; Μακάρι να μην υπήρχε σε κανέναν αυτό το πρόβλημα και όλοι να ήταν ΟΚ... Αλλα να μην πώ αυτό που καταλαβαίνω; Μετα απο "χ" ώρα παιχνιδιού μου έχει κολλήσει σε φάσεις.. (χ=3-4ώρες) Μπορεί και να ήταν τυχαίο γιατί το halo3 που το τερμάτισα σε 2 μέρες σερί (2χ5ωρα; νομίζω..) δεν μου κόλλησε καθόλου.. Μακάρι..
anamenos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Εγώ πάλι δεν πετάω απο τη χαρά μου που το κάνει...Αλλα καλώς η κακώς κολλάει.. Τι να κάνω; Να το προσπεράσω; Μακάρι να μην υπήρχε σε κανέναν αυτό το πρόβλημα και όλοι να ήταν ΟΚ... Αλλα να μην πώ αυτό που καταλαβαίνω; Μετα απο "χ" ώρα παιχνιδιού μου έχει κολλήσει σε φάσεις.. (χ=3-4ώρες) Μπορεί και να ήταν τυχαίο γιατί το halo3 που το τερμάτισα σε 2 μέρες σερί (2χ5ωρα; νομίζω..) δεν μου κόλλησε καθόλου.. Μακάρι.. το έχεις από το 2005?
Daredevil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δεν χρειάζεται ένα παιχνίδι να είναι πιο βαρύ από ένα άλλο σε θέμα resources για να είναι καλύτερο.... Αν κι αυτό συμβαίνει πολλάκις στα pc games, στις κονσόλες απλώς προγραμματίζεις πιο χαμηλά. Τώρα φυσικά δεν ξέρω πόσο σε αφήνει η MS να πας πιο χαμηλά αλλά αν κρίνω από το GOW σε αφήνει αρκετά... Μία εταιρεία που δεν σε αφήνει να πας χαμηλά και είναι ξεκάθαρο στην διαφορά παιχνιδιών 1st party με αυτά των 3rd είναι η Ν (αυτό ευ8ύνετε βασικά για τις τεράστιες διαφορές στα games κι όχι η τεμπελιά που λένε πολύ)
atomsk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Έλα και το καλοκαίρι θα έχει προσφορά , δώρο με κάθε xbox360 ένα κλιματιστικο 28.000BTU Εε ρε έχουν να καούν κονσόλες το καλοκαίρι με τις 45άρες H Μ$ δε θα προφτένει να κάνει circulate τα ελλατωματικά xbox
Προτεινόμενες αναρτήσεις