Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ξέρω πόσο νωρίς είναι για σένα αλλά εγώ σε 2-3 χρόνια max θα έχω μπει ήδη στην επόμενη γενιά, άρα για μένα δεν είναι νωρίς ακόμα.

ενταξει εμεις με το Playstation εχουμε συνηθισει σε κυκλους των 6 χρονων, οχι 5 και ποσο μαλλον 4, οποτε για εμας ο πρωτος χρονος ειναι σιγουρα νωρις.

Έχεις στο μυαλό σου κάποιο παιχνίδι του ps3 που είτε δεν χωράει σε ένα dvd είτε δεν μπορεί να είναι σε πολλαπλά δισκάκια?

Καποιο που να ειναι αδυνατον, δεν μπορω να πω (τουλαχιστον με βεβαιοτητα) αλλα σε καποια απο αυτα ακομα και αν ειτε χωραγαν σε 1 DVD ειτε σε περισσοτερα, δεν θα προσφεραν την ιδια εμπειρια.

Αν και επαναλαμβανομαι να ξαναπω οτι ειμαστε ακομα στον πρωτο χρονο, και ηδη εχουμε παιχνιδια που δεν χωραν σε DVD , αποψη μου ειναι δεν θα αργησει η στιγμη που θα ειναι αναγκη το blu-ray και οχι απλα ευκολια για τους developers.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
To συμπερασμα που βγαινει τελικα ειναι το εξης.

Οι PS fans λενε οτι το λογικο ειναι να χρειαζεται μεγαλυτερη χωρητικοτητα οσο περναει ο καιρος,οπως ακριβως εγινε και με το ps2 δλδ.Αλλα δεν ειναι απολυτοι σε αυτο και λενε το εξης απλο.

''Ο χρονος θα δειξει''..

Δεν το λες καλά. Το σωστό είναι "αξίζει το περίμενε" :lol:

Οι Xbox fans αποκλειουν καθε ενδεχομενο να ειναι απαραιτητη η μεγαλυτερη χωρητικοτητα και ειναι σιγουροι οτι θα γινει η εξαιρεση(αφου παντα αλλαζε) σε αυτη την γενια ωστε να μην χρειαστει νεο format (επειδη τυχαινει το 360 να μην μπορει να το εχει).

Ωραια πραγματα:-)

Εσύ θες να πιστεύεις ότι θα βρεθούν σύντομα τρόποι και εφαρμογές που θα κάνουν χρήσιμη την δυνατότητα αποθήκευσης περισσοτέρων δεδομένων βελτιόνοντας ουσιαστικά το συνολικό αποτέλεσμα, παρά τους υπόλοιπους περιορισμούς του υπάρχοντος hardware. Ο υπόλοιπος κόσμος πάντως έχει καταλάβει εδώ και πολύ καιρό (το εξης απλο) ότι το blu-ray το πλάσαρε η σονυ με το ps3 για να καθιερώσει το φορμάτ της και δεν το χρειάζεται ακόμα για να παίζει games και έχει προχωρήσει παρακάτω.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εσύ θες να πιστεύεις ότι θα βρεθούν σύντομα τρόποι και εφαρμογές που θα κάνουν χρήσιμη την δυνατότητα αποθήκευσης περισσοτέρων δεδομένων βελτιόνοντας ουσιαστικά το συνολικό αποτέλεσμα, παρά τους υπόλοιπους περιορισμούς του υπάρχοντος hardware. Ο υπόλοιπος κόσμος πάντως έχει καταλάβει εδώ και πολύ καιρό (το εξης απλο) ότι το blu-ray το πλάσαρε η σονυ με το ps3 για να καθιερώσει το φορμάτ της και δεν το χρειάζεται ακόμα για να παίζει games και έχει προχωρήσει παρακάτω.

Εγω δεν μιλησα για γραφικα.

Mιλτο τα πραγματα ειναι απλα και δεν χρειαζεται παραπανω αναλυση.Αν το blu ray ηταν μεσα στο 360,τωρα θα το αποθεωνατε,θα ηταν απαραιτητο κτλ κτλ.Ετσι για να πουμε και μια αληθεια περα απο ολα τα αλλα.Εγω παλι το ιδιο θα σου ελεγα ομως.Οτι δλδ στην πραγματικοτητα δεν ξερω τι θα γινει αν και υπαρχουν ενδειξεις οτι θα χρειαστει.:-)

Δημοσ.

τουλάχιστον θα γίνει πότε γρήγορο το BD του PS3 ή θα χρειάζεστε σε όλα τα παιχνίδια εγκατάσταση στο δίσκο?

*Sorry τουλάχιστον τα παιχνίδια της Capcom*

Δημοσ.

Kαλα η sony το εχει κανει σαν τον Tzigker μετα πλανα της...Ελεος με το blu ray μας ζαλισατε τον ερωτα! Ρε PDS ξεκολλα, λοιπον παιζεις χειροτερα απο το 360 σε games και online τωρα και για ακομη ενα χρονο! ΝΑΙ Η ΟΧΙ ! Απαντησε σε αυτο που σε ρωταω και ασε τα σε 2 χρονια και σε 3 χρονια ! Ελεος ! Οταν εγω θα εχω το ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΩ PC ΚΑΙ ΤΟ ΧΒΟΧ 720 κατσε εσυ να ασχολεισαι με το καζανακι! γιατι το ps3 καζανακι θα ειναι σε 3 χρονια! Ηδη δεν μπορει να πιασει το 360 τωρα θες να πιστεψουμε οτι θα το πιAσει σε 2 χρονια! Εχετε φαει το παραμυθi του ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ CELL και του BLU RAY και χορευεται στον ρυθμο της sony! Κατσε να βλεπεις τα ανυπαρκτα blu raY που μονο εσυ βρισκεις σε αφθονια ! Εγω εχω γεμισει σε MKV , και γουσταρω τρελα! Τρεχα απο video club se video club!

Δημοσ.
τουλάχιστον θα γίνει πότε γρήγορο το BD του PS3 ή θα χρειάζεστε σε όλα τα παιχνίδια εγκατάσταση στο δίσκο?

*Sorry τουλάχιστον τα παιχνίδια της Capcom*

το Uncharted που ειναι για μενα (και κατα πολλους ακομη) το αρτιοτερο παιχνιδι του PS3, ουτε install εχει, ουτε καν loading , οποτε οπως καταλαβαινεις μαλλον δεν θελει κοπο, τροπο θελει.

Kαλα η sony το εχει κανει σαν τον Tzigker μετα πλανα της...Ελεος με το blu ray μας ζαλισατε τον ερωτα! Ρε PDS ξεκολλα, λοιπον παιζεις χειροτερα απο το 360 σε games και online τωρα και για ακομη ενα χρονο! ΝΑΙ Η ΟΧΙ ! Απαντησε σε αυτο που σε ρωταω και ασε τα σε 2 χρονια και σε 3 χρονια ! Ελεος ! Οταν εγω θα εχω το ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΩ PC ΚΑΙ ΤΟ ΧΒΟΧ 720 κατσε εσυ να ασχολεισαι με το καζανακι! γιατι το ps3 καζανακι θα ειναι σε 3 χρονια! Ηδη δεν μπορει να πιασει το 360 τωρα θες να πιστεψουμε οτι θα το πιAσει σε 2 χρονια! Εχετε φαει το παραμυθi του ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ CELL και του BLU RAY και χορευεται στον ρυθμο της sony! Κατσε να βλεπεις τα ανυπαρκτα blu raY που μονο εσυ βρισκεις σε αφθονια ! Εγω εχω γεμισει σε MKV , και γουσταρω τρελα! Τρεχα απο video club se video club!

οπως θα ελεγες και εσυ THIS IS TROLLING!!!!

Δημοσ.

Πάντως και εγώ δεν ξέρω σε ποιον κόσμο ο κύκλος μιας κονσόλας είναι 4χρόνια (casual casual μην εξάπτεσαι)...

Το ps2 μου ακόμα ζεί και βασιλεύει και είναι το silver το χοντρό όταν πρωτοβγήκε..

Το πρώτο παιχνίδι που μου είχε κάνει εντύπωση και είχε διαφορά σε σχέση με το psx και γι αυτό πήρα και την κονσόλα ήταν το pro 3 (2-3 χρόνια μετά το launch του ps2..)

Όντως όποιος πήρε ps3 launch ψιλοχοντροπιάστηκε κορόιδο αλλα τι να λέει..

Άλλοι δίνουν λεφτά για launch κινητά που σε 1 μήνα είναι 100-200 ευρώ κάτω...

Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να χωνέψω πως μια κονσόλα είναι νεκρή στα 4 χρόνια..

Αντίθετα τότε θεωρώ οτι ξεδιπλώνεται και η πλήρης ισχύς της.. (έτσι έχει δείξει η ιστορία)

Το 360 πράγματι τα έδωσε όλα με τη μία και αυτή τη στιγμή είναι 1 βήμα πιο πάνω απο το ps3..

Αυτό όμως δεν καθιστά το ps3 νεκρό (σύμφωνα με τα συνηθισμένα χρονοδιαγράμματα της sony) αλλα ούτε και το 360 εξελίξιμο...

Δεν καταλαβαίνω γιατί με το ζόρι θέλετε να το πεθάνετε.. ο χρόνος θα δείξει ως συνήθως..

Δημοσ.

Λοιπον ριξε ενα foldarisma και μετα κατεβα στην γωνια να δεις εαν ερχομαι! Ξυπνα! και σε εχουμε παρει χαμπαρι ποιος εισαι!

Δημοσ.

Δεν εχετε καταλαβει κατι στην εποχη που ζουμε, για εμενα τα 5 χρονια ειναι βαρια για μια κονσολα! Με τιποτα παραπανω!

Δημοσ.
Δεν εχετε καταλαβει κατι στην εποχη που ζουμε, για εμενα τα 5 χρονια ειναι βαρια για μια κονσολα! Με τιποτα παραπανω!

καλό το 360 , αλλά ως εδώ , ένας κύκλος ζωής 4-5 χρόνια είναι υπεραρκετός...

Δημοσ.

X360_BillG_TIMECover.jpg

??

Βοηθήστε με λίγο...

Τα 2 κόκκινα τεταρτημόρια είναι λογικό να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται;

Το circle of light όλο πράσινο δεν είναι; :\

@Apokleiros

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%B1%CF%86%CE%AE%CE%BD%CE%B1

Πως Θα φτάσετε στην Ραφήνα ?

Για να πάτε στο λιμάνι της Ραφήνας υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι.

α) Με υπεραστική συγκοινωνία-λεωφορεία.

ξεκινάνε από το πεδίο Αρεως κάθε μισή ώρα με προορισμό την Ραφήνα. To λιμάνι της Ραφήνας απέχει από την Αθήνα 30 χλμ. περίπου.

β) Με δικό σας μέσο έρχεστε είτε μέσω Αττικής οδού, είτε μέσω Αγίας Παρασκευής ακολουθώντας την Λεωφόρο Μαραθώνος.

Αν Έρχεστε απο Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, μετά την γέφυρα της Μεταμόρφωσης πρέπει να μπείτε στην Αττική οδό.

Εξέρχεστε της Αττικής Οδού προς την λεωφόρο Μαραθώνος από την έξοδο όπου η πινακίδα αναφέρει την ένδειξη "Λεωφόρος Μαραθώνος".

Δημοσ.

Μπραβο, λοιπον ολα εσεις τα psfans τρεχαται Ραφηνα για την απολυτη αφθονια σε blu ray! Ετσι λενε στο ελληνικο ps3 site! Λοιπον ολοι εκει!

Δημοσ.

Το 360 πράγματι τα έδωσε όλα με τη μία και αυτή τη στιγμή είναι 1 βήμα πιο πάνω απο το ps3..

Αυτό όμως δεν καθιστά το ps3 νεκρό (σύμφωνα με τα συνηθισμένα χρονοδιαγράμματα της sony) αλλα ούτε και το 360 εξελίξιμο...

τα bold ειναι λαθος.

το 360 ειναι μηχανημα, και οπως ολα τα μηχανηματα -οσο καλα API και να εχουν- το 100% τους το δινουν οταν μιλας στο μεταλλο.

Δημοσ.

Σίγουρα έχει ακόμα πράγματα να δείξει το 360...

Το θέμα είναι οτι ακόμα και σήμερα είναι ζορισμένο με τα υπάρχοντα παιχνίδια και είναι γνωστό τις πάσει οτι η gpu είναι στα όρια της (ακόμα και στις καινούριες κονσόλες, δεν επανασχεδιάστηκε κάτι απο την αρχή)

Αν όχι η ίδια η gpu, ο περιβάλλοντας χώρος της gpu τότε..

Έτσι μπορεί θεωρητικά να έχει ακόμα "δυνατότητες" αλλα πρακτικά για να τις ξεδιπλώσει είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει παράπλευρες απώλειες..

Τουλάχιστον με τα απείραχτα και χωρίς modding (βλ fan (μα γιατί ρε m$ δεν το βάζεις εσύ μαμά να τελειώνεις)) μηχανήματα..

Μακάρι να βγώ ψεύτης και το gow2 να είναι όσο καλό όσο φαίνεται χωρίς τα παραπάνω προβλήματα..

Αν παίζοντας gow2 (η οτιδήποτε άλλο), μου τα φτύσει, ανεβάζω βίντεο "stupid jerk throws 360 from the 5th floor"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...