Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φυσικά υπάρχει και η πιθανότητα να βγει BD add on για το 360 :-)

Όχι υπάρχει θα βγει...

Εγώ είπα απλά την άποψη μου επί του θέματος γιατί δεν πιστεύω να μείνει πίσω στο θέμα ταινίες υψηλής ευκρίνειας η microsoft.

Απλά την άποψη μου είπα και όχι ότι είναι δεδομένο.

Απαγορεύεται να λέμε την άποψή μας?

Δεν απαγορεύεται να λέμε την άποψη μας. Το πρόβλημα είναι όταν κάνουμε μαντάρα τη συζήτηση επειδή δεν μπορούμε να εκφράσουμε σωστά την άποψή μας.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι υπάρχει κόσμος που δεν είναι τόσο ενημερωμένος σε αυτά τα θέματα και μπορεί να διαβάσουν αυτό του γράφεις και να το πάρουν ως δεδομένο.

Κάπως έτσι φαντάζομαι βγαίνουν και οι ράδιο-αρβύλα φήμες. Γράφει ένας τη γνώμη του χωρίς να την εκφράσει σωστά, διαβάζει ένας άλλος που δεν ξέρει και πολλά, το λέει στο φίλο του σε στυλ "το διάβασα στο insomnia".

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ποιο είναι το ζήτημα και γιατί επιμένω όταν γράφονται τέτοια μηνύματα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
τα ίδια έλεγαν και για το φοβερό και τρομερό pro evolution soccer 2008...

KONAMI είναι αυτή...

Yπαρχει μια μεγαλη διαφορα.

Κανεις απο την κοναμι δεν ειχε πει οτι θα ειναι 20gb το PES.Θα μπορουσες να το ειχες πει και εσυ και εγω σε ξενο site-blog και να βγει η φημη.

Eδω το λεει ο ιδιος ο kojima για το MGS4:-)

Δημοσ.

Κανεις απο την κοναμι δεν ειχε πει οτι θα ειναι 20gb το PES.Θα μπορουσες να το ειχες πει και εσυ και εγω σε ξενο site-blog και να βγει η φημη.

Και εσυ δηλαδη τον πιστευεις;

Οτι δεν του φτασανε 50gb που χωραει το blueray για να φτιαξει το παιχνιδι οπως ηθελε;

Δημοσ.

Ναι έχετε δίκιο στο ότι δεν είπα ότι είναι η άποψη επειδή πίστευα ότι εννοείτε ότι λέω την άποψη μου και όχι κάτι που είναι κανόνας - δεδομένο.

Δημοσ.

Οτι δεν του φτασανε 50gb που χωραει το blueray για να φτιαξει το παιχνιδι οπως ηθελε;

δεν ειπε κατι τετοιο, ειπε οτι η χωρητικοτητα δεν ειναι αρκετη για να ειναι τα παντα ασυμπιεστα, και οτι επρεπε να συμπιεσουν κομματια του παινιδιου για να χωρεσει, και αν λαβουμε υποψιν μας το εξαιρετικο παρελθον του Kojima (μετριοπαθης και πολυ μετρημενος στις δηλωσεις του) εγω προσωπικα τον πιστευω.

Δημοσ.

Κυριάκο, είναι απλό το θέμα. Απλά είναι full στα hd videos και fmvs....

Αλλιώς δεν τίθεται θέμα χωρητικότητας, είναι γνωστό.

Ακόμα και αυτό που γράφεται περί textures υψηλότερης ανάλυσης κτλ. είναι εκτός πραγματικότητας, γιατί και 200 GB αποθήκευσης ( υποθετικά) να έχεις και textures υψηλότατης ανάλυσης να βάλεις, αν η gpu δεν μπορεί να τα διαχειριστεί ( και οι υπάρχουσες gpus και στις 2 κονσόλες απλά ΔΕΝ μπορούν)...game over.

Για όποιον γνωρίζει ελάχιστα, είναι προφανές πως το blu ray μπήκε σαν δούρειος ίππος για την επικράτηση του blu ray σαν hd format και όχι για τα παιχνίδια ( οπου είναι ΜΟΝΟ χρήσιμο στα πολύ λίγα παιχνίδια που θα βγουν που απλά έχουν μέσα "πολύ video" να το πω απλά....π.χ. MGS, FF )....αντίθετα, έγινε και συμβιβασμός ΚΑΤΑ των games, αφού αυξήθηκε το latency και το maximum bandwidth που δίνει το drive, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τελευταία υποχρεωτικά installs και τέτοια όμορφα...

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και όποιος δεν έχει παρωπίδες την βλέπει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τον Ηideo φυσικα και τον πιστευω για τον λογο που αναφερει ο Udontneed2know.Aν το ελεγε ο Peter Molyneux(fable) θα ελεγα ''ναι καλα...'':p

Επισκέπτης
Δημοσ.
Για όποιον γνωρίζει ελάχιστα, είναι προφανές πως το blu ray μπήκε σαν δούρειος ίππος για την επικράτηση του blu ray σαν hd format και όχι για τα παιχνίδια

Οπως ακριβως εγινε και με το DVD στην προηγουμενη γενια.Το οποιο δεν χρειαζονταν αλλα ετσι το εβαλαν στο ps2 αν και με το CD μια χαρα θα τα καταφερναν.:rolleyes:

Η αληθεια για μενα ειναι καπου στην μεση.Ισχυει και αυτο που λες αλλα θα ειναι ενα + και για τα παιχνιδια.

Δημοσ.

lol

Mονο για την αρχικη εισαγωγη,

ακουγεται οτι θα ειναι απο εξωτερικη διαφημιστικη εταιρεια, με διαρκεια στα 12+ λεπτα, ΣΚΕΤΟ VIDEO στα 1080p ολα full uncompressed...

:D καθολου δυσκολο δεν ειναι να γεμισεις gb με τετοιους τροπους...

αν ειναι ετσι τελικα, εχει να πεσει γελιο με τους ασχετους που θα δειχνουνε τα videa της διαφημιστικης εταιρειας του hollywood και θα λενε οτι ειναι τα γραφικα, το animation του cell κλπ :-D

Δημοσ.

για το προ λεγανε κατι για τραβηγματα σε φανελες,για δηλωσεις πριν τους αγωνες....

Δημοσ.
Οπως ακριβως εγινε και με το DVD στην προηγουμενη γενια.Το οποιο δεν χρειαζονταν αλλα ετσι το εβαλαν στο ps2 αν και με το CD μια χαρα θα τα καταφερναν.:rolleyes:

Δεν είναι το ίδιο με την πρηγούμενη γενιά. Κατ'αρχάς με cd δεν μπορούσες να έχεις video playback (με την mainstream έννοια, το παίρνω από το video club κτλ, δεν μιλάμε για SVCD κτλ. κτλ.) .

Επίσης, δεν υπήρχε αντίπαλο δέος στο dvd σαν format, άρα δεν το έβαλε για να προωθήσει το dvd, αλλά ΜΕΣΩ του dvd να προωθήσει την κονσόλα της. Εντελώς αντίστροφα δηλαδή. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ.

Τέλος, σε καμία περίπτωση δεν επαρκούσαν τα 650-700 ΜΒ του CD για τα παιχνίδια. Ήταν πολύ πιο απαραίτητη η μετάβαση σε σχέση με την παρούσα κατάσταση.

Η αληθεια για μενα ειναι καπου στην μεση.Ισχυει και αυτο που λες αλλα θα ειναι ενα + και για τα παιχνιδια.

Ίσως διαφωνούμε, αλλά επιμένω πως είναι + ΜΟΝΟ στα παιχνίδια του είδους που προανέφερα ( με πολλά cut scenes, cgi κτλ. σε hd κιόλας, οπότε θέλουν χώρο) τα οποία είναι πολύ μικρή μειοψηφία. Στην συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών , δυστυχώς, είναι - και έχει ήδη φανεί αυτό.

ΥΓ : Έχω την εντύπωση πως είμαστε λίγο offtopic, αν θέλει κάποιος moderator να μεταφέρει τα μηνύματα.

Δημοσ.
Κυριάκο, είναι απλό το θέμα. Απλά είναι full στα hd videos και fmvs....

Αλλιώς δεν τίθεται θέμα χωρητικότητας, είναι γνωστό.

Ακόμα και αυτό που γράφεται περί textures υψηλότερης ανάλυσης κτλ. είναι εκτός πραγματικότητας, γιατί και 200 GB αποθήκευσης ( υποθετικά) να έχεις και textures υψηλότατης ανάλυσης να βάλεις, αν η gpu δεν μπορεί να τα διαχειριστεί ( και οι υπάρχουσες gpus και στις 2 κονσόλες απλά ΔΕΝ μπορούν)...game over.

Για όποιον γνωρίζει ελάχιστα, είναι προφανές πως το blu ray μπήκε σαν δούρειος ίππος για την επικράτηση του blu ray σαν hd format και όχι για τα παιχνίδια ( οπου είναι ΜΟΝΟ χρήσιμο στα πολύ λίγα παιχνίδια που θα βγουν που απλά έχουν μέσα "πολύ video" να το πω απλά....π.χ. MGS, FF )....αντίθετα, έγινε και συμβιβασμός ΚΑΤΑ των games, αφού αυξήθηκε το latency και το maximum bandwidth που δίνει το drive, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τελευταία υποχρεωτικά installs και τέτοια όμορφα...

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και όποιος δεν έχει παρωπίδες την βλέπει.

Συμφωνω απολυτα....)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Τέλος, σε καμία περίπτωση δεν επαρκούσαν τα 650-700 ΜΒ του CD για τα παιχνίδια. Ήταν πολύ πιο απαραίτητη η μετάβαση σε σχέση με την παρούσα κατάσταση.

Στην αρχη επαρκουσαν,αφου τα περισσοτερα παιχνδια ps2 εβγαιναν σε CD απ'οτι θυμαμαι:-)

Ίσως διαφωνούμε, αλλά επιμένω πως είναι + ΜΟΝΟ στα παιχνίδια του είδους που προανέφερα ( με πολλά cut scenes, cgi κτλ. σε hd κιόλας, οπότε θέλουν χώρο) τα οποία είναι πολύ μικρή μειοψηφία.

Δεκτη η αποψη σου.Εγω βεβαια επιμενω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση.Αλλα οτι και να λεμε τωρα δεν μπορουμε να ξερουμε αν τελικα αποδειχθει απαραιτητο ή οχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...