Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αΧαχΑα

Μία απ'τα ίδια ρε φίλε...

Δεν έχω καμιά κονσόλα και θέλω να πάρω xbox αλλά σου λέω... ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ Η ΨΥΧΗ πλέον μ'αυτά που βλέπω εδώ μέσα

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γω να σου πως την αλήθεια το έχω σιχαθεί το 360 για τους ίδιους λόγους... Αν μη τι άλλο έχω σιχαθεί τους περισσότερους χρήστες του 360.. Είναι πολύ loud και δεν τους αντέχω..

Υπερβολικά xbot.. :|

Αλλα απο την άλλη μου τι δίνει να αλωνίζουν και να gangάρουν όπουον έχει μια διαφορετική άποψη (σκέψου να έλεγα και κάτι αρνητικό για το 360 τι θα γινότανε)

Γι αυτό παίζω ds/wii και έχω την ησυχία μου (casual casual)

Δημοσ.
Και γω να σου πως την αλήθεια το έχω σιχαθεί το 360 για τους ίδιους λόγους... Αν μη τι άλλο έχω σιχαθεί τους περισσότερους χρήστες του 360.. Είναι πολύ loud και δεν τους αντέχω..

Υπερβολικά xbot.. :|

)

Nice comment....χαρακτηρίζεις συλλήβδην μία κοινότητα ανθρώπων μαζικά, μπουλουκιαστά....αν μη τι άλλο καθόλου ρατσιστικό σχόλιο... και καθόλου ισοπεδωτικό επίσης...εύγε.

ΥΓ : το ίδιο θα έλεγα κι αν ήταν ps3 χρήστες, iphone χρήστες , οδηγοί Ferrari, Αλβανοί, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι ή ό,τι άλλο....για να καταλάβεις τι εννοώ.

Δημοσ.
Να φανταστείς εδώ και καιρό θέλω να πάρω xbox και δε μου πάει η ψυχή, μόνο και μόνο επειδή βλέπω όλα τα funboys εδώ μέσα να ισοπεδώνουν ότιδήποτε άλλο εκτός του -holly grail- xbox.

Αυτό που λες δείχνει ότι είσαι biased και δεν σε κάνει λιγότερο fanboy από αυτούς που κατηγορείς.

klainmaingr, σε βλέπω να στέλνεις το 360 από το παράθυρο από τα νεύρα σου και να παίρνεις επιτόπου 2 ps3 για folding :lol: Σε γλεντάει ο apokleiros μου φαίνεται. :P

Δημοσ.
Το folding στο pc klainmain είναι υπερβολικά αργό σε σύγκριση με το ps3. Έχω εγκατεστημένο το προγραμματάκι στον παλίο μου υπολογιστή (p4 3,4) και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά απογοητευτικά.

Δεν ξέρω ωστόσο αν τα αρχεία που κατεβαίνουν για επεξεργασία είναι της "ίδιας δυσκολίας" για ps3 και pc.

εσυ απολυτο δικιο εχεις, αλλα ποιος τα κοιταει αυτα...

το ps3 συνηθως ασχολειται μονο με 2 ή 3 τυπους εξισωσεων στο folding@home, και απο αυτες μονο ενας αν θυμαμαι καλα εχει καποια δυσκολια.

χρησιμοποιειται το πλεονεκτημα του cell σε floating point calculations και στην ουσια κανει την αγγαροδουλεια.

γιαυτο και τα νουμερα στα flops ειναι μεγαλα.εδω μεσα ειμαι σιγουρος οτι ολοι νομιζουν οτι τα flops που ανακοινωνονται ειναι καποια μετρηση της υπολογιστικης δυναμης του "ps3 networked supercomputer".

αμ δε! τα flops αναφερονται στα κεντρικα κομπιουτερς, και οχι στα δικτιωμενα ps3.

βεβαια δεν διανοούμαι ΚΑΝ να ανοιξω τετοια κουβεντα εδω μεσα, καθότι ειναι 100% τσαμπα ο κοπος.

παντως οποιος ενδιαφερεται να μαθει περισσοτερα, δεν ειναι και τοσο δυσκολο..

Δημοσ.
Nice comment....χαρακτηρίζεις συλλήβδην μία κοινότητα ανθρώπων μαζικά, μπουλουκιαστά....αν μη τι άλλο καθόλου ρατσιστικό σχόλιο... και καθόλου ισοπεδωτικό επίσης...εύγε.

ΥΓ : το ίδιο θα έλεγα κι αν ήταν ps3 χρήστες, iphone χρήστες , οδηγοί Ferrari, Αλβανοί, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι ή ό,τι άλλο....για να καταλάβεις τι εννοώ.

Το σχόλιο κατευθύνεται σε αυτούς (περισσότερους ναι) που πρέπει να κατευθυνθεί..

Το όλοι και το περισσότεροι είναι διαφορετικές έννοιες..

Τι να κάνω που οι περισσότεροι που γράφουν για το 360 το έχουν βάλει σε ένα βάθρο και το προσκυνάνε;

Απο πότε έγινε "ράτσα" ένα σύνολο χρηστών κάποιου μηχανήματος; Ρατσισμός; omg...

Όρεξη έχεις; :-(

klainmaingr, σε βλέπω να στέλνεις το 360 από το παράθυρο από τα νεύρα σου και να παίρνεις επιτόπου 2 ps3 για folding :lol: Σε γλεντάει ο apokleiros μου φαίνεται. :P

Δεν απέχω και πολύ :P

4 θα πάρω και θα τα έχω μόνο γι αυτή τη δουλειά :P 300? ρεύμα το μήνα :fear:

Δημοσ.
Το σχόλιο κατευθύνεται σε αυτούς (περισσότερους ναι) που πρέπει να κατευθυνθεί..

Το όλοι και το περισσότεροι είναι διαφορετικές έννοιες..

Τι να κάνω που οι περισσότεροι που γράφουν για το 360 το έχουν βάλει σε ένα βάθρο και το προσκυνάνε;

Απο πότε έγινε "ράτσα" ένα σύνολο χρηστών κάποιου μηχανήματος; Ρατσισμός; omg...

Όρεξη έχεις; :-(

Όρεξη έχω; Μήπως με δουλεύεις; Μήπως έχεις επαφή με κάτι εκατομμύρια ( ή έστω χιλιάδες, για να το πάμε σε ελληνικά δεδομένα) χρήστες της κονσόλας για να μπορείς να πετάς έτσι άνετα ένα "περισσότεροι" και δεν το ξέρω;;; ( το ψόφησα το θέμα, το καταλαβαίνω, αλλά αφού το συνεχίζεις δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...)

Ωραίο πράγμα να λέει ο καθένας την άποψή του ελεύθερα , αλλά τέτοιες ισοπεδωτικές εκφράσεις ( επι παντός επι στητού, δεν θα κολλήσω τώρα ότι το είπες για μια σκατοκονσόλα) δεν τις αντέχω. Δείχνουν μικροπρέπεια. Και κόμπλεξ.

Over and out.

Δημοσ.
Όρεξη έχω; Μήπως με δουλέυεις; Μήπως έχεις επαφή με κάτι εκατομμύρια ( ή έστω χιλιάδες, για να το πάμε σε ελληνικά δεδομένα) χρήστες της κονσόλας για να μπορείς να πετάς έτσι άνετα ένα "περισσότεροι" και δεν το ξέρω;;; ( το ξέρω, το ψόφησα το θέμα, αλλά αφού το συνεχίζεις δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...)

Ωραίο πράγμα να λέει ο καθένας την άποψή του ελεύθερα , αλλά τέτοιες ισοπεδωτικές εκφράσεις ( επι παντός επι στητού, δεν θα κολλήσω τώρα ότι το είπες για μια σκατοκονσόλα) δεν τις αντέχω. Δείχνουν μικροπρέπεια. Και κόμπλεξ.

Over and out.

Έχεις νιώσει οτι μιλάμε για τους χρήστες 360 στο insomnia ε;

Όχι;

you should...

Δημοσ.

Δεν ξέρω ωστόσο αν τα αρχεία που κατεβαίνουν για επεξεργασία είναι της "ίδιας δυσκολίας" για ps3 και pc.

η λεξη δυσκολια δεν ταιριαζει στην περιγραφη σου, και αυτο γιατι οι clients του folding για καθε πλατφρομα αξιοποιουν καλυτερα την εκαστοτε CPU, ετσι για παραδειγμα τα WU που στελνει σε x86 επεξεργαστες ειναι ποιο μικρα αλλα απαιτουν μια ποιο general purpose CPU για τον υπολογισμο τους, ενω τα WU που πανε στο PS3 ειναι ταξεις μεγεθους μεγαλυτερα αλλα απαιτουν μια ποιο vector streaming CPU για να υπολογιστουν.

Ετσι αν στειλεις WU που ειναι για το PS3 σε PC client θα απαιτησει πολυ μεγαλυτερο χρονο για τον υπολογισμο του, και βεβαια ισχυει και το αντιθετο. Γενικα το project προσπαθει να αξιοποιησει την καθε CPU με τον καλυτερο δυνατο τροπο, και ολοι βεβαια συμβαλουν στον κοινο καλο σκοπο, και το project εχει αναγκη ολες της CPU ανεξαρτητως αρχιτεκτονικης.

Δημοσ.
Έχεις νιώσει οτι μιλάμε για τους χρήστες 360 στο insomnia ε;

Όχι;

you should...

Κοίτα, ούτε μαντικές ικανότητες έχω, ούτε να μυρίσω τα δάχτυλά μου μπορώ για να καταλάβω τι υπονοείς φίλε μου. Εγώ σχολίασα απλά αυτό που έγραψες, Ας φρόντιζες να ήσουν πιο σαφής. Δεν θα το χρεώσεις και ως δικό μου επικοινωνιακό πρόβλημα.

Όσον αφορά τη διευκρινιστική σου τοποθέτηση, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Φανατικές ή ακραίες απόψεις έχω δει/διαβάσει και από τις 2 πλευρές.

Απλά λέω τη γνώμη μου χωρίς να με ενδιαφέρει αν θα χαρακτηριστώ ή οτιδήποτε.

Όταν κριτικάρω όμως κάτι ή κάποιον φροντίζω να απευθύνομαι ξεκάθαρα σε αυτό ή αυτόν και όχι να γενικεύω και να πετώ δεξιά -αριστερά χαρακτηρισμούς που μπορεί να προσβάλλουν τον οποιονδήποτε. Είναι στον κώδικα δεοντολογίας μου.

Δημοσ.

Καταλαβαίνω οτι δεν υπάρχει μεταξύ μας διάθεση για αντιπαράθεση αλλα ίσως ελλειπέις πληροφορίες.

Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε μια ανύπαρκτη διαμάχη μιας και διευκρίνησα αυτό που (κακώς σύμφωνα με σένα) θεώρησα a priori δεδομένο.. Το να έχω άποψη για τους εδώ χρήστες είναι λογικό, όπως λογικό είναι να έχεις και εσύ μια αντίστοιχη πιθανότατα διαφορετική.

Μου αρέσει πάντως που διαλογιζόμαστε πολιτισμένα και ανθρώπινα.

Να είσαι καλά :)

Δημοσ.

Και μιας και το θεμα ειναι ΧΒΟΧ360vsPS3 και οχι Folding vs Not Folding ας πω την αποψη μου...

Καταρχην να ξεκαθαρισω οτι ειμαι κατοχος ΧΒΟΧ360 εδω και 3 μηνες περιπου εκμεταλλευομενος την απιθανη προσφορα του Carrefour(200? το premium).

O λογος που επελεξα τη συγκεκριμενη κονσολα ειναι γιατι εχει πολλους ποιοτικους τιτλους,στους κοινους μαλιστα με την αλλη πλατφορμα ειναι ισαξιοι και οριακα καλυτεροι,και γιατι φλασαρεται.

Παμε τωρα στα θετικα του XBOX360:

-Μεγαλη ποικιλια τιτλων και παιχνιδιων

-Το Live ειναι εντυπωσιακο τοσο σε περιεχομενο οσο και σε τροπο λειτουργιας.

-Φλασαρεται ευκολα και γρηγορα και ετσι δεν χρειαζεται να δωσεις μια περιουσια για να το απολαυσεις.

Τα αρνητικα του τωρα:

-Κακη ποιοτητα κατασκευης και μεγαλο ποσοστο χαλασμενων κονσολων...η δικαιολογια οτι η Microsoft δινει πολλα χρονια εγγυησης και στο αλλαζει αμεσα ναι μεν ευσταθει αλλα δεν αλλαζει το γεγονος οτι σχεδον μετα απο 3 χρονια κυκλοφοριας της κονσολας δεν εχει διορθωσει το προβλημα απλα το εχει ελλατωσει και οχι σε μεγαλο βαθμο μαλιστα.

-Ανυπαρκτη υποστηριξη του Live για τους Ελληνες χρηστες...πραγματικα το θεωρω τεραστια ασεβεια της Microsoft προς μια αγορα που αν μην τι αλλο εχει στηριξει το ΧΒΟΧ360 σε μεγαλο βαθμο.

Παμε τωρα στο PS3:

Θετικα:

-Το πιο φθηνο blueray αυτη τη στιγμη στην αγορα.

-Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης...ελαχιστα προβληματα σε σχεση με το ΧΒΟΧ 360.

Αρνητικα:

-Σαφως λιγοτεροι οι ποιοτικοι τιτλοι ενω στα κοινα παιχνιδια υστερει σε σχεση με το ΧΒΟΧ 360.Οι δικαιολογιες πολλες οπως οτι φταινε οι developers γιατι βαριουνται να ξαναφτιαξουν το παιχνιδι για το PS3 και οτι απλα το κανουν port απο την εκδοση του XBOX360.Εμενα ομως σαν απλο gamer και οχι σαν πυροβολημενο fan της μιας ή της αλλης κονσολας με νοιαζει;Προφανως και οχι...

-Το αντιστοιχο Live της Sony παρολο που ειναι εντελως ΔΩΡΕΑΝ ειναι σαφως κατωτερο τοσο σε περιεχομενο οσο και σε λειτουργικοτητα απο αυτο της Microft.Κατι απολυτα λογικο αφου ειναι κατι το εντελως καινουριο σε αντιθεση με αυτο της Microsoft που ειναι δουλεμενο απο την εποχη του ΧΒΟΧ και εξελισσεται συνεχως.

-Δεν εχει βρεθει καποιος τροπος να σπασει με αποτελεσμα το κοστος για την αποκτηση παιχνιδιων να ειναι υψηλοτατο.

Συμπερασμα δικο μου;

Αυτη τη στιγμη το ΧΒΟΧ360 ειναι η απολυτη επιλογη ενος ανθρωπου που θελει τη κονσολα ΜΟΝΟ για παιχνιδια!Το μονο αρνητικο του ειναι η κακη κατασκευη που οδηγει πολλες κονσολες να τα φτυνουν και τα νευρα των χρηστων της στα ορια τους!Πραγματικα αν δεν υπηρχε αυτο το προβλημα δεν θα υπηρχε καν συζητηση για το ποιος θα επικρατησει...

Απο την αλλη το PS3 ξεκινησε με πολλες προσδοκιες αλλα σιγα σιγα περιοριστηκε στον ρολο του κομπαρσου οσον αφορα τον τομεα παιχνιδομηχανη.

Οι πωλησεις software για τη κονσολα της Sony ειναι αστειες σε συγκριση με αυτες της Microsoft και αυτος ειναι και ο λογος που ΟΛΑ τα κοινα παιχνιδια δημιουργουνται για το ΧΒΟΧ360 και απλα μεταφερονται στο PS3 κατι που με τη σημερινη κατασταση δεν βλεπω να αλλαζει ευκολα στο μελλον...

Το ολο θεμα γινεται ακομα πιο τραγικο αμα σκεφτειτε οτι το PS3 δεν εχει σπασει σε αντιθεση με το ΧΒΟΧ360 που εχει σπασει και μαλιστα σχεδον απο την αρχη της κυκλοφοριας του!

Απο την αλλη βεβαια το PS3 ισως εχει εναν ασσο στο μανικι του και αυτο ειναι το blueray που ειναι και ο λογος που εχει οδηγησει τοσα ατομα στο να αποκτησουν τη κονσολα παρα τη σαφεστατη ελλειψη παιχνιδιων και την υψηλη τιμη της.

Τελειωνοντας να ξεκαθαρισω οτι αυτες ειναι προσωπικες μου αποψεις οπως τα βλεπω καθαρα ουδετερα τα πραγματα αφου τη τελευταια φορα που τσεκαρα δεν ειχα μετοχες ουτε στη Sony ουτε στη Microsoft και ουτε μου στελνανε καποιο τσεκ καθε μηνα.

Δημοσ.

Πως να πουλησει software αφου το ΧΒΟΧ εχει διπλασιες πωλησεις σε κονσολες? Λογικο ειναι να πουλαει περισσοτερο..

Εννοειται πως το ΧΒΟΧ εχει καλυτερα γραφικα στα παιχνιδια, ισως με ελαχιστες εξαιρεσεις..

Εννοειται πως οποιος Ελληναρας θελει κονσολα παιρνει ΧΒΟΧ που μπορει να αντιγραψει τα παιχνιδια και να λιωσει με τις ωρες..

Εννοειται ποιος οποιος δε θελει απλα μια κονσολα, αλλα και blu ray player (καλο ειναι αφου επικρατησε ως format), ισως folding και δωρεαν online (οχι καλυτερο του ΧΒΟΧ αν και δε το εχω δοκιμασει) επιλεγει το plsystation 3..

Στην τελικη παρτε ενα wii να γυμναστειτε και λιγο :P

ΥΓ: το topic εχει πιασει πατο, αλλα εχει πλακα τουλαχιστον

ΥΓ2: Αφου κανεις σας δεν κερδιζει απο ολα αυτα, μη σκιζετε τη φανελα!! Χαλαρωστε :-D

Δημοσ.

Δεν είναι το θέμα του κέρδους. Πολλοί διαβάζουνε αυτό το thread και σχηματιζούν λάθος εντυπώσεις απο τις παπαρολογίες του καθενός

Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι αντι να πάει να επενδύσει στην φριτέζα της microsoft που έχει εγγυημένο repair (το πιάσατε πιστεύω) έχει πλέον την επιλογή να διαλέξει το ps3 της sony γιατί όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει τα ινία απο εδώ και πέρα αφήνοντας το xbox 2ο.

- Η μείωση της τιμής

- Η ανακοίνωση αποκλειστικών τίτλων μέσα στο 08

- Η καθιέρωση του blue ray format

- Το τσάμπα wi-fi (100e στο xbox) που κατεπέκταση εξυπηρετεί στο integration ps3 με psp για remote play

- Οι multimedia δυνατότητες του μηχανήματος σαν media center

- Η έλευση του home (beta) τον επόμενο μήνα

Πρoσωπικά συνεχίζω να πιστεύω πως όποιος έχει pc με μια καλή κάρτα γραφικών θα πετάξει τα λεφτά του αγοράζοντας xbox αυτή τη στιγμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...