Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

.

στην αρχη της περιοδου των εορτων φετος, η sony θα βγαλει αλλο ps3 στην αγορα με λιγοτερα features και τιμη $399.[/u]

ιδωμεν...

Εννοεί πιο κάτω από την 20gb έκδοση ή ότι θα την επαναφέρουν? Γιατί σκληρό και blu ray θα έχει αναγκαστικά λόγω παιχνιδιών. HDMI καλώδιο δεν είχε ούτως ή άλλως κανένα. Τι θα αφαιρέσουν? Το χειριστήριο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
και είμαι σίγουρος ότι ο τετραγωνισμός των σκιών

Eυτυχως που δεν γεννηθηκα Pcακιας:razz:

Το Wii με κέρδισε καθαρά λόγω των δυνατοτήτων του για κάτι το διαφορετικό, μιάς και βαρέθηκα να πληρώνω σαν μ@λάκας.

Ε πες το από την άρχή να καταλάβουμε! :mrgreen:

Να σου θυμίσω ότι η Super Duper 8800GTX τρέχουν το Gears Of War στα 60fps με καλύτερα γραφικά από την 30fps capped X360 έκδοση; :mrgreen:. Όπως και να έχει,δεν με τρέλανε (σε βαθμό Crysis) εμένα το GoW στο PC και είμαι σίγουρος ότι ο τετραγωνισμός των σκιών θα υπάρχει και στην PC έκδοση.

Το οτι το εχω τελειωσει απο το Νοεμβριο και το οτι στο PC δεν εχει βγει ακομα σου λεει κατι;

Το Crysis βγηκε και δεν πηρα χαμπαρι μηπως;

Το PC gaming εχει περιοριστει πολυ τα τελευταια χρονια και οποιος δεν το βλεπει, κοροιδευει τον εαυτο του....

Να σου θυμίσω ότι η Super Duper 8800GTX τρέχουν το Gears Of War στα 60fps με καλύτερα γραφικά από την 30fps capped X360 έκδοση;

Οπως και το Lost Planet?

Processor Intel Core 2 Quad QX6700 @2.66GHz

Motherboard and chipset Intel D975 XBX (Intel 975X)

Memory 2 x 1GB DDR2 800 (5-5-5-12)

Audio Sound Blaster Audigy 2

GPU Geforce 8800 GTX

στα 1280 * 960 με τα HighShadows (που κανουν τη διαφορα απο την 360 εκδοση)

19,8 Frames! :D:D:D

Το 360 ειναι για σχεδον 2 χρονια βασιλιας

Με "οταν" και "θα" δεν γινεται σοβαρη κουβεντα...

Αχ....

Απλώς αρνείσαι το αναπόφεκτο.

Και πρόσεξε λίγο, τα 2 χρόνια σε λίγο ολοκληρώνονται και ο "βασιλιάς" σου που μέχρι τώρα ξεχώριζε για τα γραφικά του, μετά θα ξεχωρίζει για το gameplay του.

Το ξέρω πως είναι δύσκολο να το αποδεχτείς, αλλά η τεχνολογία του XBOX360 αν και πρωτοποριακή τότε, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σήμερα.

Καλως ήρθες στον αγώνα της τεχνολογίας, όπου το σταθερό προβάδισμα το έχουν πάντα τα PC....

Είναι προσωπική μου άποψη Stormwatch και μόνο.

Έτσι το βλέπω και έτσι το αντιλαμβάνομαι, πέρνοντας υπόψην μου τους τίτλους που υπάρχουν σε αυτό το σύστημα.

Έχεις να προσθέσεις κάτι άλλο?

panther αυτο το λεει ο διευθυντης τεχνικης στρατηγικης του 360.

δεν ειναι τυχαιος. η δουλεια του ειναι εξαιρετικα εξειδικευμενη και προσαρμοσμενη αποκλειστικα πανω σε αυτη την αγορα.

λεει οτι αν η sony δεν παρει μπρος και αυτη την εορταστικη σεζον, μπαϊ-μπαϊ μαϊ νταρλινγκ, (δεν το βλεπω να εχει αδικο),

και αυτη η εκπτωση -$100 μονο για οσο διαστημα υπαρχουν τα 60αρια ps3 στα ραφια,

οντως ειναι παλια τακτικη για να απελευθερωσεις τα καναλια για κατι διαφορετικο.

προφανως επισης αυτος γνωριζει και 5 πραγματα παραπανω για το πως κυμαινεται η αγορα,

και σιγουρα εχει και 100% γνωση για το τι προκειται να κανει η microsoft με το 360 τιμολογιακα και οχι μονο.

το στοιχημα το εβαλε παντως, και θα δουμε ποιος θα το κερδισει.

εγω το αναφερω εδω για αυτους που ισως σκεφτονται να παρουν ps3,

οχι ως δεδομενο φυσικα, αλλα ως μια σαφη τοποθετηση για το τι λεει (και βαζει και στοιχημα) ο καθ'υλην αρμοδιος για αυτα τα πραγματα απο τη μερια της microsoft.

υ/γ

pcακηδες και wiiwiiδες ειστε εκτος θεματος! :D

Καλως ήρθες στον αγώνα της τεχνολογίας, όπου το σταθερό προβάδισμα το έχουν πάντα τα PC....

Χμμμ..αν θεωρεις ως εξελιξη την x86 PC αρχιτεκτονικη εισαι ultra-νιουφης...:(

Πραγματικη εξελιξη με βαρυδι "προς τα πισω συμβατοτητας" δεν υφισταται!

Δες λιγο τη memory υλοποιηση του 360 και μετα πες μας και τα καλαντα..

p3tran δεν αντιλέγω.

Απλώς ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για το στοίχημα.

Απόλυτα λογικά ακούγονται αυτά που γράφεις.

Οπως και το Lost Planet?

Processor Intel Core 2 Quad QX6700 @2.66GHz

Motherboard and chipset Intel D975 XBX (Intel 975X)

Memory 2 x 1GB DDR2 800 (5-5-5-12)

Audio Sound Blaster Audigy 2

GPU Geforce 8800 GTX

στα 1280 * 960 με τα HighShadows (που κανουν τη διαφορα απο την 360 εκδοση)

19,8 Frames! :D:D:D

Lost Planet 1280x960 (μεγαλύτερη ανάλυση από την 720p) + 8xFSAA + 16xAF (πράγματα που ούτε στον ύπνο σας τα είδατε στην Χ360 έκδοση) + Max Details στο DX9 (άρα οι σκιές είναι στο Medium αλλά ακόμα και στο Medium οι σκιές με Shadow Resolution στο High η διαφορά στον τετραγωνισμό φαίνεται,άρα και πάλι και στις σκίες είναι καλύτερη η PC έκδοση) : Snow Benchmark 59 , Cave Benchmark 63. Μήπως η Χ360 είναι κυριολεκτικά το μισό; Δηλαδή 30fps; Ή μήπως δεν ήξερες ότι η PC έκδοση έχει και occlusion lighting σε αντίθεση με την X360; Μήπως τα νέα DX10 graphics features που ετοιμάζονται και θα τα βρεις στο thread του Lost Planet όπως fur shaders; Πονάει πολύ μου φαίνεται η αλήθεια :-D

Για να μην βάλω στην κουβέντα και το μούφα Colin Dirt που το χαίρομαι με κομπλέ framerate την στιγμή που στο Χ360 κυριολεκτικά το framerate πέφτει στο πάτωμα και κλαίει σαν μωρό παιδί :P

topgun ρωτας τι θα αφαιρεσουν?

το wifi, το cardreader, και ολοκληρη την συμβατοτητα με playstation2.

θα εχει ενα μικρο σκληρο (φυσικα οχι 20αρη που ειναι αχρηστος μεσοπροθεσμα για το p3 αφου θελει install), μαλλον 40αρη χωρις πολλα-πολλα απο cache κλπ.

γενικα θα κοψουν οτι μπορουν προκειμενου να πουλησουνε στα 399

επισης το full ps3 με τον 80αρη θα παει στα 499 συμφωνα παντα με τον διευθυντη τεχνικης στρατηγικης της microsoft.

John2gr καλα που ειναι και η MS και ειδες (και θα δεις) κανα παιχνιδακι στης προκοπης στο PC (παντα φυσικα με καθυστερηση), αλλιως θα ειχες στουμπωσει απο τα RPG και τα RTS

Το οτι ενα και μονο παιχνιδι, το Crysis, ειναι εδω και εναμιση χρονο το μεγαλο θεμα στο PC gaming λεει πολλα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...