xvagos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Αφού είναι που είναι για πέταμα το PS3 και παιχνίδια δεν βλέπω να βγαίνουν, τουλάχιστον θα το έχω για: - το κοινό καλό μας, να βοηθήσουμε δηλαδή την ανθρωπότητα - να βλέπω DVD-Video σε HD - να παίζω τα PS2 μου παιχνίδια σε HD Δεν βαριέσαι και άλλες κονσόλες πήγαν άπατες, αλλά δεν μας βοήθησαν στο να βρούμε την θεραπεία για την νόσο του Parkinson έτσι δεν είναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Κάποιοι θα με πείτε άσχετο με την "χαζή" ερώτηση που θα κάνω αλλά εγώ θα την κάνω γιατί όσο ζεις μαθαίνεις... Τι είναι το "folding points" και γενικότερα "folding" στο ps3 και τι κερδίζεις κάνοντας του. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Το Folding@home (επίσης γνωστό ως FAH ή F@H) είναι ένα έργο κατανεμημένης επεξεργασίας σχεδιασμένο να εκτελεί υπολογισμούς εξομοίωσης τού φαινομένου τής Αναδίπλωσης Πρωτεϊνών (protein folding), της "σχηματοποίησής" τους, αλλά και άλλων εξομοιώσεων σε μοριακό επίπεδο. Ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2000 και το διαχειρίζεται η ομάδα Pande τού τμήματος χημείας τού Πανεπιστημίου Stanford, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Vijay S. Pande. Το Folding@home είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα κατανεμημένης επεξεργασίας. Η ακριβής εξομοίωση τής αναδίπλωσης και επαναφοράς τών πρωτεϊνών δίνουν τη δυνατότητα στην επιστημονική κοινότητα να κατανοήσει καλύτερα την εξέλιξη πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων τής Αλτσχάιμερ (Alzheimer's disease), τής Bovine spongiform encephalopathy (BSE ή νόσος τών τρελών αγελάδων), τού καρκίνου, τής ασθένειας τού Huntington, και άλλων συσσωρευτικών ασθενειών. Τον Αύγουστο τού 2006 το πανεπιστήμιο Stanford ανακοίνωσε ότι το λογισμικό Folding@Home θα "τρέχει" και σε PlayStation 3. Σκοπός είναι όσοι διαθέτουν τέτοιες συσκευές για να παίζουν παιχνίδια να μπορούν να συνεισφέρουν στο έργο απλώς καταναλώνοντας ηλεκτρισμό αφήνοντας τις συσκευές ανοιχτές όταν δεν παίζουν. Η έκδοση firmware 1.60 (διατέθηκε την 22 Μαρτίου 2007) επιτρέπει τη χρήση τής ειδικής έκδοσης τού λογισμικού Folding@Home, 50 ΜΒ λήψης, να λειτουργεί και σε PS3. Μία έκρηξη του έργου σε υπολογιστική ισχύ της τάξεως τών 990 teraFLOP επιτεύχθηκε στις 25 Μαρτίου 2007, όπου έπεσε ο αριθμός των FLOP από κάθε PS3 όπως αναφέρει το Stanford, μειώνοντας την υπολογιστική ισχύ κατά 50%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση της συνολικής ισχύος του έργου σε περίπου 750 και αυξάνοντας τα ενεργά PS3 που απαιτούνται για την επίτευξη επιπέδου petaFLOP σε περίπου 60.000. Τον τελευταίο, καιρό, η κονσόλα είναι υπεύθυνη για το 60% όλων των teraFLOP. http://www.livepedia.gr/index.php?title=Folding%40home Για μενα ειναι φυσικα υπερβολη να παρεις 2ο ps3 για folding,αφου μπορεις να προσφερεις και απο αυτο που εχεις(δεν γινεται να παιζεις ολη μερα). Οπως ειναι και υπερβολη η ισοπεδωση απο τα xbots,επειδη τυχαινει το Ps3 να εχει βοηθησει σε τεραστιο βαθμο το folding χαρη στην επεξεργαστικη του ισχυ.
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο με καλύψατε πλήρως στην "χαζή" ερώτηση μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο με καλύψατε πλήρως στην "χαζή" ερώτηση μου. Δεν ηταν χαζη ερωτηση,πριν απο λιγους μηνες ουτε και εγω ηξερα
S2Katana Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Εγω παλι θα παραμεινω ρομαντικος και ανοητος, συλλογιζομενος οτι οποιος κανει folding συνειδητα, προσφερει μονο καλο και τιποτα λιγοτερο!Δε με απασχολει τι κερδιζει η Σονυ, με απασχολει τι προσφερω εγω. Οποιος παλι αναφερει το folding σαν μοναδικο επιχειρημα για να υποστηριξει την επιλογη του να αγορασει το PS3, μαλλον δεν ξερει τι πηρε και απλα αναμασαει αυτο που του λενε. Τελος, διαβαζοντας κανεις το τοπικ συνολικα, πολυ ευκολα θα μπορουσε να σχηματισει την αποψη οτι οι περισσοτεροι εχετε μερισματα και μετοχες σε αμφοτερες τις Σονυ/ΜΣ και προσπαθειτε να πουλησετε τα προιοντα τους. Η ουσια ειναι οτι και οι 2 εταιριες εχουν κανει τοσο καλη δουλεια στο μαρκετινγκ, που εχουν εξασφαλισει τα φραγκα σας για τα επομενα 20 χρονια, χωρις καν να ειναι αναγκαιο να παρουσιασουν καποιο σουπερ προιον.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Το folding σιγουρα ειναι καλο και μπραβο σε οσους συμμετεχουν ενεργα στη προσπαθεια αυτη...η απολυτη ηλιθιοτητα ομως ειναι να γινεται σε ενα φορουμ συζητηση για το ποια απο τις 2 κονσολες ειναι καλυτερη και οι υποστηριχτες της μιας απο αυτες να προβαλει σαν επιχειρημα υπερ της οτι κανει folding!!! Και ακομα πιο ηλιθιο και γελοιο ειναι ενα ατομο που δεν ηξερε μεχρι προτινος οτι το κανει αυτο να κανει σαν ανακαλυψε την Αμερικη και να αποκαλει τους αλλους ζωα και ηλιθιους! Υ.Γ Petran αγορι μου σε θαυμαζω...πρεπει να εχεις απειρο αριθμο εγκεφαλικων κυτταρων!Γιατι εχεις καψει απιστευτες ποσοτητες με αυτα τα ατομα που ανογεις διαλογο και παρολαυτα διατηρεις ενα αξιοπρεπες νοητικο επιπεδο!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Το folding σιγουρα ειναι καλο και μπραβο σε οσους συμμετεχουν ενεργα στη προσπαθεια αυτη...η απολυτη ηλιθιοτητα ομως ειναι να γινεται σε ενα φορουμ συζητηση για το ποια απο τις 2 κονσολες ειναι καλυτερη και οι υποστηριχτες της μιας απο αυτες να προβαλει σαν επιχειρημα υπερ της οτι κανει folding!!! Πολυ σωστο αυτο που λες.(αν και δεν νομιζω οτι καποιος το εχει σαν επιχειρημα υπερ του gaming) Αλλα και το να ενοχλει καποιους χbox fans που υπαρχει η δυνατοτητα να φολνταρεις μεσω του ps3 ειναι πολυ πιο τραγικο.Νομιζω οτι συμφωνεις.
klainmaingr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Το folding σιγουρα ειναι καλο και μπραβο σε οσους συμμετεχουν ενεργα στη προσπαθεια αυτη...η απολυτη ηλιθιοτητα ομως ειναι να γινεται σε ενα φορουμ συζητηση για το ποια απο τις 2 κονσολες ειναι καλυτερη και οι υποστηριχτες της μιας απο αυτες να προβαλει σαν επιχειρημα υπερ της οτι κανει folding!!! Και ακομα πιο ηλιθιο και γελοιο ειναι ενα ατομο που δεν ηξερε μεχρι προτινος οτι το κανει αυτο να κανει σαν ανακαλυψε την Αμερικη και να αποκαλει τους αλλους ζωα και ηλιθιους! Υ.Γ Petran αγορι μου σε θαυμαζω...πρεπει να εχεις απειρο αριθμο εγκεφαλικων κυτταρων!Γιατι εχεις καψει απιστευτες ποσοτητες με αυτα τα ατομα που ανογεις διαλογο και παρολαυτα διατηρεις ενα αξιοπρεπες νοητικο επιπεδο! Εντάξει.. έβγαλες και σύ τα συμπεράσματα σου; Ήταν σαφέστατη η αναφορά μου στον απόκλειρο αρχικά που έθαβε επανελλημένα μια κατα τα άλλα θετική διαδικασία. Η συζήτηση άρχισε ώς "γιατί ρε @@ θάβεις το folding" και όχι "to ps3 γαμεί γιατί foldάρει". Αλλα φαντάζομαι σου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις βασικές έννοιες ή τέλος πάντων να καταλάβεις γιατί λέγονται κάποια πράγματα.. Θα μπορούσα κάλλιστα να το παίξω ξερόλας, κάτι το οποίο κάνετε οι περισσότεροι άλλωστε εδω μέσα αλλα ήμουν επίσης σαφέστατος ότι δεν είχε τύχει να ακούσω ποτέ για το σχετικό project και αντίθετα όποτε άκουγα γι αυτό ήταν με αρνητικά σχόλια (χωρίς να έχει αναφέρει κανένας μέχρι χθές την χρηστική του αξία..). Έπρεπε να περιμένω κάνα μήν απο τη στιγμή που το έμαθα για να "ωριμάσει;" μέσα μου; Έ γκλεζάκε; Συνεχίζω να λέω ΖΩΑ και ηλίθιους όσους το ξέρουν και το ΘΑΒΟΥΝ (αν συμβάλλουν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο) Καλά όσο για το υ.γ σου για τον p3tran.. απλά lol Όμοιος στον όμοιο i guess.. Άν έχετε την εντύπωση οτι με φραστικές και με προσωπικές επιθέσεις κλάνετε τα @@ κανενός, είστε βαθειά νυχτωμένοι.. Στην τελική αν 2-3 άτομα έμαθαν για αυτή τη διαδικασία μέσα απο την παπαρολογία των προηγούμενων σελίδων έγινε και κάτι καλό... Εσείς συνεχίστε να θάβετε και να πιστεύετε οτι τα παραπάνω αφορούν ps3 vs 360... edit: Για όσους χρήστες pc ενδιαφέρεστε να βάλετε το pc σας που κατα καιρούς "κάθεται" στο project http://www.maximumpc.com/forums/viewtopic.php?t=8036 Είναι ένα καλό faq(παλιό).. Επίσης ένα search στο google πάντα βοηθάει..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Πολυ σωστο αυτο που λες.(αν και δεν νομιζω οτι καποιος το εχει σαν επιχειρημα υπερ του gaming)Αλλα και το να ενοχλει καποιους χbox fans που υπαρχει η δυνατοτητα να φολνταρεις μεσω του ps3 ειναι πολυ πιο τραγικο.Νομιζω οτι συμφωνεις. Προφανως και συμφωνω αν και δεν νομιζω οτι καποιος λογικος ανθρωπος θα ενοχλειτο απο κατι τετοιο...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Εντάξει.. έβγαλες και σύ τα συμπεράσματα σου;Ήταν σαφέστατη η αναφορά μου στον απόκλειρο αρχικά που έθαβε επανελλημένα μια κατα τα άλλα θετική διαδικασία. Η συζήτηση άρχισε ώς "γιατί ρε @@ θάβεις το folding" και όχι "to ps3 γαμεί γιατί foldάρει". Αλλα φαντάζομαι σου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις βασικές έννοιες ή τέλος πάντων να καταλάβεις γιατί λέγονται κάποια πράγματα.. Θα μπορούσα κάλλιστα να το παίξω ξερόλας, κάτι το οποίο κάνετε οι περισσότεροι άλλωστε εδω μέσα αλλα ήμουν επίσης σαφέστατος ότι δεν είχε τύχει να ακούσω ποτέ για το σχετικό project και αντίθετα όποτε άκουγα γι αυτό ήταν με αρνητικά σχόλια (χωρίς να έχει αναφέρει κανένας μέχρι χθές την χρηστική του αξία..). Έπρεπε να περιμένω κάνα μήν απο τη στιγμή που το έμαθα για να "ωριμάσει;" μέσα μου; Έ γκλεζάκε; Συνεχίζω να λέω ΖΩΑ και ηλίθιους όσους το ξέρουν και το ΘΑΒΟΥΝ (αν συμβάλλουν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο) Καλά όσο για το υ.γ σου για τον p3tran.. απλά lol Όμοιος στον όμοιο i guess.. Άν έχετε την εντύπωση οτι με φραστικές και με προσωπικές επιθέσεις κλάνετε τα @@ κανενός, είστε βαθειά νυχτωμένοι.. Στην τελική αν 2-3 άτομα έμαθαν για αυτή τη διαδικασία μέσα απο την παπαρολογία των προηγούμενων σελίδων έγινε και κάτι καλό... Εσείς συνεχίστε να θάβετε και να πιστεύετε οτι τα παραπάνω αφορούν ps3 vs 360... Φιλικη συμβουλη...οταν βρεχει σκατα κλεινουν το στομα.
chill Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Το folding στο pc klainmain είναι υπερβολικά αργό σε σύγκριση με το ps3. Έχω εγκατεστημένο το προγραμματάκι στον παλίο μου υπολογιστή (p4 3,4) και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά απογοητευτικά. Δεν ξέρω ωστόσο αν τα αρχεία που κατεβαίνουν για επεξεργασία είναι της "ίδιας δυσκολίας" για ps3 και pc.
johnnypatras Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Ωπα παιδιά γιατί κάποιοι μου φαίνεται θέλετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις και να διαστρεβλώσετε λεγόμενα/γραφόμενα. ΠΟΙΟΣ είπε ή έγραψε ότι το folding κάνει κακό; Να απαντηθεί παρακαλώ από όποιους νομίζουν πως απευθύνεται η ερώτηση. Γιατί άλλα λέμε, άλλα καταλαβαίνετε μου φαίνεται.
alestr9s Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Klainmain επειδή εδώ όποιος πει κάτι καλό για PS3 τον στήνουν στα 11 μέτρα σταμάτα το μπας και βρεις την υγειά σου φίλε... Αν περιμένεις να βγάλεις άκρη με τους Πετράνιδες... άστα.... Να φανταστείς εδώ και καιρό θέλω να πάρω xbox και δε μου πάει η ψυχή, μόνο και μόνο επειδή βλέπω όλα τα funboys εδώ μέσα να ισοπεδώνουν ότιδήποτε άλλο εκτός του -holly grail- xbox.
klainmaingr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δεν θα μπώ στη διαδικασία να quotάρω και συνεχίζω να λέω οτι δεν νοιάζει κανέναν να δημιουργήσει εντυπώσεις.. Απλά και όμορφα.. Σε μένα ώς "άσχετος;" ποτέ δεν μου δώθηκε η εντύπωση οτι είναι κάτι καλό και πόσο μάλλον δεν ακούστηκε η ουσιαστική λειτουργία του.. Μέσα απο τις τελευταίες σελίδες αυτό έγινε.. Όσο για το ποιός και τί, ρίξε μια ματιά στα posts του Apokleiros.. (αυτός μου έρχεται στο μυαλό επειδή είναι γραφικός και επαναλαμβάνεται (folding/living/ραφήνα), πιστεύω πως υπάρχουν και άλλοι κατα καιρούς) Φτάνει να προσπαθείτε να βρείτε συνωμοσίες και συμφέροντα παντού.. :| Φτάνει γενικά.. :|
klainmaingr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Klainmain επειδή εδώ όποιος πει κάτι καλό για PS3 τον στήνουν στα 11 μέτρα σταμάτα το μπας και βρεις την υγειά σου φίλε... Αν περιμένεις να βγάλεις άκρη με τους Πετράνιδες... άστα.... Να φανταστείς εδώ και καιρό θέλω να πάρω xbox και δε μου πάει η ψυχή, μόνο και μόνο επειδή βλέπω όλα τα funboys εδώ μέσα να ισοπεδώνουν ότιδήποτε άλλο εκτός του -holly grail- xbox. Και το γελοίο ξέρεις ποιο είναι ε; Οτι δεν έχω ps3 αλλα 360... edit: Αντικειμενικότητα; No way..
Προτεινόμενες αναρτήσεις