Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε στο ps3forum περνουν διπλες κονσολες και κανουν διπλα folding! this is KATANTIA!

Ποσο θα ηθελα να σε δω να το πεις αυτο σε καμια γεματη πτερυγα καρκινοπαθων!Ντροπη!:mad:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ποσο θα ηθελα να σε δω να το πεις αυτο σε καμια γεματη πτερυγα καρκινοπαθων!Ντροπη!:mad:

ΕΛΕΟΣ, είμαστε σοβαροί τώρα;

Αν κάποιος είναι ευαισθητοποιημένος σε τέτοια θέματα, υπάρχουν μακράν καλύτεροι και αποδοτικότεροι τρόποι επένδυσης των χρημάτων του.

Αν κάποιος πήρε 2ο PS3 για αυτό το σκοπό, απλά είναι τρελό θύμα marketing.-

Δημοσ.
το παιδί βέβαια μίλησε για την χρέωση του service και όχι για την ικανότητα του καθενός να κατεβάζει καθε ειδών wallpapers και ότι άλλο θέλει στο pc του και μετά να τα περνάει στην κονσόλα του. Ας πούμε ότι κάποιος δεν έχει pc ..θέλει πολύ σκέψη για να σκεφτείς αυτό το ενδεχόμενο ε ; :confused:

Το ενδεχομενο να μην εχει καποιος PC την σημερον ημερα μου φανταζει αδυνατο ! Στην χειροτερη περιπτωση αν δεν εχει αυτος καποιος φιλος του,αν οχι φιλος ενα ιντερνετ καφε (που ξημεροβραδιαζεται και γραφει οτι του κατεβει στα φορουμ αφου δεν εχει PC στον σπιτι του) το προβλημα αυτο δεν του το λυνει ?

Ρε τραβα βρες τιποτα αλλο να κανεις θες να μας την βγεις και απο πανω!!

man_of_the_moon είχα XBOX360 εδώ και 3 χρόνια και ξέρω τι λέω.

Σου χρεώνουν κάποια wallpapers ναι ή όχι;

ναι τα χρεωνουν και δεν σου ειπα τι θα κανεις?

Αν θέλεις να ξέρεις επίσης, όταν είχε βγει η κονσόλα το 2005 ΔΕΝ υπήρχε η δυνατότητα να βάλεις δικά σου wallpapapers. Μετά έγινε σε κάποιο update αφού έφαγε κράξιμο από τον κόσμο.

Αν θες επισης να ξερεις πριν βγει το update υπηρχε η λυση που γραφω στο υστερογραφο μου ! Ξεστραβωσου και διαβασε την.

Τελοσπάντων, τα wallpapers τα είπα σαν ένα παράδειγμα, δεν καταλαβαίνω γιατί κόλλησες εκεί και όχι στην ουσία.

Ποια ουσια ρε? Ποια ουσια? Μας κοροιδευεις?

Ειπα πας να βγαλεις απο την μυγα ξυγκη! ΓΚΕΓΚΕ?

Το έχω πει και σε άλλα post, αλλά η M$ μου είχε κάνει ban το gamertag μου από το Live, γιατί την είχα απλήρωτη για 3 μήνες. Έτσι έχασα ΟΛΑ τα download που είχα χρυσοπληρώσει. Καλό και άγιο το Live δεν λέω, αλλά εμένα δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση που είχα για αυτό και το διέκοψα. Εσείς συνεχίστε να πληρώνεται για κάτι που έπρεπε να είναι δωρεάν, κανένα πρόβλημα. Εγώ όμως δεν το ανέχομαι από καμία εταιρία είτε λέγεται M$, είτε $ony.

Καλα να παθεις για να μαθεις !

Τραβα πληρωσε αυτα που χρωστας για να σου ξεκληδωσει παλι το gamertag σου !

Ωραια αν πιστευεις δηλαδη οτι δεν αξιζει το Live τα λεφτα του.

Οσοι δηλαδη πληρωνουν 15 ευρω το μηνα για WOW και Lineage ειναι μ@λ@κες?Και βαλε το μικρο μυαλο σου να σκεφτει τι αραγε παρεχουν , τα παραπανω απο το Live ? και αξιζουν 15 ευρω το μηνα ? Και μιλαμε οτι και τα δυο μαζι ua πρεπει να εχουν κοντα στους 30.000.000 συνδρομητες, μπορει να λεω και λιγους!

Και τα 5 ευρω του Live σου φαινονται πολλα?

μην μου πεις οτι υπαρχουν και server δωρεαν κλπ γιατι ασε παμε αλλου τοτε!

Μιλαω παντα για official!

EDIT:

30.000 Μ@Λ@ΚΙΑ

30.000.000 ηθελα να γραψω!

Καπου διαβασα το WOW εχει 16.000.000

Δημοσ.

Οσοι δηλαδη πληρωνουν 15 ευρω το μηνα για WOW και Lineage ειναι μ@λ@κες?Και βαλε το μικρο μυαλο σου να σκεφτει τι αραγε παρεχουν , τα παραπανω απο το Live ? και αξιζουν 15 ευρω το μηνα ? Και μιλαμε οτι και τα δυο μαζι ua πρεπει να εχουν κοντα στους 30.000 συνδρομητες, μπορει να λεω και λιγους!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

μονο το WOW εχει κοντα στα 10.000.000 συνδρομητες

Δημοσ.

Ωραια αν πιστευεις δηλαδη οτι δεν αξιζει το Live τα λεφτα του.

Οσοι δηλαδη πληρωνουν 15 ευρω το μηνα για WOW και Lineage ειναι μ@λ@κες?Και βαλε το μικρο μυαλο σου να σκεφτει τι αραγε παρεχουν , τα παραπανω απο το Live ? και αξιζουν 15 ευρω το μηνα ? Και μιλαμε οτι και τα δυο μαζι ua πρεπει να εχουν κοντα στους 30.000 συνδρομητες, μπορει να λεω και λιγους!

Και τα 5 ευρω του Live σου φαινονται πολλα?

Συγκρίνεις τις βάσεις χρηστών του wow και του lineage μαζί, με το xbo live? Σαν να έχουμε ξεφύγει λίγο σ'αυτο το φόρουμ... 30.000? ΧΟχοχοΟΧοχΟχοοχΟΧΟοχΟΧοοχΧο

Δημοσ.
ΕΛΕΟΣ, είμαστε σοβαροί τώρα;

Αν κάποιος είναι ευαισθητοποιημένος σε τέτοια θέματα, υπάρχουν μακράν καλύτεροι και αποδοτικότεροι τρόποι επένδυσης των χρημάτων του.

Αν κάποιος πήρε 2ο PS3 για αυτό το σκοπό, απλά είναι τρελό θύμα marketing.-

Οταν ο ιδιος νιωθει οτι κατι προσφερει με αυτο, επενδυει εκει χρηματα και αποφασιζει να το κανει, δεν πεφτει λογος ουτε στον Apokleiro, ουτε σε εσενα, ουτε σε κανεναν αλλον να τον κρινει, ποσο μαλλον να του πει οτι ειναι ''καταντια''.

Τοσο απλο, οσο αυτο.Εδω παει το ''.-'' Πολυ ευκολα κριτικαρετε ολοι, κοψτε κατι.

Δημοσ.
Οταν ο ιδιος νιωθει οτι κατι προσφερει με αυτο, επενδυει εκει χρηματα και αποφασιζει να το κανει, δεν πεφτει λογος ουτε στον Apokleiro, ουτε σε εσενα, ουτε σε κανεναν αλλον να τον κρινει, ποσο μαλλον να του πει οτι ειναι ''καταντια''.

Τοσο απλο, οσο αυτο.Εδω παει το ''.-'' Πολυ ευκολα κριτικαρετε ολοι, κοψτε κατι.

Συγγνώμη, αλλά κανείς δεν θα μου απαγορέψει να κάνω κριτική που δεν βλάπτει κιόλας στην τελική. Σιγά μην μου πεις πως απαγορεύεται να πω και τη γνώμη μου.

Και ναι, το να κάνει κάποιος μία τέτοια κίνηση και να την προβάλλει κιόλας σαν κίνηση φιλανθρωπίας και καλής θέλησης το θεωρώ ένδειξη αφέλειας και πλήρη υποταγή στο marketing. Κοροϊδία.-

Δημοσ.

:confused::confused::confused::confused:

Μή έχοντας ps3 δέν είχα επαφή με το "folding" που ακούω συνεχώς και δεν με ένοιαξε να ασχοληθώ ποτέ...

Σήμερα με αφορμή τα πόστ του S2katana, που μή ξέροντας μου φάνηκαν άσχετα, έκανα ένα εκτεταμένο search...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ APOKLEIRE!!!

Έβλεπα το this is folding που έλεγες συνέχεια αλλα δε με ένοιαξε ποτέ να ασχοληθώ με αυτά που γράφεις...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ????

Γαμώ και τις κονσόλες σας και τα παιχνίδια σας... ΖΩΑ!

Δεν αγγίζω κάν το θέμα console war με το συκεκριμένο attribute και θεωρώ πως κανείς δεν πρέπει... Μακάρι όλα τα pc/κονσόλες/επεξεργαστές να έτρεχαν γι αυτούς του λόγους και όχι για να μπορεί ο Apokleiros να παπαρολογεί...

Για όσους αντίστοιχα δεν έχουν ασχοληθεί και ίσως θέλουν να μάθουν και να βάλουν το ps3 τους στο project (φαντάζομαι υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για pc) ...

http://www.stanford.edu/group/pandegroup/folding/FAQ-PS3.html

Προς όλους τους καλοθελητές:

Δεν σας είπε κανείς να συμβάλλετε και εσείς σε αυτό... Αφήστε ήσυχους όμως αυτούς που θέλουν και το κάνουν...

+1 για μένα σε μελλοντική αγορά ps3... Και άν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες για σχετικά pc projects παρακαλώ να με π.μ.

Υ.γ: Έστω οτι ήμουν κυβέρνηση... Όρος ('εστω πρόταση) στα ίντερνετ καφέ.. όσα pc είναι idle αυτόματα θα μπαίνουν σε τέτοιο mode... Είναι πολύ πιο απλό να κάνουμε μερικά πράγματα στη ζωή μας καλύτερα...

Εδώ πάει πλέον η . + -

Δημοσ.
Συγγνώμη, αλλά κανείς δεν θα μου απαγορέψει να κάνω κριτική που δεν βλάπτει κιόλας στην τελική. Σιγά μην μου πεις πως απαγορεύεται να πω και τη γνώμη μου.

Και ναι, το να κάνει κάποιος μία τέτοια κίνηση και να την προβάλλει κιόλας σαν κίνηση φιλανθρωπίας και καλής θέλησης το θεωρώ ένδειξη αφέλειας και πλήρη υποταγή στο marketing. Κοροϊδία.-

Ενώ το να μήν κάνει αυτή την κίνηση και να χαζεύει απο μακριά τις εξελίξεις είναι καλύτερο;

Μπορεί όντως να υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να ξοδέψεις τα λεφτά σου γι αυτούς του σκοπούς (κάνε ένα μπουρί pc και έχε το dedicated).. αν μη τι άλλο είναι κίνηση καλής θέλησης που πρέπει να προάγεται και όχι κίνηση αποτροπιασμού και κοροιδίας απο τρίτους...

Δημοσ.

klainmain, άλλο αυτό που λες εσύ άλλο αυτό που λέω εγώ.

Εδώ σου λέει παίρνει ο άλλος δεύτερο PS3 ΜΟΝΟ για folding.

Έδωσε δηλαδή 450 ευρώ συν τα όποια χρήματα στην κατανάλωση ρεύματος κι αντί να τα επενδύσει σε ένα από τα πολλά προγράμματα που υπάρχουν και μπορεί κάποιος που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρεται για το θέμα να συνεισφέρει. Και τα οποία έχουν πολύ πιο χειροπιαστά αποτελέσματα.

Ε, από εκεί και πέρα θεωρώ πως υποτιμάται η νοημοσύνη μου να προσπαθεί ο οποιοσδήποτε να με πείσει πως η κίνηση αυτή είναι "για το κοινό καλό" και τέτοιες μπούρδες.

Πήρε 2ο PS3 ; Με γεια του με χαρά του. Η κριτική μου όμως είναι αυτή. ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΥΜΑ marketing. Τρελή κοροϊδία.

ΥΓ : Ούτε αυτό με το pc μπουρί που λες προτείνω ( που μάλλον χαριτολογώντας το είπες). Υπάρχουν οργανισμοί με συγκεκριμένα προγράμματα που κάνουν συγκεκριμένες ενέργειες και αξιοποιούν κατάλληλα τα χρήματα αυτών που ειλικρινά έχουν πρόθεση να βοηθήσουν.

Δημοσ.

Σε αυτό τον πόλεμο ΔΕΝ νικά πάντα ο καλύτερος.

Ναι το Dreamcast ήταν καλύτερο από το PS2 αλλά θυμάστε τι έπαθε.

Το GameGear είχε έγχρωμα γραφικά, αλλά το GameBoy επικράτησε.

Τα Linux, MacOS είναι καλύτερα από τα Window, αλλά οι περισσότεροι από εμάς αυτά έχουμε εγκατεστημένα.

Τα HD-DVD ήταν καλύτερα σαν τεχνολογία και ποιότητα από τα Blu-Ray, αλλά η $ony δεν είχε την ίδια γνώμη.

Και βλέπουμε...

ΥΓ. Μη βγει κανένας και πει πως το ίδιο θα ισχύσει και για 360 και PS3, γιατί δεν ξέρουμε ακόμα ποια κονσόλα είναι καλύτερη και ποια όχι. ;)

@man_of_the_moon πρόσεχε λίγο γιατί δεν μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις για εμένα. Εγώ σου μίλησα και μιλάω σε όλους με καλό τρόπο. Αν θες να πεις τη γνώμη σου πες την ήρεμα και καλά και όχι με χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα. Εδώ δεν είναι καφετέρια για να πρέπει να φωνάζεις για να περάσει η γνώμη σου.

Δημοσ.
man_of_the_moon είχα XBOX360 εδώ και 3 χρόνια και ξέρω τι λέω.

Σου χρεώνουν κάποια wallpapers ναι ή όχι;

Αν θέλεις να ξέρεις επίσης, όταν είχε βγει η κονσόλα το 2005 ΔΕΝ υπήρχε η δυνατότητα να βάλεις δικά σου wallpapapers. Μετά έγινε σε κάποιο update αφού έφαγε κράξιμο από τον κόσμο.

λαθος κανεις παλι ρε βαγγο. γ@μω τα 3 χρονια σου δηλαδη :lol:

απο την πρωτη μερα που βγηκε το 360 μπορουσες να βαλεις ο,τι wallpaper θες.

απλα παταγες "Χ - set as background" την ωρα που εβλεπες ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ φωτο.

και μιλας για updates και κραξιμο για 360, ενω υποστηριζεις το ps3. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕ ΤΑ UPDATES ΤΟΥ 360 (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΞΙΜΟ), ΓΙΑ TA UPDATES ΤΟΥ PS3 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ?

:confused::confused::confused::confused:

Μή έχοντας ps3 δέν είχα επαφή με το "folding" που ακούω συνεχώς και δεν με ένοιαξε να ασχοληθώ ποτέ...

Σήμερα με αφορμή τα πόστ του S2katana, που μή ξέροντας μου φάνηκαν άσχετα, έκανα ένα εκτεταμένο search...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ APOKLEIRE!!!

Έβλεπα το this is folding που έλεγες συνέχεια αλλα δε με ένοιαξε ποτέ να ασχοληθώ με αυτά που γράφεις...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ????

Γαμώ και τις κονσόλες σας και τα παιχνίδια σας... ΖΩΑ!

φιλε μου το ζωο εισαι εσυ που ανακαλυψες το folding οταν στο εδωσε η sony προκειμενου να μειωσει εκεινη τους δασμους της και να κανει εξαγωγες πληρωνοντας φορολογια υπολογιστη και οχι παιχνιδομηχανης.

τετοιο software μπορουσες να βαλεις στο pc σου (ή ακομα στο 2ο pc σου) ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ TO ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ SONY

τραγικος ειναι οποιος πιτσιρικας την βλεπει ξαφνικα ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ και ΑΝΩΤΕΡΟΣ ( :lol: )

επειδη του πασαρε μια πολυεθνικη κατι να εχει να λεει επειδη αγορασε ακριβα μια "παιχνιδομηχανη"

που τον πρωτο χρονο το μονο που μπορουσε να κανει αντι να τρεχει παιχνιδια ειναι να τρεχει το συγκεκριμενο client! (και το οποιο στην πραγματικοτητα χρησιμοποιηθηκε ως φοροαπαλλακτικο μεσο!)

Δημοσ.

To Folding είναι μια απόδειξη για το τι τέρας υπολογιστικής δύναμης είναι το PS3. Αφήνεις το PS3 όλη μέρα ανοικτό για να μην πάει χαμένη τόση δύναμη.

Βέβαια αυτό δεν θα μπορούσε να το κάνει το ΧΒΟΧ360 με την καμία γιατί όχι μόνο το CPU δεν λέει και τίποτα τρελά πράγματα, αλλά γιατί θα είχε κάψει ασφάλειες προ πολλού... χαχα

Δημοσ.

φιλε μου το ζωο εισαι εσυ που ανακαλυψες το folding οταν στο εδωσε η sony προκειμενου να μειωσει εκεινη τους δασμους της και να κανει εξαγωγες πληρωνοντας φορολογια υπολογιστη και οχι παιχνιδομηχανης.

τετοιο software μπορουσες να βαλεις στο pc σου (ή ακομα στο 2ο pc σου) ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ TO ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ SONY

τραγικος ειναι οποιος πιτσιρικας την βλεπει ξαφνικα ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ επειδη του πασαρανε κατι να εχει να λεει επειδη αγορασε παιχνιδομηχανη που τον πρωτο χρονο το μονο που μπορουσε να κανει ειναι να τρεχει το συγκεκριμενο client!

Όχι αγαπητέ...

Το ζώο είσαι ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΘΑΒΕΙΣ ΤΗ SONY!! (βλ. bold)

MHN ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΕΝΟΣ ΒΛΑΚΟCONSOLE WAR!

Αδιαφορώ παντελώς για την οποιαδήποτε εταιρεία (αυτό έλειπε) ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με κοινό καλό..

Και στην τελική αν η sony μπορεί μέσω μιας δημοφιλούς πλατφόρμας να διαδώσει μία τέτοια συνήθεια (ότι οφέλη και αν, όπως θα πεταχτείς και θα πείς, αποκομίζει) ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ! ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!

Ασχολούμαι εκνευριστικά πολλά χρόνια με κονσόλες, υπολογιστές και ίντερνετ αλλα πέραν του seti@home (κάάάάποτε) ποτέ ξανά δεν είδα ένα σχετικά δημοφιλές σχετικό project.. Ίσως επειδη είμαι..πως το λές; Ααααα ΝΑΙ... Casual? (έλεος)

Άν μπορεί ο κάθε πιτσιρικάς λοιπόν να το παίξει συνειδητοποιημένος και να μαζεύει folding points απο το να καίει τη ζωή και να το παίζει μούρη μαζεύοντας achievements δεν ξέρω τι θα επέλεγα...

Εσυ?

Πάνε λοιπόν παίξε forza και άσε κάνα ζώο με ps3 (ή με pc,atari,pong, i don't give a fuck) να το "παίξει" συνειδητοποιημένος...

Δημοσ.
To Folding είναι μια απόδειξη για το τι τέρας υπολογιστικής δύναμης είναι το PS3. Αφήνεις το PS3 όλη μέρα ανοικτό για να μην πάει χαμένη τόση δύναμη.

Βέβαια αυτό δεν θα μπορούσε να το κάνει το ΧΒΟΧ360 με την καμία γιατί όχι μόνο το CPU δεν λέει και τίποτα τρελά πράγματα, αλλά γιατί θα είχε κάψει ασφάλειες προ πολλού... χαχα

ενω υποπεφτεις στο ενα λαθος μετα το αλλο, συνεχιζεις ακαθεκτος.

γιατι ρε βαγγελακη?

κατ΄αρχην ποιος μαλακας σου ειπε εσενα οτι η κοινωνικη προσφορα μετριεται με flops? ε?

κατα δευτερον, για να ειναι μια παιχνιδομηχανη τερας υπολογιστικης δυναμης, πρεπει να την αποδιδει στα games.

εκει κανουμε λοιπον ΓΑΡΓΑΡΕΣ και μιλαμε για οτι μαλακια μας ερθει στο κεφαλι.

οπως πχ "θα καει το 360" κλπ γνωστες μπουρδες εδω και 2 χρονια.

ειπαμε, τα πρωτα 360 μπορει να υπερθερμαινονταν σε μεγαλυτερο του συνηθισμενου ποσοστο,

αλλα και η m$ μπηκε στο ρεκορ γκινες ως η εταιρεια που ανελαβε το μεγαλυτερο οικονομικο κοστος για χορηγηση εγγυησης παιχνιδομηχανων στην ιστορια.

ολοι ειναι καλυμενοι, και μονο τα sonybots εχουν προβλημα που καιγονταν τα 360. κουλο? πολυ!

ξεπερασμενο? επισης!

να δω για ποσο καιρο ακομα θα κανουμε τις ιδιες κουβεντες καθε μερα...

@κλαινμαιν

προφανως δεν εχεις καν την ικανοτητα να καταλαβεις. ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ και @@. απλα ηθελε να χαμηλωσει τους φορους της και να διαφημισει το cell.

στην κοσμαρα σου και ολα καλα!

ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ FOLDING ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ GAMES ΣΤΟ PS3, ή καλυτερα, ΕΣΥ να δεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...