Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

man_of_the_moon είχα XBOX360 εδώ και 3 χρόνια και ξέρω τι λέω.

Σου χρεώνουν κάποια wallpapers ναι ή όχι;

Αν θέλεις να ξέρεις επίσης, όταν είχε βγει η κονσόλα το 2005 ΔΕΝ υπήρχε η δυνατότητα να βάλεις δικά σου wallpapapers. Μετά έγινε σε κάποιο update αφού έφαγε κράξιμο από τον κόσμο.

Τελοσπάντων, τα wallpapers τα είπα σαν ένα παράδειγμα, δεν καταλαβαίνω γιατί κόλλησες εκεί και όχι στην ουσία.

Το έχω πει και σε άλλα post, αλλά η M$ μου είχε κάνει ban το gamertag μου από το Live, γιατί την είχα απλήρωτη για 3 μήνες. Έτσι έχασα ΟΛΑ τα download που είχα χρυσοπληρώσει. Καλό και άγιο το Live δεν λέω, αλλά εμένα δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση που είχα για αυτό και το διέκοψα. Εσείς συνεχίστε να πληρώνεται για κάτι που έπρεπε να είναι δωρεάν, κανένα πρόβλημα. Εγώ όμως δεν το ανέχομαι από καμία εταιρία είτε λέγεται M$, είτε $ony.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το έχω πει και σε άλλα post, αλλά η M$ μου είχε κάνει ban το gamertag μου από το Live, γιατί την είχα απλήρωτη για 3 μήνες. Έτσι έχασα ΟΛΑ τα download που είχα χρυσοπληρώσει.

Αν ποτέ ξαναέφτιαχνες άλλο gamertag και αν το ζητούσες θα σου έδιναν αποζημίωση σε MS points για να ξαναπάρεις πίσω αυτά που έχεις πληρώσει. Επομένως δεν σε έκλεψε κανείς, απλά εσύ αποφάσησες να διακόψεις το live (φαντάζομαι λόγω μπαν). Παρόλα αυτά είναι όντως μαλακία να σου ακυρώνουν το gamertag μετά από κάποιο χρόνο.

Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδια.το 1994 και λίγο αργότερα στην Ευρώπη τι εμπιστεύτηκε ο κόσμος και μαζί τους και εγώ 1)την πολύχρονη εμπειρία της sega και Nintendo η την νεόφερτη στον χώρο Sony με την εμφανώς ανώτερη πρόταση της σε σχέση με τον ανταγωνισμό?

Για να καταλάβουμε ποιοι είναι οι κολλημένοι εδω μέσα. παίρνουμε μια κονσόλα επειδή προσφέρει κάτι που θέλουμε όχι επειδή την ξέραμε και από χθες.

Εδω μεσα δεν γίνεται συζήτηση γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν επιχειρήματα λέει ο ένας το τάδε game στο 360 είναι καλό ναι αλλά η ποιότητα κατασκευής της κονσόλας είναι άθλια λέει ο άλλος.οτι νάνε δηλαδη.συνφωνω και ότι σαν κατασκευή το 360 είναι από τις χειρότερες που έχω δει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Όσο για το ποιος είναι απατεώνας αφήστε το καλυτέρα αφού η sony είναι και αυτή μανούλα σε αυτά.πριν ένα χρόνο μας λέγατε ότι το rumble δεν είναι απαραίτητο και τώρα μας βγάζει έχτρα έκδοση.

Άμα πούμε ότι το lost planet μετά από 1,5 χρόνο διάφορα είναι στο ps3 πολύ χειρότερο σε γραφικά από το 360 κάποιοι θα πουν,ΝΑΙ αλλά το 360 βγαζει κόκκινα λαμπάκια.

Οι φωτογραφίες έχουν παρθεί από κονσόλες με default settings κάτι που είναι μεγάλη αδικία γιατί αν ενεργοποιήσεις κάποιες επιλογές στο PS3

θα έδειχναν ακόμη καλύτερες.

ποιες είναι αυτές οι περιβόητες ρυθμίσεις επιτέλους ρε παιδιά που όλοι οι reviewers και όσοι τραβάμε pics στο ps3 ποτέ δεν χρησιμοποιούν ?γιατί αφού δείχνουν καλυτέρα αποτελέσματα δεν τις χρησιμοποιούν, χαζοί είναι όλοι τους?εχω καιρό αυτήν την απορία.

Δημοσ.

Rebel το είπαμε το θέμα για το Lost Planet και τα port γενικά. Αν εκεί στην Capcom δεν μπορούν να το δουλέψουν το μηχάνημα και τα σκατώνουν έτσι κάθε φορά ας τα παρατήσουν και να φτιάχνουν games για ΧΒΟΧ360, PC και PSP.

Δημοσ.
Μια ερώτηση παιδια.το 1994 και λίγο αργότερα στην Ευρώπη τι εμπιστεύτηκε ο κόσμος και μαζί τους και εγώ 1)την πολύχρονη εμπειρία της sega και Nintendo η την νεόφερτη στον χώρο Sony με την εμφανώς ανώτερη πρόταση της σε σχέση με τον ανταγωνισμό?

Aνωτερη προταση της sony(αρχικα) ως προς τι?ως προς τα παιχνιδια ή ως προς το hardware?

Aρχικα ως προς τα παιχνιδια ανωτερη προταση ηταν αυτη του saturn και ως προς το Hardware ηταν το N64.

Η sony ειχε αλλους τροπους για να βγει τελικα πρωτη στο sofware με το Psx και να ειναι η ανωτερη προταση τελικα απο τον ανταγωνισμο.

Αρχικα λοιπον οι καλυτερες προτασεις ανα γενια ηταν το Saturn μετα το Dreamcast τωρα το 360.

Τελικα οι καλυτερες προτασεις αποδειχθηκε οτι ηταν το PSX,το PS2 και τωρα βλεπουμε...:-)

Δημοσ.
Aνωτερη προταση της sony(αρχικα) ως προς τι?ως προς τα παιχνιδια ή ως προς το hardware?

Aρχικα ως προς τα παιχνιδια ανωτερη προταση ηταν αυτη του saturn και ως προς το Hardware ηταν το N64.

Η sony ειχε αλλους τροπους για να βγει τελικα πρωτη στο sofware με το Psx και να ειναι η ανωτερη προταση τελικα απο τον ανταγωνισμο.

Αρχικα λοιπον οι καλυτερες προτασεις ανα γενια ηταν το Saturn μετα το Dreamcast τωρα το 360.

Τελικα οι καλυτερες προτασεις αποδειχθηκε οτι ηταν το PSX,το PS2 και τωρα βλεπουμε...:-)

το Ν64 απλά δεν υπηρχε?μιλαμε για lanch ps1 όλα τα games του τότε από toshiden μέχρι ridge racer ήταν μακραν καλυτέρα και ποιο εντυπωσιακά από το πάρτι των pixel που πρόσφερε το saturn.το ps2 εμφανώς ανώτερο σε hardware από το dreamcast όποτε ήταν άνιση η μάχη. στην τωρινή γενιά δεν υπάρχει εμφανή διαφορά στο hardware ps3-360.αμα είσαι κολλημένος όμως που να συζητήσει κάποιος μαζί σου.για κανα ps3forum καλός είσαι.

Οι αρχικές σου προτάσεις όπως λες saturn και dreamcast καταποντίστηκαν μέσα σε λίγους μήνες από τα ps1 και ps2 στην περίπτωση αυτής της γενιάς πάνε 2 χρόνια και ακόμα φως δεν βλέπουμε το αντίθετο μάλλον.

Δημοσ.
δεν έχουν μάθει να αφομιόνουν πράγματα τα οποία είναι πολύ μπροστά απο την εποχή τους.

καλά ναι...ειδικά η SONY μας έχει δείξει ότι παίζει μπάλα σε 4D...πολύ μπροστά από τους κοινούς θνητούς που παίζουν σε επίπεδα 3D

αφού πρόκειται να χάσει και την μάχη του online play ενάντια στο ps3 home της sony.

:lol: :lol: :lol: καλά εδώ ότι ναʼ ναι...τα γνωστά ΘΑ, ξέρουμε

Δημοσ.

PDS13 ο Rebel έκανε ένα point αλλά εσύ μου φαίνεται -εξακολουθείς να- απαντάς ότι σε συμφέρει. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε που λένε :-)

Δημοσ.
μιλαμε για lanch ps1 όλα τα games του τότε από toshiden μέχρι ridge racer ήταν μακραν καλυτέρα και ποιο εντυπωσιακά από το πάρτι των pixel που πρόσφερε το saturn.

Γνωμη σου.

Eπισης δεν μιλαμε για λανσαρισμα αλλα για τον πρωτο 1-1,5 χρονο των κονσολων.

το ps2 εμφανώς ανώτερο σε hardware από το dreamcast όποτε ήταν άνιση η μάχη.

Για να δει γραφικα επιπεδου shenmue το ps2 περασαν αρκετα χρονια;)

αμα είσαι κολλημένος όμως που να συζητήσει κάποιος μαζί σου.για κανα ps3forum καλός είσαι.

Αμα δεν μπορεις να μιλησεις,προσβαλεις.

Θα πεσω και εγω στο επιπεδο σου λοιπον.

Εισαι κολλημενος.Για κανα ινσομνια εισαι και τιποτα αλλο.

Πως σου φανηκε?

Δημοσ.
PDS13 ο Rebel έκανε ένα point αλλά εσύ μου φαίνεται -εξακολουθείς να- απαντάς ότι σε συμφέρει. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε που λένε :-)

το οποιο ειναι?

Δεν αφησα κατι χωρις απαντηση.

ΥΓ.Συζητηση κανουμε οποτε σχολια τυπου ''λες αλλα λογια να αγαπιομαστε'' ή ''εισαι κολλημενος'' καταλαβαινεις και εσυ οτι δεν προσφερουν κατι.flame ισως.

Δημοσ.
Γνωμη σου.

Για να δει γραφικα επιπεδου shenmue το ps2 περασαν αρκετα χρονια;)

Αμα δεν μπορεις να μιλησεις,προσβαλεις.

Θα πεσω και εγω στο επιπεδο σου λοιπον.

Εισαι κολλημενος.Για κανα ινσομνια εισαι και τιποτα αλλο.

Πως σου φανηκε?

το ps2 εννοώ ότι θα ήταν θέμα χρόνου να ξεπεράσει το dreamcast λόγο διαφοράς hardware άσχετα αν το shenmue και κάποια αλλά όπως το dead or alive 2 και soulcalibur κράτησαν τα ινία στον οπτικό τομέα για αρκετό καιρό.

όσο για το άλλο δεν θέλω να σε προσβάλω απλά να σου πω ότι είσαι λίγο μονόπλευρος σε κάποια θέματα και δεν μπορείς να κάνεις διάλογο με άτομα που έχουν αντίθετη άποψη με εσενα.ενω στο ps3forum θα έχετε τις ίδιες απόψεις.

Δημοσ.
το ps2 εννοώ ότι θα ήταν θέμα χρόνου να ξεπεράσει το dreamcast λόγο διαφοράς hardware άσχετα αν το shenmue και κάποια αλλά όπως το dead or alive 2 και soulcalibur κράτησαν τα ινία στον οπτικό τομέα για αρκετό καιρό.

Δεν εχει τοσο σημασια ομως το Hardware oσο τα παιχνιδια.Και το dreamcast εκεινη την εποχη ειχε και καλυτερα παιχνιδια αλλα και καλυτερα γραφικα να δειξει(shenmue) αρχικα.

όσο για το άλλο δεν θέλω να σε προσβάλω απλά να σου πω ότι είσαι λίγο μονόπλευρος σε κάποια θέματα και δεν μπορείς να κάνεις διάλογο με άτομα που έχουν αντίθετη άποψη με εσενα.ενω στο ps3forum θα έχετε τις ίδιες απόψεις.

Μονοπλευρος μπορει να φαινομαι σε σενα οπως εσυ μπορει να φαινεσαι σε μενα.Τις αποψεις αυτες μπορουμε να τις κρατησουμε για τους εαυτους μας.Στο ps3forums ειναι λογικο να ειναι περισσοτεροι ps3 fans οπως και εδω(insomnia) ειναι μια ''οχι στα χαρτια'' κοινοτητα xbox,οποτε και εδω οι περισσοτεροι ειναι λογικο να εχουν τις ιδιες αποψεις με την δικη σου.:-)

Δημοσ.
ΥΓ.Συζητηση κανουμε οποτε σχολια τυπου ''λες αλλα λογια να αγαπιομαστε'' ή ''εισαι κολλημενος'' καταλαβαινεις και εσυ οτι δεν προσφερουν κατι.flame ισως.

Καλά ντε, ότι λες άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε σου είπα δνε σε είπα και καμπούρη! Αφού σου λέει ο rebel το απλό πράγμα ότι το 1994 πολλοί εμπιστεύτηκαν το psx που τότε δεν είχε κανένα όνομα η σονυ στα video games και καμία ιστορία απέναντι στα τότε θηρία sega και nintendo που "είχαν κερδίσει μέχρι τότε την εμπιστοσύνη του καταναλωτή μπλα μπλα" και αποδείχθηκε ότι δεν έκαναν λάθος, κι εσύ του απαντάς για το software και για το harware και ότι να΄ναι. Ε τι θες να σου πω? Που να σου έλεγα και τίποτα δηλαδή... :P

Δημοσ.
Καλά ντε, ότι λες άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε σου είπα δνε σε είπα και καμπούρη! Αφού σου λέει ο rebel το απλό πράγμα ότι το 1994 πολλοί εμπιστεύτηκαν το psx που τότε δεν είχε κανένα όνομα η σονυ στα video games και καμία ιστορία απέναντι στα τότε θηρία sega και nintendo που "είχαν κερδίσει μέχρι τότε την εμπιστοσύνη του καταναλωτή μπλα μπλα" και αποδείχθηκε ότι δεν έκαναν λάθος, κι εσύ του απαντάς για το software και για το harware και ότι να΄ναι. Ε τι θες να σου πω? Που να σου έλεγα και τίποτα δηλαδή... :P

Καλα δεν τα νευριασα κιολας.:-)

Απαντησα σε αυτο παραπανω.Που δεν ειναι οτι να'ναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...