Rebel21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Τους gamers φυσικά και τους ενδιαφέρει τι hardware έχει η κονσόλα τους γιατί αυτό θα καθορίσει ποιοτικά και ποσοτικά τους τίτλους. To ps3 δεν είναι jaguar ουτε dreamcast ..έχει απο πίσω του την μαμά sony που υποστιρίζει μέχρι αηδίας το συγκεκριμένο franchise. Το ps έχει ιστορία μεγαλύτερη απο αυτή του xbox και κάθε κονσόλας που έχει βγεί και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς μας. Σχετικά με το blue ray ..δεν θα αναφερθώ στις χρησιμοτητα που έχει για ταινίες HD αλλά για παιχνίδια. Έχει σχεδόν 5πλασιο content απο ένα συμβατικό DVD, η sony δεν νομίζω να αφίσει ανεκμεταλευτο αυτό το χαρακτηριστικό, ειδικά τώρα πλέον που το HDDVD έχει φάει πόρτα απο την αγορά. Μόνο και μόνο ότι ένα παιχνίδι μπορεί να καταλαμβάνει 2πλάσιο size απο ένα συμβατικό dual layer dvd λέει κάτι πιστευώ. Όταν δηλαδή θα βγαίνουν παιχνίδια των 50gb η MS θα ιδρώνει για να τα χωρέσει σε αυτά των 10gb. Το ξέρω ακούγεται γελοίο, 50gb ...αλλά κάποτε πρέπει να γίνει, έχουμε τα μέσα πλέον και απαιτούμε περισσότερο content και καλύτερη ποιότητα στα παιχνίδια μας. 1)στο τεράστιο όνομα που έχει κτίσει τόσα χρόνια στηρίζετε η Sony αφού ένα μεγάλο μέρος από τους αγοραστές της την υποστηρίζουν σαν πρόβατα και δεν ξέρουν καν τι είναι το xbox η το θεωρούν πολύ χειροτερο.ειδικα στην Ελλάδα αυτή η αμάθεια είναι πολύ μεγάλη ειδικά σε άτομα ποιο μεγάλης ηλικίας. 2)επειδή μερικά άτομα νομίζουν ότι τα videogames είναι καραμέλες θα κάνω μια ερώτηση έχεις αναλογιστεί φιλέ πόσο κόστος παραγωγής θα είχε ένα game 50gb?πάει 1,5 χρόνος τώρα και μάλλον η sony το έχει αφήσει ανεκμετάλλευτο από ότι φενεται.οταν τα παιχνίδια φτάσουν στα έστω 25gb για να μην είμαστε υπερβολικοί τότε οι υπάρχουσες κονσόλες θα είναι για πέταμα. Όσο περνά ο καιρός οι κονσόλες παλιώνουν το πολύ σε 3 χρόνια θα έχει εμφανιστεί κάποια νέα και όλοι πρέπει να ακολουθήσουν τον ανταγωνισμό. ας παίξουμε τις κονσόλες τώρα όσο ακόμα έχουν αξία και μην ασχολούμαστε με το τι θα βγει σε 1 και 2 χρόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι για εμένα το metal gear που μετά από τόση καθυστέρηση το παιχνίδι δεν δείχνει πλέον τόσο εντυπωσιακό στα τελευταία videos.
atomsk Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 1)στο τεράστιο όνομα που έχει κτίσει τόσα χρόνια στηρίζετε η Sony αφού ένα μεγάλο μέρος από τους αγοραστές της την υποστηρίζουν σαν πρόβατα και δεν ξέρουν καν τι είναι το xbox η το θεωρούν πολύ χειροτερο.ειδικα στην Ελλάδα αυτή η αμάθεια είναι πολύ μεγάλη ειδικά σε άτομα ποιο μεγάλης ηλικίας. Όπα κάτσε γιατί μου παρουσιάζεις το χbox σαν την εναλλακτική λύση του open source και το PS3 σαν τα windows, αστείο ε; Το ότι η BMW έχει ένα όνομα στην αγορά και έχει μια ιστορία την κάνει να είναι BMW και όχι Fiat. Όσοι έκαναν το λάθος και αγόρασαν ps3 στο launch ας πρόσεχαν, ουδέποτε είπα ότι το ps3 αποτελούσε καλή επιλογή πριν το 2008, αλλά σίγουρα ούτε και το xbox (προσωπικά μιλάω, γι'αυτό και πήρα wii). 2)επειδή μερικά άτομα νομίζουν ότι τα videogames είναι καραμέλες θα κάνω μια ερώτηση έχεις αναλογιστεί φιλέ πόσο κόστος παραγωγής θα είχε ένα game 50gb?πάει 1,5 χρόνος τώρα και μάλλον η sony το έχει αφήσει ανεκμετάλλευτο από ότι φενεται.οταν τα παιχνίδια φτάσουν στα έστω 25gb για να μην είμαστε υπερβολικοί τότε οι υπάρχουσες κονσόλες θα είναι για πέταμα.Όσο περνά ο καιρός οι κονσόλες παλιώνουν το πολύ σε 3 χρόνια θα έχει εμφανιστεί κάποια νέα και όλοι πρέπει να ακολουθήσουν τον ανταγωνισμό. ας παίξουμε τις κονσόλες τώρα όσο ακόμα έχουν αξία και μην ασχολούμαστε με το τι θα βγει σε 1 και 2 χρόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι για εμένα το metal gear που μετά από τόση καθυστέρηση το παιχνίδι δεν δείχνει πλέον τόσο εντυπωσιακό στα τελευταία videos. το να πάς απο το 1mb στα 5mb απλά σώσε το image σου σε μεγαλύτερο resolution. Δεν μίλησα αποκλειστικά για ποσότητα αλλά και για ποιότητα. H ποσότητα μπορεί να είναι και extras, video παραγωγής, soundrtracs, mini games, extra content (που όντως θέλει επιπλέον χρόνο για ανάπτυξη) κλπ Όσο για το metal gear...είναι ένας απο τους πολλούς λόγους που θέλω να αποκτήσω ps3. Αν με ρώταγες πριν 3-4 μήνες θα σου έλεγα ότι ps3... ούτε για πλάκα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 1)στο τεράστιο όνομα που έχει κτίσει τόσα χρόνια στηρίζετε η Sony αφού ένα μεγάλο μέρος από τους αγοραστές της την υποστηρίζουν σαν πρόβατα και δεν ξέρουν καν τι είναι το xbox η το θεωρούν πολύ χειροτερο.ειδικα στην Ελλάδα αυτή η αμάθεια είναι πολύ μεγάλη ειδικά σε άτομα ποιο μεγάλης ηλικίας. To τεραστιο αυτο ονομα ειναι αποτελεσμα της αξιοπιστιας,της ποιοτητας και της σιγουριας που δινει ενα ''playstation'' απο το 94 στον καταναλωτη. Δεν ειναι προβατα λοιπον αυτοι που επιμενουν στο ps3 τωρα. Περισσοτερο προβατα ειναι αυτοι που δεν προτιμουν ενα ''playstation'' και στηριζουν κονσολες με μετρια παρουσια στο παρελθον,παρα αυτοι που το αγοραζουν Ps3 με βαση την εμπιστοσυνη στο ονομα που εχει χτισει και διατηρησει μεχρι σημερα. Δεν λεω οτι ειναι προβατα(οχι ολοι τουλαχιστον),αλλα σιγουρα δεν ειναι προβατα αυτοι που προτιμουν ps3 οταν η sony δεν τους εχει απογοητευσει μεχρι σημερα με καμια κονσολα της. Για την αμαθεια ή ημιμαθεια θα συμφωνησω.Και ειναι λογικοτατο να υπαρχει σε τετοιες περιπτωσεις.Το ιδιο θα γινοταν αν το xbox ηταν δημοφιλεστερο.
S2Katana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Πολυς σωστος ο PDS, μην υποτιματε το καταναλωτικο κοινο.
Apokleiros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ο pds εχει δικιο σε αυτο που λεει , το ονομα της η sony το εχει κερδισει με την αξια της! Απλα ηταν πολυ μπροστα σε θεματα υποστιριξης για την κονσολα της! Αλλα στο ps3 θεωρω οτι μας τα χαλασε για αυτο και ξενερωσα τοσο γρηγορα!
MiltoZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παίδες, δεν την παλεύετε καθόλου έτσι. Συνεχίζετε να αναμασάτε ένα επιχείρημα που έχει καταρεύσει πολλές φορές στο παρελθόν. Άμα βασίζαμε τις αγορές μας στο τι έχει προσφέρει στο παρελθόν μία εταιρεία δεν θα υπήρχε καμία sony και καμία sega και nintendo γιατί θα είμασταν όλοι ακόμα πιστοί στην Atari. Αντιθέτως αυτές οι εταιρείες υπάρχουν και είναι πότε στα πάνω τους και πότε στα κάτω τους ανάλογα με την υποστήρηξη του κόσμου στα προιόντα τους. Αυτός που βασίζει τις αγορές του στη φίρμα (γιατί ουσιαστικά αυτό το πράγμα λέτε) και όχι στην αντικειμενική αξιολόγηση ενός συγκεκριμένου προιόντος δεν λέγεται σωστός καταναλωτής αλλά αντιθέτως είναι ο ορισμός του κακού καταναλωτή.
xvagos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Sorry MiltoZ αλλά αυτό που λες δεν είναι απολύτως σωστό. Να σου πω ένα παράδειγμα. Εγώ αγοράζω οθόνες για Η/Υ εδώ και 15 χρόνια. Πάντα αγοράζω EIZO. Όλες οι οθόνες που βγάζει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι απλά οι καλύτερες (για εμένα τουλάχιστον). Ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και οι επιδόσεις τους ήταν και είναι παραπάνω από κορυφαίες. Φυσικό είναι λοιπόν σαν καταναλωτής που είμαι να εμπιστεύομαι την συγκεκριμένη εταιρία και την υποστηρίζω. Όταν με το καλό βγάλει ένα καινούργιο μοντέλο θα είμαι σχεδόν σίγουρος για την αγορά του. Βέβαια αν με απογοητεύσει κάποια στιγμή ή χαλάσει τα προϊόντα της τότε θα πάω αλλού. Με λίγα λόγια δεν είμαστε πρόβατα όπως λένε μερικοί. Αν ήταν έτσι τότε όλοι ήμαστε πρόβατα αφού έχουμε τα Windows της M$ στα PC μας! Σκέψου λίγο σε παρακαλώ πριν να κατηγορήσεις τους οπαδούς της $ony πως εθελοτυφλούν γιατί και εσύ, είμαι σίγουρος, είχες PSX ή PS2 κάποτε.
MiltoZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 @miltoZ μήπως το ένα είναι δωρεάν και το άλλο όχι. Στο Live για να κατεβάσουμε ένα wallpaper πρέπει να δώσουμε και 1-2 ευρώ. Έλεος δηλαδή... Α την καλομαθαίνεται την κυρία M$ και δεν κάνει! Σε λίγο θα σας χρεώνει και για τα demo και θα λέτε και ευχαριστώ. Σύμφωνοι το ένα είναι δωρεάν και το άλλο όχι αλλά και αυτό από μόνο του κάτι δείχνει. Τώρα άμα θέλει η MS να μας χρεώνει για τα ντέμος τότε δεν θα κατεβάζουμε ντέμος όπως δεν κατεβάζουμε τώρα και wallpapers. Θέλω να πω ότι δεν σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις κάτι με το ζόρι. Ούτε θα σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις ρουχαλάκια για τον virtual χαραχτήρα σου όταν φτιαχτεί το home. Τώρα αν αρχίσει ο κόσμος να αγοράζει μαζικά themes και wallpapers ή ρουχαλάκια κακώς θα το κάνει αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. p.s. Εγώ δεν λέω πως είστε πρόβατα, αλλά για μένα δεν είναι επιχείρημα αυτό που λέτε. Η αγορά των βίντεο games είναι πολύ σύνθετη και έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι η αξία ή η ιστορία μίας εταιρείας δεν εγγυάται και την επιτυχία των προιόντων της.
panos_sxh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 εγω αν και κατοχος x360 συμφωνω με τα περι εμπιστοσυνης στο brand του PS απο οσους χρηστες ευχαριστημενους μεχρι τωρα απο PS1+2. Πχ. η ποιοτητα κατασκευης του PS3 ειναι πολυ καλη ενω το xbox 360 ειναι πλαστικοπραμα με μη-ενσωματωμενο τροφοδοτικο κλπ. Ασε που δεν εβγαλε τα απαραδεκτα προβληματα που εβγαλε το 360... Το καλο να λεγεται. Τωρα το ποιο μηχανημα εχει τα καλυτερα παιχνιδια ή τις μεγαλυτερες δυνατοτητες στο hardware, αυτο ειναι αλλο θεμα.
vfragos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Για τα themes, γιατί έχω την εντύπωση ότι κάθε τόσο βγαίνουν και free ?
MiltoZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 εγω αν και κατοχος x360 συμφωνω με τα περι εμπιστοσυνης στο brand του PS απο οσους χρηστες ευχαριστημενους μεχρι τωρα απο PS1+2. Πχ. η ποιοτητα κατασκευης του PS3 ειναι πολυ καλη ενω το xbox 360 ειναι πλαστικοπραμα με μη-ενσωματωμενο τροφοδοτικο κλπ. Ασε που δεν εβγαλε τα απαραδεκτα προβληματα που εβγαλε το 360... Το καλο να λεγεται. Τωρα το ποιο μηχανημα εχει τα καλυτερα παιχνιδια ή τις μεγαλυτερες δυνατοτητες στο hardware, αυτο ειναι αλλο θεμα. Δεν αποδεικνύει τίποτα αυτό που λες. Την προηγούμενη γενιά το xbox ήταν το σκυλί και το ps2 έβγαζε τα προβλήματα. flyaway βγαίνουν και free.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παίδες, δεν την παλεύετε καθόλου έτσι. Συνεχίζετε να αναμασάτε ένα επιχείρημα που έχει καταρεύσει πολλές φορές στο παρελθόν. Άμα βασίζαμε τις αγορές μας στο τι έχει προσφέρει στο παρελθόν μία εταιρεία δεν θα υπήρχε καμία sony και καμία sega και nintendo γιατί θα είμασταν όλοι ακόμα πιστοί στην Atari. Δεν ειναι το ιδιο με το παρελθον Μιλτο.Μην συγκρινεις εκεινες τις εποχες με την εποχη ''μετα PSX''.Tα πραγματα ηταν πολυ πιο ρευστα στο παρελθον.Με το PSX το ταρακουνημα της αγορας ηταν μεγαλο και και για να συμβει καποια αλλαγη τωρα,πρεπει να γινει κατι αναλογο.Το ονομα που εχει φτιαξει η sony απο τοτε ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που ειχαν φτιαξει η sega-nintendo-atari στο παρελθον. Εκει ειναι η διαφορα.
man_of_the_moon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 @miltoZ μήπως το ένα είναι δωρεάν και το άλλο όχι. Στο Live για να κατεβάσουμε ένα wallpaper πρέπει να δώσουμε και 1-2 ευρώ. Έλεος δηλαδή... Α την καλομαθαίνεται την κυρία M$ και δεν κάνει! Σε λίγο θα σας χρεώνει και για τα demo και θα λέτε και ευχαριστώ. Μπορεις να κατεβασεις και απο το ιντερνετ οποιο wallpaper θες "τσαμπα" στον υπολογιστη σου στην αναλυση που εχεις ρυθμισει την TV σου ή αν θες ακομα και απο φωτογραφικη μηχανη , κινητο κλπ και αναλογα παλι σε τι αναλυση εχεις την οθονη με ενα προγραμματακι τις φτιαχνεις τις φωτογραφιες σου και με λιγα λογια βαζεις την φατσα σου σαν backround στο X360! Για να κανεις τα παραπανω απλα περνας το wallpaper σε ενα CD ή σε ενα USB Disk το βαζεις στο 360 και υπαρχει μια επιλογη που μπορεις να το βαλεις wallpaper την εικονα σου απλα ωραια και ΤΣΑΜΠΑ! Αρα εδω και δεν ξερουμε 2 πραγματακια παραπανω και προσπαθουμε να να βγαλουμε απο την μυγα ξυγκι! Υ.Γ. Α ακομα μπορεις να το κανεις και με συνδεση PC - X360 με λιγα λογια δεν χρειαζεσε ουτε καν CD - DVD - DVD DL - USB DISK κλπ
atomsk Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μπορεις να κατεβασεις και απο το ιντερνετ οποιο wallpaper θες "τσαμπα" στον υπολογιστη σου στην αναλυση που εχεις ρυθμισει την TV σου ή αν θες ακομα και απο φωτογραφικη μηχανη , κινητο κλπ και αναλογα παλι σε τι αναλυση εχεις την οθονη με ενα προγραμματακι τις φτιαχνεις τις φωτογραφιες σου και με λιγα λογια βαζεις την φατσα σου σαν backround στο X360!Για να κανεις τα παραπανω απλα περνας το wallpaper σε ενα CD ή σε ενα USB Disk το βαζεις στο 360 και υπαρχει μια επιλογη που μπορεις να το βαλεις wallpaper την εικονα σου απλα ωραια και ΤΣΑΜΠΑ! Αρα εδω και δεν ξερουμε 2 πραγματακια παραπανω και προσπαθουμε να να βγαλουμε απο την μυγα ξυγκι! Υ.Γ. Α ακομα μπορεις να το κανεις και με συνδεση PC - X360 με λιγα λογια δεν χρειαζεσε ουτε καν CD - DVD - DVD DL - USB DISK κλπ το παιδί βέβαια μίλησε για την χρέωση του service και όχι για την ικανότητα του καθενός να κατεβάζει καθε ειδών wallpapers και ότι άλλο θέλει στο pc του και μετά να τα περνάει στην κονσόλα του. Ας πούμε ότι κάποιος δεν έχει pc ..θέλει πολύ σκέψη για να σκεφτείς αυτό το ενδεχόμενο ε ;
gherudos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Silent Hill 5 comparison: σχεδόν πανομοιότυπες,με ελαφρά καλύτερο το antialising στις κουρτίνες για το 360 αλλά τα χρώματα υπερτερούν στο PS3. Οι φωτογραφίες έχουν παρθεί από κονσόλες με default settings κάτι που είναι μεγάλη αδικία γιατί αν ενεργοποιήσεις κάποιες επιλογές στο PS3 θα έδειχναν ακόμη καλύτερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις