Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε λυσσαξατε.Μια μερα δεν εχω μπει ιντερνετ και ειδα 4 σελιδες γεματες απο ποστ των sony-haters.

Οι 1-2 Ps3 fans που ειδα,πειτε τους οτι το 360 ειναι 2-3 φορες δυνατοτερο απο το ps3 και οτι το ps3 θα καταντησει jaguar,μπας και ησυχασουμε απο το γαυγισμα.:-D

Πολυ γαβ-γαβ ρε παιδι μου.

Γιατι αραγε?:mrgreen:

Βρήκες τη λύση βρε παιδί μου... :X

Μπράβο! :P

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εχουν χεστεί όλοι απο τον φόβο τους pds,standard πραματα.

Εσυ το πες.Αρα θα ξερεις κατι παραπανω.:-)

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι θεωρούν σαν δεδομένο ότι στο ps3 θα βελτιώνονται συνεχώς τα γραφικά ενώ στο 360 θα παραμένουν στάσιμα. Όπως δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρούν σαν δεδομένο ότι το failure rate είναι το ίδιο σήμερα απ ότι πριν 1-2 χρόνια.

Επίσης xvagos το 360 δεν υπερέχει μόνο στα γραφικά, υπερέχει πολύ περισσότερο από τα γραφικά στα παιχνίδια που προσφέρει όπως και στο online κομμάτι, δηλαδή σχεδόν στα πάντα. :-D Και μην ξεχνάς ότι τα προσφέρει αυτά εδώ και δύο χρόνια ενώ το ps3 έχει μείνει ακόμα στις υποσχέσεις (ή κάνω λάθος?) Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία βάσιμη ένδειξη ότι μπορεί αυτή η κατάσταση να αλλάξει σύντομα.

Δημοσ.
Εσυ το πες.Αρα θα ξερεις κατι παραπανω.:-)

Είπα τους κυριε gaming επενδυτή,ΤΟΥΣ...για να πιστεύεις οτι κατι παραπανω ξέρω,μία προκατάληψούλα την έχεις.

Δημοσ.
Εχουν χεστεί όλοι απο τον φόβο τους pds,standard πραματα.

Και αυτοί που έχουνε και 360 και PS3 τι φοβούνται;

Μη κουραστούν όταν μεταφέρουν το 360 στη θέση του PS3; (Κούτα) :X

Δημοσ.
αφου νομιζεις οτι μονο εγω "καταλαβα", απο δω και μπρος πριν να ανοιγω κουβεντα με καποιον θα ζηταω ταυτοτητα ωστε να ξερω ηλικια καθως και IQ απο τεστ της mensa!

ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?? :lol: ποσο χρονων εισαι? αγγλικα ξερεις?

οταν μας τελειωσουν τα οποια "επιχειρηματα" αρχιζουμε τις προσωπικες προσβολες, ευγε!!! ο τελειος τροπος για να κερδισεις ενα debate, να εκνευρισεις τον αντιπαλο σου δηλαδη.

ΕΣΕΝΑ βγαζω αναξιοπιστο, και οχι καποιο site, μην τα μπερδευεις. :-D

μα εννοειται αυτο, αφου για την ταμπακιερα

Don Mattrick may have let slip something that he shouldn't have: that the online multiplayer portion of Grand Theft Auto IV will only be available on 360.

δεν εχεις κατι να πεις, θα προσπαθησεις να βγαλεις με υπουλο τροπο off τον "αντιπαλο" σου.

την ms την εχω γραμμενη εκει που δεν πιανει μελανι!

εμενα παντως με ξεγελασες, μπραβο βρε

εσυ κατηγορεις εμενα οτι ειμαι ευκολοπιστος ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗ SONY.

Αυτο το αυθαιρετο απο που προκυπτει? μαλλον επειδη εσυ πιστευεις οτι σου σερβιρει η Microsoft, πρεπει να ισχυει το ιδιο και για μενα απο την Sony? για να υπαρχει ισορροπια?

Υ.Γ.1 Αυτο ηταν το τελευταιο μηνυμα σου που απανταω , το κουρασαμε εντελως το θεμα.

Υ.Γ.2. Η Μιcrosoft ειναι η ποιο καλοκαγαθη εταιρια , και λεει ΠΑΝΤΑ την αληθεια στον κοσμο, ενω η SONY ειναι μια ψευτρα και μιση, ολο με απατες πουλαει δεκαδες εκατομμυρια κονσολες.

Δημοσ.
Είπα τους κυριε gaming επενδυτή,ΤΟΥΣ...για να πιστεύεις οτι κατι παραπανω ξέρω,μία προκατάληψούλα την έχεις.

Oτι την εχω,την εχω:-)

Λογικο ειναι με αυτα που εχω δει κατα καιρους.

Δημοσ.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι θεωρούν σαν δεδομένο ότι στο ps3 θα βελτιώνονται συνεχώς τα γραφικά ενώ στο 360 θα παραμένουν στάσιμα.

Θα σου πω εγώ...γιατί αν το πιέσουν λίγο ακόμα το 360 με επιπλέον load σε απαιτήσεις δε θα έχουμε μόνο ring of death αλλά και πυροτεχνήματα ταυτόχρονα :-D

Δημοσ.
Θα σου πω εγώ...γιατί αν το πιέσουν λίγο ακόμα το 360 με επιπλέον load σε απαιτήσεις δε θα έχουμε μόνο ring of death αλλά και πυροτεχνήματα ταυτόχρονα :-D

και για να μην ξεχνιόμαστε....

New Details on 360 Failure Rates Report

A few weeks ago we reported that warranty service SquareTrade had compiled its console system warranties to arrive at a 16.4% failure rate for Xbox 360 systems.

Today, we've got more details on the statistical breakdown. Put on your pocket protectors, kids: it's time for some math.

The actual breakdown is 171 claims out of sample size of 1040 purchased warranties.

The sample consisted mostly of Premium units, which taken on their own had a slightly higher 17% failure rate. As previously reported, 60% of the failures were the famed Red Ring, but various other types of errors rounded out the statistic, including disc read errors, video card failures, hard drive freezes, power issues, and disc tray malfunctions.

The new report does note that this only tracks up to 10 months after the warranty purchase, and once a longer period of time is given, the failure rate is likely to increase.

It's also worth pointing out that since Microsoft's Red Ring of Death warranty extension was introduced last July, some users may be going directly to the parent company instead.

:mrgreen:

Δημοσ.

Τους gamers φυσικά και τους ενδιαφέρει τι hardware έχει η κονσόλα τους γιατί αυτό θα καθορίσει ποιοτικά και ποσοτικά τους τίτλους. To ps3 δεν είναι jaguar ουτε dreamcast ..έχει απο πίσω του την μαμά sony που υποστιρίζει μέχρι αηδίας το συγκεκριμένο franchise. Το ps έχει ιστορία μεγαλύτερη απο αυτή του xbox και κάθε κονσόλας που έχει βγεί και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς μας.

Σχετικά με το blue ray ..δεν θα αναφερθώ στις χρησιμοτητα που έχει για ταινίες HD αλλά για παιχνίδια. Έχει σχεδόν 5πλασιο content απο ένα συμβατικό DVD, η sony δεν νομίζω να αφίσει ανεκμεταλευτο αυτό το χαρακτηριστικό, ειδικά τώρα πλέον που το HDDVD έχει φάει πόρτα απο την αγορά. Μόνο και μόνο ότι ένα παιχνίδι μπορεί να καταλαμβάνει 2πλάσιο size απο ένα συμβατικό dual layer dvd λέει κάτι πιστευώ. Όταν δηλαδή θα βγαίνουν παιχνίδια των 50gb η MS θα ιδρώνει για να τα χωρέσει σε αυτά των 10gb. Το ξέρω ακούγεται γελοίο, 50gb ...αλλά κάποτε πρέπει να γίνει, έχουμε τα μέσα πλέον και απαιτούμε περισσότερο content και καλύτερη ποιότητα στα παιχνίδια μας.

Δημοσ.
και για να μην ξεχνιόμαστε....

:mrgreen:

εμ βέβαια αφού τα περισσότερα τα έχουν φτιάξει (στο service) κάνοντας αλλαξοκολιές στον κόσμο.:lol:

Δημοσ.

Χα χα, βρε πως τα καταφέρνετε και ότι και να κουβεντιάζουμε το πάτε συνέχεια εκεί...

kallair δώσε και λινκ αν μπορείς πλιζ.

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκαιο p3tran για την GPU του XBOX360. Γενικά, όλη η σειρά Playstation δεν τα πάει καλά με τις κάρτες γραφικών. Αν θυμάμαι καλά το πρώτο Playstation δεν είχε κάν εξειδικευμένη κάρτα 3D. Το Playstation 2 μια από τα ίδια.

Βαρύτητα δίνουν στην CPU. Ακόμα θυμάμαι την ανακοίνωση που απαγόρευε την εξαγωγή του PS2 εκτός Ιαπωνίας, γιατί το θεωρούσαν σαν ένα μίνι Υπερ-υπολογιστή που μπορούσε να πέσει σε λάθος χέρια.

Πάντως θα επιμείνω στην άποψη πως το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στους developers και πως θα αξιοποιήσουν κατάλληλα το εκάστοτε hardware. Η ιστορία άλλωστε το έχει αποδείξει και με το παραπάνω.

@miltoZ μήπως το ένα είναι δωρεάν και το άλλο όχι. Στο Live για να κατεβάσουμε ένα wallpaper πρέπει να δώσουμε και 1-2 ευρώ. Έλεος δηλαδή...

Α την καλομαθαίνεται την κυρία M$ και δεν κάνει! Σε λίγο θα σας χρεώνει και για τα demo και θα λέτε και ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...