p3tran Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 το dirt δεν εχει real time reflections ΚΑΘΟΛΟΥ στην εκδοση ps3, επισης εχει σαφως λιγοτερα αντικειμενα και δεντρα κλπ αν αυτο το λετε εσεις "καλυτερο", με γεια σας και χαρα σας εμενα ομως που μου αρεσει η σωστη χρηση της γλωσσας μου, το λεω ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και ελαφροτερο. οσο για το cod4, μια απο τα ιδια. στο 360 τρεχει παντα νερο ο,τι κι αν γινεται στην οθονη, και με καλυτερα textures. τεσπα
p3tran Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 εμ τι περιμενεις να σου απαντησω? βγαινει ο chief ψευταρος της Microsoft και λεει οτι το 360 ειναι η μονη κονσολα που θα μπορει κανεις να παιξει το Α το Β και το Γ παιχνιδι και εσυ πρεπει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος στον πλαντητη που καταλαβε οτι εννοουσε και τα 3 ταυτοχρονα. αφου νομιζεις οτι μονο εγω "καταλαβα", απο δω και μπρος πριν να ανοιγω κουβεντα με καποιον θα ζηταω ταυτοτητα ωστε να ξερω ηλικια καθως και IQ απο τεστ της mensa! ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?? ποσο χρονων εισαι? αγγλικα ξερεις? εχεις δει ποτε κανεναν εδω μεσα (και εμενα προσωπικα) απο το 2006 ανοιξη που ειναι δηλωμενο το gta να εχει πει κατι για "360 exclusive"? μας δουλευεις? Μετα προσπαθεις να καλυψεις το αλλο ψεμα τους οτι το online θα ειναι μονο για το 360 προσπαθωντας να βγαλεις αναξιοπιστο ενα ελληνικο site ΕΣΕΝΑ βγαζω αναξιοπιστο, και οχι καποιο site, μην τα μπερδευεις. ακομα και το ελληνικο site ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΩΡΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ COPY/PASTE ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕ ΜΕΤΑ!! ειμαι σιγουρος οτι ακομα και να λεγαν οτι η εκδοση του 360 θα ψηνει αποκλειστικα και καφε , θα το πιστευες. την ms την εχω γραμμενη εκει που δεν πιανει μελανι! περα απο το xbox1 και το 360 δεν ειμαι φαν ουτε ΜΙΣΟΥ προϊοντος της. απο εκει και περα, ειναι καλο να μπορεις να ξεχωρισεις τι ειναι για να πιστευεις, και τι ειναι για να γελας. εσυ κατηγορεις εμενα οτι ειμαι ευκολοπιστος ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗ SONY. πες μου, ΠΟΣΟ αστειο ειναι αυτο? :-D:-D
atomsk Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 <<Μου εβαλε μεσα τον CELL τον πανισχυρο , δεν αντιλεγω ισως ειναι αλλα για να του βγαλεις την δυναμη θα πρεπει να εισαι πυρινικος φυσικος με μαστερ πανω στην κβαντομηχανικη! Λαθος για εμενα ο cell, συμβαδιζουμε με αυτους που μας φτιαχνουν τα παιχνιδια και δεν κανουμε του κεφαλιου μας απλα για θεμα εντυπωσεων, δεν μπορεις SONY να μου κατηγορεις τους προγραμματιστες οτι δεν κανουν καλη δουλεια οταν εσυ δεν εισαι ικανη να φτιαξεις ενα in game xmb για την κονσολα σου! Φανταζομαι τα development tools που εχεις δωσει! OMG! Oλη μας εχουμε καταλαβει οτι εαν δεν βαλει το χερακι του ο cell δουλεια δεν γινεται στο ps3, η καρτα γραφικων εχουμε καταλαβει ολη γιατι προκειται νομιζω, ΞΟΦΛΑ ειναι! Χωρις το χερακι του cell εχουμε το ΧΑΟΣ>>>Απλα τα πραγματα! -> Το μηχανημα ειναι λαθος φτιαγμενο απο την αρχη. Ολοι πανε στραβα και η SONY ευθεια! -> Δεν κοιταει μονο η sony το μελλον, και δεν ειναι η sony αυτη που θα πει πως θα προγραμματισουν οι προγραμματιστες! Στις συγκρισεις που εκανα , εβγαλα συμπερασμα για το που το ps3 δεν τα παει καλα, 1ον) HDR και φως γενικα 2ον) ΑΑ 3οn) shaders και πτωσεις frames! Παιδες για δειτε λιγο τα νεα βιντεο του gt5 , οι φωτισμοι δεν ειναι dynamic , δειτε το αμαξι που μπαινει απο το φως στη σκια δεν το επιρεαζει καθολου! Απλα post procesing! Συμπερασμα-> Τον gamera δεν το νοιαζει οτι δεν δουλευουν οι προγραμματιστες καλα το μηχανημα. Γιατι μπορει να θελει διπλασιο χρονο και χρημα για να γινει καλη η δουλεια στο sony, αλλα η sony απο την αλλη δεν τους βοηθαει χρηματικως ετσι ωστε να εχουν καποιο κινητρο! Ας το εφτιαχνε ετσι ωστε να κανει την ζωη τους ευκολη οταν το 99% ειναι χειροτερα στο ps3. Για την σημερινη καταντια που εχει φερει το ps3 ειναι υπευθυνη μονο η sony ! Aπλα τα πραγματα! Κάποιον του δίνανε γάιδαρο και τον κοίταζε στα μάτια. Δεν ήξερα ότι με το να ξαναεφεύρεις τον τροχό συνισφέρεις στην τεχνολογική πρόοδο, γιατί πρακτικά η MS έδωσε την ισχύ ενός μηχανίματος με μια 8800GT (και πολλά λεώ) σε μια κονσόλα ενώ η sony είδε πιο μακριά στο μέλλον. Και γι'αυτο το λόγο ουσιαστικά έμεινε πίσω, καθώς ο καταναλωτής, oi developers, οι εταιρίες ..δεν έχουν μάθει να αφομιόνουν πράγματα τα οποία είναι πολύ μπροστά απο την εποχή τους. Έχουμε μάθει να τα λαμβάνουμε όλα τεμαχισμένα και να είμαστε και ευχαριστημένοι. Φυσικά τις εταιρίες τις συμφέρει κάτι τέτοιο αφού βγάζουν άπειρα λεφτα με το να σερβίρουν μια τεχνολογία τεμαχισμένη απο το να την δίνουν ολόκληρη. Όχι ότι η sony είναι καλή και άγια, απλά έκανε το λάθος να κυκλοφορίσει το PS3 εκτός εποχής και να το χρεώσει και με το παραπάνω, ενώ ταυτόχρονα δεν μπορούσε να υποστηριχτεί λόγο της προχωριμένης φύσης του. O καιρός όμως του PS3 έχει έρθει. Οι τίτλοι που θα το αναδίξουν πραγματικά βρίσκοντε σε ανάπτυξη και μετά απο αυτούς θα ακολουθήσουν και άλλοι. Είναι πλέον γελοίο να υποκρινόμαστε ότι το 360 θα παραμείνει στο προσκήνιο σαν 1η (σε σχέση με το ps3) κονσόλα. Το xbox360 είναι στο max το δυνατοτήτων του ενώ το PS3 δεν έχει δείξει καλά καλά τα δόντια του. Όσο για την κατάντια σήμερα θα έλεγα ότι το PS3 πλέον είναι καλύτερη επιλογή απο το 30% failure rate console της MS, γιατί τόσο καιρό οι gamers συμβιβαζόντουσαν με το RROD καθώς το PS3 δεν αποτελούσε αξιόπιστη/καλή επιλογή, τώρα πλέον με την άνοδο του PS3 είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η MS θα ευαισθητοποιηθεί για το RROD αφού πρόκειται να χάσει και την μάχη του online play ενάντια στο ps3 home της sony.
nyne Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 χμμ δηλαδη το ps3 θα ακολουθησει την επιτυχημενη πορεια του 3d0 και του jaguar?Γιατι και αυτα ηταν μπροστα απο την εποχη τους και τα εφαγε η μαρμαγκα...
p3tran Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια ποιο ειναι μπροστα τωρα? ειμαστε σοβαροι? ειδατε τις δηλωσεις μηπως του ιδιου του phil harrison στο game developers conference? ON GAMES:Phil Harrison: “The market has grown but the paradigm hasnʼt changed. Next-gen isnʼt characterized by graphics(πχ cell-rsx) or storage issues(πχ bluray) but by servers and connectivity. The coolest things arenʼt what we make but what operates in the spaces between. They things that emerge.” ON SOLID MEDIA (ΠΧ BLURAY) Phil Harrison: “There is a generation alive now, at school, who, in aggregate, will never buy physical media. They are the first who wonʼt buy physical atom-based media.” Neil Young: “I think there will always be some people who want to keep and collect their content on disks.” Phil Harrison: “No way. This is a living thing, a community, on a server. It cannot be confined on a disk. Itʼs not static. Itʼs dynamic.” http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=9261&Itemid=2&limit=1&limitstart=0 Aυτα τα λεει ο -μεχρι μεθαυριο- προεδρος της SONY COMPUTER ENTERTAINMENT, οταν πρεπει να μιλησει σοβαρα. σε εσας, τα πελατακια του (με συγχωρειτε για την εκφραση αλλα καμια φορα κανει καλο να τα λες οπως ειναι), λεει τις αρλουμπες του περι του "μελλοντος = bluray" εγω τι αλλο να πω? καλη διασκεδαση με "το μελλον!"
Apokleiros Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 P3TRAN το THIS IS LIVING ερχετε μην τους το χαλας!
anamenos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 πάρτε παράδειγμα το virtual fighter 5 , είναι port από το PS3 αλλά είναι πολύ καλύτερο στο 360...
xvagos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δηλαδή θέλετε να πείτε πως το ΧΒΟΧ360 έχει καλύτερο hardware συνολικά από το PS3; Πως το καταλάβατε αυτό; Από τα games που έχει βγάλει μέχρι τώρα; Αυτό με τη δυσκολία του προγραμματισμού και άλλα κουραφέξαλα κάπου το έχω ξανακούσει. Μμμ α ναι... το 2000 όταν κυκλοφόρησε το PS2. Τότε είχε βγάλει κάτι παιχνίδια με χάλια γραφικά που δεν έφταναν ούτε αυτά του Dreamcast. Μετά από κάποια χρόνια είδαμε όμως πράγματα και θαύματα. Παραδείγματα δεν χρειάζεται να πω. Συγνώμη αλλά επειδή είναι δύσκολο να φτιάξουμε παιχνίδια για το PS3 αυτό δεν σημαίνει πως είναι χάλια το hardware του. Μήπως ισχύει και το αντίθετο; Για αυτό λοιπόν μην προ-τρέχετε. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Τώρα όχι. Βέβαια αφού τα γραφικά είναι το μεγάλο ατού (ίσως το μοναδικό θα έλεγα) του ΧΒΟΧ360 φυσικό είναι να αναφέρετε σε κάθε post. Εντάξει λοιπόν σε αυτή την χρονική περίοδο το ΧΒΟΧ360 έχει λίγο καλύτερα γραφικά. Δεν αντιλέγω σε αυτό. Αλλά όταν μερικοί λένε πως το PS3 έχει χάλια GPU (για την CPU δεν νομίζω να γίνεται λόγος) τότε με βρίσκουν αντίθετο. Όταν λοιπόν κάποιος developer "καταφέρει" να φτάσει το PS3 στο 90 με 100% των δυνατοτήτων του, τότε θα μπορούμε δίκαια να κάνουμε την σύγκριση με τα γραφικά του ΧΒΟΧ360. Υπομονή ο καιρός δεν είναι μακριά...
The_Edge Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δε νομίζω ότι τον gamer τον ενδιαφέρει αν έχει κάποια κονσόλα καλύτερο hardware, αλλά τι τελικά απολαμβάνει. Αν υποθέσουμε ότι το hardware του PS3 είναι καλύτερο (δε θέλω να μπούμε σε μια τόσο κουραστική συζήτηση), τι να το κάνω εγώ ως gamer που έχει τον cell ο οποίος βγάζει την ψυχή στους developers? Νομίζω ότι αυτό που έχει φανεί έως τώρα από τα παιχνίδια είναι πως τα παιχνίδια είναι πιο εύκολα να υλοποιηθούν στο 360 από το Ps3. Και είναι λογικό επακόλουθο να αξιοποιούν οι developers πολύ πιο αποδωτικά τον χρόνο υλοποίησης στο 360 και να παραδίδουν πιο καλές εκδόσεις. Η Sony ρίσκαρε με το hardware και προς το παρόν δεν της έχει βγει, και πάρα πολύ πιθανό να μη της βγει και στο μέλλον. Από την άλλη βέβαια, το ρίσκο με το BluRay της βγήκε.
kratistos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δε νομίζω ότι τον gamer τον ενδιαφέρει αν έχει κάποια κονσόλα καλύτερο hardware, αλλά τι τελικά απολαμβάνει. Αν υποθέσουμε ότι το hardware του PS3 είναι καλύτερο (δε θέλω να μπούμε σε μια τόσο κουραστική συζήτηση), τι να το κάνω εγώ ως gamer που έχει τον cell ο οποίος βγάζει την ψυχή στους developers? Νομίζω ότι αυτό που έχει φανεί έως τώρα από τα παιχνίδια είναι πως τα παιχνίδια είναι πιο εύκολα να υλοποιηθούν στο 360 από το Ps3. Και είναι λογικό επακόλουθο να αξιοποιούν οι developers πολύ πιο αποδωτικά τον χρόνο υλοποίησης στο 360 και να παραδίδουν πιο καλές εκδόσεις. Η Sony ρίσκαρε με το hardware και προς το παρόν δεν της έχει βγει, και πάρα πολύ πιθανό να μη της βγει και στο μέλλον. Από την άλλη βέβαια, το ρίσκο με το BluRay της βγήκε. εκτός αυτού,τους developers-εταιρείες,αυτό που τους καίει,εκτός βέβαια της μεγαλύτερης ευκολίας πάνω στην δημιουργία τίτλων,είναι τι πωλήσεις software γίνονται .Για αυτούς εκεί είναι τα λεφτά...και το 360 είναι πάρα πολύ μπροστά εν συγκρίσει με ps3...
xvagos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Σίγουρα δεν διαφωνώ. DirectX είναι αυτό. Με λίγες γνώσεις Visual Basic από το Γυμνάσιο και ένα manual ή ένα e-book για DirectX εντολές, φτιάχνει και ένας 12χρονος παιχνίδια για PC και XBOX360. Σε αυτό άλλωστε στηρίχτηκε η MS όταν σχεδίαζε την κονσόλα της. Πάρε κανένα CPU από την ΙΒΜ που πάει για φούντο βάλε και μια Radeon (φτηνές και πολύ καλές κάρτες -πάντα αγοράζω κάρτες της Ati για το PC μου- ) και όλα αυτά χώστα σε ένα κουτί και να σου η κονσόλα μας. Λεφτά έχουμε, ας βγάλουμε λοιπόν παιχνίδια με το τσουβάλι αφού είναι εύκολα στο φτιάξιμο τους και φυσικά φτάνουμε εύκολα το 100% της GPU. Πάω πάσο. Έξυπνη ιδέα και όπως φαίνονται τα πράγματα, τουλάχιστον μέχρι τώρα, πάνε πολύ καλά για την Μ$. Η $ony άργησε να το καταλάβει, αλλά μάλλον το κατάλαβε για τα καλά. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τα γραφικά του PS3 και τι δυνατότητες έχει αν δεν το δούμε να αξιοποιείται πλήρως από τους developers. ΠΧ. αν κάνεις test drive δυο αγωνιστικά αυτοκίνητα και το ένα το πας χαλαρά και το άλλο στα κόκκινα τότε δεν υπάρχει νόημα σύγκρισης.
The_Edge Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Στα multiplatform πιστεύω ότι θα έχει πάντα προβάδισμα το 360 καθαρά λόγω deadlines και πιο αποδοτικής δουλειάς των developers. Σαν να κάνεις test drive 2 αγωνιστικά αλλά να έχεις χρονικό όριο 5 λεπτά, και το 2ο αμάξι κάνεις 2 λεπτά να το βάλεις μπρος ενώ το πρώτο παίρνει μπροστά αμέσως. Στα exclusive του PS3, αν δωθεί ο σωστός χρόνος στους developers θα δούμε super πράγματα, το θεωρώ δεδομένο.
p3tran Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Σε αυτό άλλωστε στηρίχτηκε η MS όταν σχεδίαζε την κονσόλα της. Πάρε κανένα CPU από την ΙΒΜ που πάει για φούντο βάλε και μια Radeon (φτηνές και πολύ καλές κάρτες -πάντα αγοράζω κάρτες της Ati για το PC μου- ) και όλα αυτά χώστα σε ένα κουτί και να σου η κονσόλα μας. Λεφτά έχουμε, ας βγάλουμε λοιπόν παιχνίδια με το τσουβάλι αφού είναι εύκολα στο φτιάξιμο τους και φυσικά φτάνουμε εύκολα το 100% της GPU. Πάω πάσο. Έξυπνη ιδέα και όπως φαίνονται τα πράγματα, τουλάχιστον μέχρι τώρα, πάνε πολύ καλά για την Μ$. κανεις λαθος βαγγο. η microsoft ειναι αυτη που ειχε βαλει τους hardwareαδες και τους softwareαδες μαζι 2-3 χρονια πριν να βγει το 360 και τα σχεδιασανε και τα προτινανε οπως τα γουσταρανε αυτοι. αλλωστε φαινεται η καινοτομικοτητα απο το γεγονος οτι το 360 βγηκε το 2005 με unified memory +edram, unified shaders, κλπ -και αν θελεις, φαινεται ακομα και απο τα προβληματα. αντιθετα, η sony ειναι αυτη που ουσιαστικα πηρε gpu απο το ραφι, αφου μεχρι σχετικα πολυ αργα ελεγε οτι το Ps3 θα εχει ενα cell για cpu και ενα cell για gpu. και αν θυμασαι καλα, της sony οι προεδροι λεγανε οτι "και τουβλα να βαλουμε μεσα στα κουτια, τα πρωτα 5εκ. ps3 θα φυγουνε αερα!" ;] αυτα ομως ειναι γνωστα, και τα εχουμε γραψει εδω μεσα 100 φορες και δεν χρειαζεται να τα ξαναγραφουμε συνεχεια. εδω ησουνα και παλιοτερα και συμμετειχες... τωρα, σχετικα με αυτα που "περιμενεις".... a) ΗΔΗ ξερουμε οτι επειδη η gpu(rsx) δεν φτουραει, αναγκαστικα οι αξιοι devs βαζουνε και βοηθαει και ο cpu(cell) του ps3 στα γραφικα.επισης ΗΔΗ ξερουμε οτι για να μην βγαινουνε τα games κατωτερα στο ps3 γινεται καθε φορα ολοκληρη μαχη, ενω ισχυει το (a) δηλαδη τι θαυμα ακριβως περιμενεις να γινει?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Ρε λυσσαξατε.Μια μερα δεν εχω μπει ιντερνετ και ειδα 4 σελιδες γεματες απο ποστ των sony-haters. Οι 1-2 Ps3 fans που ειδα,πειτε τους οτι το 360 ειναι 2-3 φορες δυνατοτερο απο το ps3 και οτι το ps3 θα καταντησει jaguar,μπας και ησυχασουμε απο το γαυγισμα. Πολυ γαβ-γαβ ρε παιδι μου. Γιατι αραγε?
Apokleiros Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Eτσι ακριβως ειναι οπως τα λες! Αυτα διαπιστωσα και εγω! Λεω και εγω αργισες να περασεις απο εδω αλλα τελικα δεν αντεξες περασες! Τι εγινε ακομη μετρας μερες για το home!
Προτεινόμενες αναρτήσεις