Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εσυ μας εγραφες για τα "φαουλ" που εβγαλες απο το μυαλο σου ως αποδεικτικα στοιχεια.

κουραστηκες κιολας? καταλαβα..

γιαααα κατσε παγκο και φερτε καμια καλη αλλαγη.. ;)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μετα απο ενα χρονο...οι κατοχοι PS3 μπορουν πλεον να απολαυσουν το Lost Planet στη κονσολα τους.

Αλλα μια στιγμη....ειπα απολαυσουν??Γκουχ γκουχ

That brings me to another problem however, which is that the game doesn't look good, especially if you've seen it on other systems. Compared to the 360 version and the PC, everything on the PS3 version looks like its run through a gauzy, pixilated filter. Instead of finely detailed textures, many of the game environments have blocky, rough textures and heavily aliased edges. Instead of fine particles for smoke or snow, the particle system is harsh and weakly defined. Character models look somewhat out of focus or blocky, especially when you are running through battlefields. It doesn't feel as though the game takes advantage of the PS3 at all.

Περισοτερα εδω

Δημοσ.
Και μετα απο ενα χρονο...οι κατοχοι PS3 μπορουν πλεον να απολαυσουν το Lost Planet στη κονσολα τους.

Αλλα μια στιγμη....ειπα απολαυσουν??Γκουχ γκουχ

Περισοτερα εδω

καλόοοοοοοο. +1 και από εμένα...

Δημοσ.

και λιγο πιο πριν:

The other issue is the insane amount of slowdown and frame rate drop. By now, since the game has been released on two different systems, you'd expect slowdown issues to be kept to a minimum, if it occurs at all. Not the case -- Lost Planet seems to crawl if you get more than five enemies on screen at once, and considering that the game frequently swarms you with Akrid monsters, this doesn't work well at all. The longest one that I noticed was close to 30 seconds in the middle of a battle, as I was facing off against Akrid and Nevec soldiers at the same time. That's pretty bad.

.

Δημοσ.

Για την "κατάντια" του Lost Planet, αν ισχύει βέβαια, δεν νομίζω να φταίει το PS3, αλλά η Capcom. Προφανώς δεν έκανε καθόλου optimization του game και είναι καθαρά ένα port από τις άλλες εκδόσεις. Αρπαχτή που λένε.

Κρίμα για την Capcom γιατί είναι μία από τις αγαπημένες μου εταιρίες.

Ελπίζω να μην κάνει και τα ίδια με το SFIV...

Δημοσ.
εσυ μας εγραφες για τα "φαουλ" που εβγαλες απο το μυαλο σου ως αποδεικτικα στοιχεια.

κουραστηκες κιολας? καταλαβα..

γιαααα κατσε παγκο και φερτε καμια καλη αλλαγη.. ;)

εμ τι περιμενεις να σου απαντησω? βγαινει ο chief ψευταρος της Microsoft και λεει οτι το 360 ειναι η μονη κονσολα που θα μπορει κανεις να παιξει το Α το Β και το Γ παιχνιδι και εσυ πρεπει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος στον πλαντητη που καταλαβε οτι εννοουσε και τα 3 ταυτοχρονα.

Μετα προσπαθεις να καλυψεις το αλλο ψεμα τους οτι το online θα ειναι μονο για το 360 προσπαθωντας να βγαλεις αναξιοπιστο ενα ελληνικο site, λες και δεν ξερεις οτι την συνεντευξη δεν την εδωσε στο site αλλα απλα το ελληνικο εκανε αναμεταδωση της ειδησης απο ξενα sites, παρε λοιπον αλλα 3 links που βρηκα προχειρα απο ξενα sites.

http://kotaku.com/355958/rumorsmash-360-gets-gta-online-exclusive

http://www.totalvideogames.com/news/Rockstar_Denies_GTA_IV_Xbox_360_Online_Exclusivity_12767_5883_0.htm

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=182206

Δεν εχω καμια αμφιβολια οτι για αλλη μια φορα θα πας να διαστρευλωσεις την αληθεια και να κανεις το ασπρο μαυρο, μαλλον ειναι σκοπος ζωης για σενα να υπερασπιζεσαι την Microsoft , ειμαι σιγουρος οτι ακομα και να λεγαν οτι η εκδοση του 360 θα ψηνει αποκλειστικα και καφε , θα το πιστευες.

Δημοσ.
Για την "κατάντια" του Lost Planet, αν ισχύει βέβαια, δεν νομίζω να φταίει το PS3, αλλά η Capcom. Προφανώς δεν έκανε καθόλου optimization του game και είναι καθαρά ένα port από τις άλλες εκδόσεις. Αρπαχτή που λένε.

Κρίμα για την Capcom γιατί είναι μία από τις αγαπημένες μου εταιρίες.

Ελπίζω να μην κάνει και τα ίδια με το SFIV...

Εγώ δεν νομίζω ότι φταίει η capcom, αλλά νομίζω ότι έχετε τσακωθεί με την πραγματικότητα. To ps3 δηλαδή δεν φταίει καθόλου που 9,5 στα 10 παιχνίδια δείχνουν καλύτερα στο 360? Θα φταίει πάντα δηλαδή η capcom, η ubisoft, η konami, η valve ή ξέρω γω η ea, αλλά το ps3 δεν θα νομίζετε ότι θα φταίει ποτέ? Μήπως, λέω εγώ μήπως το ps3 δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά τα γραφικά με το 360?

Δημοσ.

για πες μας udontneedtoknow αυτά τα μπικικίνια που έσκασε η MS στην Rockstar για τι πράγμα ήταν τελικά;;;;μήπως δικαιώματα για να βάλει στο μπράτσο του tatoo ο Peter Moore;

Εγώ δεν νομίζω ότι φταίει η capcom, αλλά νομίζω ότι έχετε τσακωθεί με την πραγματικότητα. To ps3 δηλαδή δεν φταίει καθόλου που 9,5 στα 10 παιχνίδια δείχνουν καλύτερα στο 360? Θα φταίει πάντα δηλαδή η capcom, η ubisoft, η konami, η valve ή ξέρω γω η ea, αλλά το ps3 δεν θα νομίζετε ότι θα φταίει ποτέ? Μήπως, λέω εγώ μήπως το ps3 δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά τα γραφικά με το 360?

+1000...τα ρίξαμε στην CAPCOM τώρα

Δημοσ.

δεν ειναι ετσι ρε μιλτοζ...

παραδειγμα αποτελουν τα dirt cod4 και κατι αλλα...

αφου τα παιχνιδια εχουν κατασκευαστει αρχικα για αλλη κονσολα... για να δειχνουν τελεια στο πσ3 θα πρεπει να γκρεμιστουν και να κατασκευαστουν ως ενα βαθμο απο την αρχη....

πχ χβοχ 1 με το πσ2 εχεις δει τα πορτ εκει? τι σημενε αυτο? οτι δεν ειχε καλητερα γραφικα το χβοχ?

Δημοσ.

<<Μου εβαλε μεσα τον CELL τον πανισχυρο , δεν αντιλεγω ισως ειναι αλλα για να του βγαλεις την δυναμη θα πρεπει να εισαι πυρινικος φυσικος με μαστερ πανω στην κβαντομηχανικη! Λαθος για εμενα ο cell, συμβαδιζουμε με αυτους που μας φτιαχνουν τα παιχνιδια και δεν κανουμε του κεφαλιου μας απλα για θεμα εντυπωσεων, δεν μπορεις SONY να μου κατηγορεις τους προγραμματιστες οτι δεν κανουν καλη δουλεια οταν εσυ δεν εισαι ικανη να φτιαξεις ενα in game xmb για την κονσολα σου! Φανταζομαι τα development tools που εχεις δωσει! OMG! Oλη μας εχουμε καταλαβει οτι εαν δεν βαλει το χερακι του ο cell δουλεια δεν γινεται στο ps3, η καρτα γραφικων εχουμε καταλαβει ολη γιατι προκειται νομιζω, ΞΟΦΛΑ ειναι! Χωρις το χερακι του cell εχουμε το ΧΑΟΣ>>>

Απλα τα πραγματα!

-> Το μηχανημα ειναι λαθος φτιαγμενο απο την αρχη. Ολοι πανε στραβα και η SONY ευθεια!

-> Δεν κοιταει μονο η sony το μελλον, και δεν ειναι η sony αυτη που θα πει πως θα προγραμματισουν οι προγραμματιστες! Στις συγκρισεις που εκανα , εβγαλα συμπερασμα για το που το ps3 δεν τα παει καλα, 1ον) HDR και φως γενικα 2ον) ΑΑ 3οn) shaders και πτωσεις frames!

Παιδες για δειτε λιγο τα νεα βιντεο του gt5 , οι φωτισμοι δεν ειναι dynamic , δειτε το αμαξι που μπαινει απο το φως στη σκια δεν το επιρεαζει καθολου! Απλα post procesing!

Συμπερασμα-> Τον gamera δεν το νοιαζει οτι δεν δουλευουν οι προγραμματιστες καλα το μηχανημα. Γιατι μπορει να θελει διπλασιο χρονο και χρημα για να γινει καλη η δουλεια στο sony, αλλα η sony απο την αλλη δεν τους βοηθαει χρηματικως ετσι ωστε να εχουν καποιο κινητρο! Ας το εφτιαχνε ετσι ωστε να κανει την ζωη τους ευκολη οταν το 99% ειναι χειροτερα στο ps3. Για την σημερινη καταντια που εχει φερει το ps3 ειναι υπευθυνη μονο η sony ! Aπλα τα πραγματα!

Δημοσ.

kabamaru21 το dirt έχει απλά σταθερότερο framerate στο ps3 αφού χρειάστηκε να καθιστερήσει κάτι μήνες και να γίνει "αποψύλωση" στα δεντράκια και στο γκαζόν και... στον φωτισμό . Το cod4 είναι καλύτερο στο ps3 μόνο άμα ενημερώνεσαι αποκλειστικά από τo sonydefenseforce.com. Ακόμα και καλύτερα όμως να ήταν όπως λες δεν μας κάνουν ούτε 0.5 στα 10. Επίσης αν είναι θέμα πορτ τότε γιατί το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν πορτάρουν από το 360 στο ps3 και όχι το αντίθετο? Σύμφωνοι, παίζει ρόλο και η ευκολία προγραμματισμού, η αρχιτεκτονική, τα dev tools κλπ αλλά πιστεύω ότι είναι και θέμα specs. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...