Daredevil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 o polakis αλλάζει γνώμες σαν τα πουκάμισα μία βόλτα στο προ topic θα σας πείσει Πάντως εγώ μια χαρά το χαίρομε και το ps3 μου, στο οποίο αγοράζω και τα γνήσια παιχνίδια μου.
optostyle Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Να πω κι εγω , οτι ΠΡΩΤΗ μερα κυκλοφοριας το πηρα απο Πλαισιο με προπαραγγελια οπως και πολλοι αλλοι απο δω μεσα.... Παιζω και ασχολουμε με playstation απο το '95 κοντα.... ηρθε η ωρα να ομολογησω οτι το μηχανημα ΔΕΝ αγγιξε τις προσδοκιες μου ουτε κατα το ελαχιστο...κι ετοιμαζομαι να το δωσω.. Πρεπει να τονισω οτι τα χρονια περασαν ανεπιστρεπτή..δηλ τα ματια μας τα ειδαν ΟΛΑ πλεον,και γι'αυτο ισως να μην ενθουσιαστηκα..δηλ.παλια με το PS1 οταν πρωτοπαιξα πχ το πρωτο tombraider..ειχα παθει την πλακα μου,αλλα οπως ειπα περασαν ανεπιστρεπτη... Σαν επιλογο θα πω με λιγο χιουμορ '''SONY ...προσεξε και βγαλε τα....σχετικα''' χεχε
Apokleiros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Οπως ολοι μας φιλε δωσαμε το ραντεβου μας με την sony και το πηραμε! Θυμαμαι την ημερα που την εδωσα, στεναχωρημενος ημουν, αλλα δεν αντεχα ολο αυτο!
Daredevil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 και μετα πήγα Πλούταρχο με 2 johnie....αχαχαχαχαχαχα
Apokleiros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δεν πηγα μετα Πλουταρχο ηδη απο το παρε δωσε (-) μειων 200 ευρω το ταμειο! Κομμενα ολα αυτα, καφε της παριγοριας!
polakis21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ο polakis άλλαζε γνώμη σαν τα πουκάμισα για το pro2008 γιατί άλλες πληροφορίες έπαιρνε επί μήνες για το παιχνίδι, και άλλες τελικά αντίκρυσε όταν ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ορίτζιναλ στο ps3 αλλά το πούλησε μία εβδομάδα μετά. Το pro είναι μόνο λίγο υποφερτό μόνο σε θηρίο pc και με patch γιατί σκέτο είναι για κλάματα...
Daredevil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 5-10-07, 23:17 Καλά λέγετε ότι θέλετε. Εγώ έφτιαξα όλα τα κρίσιμα στατιστικά (speed, acceleration, pass speed, long pass speed, shot power) κατά 10 μονάδες κάτω ( 5 ώρες μου πήρε για όλους αλλά χαλάλι!) και το παιχνίδι είναι τρέλα!Για 360 έκδοση μιλάμε... Ούτε κολλήματα, ούτε γρήγορος ρυθμός, ούτε τίποτα! Καθαρή μπάλα... Παίξτε φιφα08. Για να δούμε πόσοι θα παίζουν φιφα και πόσοι pro σε 1-2 μήνες... Παιδιά έπαιξα το demo του we2008 το japan! Μιλάμε για τεράστια διαφορά έτσι? Αν και δεν έχει επιλογή κάμερας, έβαλα συγκεκριμένα στάδια ίδια με του pes2008 και στην ίδια κάμερα και εκεί που κάνεi slowdown και framerate drop και tearing στο pro, στο we2008 δεν κάνει καθόλου! Ακόμα και τα replay είναι σχεδόν τέλεια, τα βλέπεις κανονικά, και κάνει μόνο έτσι μισό δευτερόλεπτo και αν, ένα κολληματάκι που δεν επηρεάζει καθόλου τον ρυθμό και το μάτι!!!! Έπαιξα σε 55'' full hd σε 720p ανάλυση και ο ρυθμός μου φάνηκε πιο αργός από του pro2008, άρα καλύτερο για μένα! Και ξαφνικά fifa.... (που σε 1-2 μήνες δεν θα το έπαιζε κανείς) Παιδιά ξέρετε ότι είμαι προακιας, αλλά η διασκέδαση χθες το βράδυ με το 5vs5 στο live fifa08 ήταν απίστευτη! Μιλάμε για πραγματική και δύσκολη μπάλα... Κονάμι ξύπνα, βυθιστηκαμε! Μπράβο στην ΕΑ που ακούει τους καταναλωτές... Παιδιά το πρώτο patch για το pro2008 για 360 είναι πολύ κοντά! Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, βγαίνει πατσάκι για την έκδοση 360, λες και είναι πατσάκι σε pc! Όλα κομπλέ μέσα! Ορίστε και το βίντεο: http://www.winningelevenblog.com/new...box-360-patch/ Τουλάχιστον η λιγοτερο προβληματική έκδοση γίνεται σούπερ! Αν φτιάξουν και το Online, θα είναι κόλαση. Αντε να ξυπνάμε λίγο... Περί we που πριν από λίγο ήταν super Νέες εντυπώσεις: unfortunately, it's still the same.. i'm playing this with my 40" sony bravia x..slowdowns still there as well as framerate drop thingy. Fuck you Konami Δεν αγοράζω τίποτα για ps3 παραμύθια. Αντε μπιπ καλύτερα... Ξεφτίλες... ίδια και η japan έκδοση.Ρόμπες Οπότε σε βλέπω σε ένα μηνα να υποστηρίζεις πάλι το ps3....
p3tran Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 daredevil αδικεις τον poly με αυτα τα quotes. δεν αλλαζει γνωμες καθε βδομαδα. βασικα ητανε σταθερος στις αποψεις του (ζητω το ps3!!) για περιπου 2 χρονια.. ε ποσο να αντεξει ο ανθρωπας?? p.s. @optostyle σε αντιθεση παντως με το ps3, το 360 εχει δωσει μερικες στιγμες μαγειας, και ειμαι κι εγω παλια καραβανα...
p3tran Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Πές του τελος πάντων ρε foufoutie οτι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχεις δεί για να κοιμηθεί ήσυχος...Δεν τον λυπάσαι τον άνθρωπο; κλάινμάιν εχω γραψει στο forza πιο πολλες ωρες απο οτι εσυ σε ολα σου τα games μαζι. πιστευω πως εχω αρκετα καλη γνωση στο θεμα, και απλα ΕΞΗΓΩ. δεν περιμενω να ΜΑΘΩ τιποτα για το θεμα απο τις αποψεις ουτε τις δικες σου, ουτε του foyfoytioy, και φυσικα ουτε και εξαρταται ο υπνος μου απο την αποψη του καθενος για ενα game με το οποιο απλα δεν εχει καμια επαφη.
polakis21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Έλεος ρε petran, ακόμα να με καταλάβεις... Ποτέ δεν ήμουν υπέρ sony ps3! Παρτο χαμπάρι... Ήμουν υπερ sony ps3 για συγκεκριμένα παιχνίδια, κι αυτά πριν βγουν! Όταν βγήκαν είδα την κατάντια και τότε τα έκραξα όλα...Εξάλλου είχα ήδη 360, wii, δεν μου έλειπε το gaming ούτε η ευχαρίστηση για να πάρω το ps3! Απλά ξέρεις ότι είμαι hardcore και τα θέλω όλα... Αντε
polakis21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάντως τον petran τον έχω νικήσει στο fm2! Μια φορά νομίζω! LOL
klainmaingr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ναι ρε συ p3tran δεν αμφιβάλλω οτι το έχεις λιώσει το θέμα ούτε οτι το forza (δεν έχω άποψη) δεν είναι ότι καλύτερο... Αλλα εδώ και 3-4 πόστ ζητάς επίμονα επιβεβαίωση.. Ο άνθρωπος λέει.. δεν μου άρεσε.. δεν σημαίνει οτι πρέπει να μήν του άρεσε σε σχέση με κάποιο άλλο... Απλά δεν του έιπε κάτι... Και μένα το halo δεν μου είπε κάτι αλλα δεν σημαίνει οτι είναι χείριστο game... Απλά ήταν "πολύ λίγο" για το hype που το ακολουθούσε (το ίδιο που λέει και ο φουφούτιος για το forza)... Εν αντιθέση, για παράδειγμα, το gears of war με stunnαρε όταν το έπαιξα και ήταν άξιο του ονόματος του και όσον ακουγόντουσαν... Ως γνωστόν... Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτ|2υπ1δ3$... όλοι έχουν απο μία...
p3tran Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ευτυχως δηλαδη που υπαρχει και ο privateer και βλεπουμε κανενα νεο σε αυτο το κωλο topic! Γραψτε στο PS3 vs XBOX ρε παιδια!! πρεπει να γραφετε και εδω περα ποια κονσολα ειναι καλυτερη?? Ελεος δηλαδη! τι νεο να διαβασεις? νομιζεις οτι τα κρυβουμε τα καλα νεα δηλαδη? τα τελευταια σημαντικα νεα των ημερων, μονο καλα δεν ειναι... παρε μια ανασκοπηση: 1) την εκανε με ελαφρα o phill harrison, που σημαινει οτι αναγκαστικα θα υπαρχουν καποιες ακομα περισσοτερες αναταραξεις στα 1st party games. 2) η ms και η rockstar αποσαφηνισαν τα ηλιθια rumors που αφηνε η sony για το GTA4 τοσο καιρο - η rockstar λεει: definitive version = 360 version και - η ms λεει: οταν λεμε GTA exclusive downloadable episodes, παει να πει οτι δεν θα βγουνε πουθενα αλλου downloadable επισοδεια αυτα ειναι τα σημαντικα news των τελευταιων ημερων, τοσο για τα first party games οσο και για το μεγαλυτερο third party game. happier now?
Προτεινόμενες αναρτήσεις