Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με το Crysis στο PC, σηματοδοτείται η λήξη του ΟΥΑΟ factor στα γραφικά των κονσόλων.

ΡΕΕΕΕΕ αλλαχτε καραμελες!

Κατσε ΝΑ βγει και ΟΤΑΝ βγει να δουμε ποσοι απο αυτους που βλεπουν τα 399 του 360 πολλα θα σκασουν την 900αρα για καρτα γραφικων

To PC ειναι πλεον για strategy και ΜΜΟRG...

Mεχρι λοιπον ΝΑ βγει το Crysis και ΝΑ υπαρχει συστημα να το δεις,θα εχουμε νεο τερατακι απο Redmond...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παμε να συγρινουμε τωρα δυο προιντα στα οποια το πρωτο (consoles) δεν αναβαθμιζετε βγαινει για περιπου μεσο ορο ζωη 4-5 χρονια και μετα τελος και δευτερο (pc) καθε μηνα νεα καρτα γραφηκων , επεξεργαστης , μνημη σκληρος κλπ κλπ κλπ !

Ποσο κουραστικο ειναι αυτο το θεμα!

Και να μην πουμε για το κοστος ενος PC !

Ειπαμε ας μεινουμε στις κονσολες!

Δημοσ.

Θέλοντας και μη,το Crysis έχει απίστευτα γραφικά κι ας ζορίσει τρελά το μηχάνημα της υπογραφής μου (9 μηνών PC παρακαλώ έτσι. Γιατί κάποιοι έλεγαν ότι τα PC's δεν αντέχουν ούτε 1 χρόνο :P). Και τα PC's είναι κυρίως για FPS και γενικώς για shooters (άντε βάλε και τα adventures να μην κλαίνε μερικοί με τα RPG's,όχι τα JRPG's)

Και προσωπικά το έχω διασκεδάσει το Wii....εδώ οι παπούδες παίζουμε JDoom,τι μας λέτε τώρα :P

Και μου άρεσε και το Forza2 στο Χ360 :P

Και στα @@ μου που δεν βγήκε καλύτερο του show το Crysis,έριξα γέλιο με το video του YouTube,xaxaxaxaxaxaxaxaxa :D

Και κάνει ζεστήήήήήήήήήήήήήή λέμε :P

Δημοσ.
ΡΕΕΕΕΕ αλλαχτε καραμελες!

Κατσε ΝΑ βγει και ΟΤΑΝ βγει να δουμε ποσοι απο αυτους που βλεπουν τα 399 του 360 πολλα θα σκασουν την 900αρα για καρτα γραφικων

To PC ειναι πλεον για strategy και ΜΜΟRG...

Mεχρι λοιπον ΝΑ βγει το Crysis και ΝΑ υπαρχει συστημα να το δεις,θα εχουμε νεο τερατακι απο Redmond...

Ποιά καραμέλα ρε συ?

Αυτά που λές, λέγονταν από το καιρό του PS1.

Πάντα η κονσόλα ξεκινάει τη ζωή της με ελαφρώς καλύτερα γραφικά από τα PC και μετά από ένα χρόνο, άντε 2 το πολύ τα PC φεύγουν μπροστά και πολύ μάλιστα.

Και ας μή συζητάμε για σύγκριση FPS παιχνιδιών μεταξύ PC και κονσόλες.

Τα PC είναι F1.

Οι κονσόλες μοιάζουν πιό πολύ με Nascar φίλε μου....

Εν ολίγης budget-gaming.

Αυτός που υπερηφανεύεται ότι γουστάρει τρελά γραφικά, τότε μόνο στο PC θα τα έχει.

Αυτός που θέλει video-games χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει τα άντερά του σε αναβαθμίσεις θα πάει στις κονσόλες.

Απλά τα πράγματα και αυτή είναι η μόνη αλήθεια.

Η καραμέλα είναι που πάντα όταν βγαίνει μιά κονσόλα λένε ότι το PC gaming πέθανε, ότι οι κονσόλες θα αντικαταστήσουν τα PC, ότι καλύτερα γραφικά δεν θα δούμε ποτέ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ....

Δημοσ.

Πες μου το παιχνιδι με τα καλυτερα γραφικα το τελευταιο χρονο Panther...

Οι συγκρισεις σου ειναι οφσαιντ...το "original gameplay" σου λεει κατι ως εννοια? Στα PC εχει τοσα variations οσα οι χρηστες :D

Δημοσ.

Παντως σχεδον δυο χρονια μετα τημ κυκλοφορια του 360 και αφου εχουν βγει οι 8800GTXHDSUPERDUPER, τα καλυτερα γραφικα παραμενουν αυτα του Gears Of War

Δημοσ.
Πες μου το παιχνιδι με τα καλυτερα γραφικα το τελευταιο χρονο Panther...

Οι συγκρισεις σου ειναι οφσαιντ...το "original gameplay" σου λεει κατι ως εννοια? Στα PC εχει τοσα variations οσα οι χρηστες :D

Ήμουν σαφέστατος φίλε μου. Για ποιό τελευταίο χρόνο μου μιλάς?

Αλλά και πάλι έρχεσαι στα λόγια μου:

To next-gen γραφικά στις κονσόλες παίδες ξεχάστε το.

Με το Crysis στο PC, σηματοδοτείται η λήξη του ΟΥΑΟ factor στα γραφικά των κονσόλων.

Ή με το Jericho που θα βγεί σε PC και XBOX360 και πλέον θα φανεί αισθητά η διαφορά στα γραφικά.

Το XBOX360 επειδή βγήκε νωρίς, πρόλαβε και απόλαυσε ένα χρόνο με ΟΥΑΟ γραφικά.

Τώρα το πανηγύρι τέλειωσε. Τη σκυτάλλη την πέρνουν τα PC.

Και σε κάνα χρόνο, θα λέμε "εντάξει το XBOX360 δεν έχει γραφικά PC αλλά έχει καλύτερα παιχνίδια με καλύτερο gameplay" ;)

Δημοσ.

...για να δωσω και μια αλλη νοτα σε αυτο το θεμα, ο διευθυντης τεχνικης στρατηγικης στην microsoft για το 360,

εβαλε χτες στοιχημα με τον N'gai Croal (πολυ καλο δημοσιογραφο videogames)

οτι η sony με την πλασματικη της μειωση τιμης απλα χρησιμοποιει παμπαλαιες τακτικες για να <<ξεστοκαρει>> (ε ρε spown) τα 60αρια PS3,

και το στοιχημα για την ακριβεια λεει οτι:

στην αρχη της περιοδου των εορτων φετος, η sony θα βγαλει αλλο ps3 στην αγορα με λιγοτερα features και τιμη $399.

ιδωμεν...

Δημοσ.

Ναί, αλλά ποιός λέει ποιό?

Ο Μ$ μπάρμπας το λέει αυτό ή ο Croal?

Και το στοίχημά τους τί είναι? Αν θα το κάνει αυτό η SONY ή πότε θα το κάνει ? ;)

Δημοσ.

Panther η προσπαθεια σου να διαχωρισεις τοσο απολυτα τις κονσολες απο τα PC οσον αφορα την ποιοτητα των γραφικων (για να βγει το συμπερασμα οτι "αφου οι κονσολες εχουν χασει στο θεμα των γραφικων => αυτο που μετραει ειναι μονο το gameplay=> το Wii ειναι το καλυτερο") κρινεται ανεπιτυχης.... :D

Δημοσ.
Παντως σχεδον δυο χρονια μετα τημ κυκλοφορια του 360 και αφου εχουν βγει οι 8800GTXHDSUPERDUPER, τα καλυτερα γραφικα παραμενουν αυτα του Gears Of War

Να σου θυμίσω ότι η Super Duper 8800GTX τρέχουν το Gears Of War στα 60fps με καλύτερα γραφικά από την 30fps capped X360 έκδοση; :mrgreen:. Όπως και να έχει,δεν με τρέλανε (σε βαθμό Crysis) εμένα το GoW στο PC και είμαι σίγουρος ότι ο τετραγωνισμός των σκιών θα υπάρχει και στην PC έκδοση. Ωραιά γραφικά αλλά sorry,δεν με τρέλαναν τόσο. Και ας ξεκολλήσουμε από το PC όλοι μας αφού δεν έχει θέση σε αυτό το thread :P :p :P

Δημοσ.
Panther η προσπαθεια σου να διαχωρισεις τοσο απολυτα τις κονσολες απο τα PC οσον αφορα την ποιοτητα των γραφικων (για να βγει το συμπερασμα οτι "αφου οι κονσολες εχουν χασει στο θεμα των γραφικων => αυτο που μετραει ειναι μονο το gameplay=> το Wii ειναι το καλυτερο") κρινεται ανεπιτυχης.... :D

Τελείως αυθαίρετο το συμπέρασμα σου και παρ'όλο που λόγω της προτίμησής μου στο Wii είναι εύκολο να το πάρεις έτσι, τώρα μιλάω ως hardcore PC gamer, όπως ήμουν επί μιάμιση δεκαετία και κάτι ψηλά.

Το Wii με κέρδισε καθαρά λόγω των δυνατοτήτων του για κάτι το διαφορετικό, μιάς και βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια.

Το XBOX360 με κερδίζει διότι το βλέπω ώς φθηνό PC-gaming.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...