Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαρακο ο P3TRAN καλα στα λεει, εσυ δεν μπορεις ή δεν θελεις να καταλαβεις μου φαινεται! Το forza ειναι πολυ μπροστα γιατι στον τομεα του που ειναι το simulation απλα δεν υπαρχει κατι αλλο να το ανταγωνιστη εθεσε τον πιχη πολυ ψιλα ετσι ωστε απαντηση να μην μπορει να δεχτει απο κανενα game, Αφου και το GT5 εχει παρει ενα λαθος δρομο! Tον δρομο του ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟΥ και αυτο με τεχνικες φτιινες οπως στους φωτισμους και με ολους το στιμενους φωτισμους!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρωτα αποχωρησε ο SPOWN (πουλησε το ΒΙΝΤΕΟ PLAYER(PS3)) για εμενα λεω δηλαδη! εδειξε το δρομο και στους υπολοιπους! Ολοι ενας ενας την κανουν βραδυ!

Αυτο ειναι το THIS IS LIVING!

Udontneed2know δεν πας Ραφηνα να νοικιασεις κανενα blu ray!

Για αλλους λογους εφυγε ο ενας και για αλλους ο αλλος! Συγκρινεις ανομια πραγματα! Αλλα οκ αφου δεν ξερεις και εισαι και νεουδι στο site δικαιολογησε!

Δημοσ.
Πρωτα αποχωρησε ο SPOWN (πουλησε το ΒΙΝΤΕΟ PLAYER(PS3)) για εμενα λεω δηλαδη! εδειξε το δρομο και στους υπολοιπους! Ολοι ενας ενας την κανουν βραδυ!

Αυτο ειναι το THIS IS LIVING!

Udontneed2know δεν πας Ραφηνα να νοικιασεις κανενα blu ray!

Για αλλους λογους εφυγε ο ενας και για αλλους ο αλλος! Συγκρινεις ανομια πραγματα! Αλλα οκ αφου δεν ξερεις και εισαι και νεουδι στο site δικαιολογησε!

lol αλλάπολύ lol ..

rofl

Κι αυτό με τη ραφήνα ... το χεις αναγάγει σε μέγιστο lol στα τελευταία 100 post σου...

με εκανες και γέλασα βραδυάτικα ...

Δημοσ.

Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, αλλά εγώ βλέπω τον ένα μετά τον άλλο να αποχωρούν από sony και τελικά το ps3 μου να βρίσκεται σκονισμένο στο ράφι με 0 τίτλους, και τα 360 μου και Wii μου να λιώνουν στο παιχνίδι! Τέτοια κατάντια από sony δεν την περίμενα! Ούτε blu-ray δεν βλέπω πια γιατί βλέπω όλες τις hd ταινίες στο θηρίο pc μου!

Σιγά μην ασχοληθώ με ps3 όπου για να παίξω θα πρέπει να περιμένω άλλα 2 χρόνια για να παίξω final fantasy, gran turismo 5 (όχι prologue και παπαριές) και killzone 2, αλλά και το metal gear 4, το παιχνίδι που έχει μόνο γκρίζα χρώματα! Κοτζίμα για να σένα πάει αυτό άσχετε...Αφήστε που θα βγει και στο 360 το mgs4 λίγο μετά! Ούτε blu ray δεν αξίζει να νοικιάσεις πλέον...

Και σιγά μην περιμένουμε το τσιπάκι, με τα άδεια blu ray να κάνουν 30 ευρώ, τα recorder 500 ευρώ κλπ! Ούτε τσιπάκι να βάλουμε για να σώσουμε την κονσόλα δεν μπορούμε! Έλεος πια...

Έχω και τις 3 κονσόλες, και είναι κρίμα που το λέω αλλά το ps3 είναι μακράν το χειρότερο αυτή την στιγμή! Και δεν βλέπω και μέλλον δηλαδή...

Δημοσ.

@polakis έχει ο καιρός γυρίσματα. Ποτέ μη λες ποτέ.

Θυμήσου λίγο πως ξεκίνησε τα πρώτα χρόνια το PS2 και τι παιχνίδια έβγαζε (αν έβγαζε καθόλου) και που έχει φτάσει τώρα!

Άστο καλύτερα, αφού το PS3 σου πιάνει σκόνη όπως λες... πάρε ξεσκονόπανο ή πούλησε το να ησυχάσεις. Το δικό μου δουλεύει 12ωρα καθημερινά (downloading, games, ταινίες κ.α.).

Δημοσ.

ααααα ωραια....βγηκε το πορισμα....παιδια μην παρει κανεισ ps3 μιας κ ο φιλος εδω το λεει αποτυχημενο μεσα σε ουτε ενα χρονο....ελεος ρε παιδια με την φανατιλα σας εδω μεσα.εγω εχω ps3 κ γουσταρω.δηλαδη οταν φαγατε την ηττα με το πρωτο "κουτι Χ"

ασχετα αν μετα το παρατησε η m$ ,απο τον πρωτο χρονο καταλαβατε οτι θα φατε ηττα????εγω τουλαχιστον οταν πηρα κ το ps1 και το ps2 δεν ειδα κανεναν απο το πρωτο χρονο να το αποκαλει αποτυχια.

Δημοσ.
δεχόταν και πίεση από την οικογένεια για μετακόμιση.

αχου τον κακομοιρο, θα βαλω τα κλαματα

Ο πρώτος αποχωρεί ως αποτυχημένος (τουλάχιστον ως προς το τρίτο PS) , ο δεύτερος αποχωρεί όντας μέλος της ομάδας που έκανε το δεύτερο ΧΒΟΧ έναν πολύ δυνατό παίκτη στη μάχη των τριών....

αυτα ειναι τα δικα σου συμπερασματα που εξυπηρετουν την δικη σου αντζεντα, η αληθεια ειναι οτι στελεχη πολυεθνικων αλλαζουν εταιριες αναλογα με τα συμφεροντα τους, και η βιομηχανια των video games δεν ειναι διαφορετικη, οπως εγινε στην SEGA, εγινε στην Microsoft, στην Sony και σε ενα σωρο ακομα εταιριες, και θα συνεχισει να γινεται, απλα εσυ διαλεγεις να βλεπεις το ποτηρι μισο αδειο και οχι μισογεματο.

Δημοσ.
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, αλλά εγώ βλέπω τον ένα μετά τον άλλο να αποχωρούν από sony και τελικά το ps3 μου να βρίσκεται σκονισμένο στο ράφι με 0 τίτλους, και τα 360 μου και Wii μου να λιώνουν στο παιχνίδι! Τέτοια κατάντια από sony δεν την περίμενα! Ούτε blu-ray δεν βλέπω πια γιατί βλέπω όλες τις hd ταινίες στο θηρίο pc μου!

Σιγά μην ασχοληθώ με ps3 όπου για να παίξω θα πρέπει να περιμένω άλλα 2 χρόνια για να παίξω final fantasy, gran turismo 5 (όχι prologue και παπαριές) και killzone 2, αλλά και το metal gear 4, το παιχνίδι που έχει μόνο γκρίζα χρώματα! Κοτζίμα για να σένα πάει αυτό άσχετε...Αφήστε που θα βγει και στο 360 το mgs4 λίγο μετά! Ούτε blu ray δεν αξίζει να νοικιάσεις πλέον...

Και σιγά μην περιμένουμε το τσιπάκι, με τα άδεια blu ray να κάνουν 30 ευρώ, τα recorder 500 ευρώ κλπ! Ούτε τσιπάκι να βάλουμε για να σώσουμε την κονσόλα δεν μπορούμε! Έλεος πια...

Έχω και τις 3 κονσόλες, και είναι κρίμα που το λέω αλλά το ps3 είναι μακράν το χειρότερο αυτή την στιγμή! Και δεν βλέπω και μέλλον δηλαδή...

Mεταφραση:Το ps3 δεν παιζει αντιγραφα.:mrgreen:

Δημοσ.
ααααα ωραια....βγηκε το πορισμα....παιδια μην παρει κανεισ ps3 μιας κ ο φιλος εδω το λεει αποτυχημενο μεσα σε ουτε ενα χρονο....ελεος ρε παιδια με την φανατιλα σας εδω μεσα.εγω εχω ps3 κ γουσταρω.δηλαδη οταν φαγατε την ηττα με το πρωτο "κουτι Χ"

ασχετα αν μετα το παρατησε η m$ ,απο τον πρωτο χρονο καταλαβατε οτι θα φατε ηττα????

sorry gegoku αλλα δεν καταλαβαινεις το βαρος των μαρτυριών..

polakis και spown δεν ειναι και ακριβως ...φανατικοι xbox :lol::lol::lol::lol:

γυρνα στα post του 2006 να επιμορφωθεις σχετικα με το who is who των posters του insomnia

Mεταφραση:Το ps3 δεν παιζει αντιγραφα.:mrgreen:

εσυ τωρα τους τη λες? αφου αμα βγει τσιπακι για ps3, πρωτος απ'ολους εσυ θα το βαλεις :D

ισα-ισα σου κανανε και αναλυση για να δεις οτι ακομα κι ετσι ειναι ασυμφορο νταλαβερι το bluray. ;]

Δημοσ.

Eγω και ο Polakis ειμαστε φανατικοι χβοχακιδες!!!! Οτι να ναι απο μερικους απλα ποσταρουν για να αποθεωνουν την sony και να κλεινουν τα ματια τους στα τοσα gaming στραβα που εχει η κονσολα τους! Και κοπιες να βγαλει εξυπνακια pds παλι για εμενα δεν θα λεει κατι! Εγω φιλε στο πρωτο χρονο στο χβοχ ειχα 10 αυθεντικα. Στο ps3 eixa 3 πριν το πουλισω και αυτα γιατι τα επαιρνα σε καλη τιμη!

-> Ειχα υποστιριξει την sony παρα πολυ σε ολες τις υποσχεσεις τις , μην πω για τα 1080π+ 60 φπς! Μας ειχε πει για 30 με 40 ωρες+ παιχνιδιου....Εδω πασχιζουμε να πιασουμε 720π+30 φπς! Και σε διαρκεια ειναι πιο μικρα απο σειρες του ANT1! Ουτε καν τα παιχνδια της sony δεν εχουν ακουμπισει αυτο τον στοχο! Εδω το gt5 με τοσους λιγους υπολογισμους και physics και γραφικα post processing, ουτε 1080π ειναι ουτε 60 fps σταθερα ειναι! Δημιουργισε πολλες gaming προσδοκιες που μεχρι στιγμης δεν τις εχει καλυψει ουτε στο ελαχιστο! Μονο στο blu ray μας καλυψε σε αυτο που την εκαιγε δηλαδη!

->Απο την πρωτη στιγμη ειχα πει οτι το bluray θα παρει ανετα την μαχη, και ειχα κανει και αναλυση του σκεπτικου μου! Ποτε δεν πηρα το ps3 για να βλεπω ταινιες ομως, απλα δεν με ενδιαφερει σαν player γιατι πανω απο ολα το θελω για παιχνιδοκονσολα και ουτε για media center το θελω ή folding ή να υπολογιζω μαυρες τρυπες, ή να κανω το παγκοσμοιο καλο! Δεν περνω μια παιχνιδοκονσολα εκτος απο το να παιζω παιχνιδια , ολα τα αλλα τα αφινω στο παντα καλο αναβαθμισμενo pcaki μου!

->Ειπα μετα απο 1 χρονο θα κρινω το μηχανημα της sony, ο ενας χρονος περασε και η κριτικη μου για το μηχανημα της ειναι καταπελτης! Αυτη ειναι η αληθεια , παντου πισω απο χβοχ στον τομεα του Gaming, στην ποιοτητα παιχνιδων , στο online , σε ολους τους τομεις που αφορουν το gamimg εναι πισω! Μα θα μου πειτε μεσα σε ενα χρονο εβγαλες συμπερασμα spown! Ναι , εβγαλα το συμπερασμα μου γιατι βλεπω οτι δεν υπαρχει διαθεση απο SONY να ακολουθησει τον δρομο της microsoft, η οποια αγκαλιαζει ολους τους κατασκευαστες παιχνιδιων, αντιθετα η sony εχει την τακτικη οτι εγω εχω την κονσολα και οποιος θελει βγαζει γι αυτο και μεχρι στιγμης εχει παρει μην πω τι! Γιατι δεν ειναι ο 1 χρονος παιδιια δεν βλεπεται που δεν πέρπαταει η κονσολα , η τιμη της εχει παρει την κατιουσα και το ενδιαφερον το κοσμου ειναι ελαχιστο, και πως να μην ειναι οπου εχεις χασει τοσα παιχνιδια και δικα σου παιχνιδια τα οποια τοσα χρονια για εσενα εβγαιναν αποκλειστικοτητα και τωρα τιποτα!

->Μου εβαλε μεσα τον CELL τον πανισχυρο , δεν αντιλεγω ισως ειναι αλλα για να του βγαλεις την δυναμη θα πρεπει να εισαι πυρινικος φυσικος με μαστερ πανω στην κβαντομηχανικη! Λαθος για εμενα ο cell, συμβαδιζουμε με αυτους που μας φτιαχνουν τα παιχνιδια και δεν κανουμε του κεφαλιου μας απλα για θεμα εντυπωσεων, δεν μπορεις SONY να μου κατηγορεις τους προγραμματιστες οτι δεν κανουν καλη δουλεια οταν εσυ δεν εισαι ικανη να φτιαξεις ενα in game xmb! Φανταζομαι τα development tools που εχεις δωσει! OMG! Oλη μας εχουμε καταλαβει οτι εαν δεν βαλει το χερακι του ο cell δουλεια δεν γινεται στο ps3, η καρτα γραφικων εχουμε καταλαβει ολη γιατι προκειται νομιζω, ΞΟΦΛΑ ειναι! Χωρις το χερακι του cell εχουμε το ΧΑΟΣ!

->Τα καλα παιχνιδια της sony uncharted kai rachet επιασαν πατο! Καποια αλλα στιλ heavenly sword , LAIR, εκτος οτι τελιωνουν μεσα σε μια νυχτα δεν εχουν και τιποτα να σε κρατισουν ! Καλα να μην ανφερθω σε χιλια δυο προβληματα που εχουν τα 2 παιχνιδια αυτα και σε χιλια δυο αλλα, που μονο ενας τυφλος δεν θα εβλεπε! Οσο για τα multiplatform δεν χρειαζεται να αναφερθω σε αυτα απλα καθε Πεμπτη σπιτι μου το βραδυ εκανα κηδεια στο μηχανημα της sony! Eπισης η SONY δημιουργισε και μια νεα κατηγορεια παιχνιδιων , παιχνιδια με ημερομηνια κυκλοφορειας λαστιχο , τραβαμε τραβαμε οσο μπορουμε, ετσι πολλα παιχνιδια ακομη και τωρα ειναι ασαφες για το ποτε θα τα δουμε!

->Τα πραγματα εχουν αλλαξει! Δεν ειναι οπως πριν 8 χρονια παιδια! Γιατι πολλοι εχουν την εξης καραμελα κατσε να δεις οταν θα ξυπνισει ο ΓΟΛΙΑΘ, γιατι και εγω αυτα ελεγα, αλλα ουτε Γολιαθ υπαρχει ουτε τιποτα! Αμα δεν βγαλεις παιχνδια και στην ωρα τους το παιχνιδι το εχεις χασει! Δεν εχεις απεναντη την sega , η οποια εαν θυμαστε καλα οτι πολλες εταιριες της ειχαν γυρισει την πλατη και δεν εβγαλαν κανεναν τιτλο στο μηχανημα της! Τωρα ειναι η MICROSOFT ενας κολοσσος , ο οποιος εχει τετοια ποσοτητα ρευστου που δεν την νοιαζει!

->Πραγματικα εαν το χβοχακι δεν ηταν σαβουρακι-παλιοκασελακι απο θεμα ποιοτητας , το ps3 δεν θα ειχε τυχη μπροστα του!

->Αυτο που μου την σπαει ειναι οτι αγοραζουμε Ps3 για να δουμε ταινιες κατα βαση και αμα λαχει παιζουμε κανενα παιχνιδι! Αυτο δεν ισχυε με το ps2, kai ps1! Ειμαστε το φτινο blu ray λενε ολοι!

->Εαν δεν ειχε η sony το κουρασμενο πλεον ps2 και το pspaki (αριστουργημα, ενα μικρο θαυμα θα ελεγα εγω) θα το ειχε κλεισει το μαγαζι!

->Εγω ειχα και τις δυο και εκανα αναγκαστηκα την συγκριση αυτη, στον τομεα καθαρα της διασκεδασης και του gaming!

->Εαν καποιος θελει το απολυτο media center μηχανημα δεν αντιλεγω οτι ειναι το PS3, ειναι θεμα το τι θελει ο καθενας! Εγω απο την κονσολα μου θελω παιχνιδια οσο καλυτερα γινεται και οσο περισσοτερα γινεται, για αυτο και λατρεψα το ps2!

->Ενας φυσικα που δεν εχει και τις δυο δεν μπορει να καταλαβει αυτα που λεω.

->P3tran νομιζω καποτε ειχες πει οτι το ps3 θα ειναι το τελευταιο Playstation , πια βλεπω οτι ισως να μην εχεις πεσει λαθος στην τοτε σου προβλεψη!

Πραγματικα ευχομαι την ανακαμψη της SONY kαι ενα απολυτα ισοπεδωτικο come back γιατι το αιμα νερο δεν γινεται! Αλλα δεν το βλεπω!

Δημοσ.
Εδώ σύμφωνο μαζί σου, εγώ ακόμα έχω το PlayStation ONE (PS One) με το PRO EVOLUTION SOCCER 2 και TEKKEN 3 και μερικές φορες έρχονται φιλί μου και παίζουμε, μάλιστα πέρσι όταν πήγα ΡΌΔΟ εκδρομή με το σχόλιο, το πήρα μαζί μου, μιλάμε για πολύ λιώσιμο τα βραδια και τις πρωινές μέρες, τουλάχιστον 15 άτομα ήταν στο δωμάτιο μου και περιμένανε να παίξουν.

respect απλα! IS PRO 2 και tekken! εγώ εχω ακόμα το γκρι playstation.. βέβεα δεν εχω τολμήσει να το βγάλω απο το κουτί του εδω και 4-5 χρόνια

Δημοσ.

Ο polakis δεν είναι φανατικός, και δεν ήταν φανατικός καμίας κονσόλας! Απλά μπορεί να υποστήριζα περιστασιακά το ps3 για συγκεκριμένους τίτλους, όπως το pro2008, που απέτυχε παταγωδώς...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...