JUST-GAMER Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως είστε off topic εδώ και κάμποσα post? Λέω μήπως γιατί ο τίτλος λέει PS3 vs XBOX360 και όχι αταρι vs....
Apokleiros Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Οκ , γεμιζουμε μπαταριες, δεν σκαει και κανενας κατοχος ps3 πικραμενος απο την ολη κατασταση που επικρατει και να μας πει για τις δυνατοτητες της σουπερ ντουπερ κονσολας του που μονο καφε δεν κανει εκτος απο το να υπολογιζει μαυρες τρυπες και να foldari....
Udontneed2know Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Mαλλον βαρεθηκαμε το trollarisma απο εσενα και την παρεα σου, και απεχουμε, αυτο μαλλον δεν το σκευτηκες ετσι?
p3tran Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 u dont need to know, σχολιασε μας τα νεα για το GTA4 αν θελεις.
Apokleiros Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ας τον p3tran ειναι ωρα για folding! Petran οσο ειχα το ps3, θυμαμαι οτι εμπαινα μεσα και απο τους 50 φιλους που ειχα παντα δυο με τρεις ηταν μεσα και αυτοι κανανε folding!
foufoutios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Επανερχομαι μετα απο μερικες ημερες για να απαντησω για το FM2.. Γενικα δε μου αρεσουν τα παιχνιδια με αυτοκινητα! Περιμενα κατι καλυτερο απο το παιχνιδι και τελικα αυτο που ειδα δε μου αρεσε! Δε θα πω κατι επειδη εχετε αλλη γνωμη, αυτο πιστευω και αυτο θα γραφω.. Για τις ρυθμισεις που εγραψε καποιος, δε θυμαμαι τι ρυθμισεις ειχε.. Επαιξα με μια Aston Martin και μια Ferrari 430.. Ξαναλεω οτι τα αυτοκινητα μου φανηκαν σαν ξενο σωμα, σαν να εχει φταχτει η πιστα και κολλησαν τα αυτοκινητα απο πανω (σαν κολαζ πως το λενε??)... Δε μπορω να το εξηγησω καλυτερα.. Αυτα απο εμενα και οι χαρακτηρισμοι ας λειπουν..
Apokleiros Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Τοτε μην παιξεις GT5 γιατι εκει εχουν χασει καθε επαφη με την φυσικη...Μετα απο αλεπαλληλες δοκιμες και αφου αποθεων gt5 , οταν το επιασα απλα απογοητευση! Εαν θες να κινηθεις σε arcadistikes τασεις τοτε ο αρχοντας ονομαζεται PGR!!
foufoutios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Το πιθανοτερο ειναι να μη το αγορασω, θα το νοικιασω και αν ειναι λαλακια εδω ειμαστε να τα πουμε και αυτα..
p3tran Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 αν εννοεις οτι πηγαινες με τερμα πατημενο γκαζι και δεν υπηρχε καλη τριβη, τοτε εχεις δικιο στην παρατηρηση σου. να σου υπενθυμισω εδω ομως οτι και στην πραγματικοτητα, τα αυτοκινητα πραγματι ειναι ενα ξενο σωμα που παταει πανω στην ασφαλτο και κανει οτι καλυτερο μπορει προκειμενου να βρει grip. το μονο που θα σε εμποδιζε στην πραγματικοτητα να καβαλησεις μια f430 των 490 ιππων και να φυγεις με τερμα τα γκαζια ειναι ο ..φοβος μεθοδος ηλεκτροσοκ για simulators ακομα δεν εχει ενσωματωθει με επιτυχια στις κονσολες αλλα περα απο αυτο θα καταλαβες πιστευω οτι εκει που τελειωνουν τα παιχνιδια που εχεις παιξει, αρχιζει το forza. ;] οσο για τα settings που σου ειπανε τα παιδια, μπορεις να επηρεασεις αρκετα εως πολυ την συμπεριφορα καθε αυτοκινητου -και στην δικια σου αναγκη πχ, να δωσεις περισσοτερο grip στα αμαξια που βελτιωνεις. αν το ξαναπιασεις ποτε, δοκιμασε να παρεις ενα αμαξι κατηγοριας D, πχ καννα civic typeR, βαλτου slick λαστιχα, και βαλτο σε καμμια πιστα σκεπτομενος οτι παιζεις εξομοιωτη. αυτη ειναι μια πιο λογικη εισαγωγη στον κοσμο του forza απο αυτο που πηγες να κανεις εσυ. για τσιτα τα γκαζια κλπ λογικες, παρε pgr4, sega rally, burnout,dirt κλπ. το forza παιζει μπαλα αλλου ;]
Rebel21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 ποτε το πηρες ομως? εγω μαρτιο 96 , μου χαλασε, το πηγα στην sony στην μεσογειων τοτε, και μου δωσανε καινουριο σε ενα καφε κουτι (ιδιο με το κανονικο κουτι αλλα χωρις τιποτα πανω) και εγώ το ίδιο κουτί είχα παρει.πηρα ps1 την πρώτη εβδομάδα χάλασε και μου έδωσαν καινούργιο στο καφέ κουτι.ακομα το έχω και το ps1 παίζει κανονικα.σκυλι μου έχει βγει και το 360(10-2005) μέχρι στιγμής. όσο για το forza και εγώ συμφωνώ ότι τα γραφικά είναι μέτρια αλλά σε όλα τα υπόλοιπα το παιχνίδι είναι απλά μπροστα.και το PGR4 είναι κορυφή αλλά το καταστρέφει το γεγονός ότι έχει και μηχανές ,για έμενα τουλάχιστον.
foufoutios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δεν αντιλεγω P3tran.. Απλα οταν διαβαζεις διθυραμβικα σχολια εδω μεσα, περιμενεις να δεις κατι εξωπραγματικο.. Ε δεν ειδα κατι τετοιο και για αυτο εγραψα αλλωστε.. Δεν ειπα οτι εχω δει καλυτερο racing παιχνιδι.. Αρκετα το κουρασαμε το θεμα με το FM2 ομως πιστευω, για κονσολες μιλαμε και οχι για το παιχνιδι
p3tran Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δεν αντιλεγω P3tran.. Απλα οταν διαβαζεις διθυραμβικα σχολια εδω μεσα, περιμενεις να δεις κατι εξωπραγματικο.. Ε δεν ειδα κατι τετοιο και για αυτο εγραψα αλλωστε.. Δεν ειπα οτι εχω δει καλυτερο racing παιχνιδι.. δεν αντιλεγεις, αλλα αντιλεγεις. αποφασισε σαν ΕΞΟΜΟΙΩΤΗΣ ειναι για διθυραμβους.- σαν απλο "ραλλακι", οσο arcade και να γινει το forza, σιγουρα καποιος που δεν ενδιαφερεται για αυτου του ειδους τα games(κλπ), μπορει να διασκεδασει και αλλου. συμφωνουμε?
foufoutios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Τωρα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ή οντως δεν καταλαβαινεις? Δεν αντιλεγω με οσα ειπες! Επειδη εβαλα ενα αλλα δε σημαινει οτι εχω αντιθετη αποψη η δε συμφωνω με οσα ειπες.. Ειπα οτι περιμενα κατι καλυτερο με τις παπαριες που ειχα διαβασει εδω μεσα.. Αυτο μονο και τελος!
p3tran Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 this Δεν ειπα οτι εχω δει καλυτερο racing παιχνιδι.. and this Ειπα οτι περιμενα κατι καλυτερο με τις παπαριες που ειχα διαβασει εδω μεσα.. meaning: δεν εχεις δει καλυτερο racing παιχνιδι, αλλα περιμενες κατι καλυτερο. καταλαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις