p3tran Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ελα μωρε εξι μηνες παρεα οι προγραμματιστες της turn10 με τους εφευρετες ελαστικων οπως advan κλπ για να βρουνε συνεργαζομενοι φορμουλες υπολογισμου τριβης στα παλιοκομπιουτερ τους... βλεπεις, τα ειχανε κανει κι αλλοι αυτα (στον υπνο τους ομως.. ;P) οπως τα λεει ο φουφουτιος ειναι.. ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ στην ασφαλτο ειναι τα μοτορια.. READ-MY-SIG!
foufoutios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Να το πω και δευτερη φορα, ΔΕΝ ΣΥΝΕΚΡΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. Την αποψη μου λεω για το παιχνιδι.. Οντως μου φανηκε μετριο! Ετυχε να παιξω σε ενα μαγαζι σε 50αρα οθονη και επαιξα μονο και μονο απο περιεργεια για το ΧΒΟΧ και το FM2 που ειχα ακουσει τοσα.. Τι εννοεις τι δοκιμασα να παιξω? Το prologue δε το εχω παιξει, αρα δε μπορω να πω κατι (σε αντιθεση με καποιους που λενε τις γνωστες μπουρδολογιες) Με το κανονικο controller του ΧΒΟΧ επαιξα. Θελετε δηλαδη ντε και καλα να πω κατι που δεν ισχυει για μενα ? Ετσι ειναι και ετσι θα μεινει.. Αν εσεις τα βλεπετε ολα ροδινα για το ΧΒΟΧ δε φταιω εγω.. Αυτη την εντυπωση μου εδωσε και δεν αλλαζει κατι επειδη το θελετε εσεις.. Τα αυτοκινητα ηταν κολαζ στην πιστα.. Δεν παει να εκανε και test drive ο Schumacher... Απο αριθμους και προγραμματισμο εχουμε μπουχτησει. Ειχα ακουσει πολλα για το παιχνιδι (απο εδω μεσα) και τελικα με απογοητευσε. Για αυτο το λογο γραφω κιολας.. Δεν κανω ουτε bashing ουτε trolling ουτε τιποτα..
KAKADI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ελα μωρε εξι μηνες παρεα οι προγραμματιστες της turn10 με τους εφευρετες ελαστικων οπως advan κλπ για να βρουνε συνεργαζομενοι φορμουλες υπολογισμου τριβης στα παλιοκομπιουτερ τους...βλεπεις, τα ειχανε κανει κι αλλοι αυτα (στον υπνο τους ομως.. ;P) οπως τα λεει ο φουφουτιος ειναι.. ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ στην ασφαλτο ειναι τα μοτορια.. READ-MY-SIG! παιζει ρε πετραν κανα link που να λεει πως και με ποια βοηθεια δημιουργηθηκε το forza 2? πραγματικα θα με ενδιεφερε να το διαβασω..πολυ κολλημα το παιχνιδακι..
modecris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Τα αυτοκινητα ηταν σαν κολλημενα στην ασφαλτο και ξεχωριστο μερος του παιχνιδιου.. Τα αυτοκινητα φαινονται σαν να πετανε πανω απο την ασφαλτο η σαν να εχει πεσει βουτυρο και γλυστρανε!! Αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί εκτός και εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Έχει μεγάλη σημασία με τί ρυθμίσεις αλλά και με τί κατηγορίας αυτοκίνητο έτρεξες. Πχ με R4 και όλες τις βοήθειες στο full είναι σαν να οδηγάς τρένο.
MiltoZ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Επαιξα χθες το πολυσυζητημενο και πολυδιαφημισμενο σε αυτο το φορουμ FM2... Αυτα ηταν τα γραφικα που σας εχουν κανει να κολλησετε? το gameplay? η φυσικη των αυτοκινητων? Το παιχνιδι ηταν απλα μετριοτατο.. Τα αυτοκινητα ηταν σαν κολλημενα στην ασφαλτο και ξεχωριστο μερος του παιχνιδιου.. Αν δε δεις με τα ματια σου, δε μπορεις να ξερεις τελικα... Σε σχέση με τι? Ακόμα και οι χειρότεροι ορκισμένοι εχθροί του xbox έχουν παραδεχθεί ότι τα physics και το gameplay του Forza είναι εξαιρετικά. Θέλω να πιστεύω ότι απλά είσαι εντελώς άσχετος από racing games/ αυτοκίνητα και δεν είναι η εμπάθεια που σε έκανε να καταλέιξεις σε αυτά τα συμπεράσματα. Τα αυτοκινητα φαινονται σαν να πετανε πανω απο την ασφαλτο η σαν να εχει πεσει βουτυρο και γλυστρανε!! Τώρα είδα και αυτό το σχόλιο. Εντάξει με κάλυψες, απλά είσαι εντελώς άσχετος. Αν απλά ήθελες να κράξεις και δεν ήσουν εντελώς άσχετος θα έβρισκες κάτι πιο έξυπνο να πεις. Εκτός αν...
p3tran Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 παιζει ρε πετραν κανα link που να λεει πως και με ποια βοηθεια δημιουργηθηκε το forza 2? πραγματικα θα με ενδιεφερε να το διαβασω..πολυ κολλημα το παιχνιδακι.. δοκιμασε να κανεις search στο google και ψαξε στο official site (forzamotorsport.net) για τα physics θυμαμαι να σου πω οτι ολες οι ρουτινες υπολογισμου της αδρανειας, της αναρτησης, των ελαστικων κλπ τρεχουν στα 360 καρε το δευτερολεπτο, οτι το engine ελεγχει ταυτοχρονα περι τις 9.000 παραμετρους ανα οχημα, οτι ο κωδικας για τα ελαστικα και τις αναρτησεις αναπτυχθηκε με την πολυμηνη συνεργασια των ειδικων (toyo και avon απο λαστιχα, δεν ειμαι προχειρος για τις αναρτησεις) και πχ τα ελαστικα ανταποκρινονται σε αλλαγες θερμοκρασιας, πιεσης, μεταφορες βαρους και αεροδυναμικες μεταβολες σε πανω απο ενα σημεια. γενικα, κανεις δεν μπορει να πει οτι το forza δεν ειναι ψαγμενο για αυτο που ειναι, και μαλιστα πολυ περισσοτερο απο ολους του τους αντιπαλους. τωρα, τι επαθε ο φουφουτιος σημερα, δεν το γνωριζω. ειμαι παντως σιγουρος οτι αν ασχοληθει εστω ενα 5ωρο να μπει στο νοημα, θα κελαηδαει διαφορετικα μετα..
KAKADI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ωραιος ρε σ ευχαριστω πολυ...εισαι και απιαστος εχω μαθει..
p3tran Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ε, ευκολο ειναι μωρε, αφου τα αμαξακια ΚΟΛΛΑΝΕ στην πιστα ;PPppPPppPp
Apokleiros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Παιδες και εγω το εκρινα αδικα το παιχνιδι , περα απο καποιες ατελιες που εχει στον οπτικο τομεα, το κυριο κομματι του που ειναι η οδηγηση απλα περνει αριστα απο εμενα....p3tran λογο εξεταστικης δεν μπηκα καθολου για forza , το Σαββατο που τελειωνω θα μπω forzatos, μην ξεχνας το αμαξακι που μου εταξες!!!! Θελω ενα καλο σαν τις οδιγικες μου μαγικες ικανοτητες!
p3tran Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 σου "εταξα"? = 450.000cr. ασε τα ψοφια και οδηγα "μαγικα" σε καννα tournament να μασεις καννα φραγκο.
Apokleiros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Απο Σαββατο απογευμα τερμα τα γκαζια!
Toufas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 τα πρωτα playstation δεν θελανε chip για αντιγραφα..και δεν υπήρχε κιολας τοτε.καλαμακι του καφε' date=' στο κουμπακι που πιεζε οταν εκλεινει το καπακι, και ενα demo disc και τα παιζε αμεσως ολα. αλλιως το swap disc κολπο. φιλε μου μαλλον εχεις ξεχασει...συμφωνω για το παραπανω κολπακι σου αλλα εγω θυμαμαι πολυ καλα πως 6 μηνες περιπου αφου το πηρα εβαλα τσιπακι κ με 15 χιλιαρικα τοτε....το θυμαμαι σαν τωρα.οσο για το ds ειναι αυτο που λεω.πωσ ο καθενας παιζει αυτο που του αρεσει καλυτερα.οσο κ να σε πρηζω εγω για την κονσολα μου απο την στιγμη που γουσταρεις εσυ ds το μονο που θα καταφερω ειναι να σου σπασω να νευρα...[/quote'] ποτε το πηρες ομως? εγω μαρτιο 96 , μου χαλασε, το πηγα στην sony στην μεσογειων τοτε, και μου δωσανε καινουριο σε ενα καφε κουτι (ιδιο με το κανονικο κουτι αλλα χωρις τιποτα πανω)
geogoku Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 ποτε το πηρες ομως? εγω μαρτιο 96 ' date=' μου χαλασε, το πηγα στην sony στην μεσογειων τοτε, και μου δωσανε καινουριο σε ενα καφε κουτι (ιδιο με το κανονικο κουτι αλλα χωρις τιποτα πανω)[/quote'] αν θυμαμαι καλα η πρεμιερα του ηταν ανοιξη προς καλοκαιρι κ γω το ειχα παρει χριστουγεννα.ο κολλητος μου το ειχε παρει αυγουστο με adiddas power soccer.το πρωτο ποδοσφαιρακι να φανταστεις...ασχετο:μια διαφορα που ειχε το δικο μου σε σχεση με ολων των αλλων παιδιων που ειχαν ηταν πως το στρογγυλο που γυριζε το cd, κατω απο τα μπιλακια που συγκρατουσε το cd, ηταν σιδερενιο ενω ολων των αλλων ηταν πλαστικο.αν θυμαμαι καλα σε ενα παλιο αγγλικο περιοδικο(playstation pro) ελεγε τον λογο αλλα δεν θυμαμαι.θα το κοιταξω κ θα στο πω αν θες. psn: geogokussj4
Toufas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 αν θυμαμαι καλα η πρεμιερα του ηταν ανοιξη προς καλοκαιρι κ γω το ειχα παρει χριστουγεννα.ο κολλητος μου το ειχε παρει αυγουστο με adiddas power soccer.το πρωτο ποδοσφαιρακι να φανταστεις...ασχετο:μια διαφορα που ειχε το δικο μου σε σχεση με ολων των αλλων παιδιων που ειχαν ηταν πως το στρογγυλο που γυριζε το cd' date=' κατω απο τα μπιλακια που συγκρατουσε το cd, ηταν σιδερενιο ενω ολων των αλλων ηταν πλαστικο.αν θυμαμαι καλα σε ενα παλιο αγγλικο περιοδικο(playstation pro) ελεγε τον λογο αλλα δεν θυμαμαι.θα το κοιταξω κ θα στο πω αν θες. psn: geogokussj4[/quote'] λες ενα χρονο μπροστα σεπτεμβριο 96 ειχε ερθει ευρωπη, και το πρωτο του ποδοσφαιρακι ηταν αν δεν κανω λαθος το actua soccer. το demo disc που ειχε μαζι με την κονσολα ηταν με tonshinden, wipeout,ridge racer και loaded
geogoku Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 λες ενα χρονο μπροστα σεπτεμβριο 96 ειχε ερθει ευρωπη' date=' και το πρωτο του ποδοσφαιρακι ηταν αν δεν κανω λαθος το actua soccer. το demo disc που ειχε μαζι με την κονσολα ηταν με tonshinden, wipeout,ridge racer και loaded[/quote'] εγω θυμαμαι adiddas power soccer...τεσπα παντως το ps1 μου βγηκε σκυλι.αυτο που θελω να πω ειναι πως ειναι κ θεμα τυχης πως θα σου βγει η κανσολα.αν κ πιστευω οτι η πιο αξιοπιστες ειναι η νιντεντο.το game boy το γκρι που εχς απο το δημοτικο κ το σουπερ νιντεντο που εχω ακομη δουλευουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις