S2Katana Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 τα πρωτα playstation δεν θελανε chip για αντιγραφα..και δεν υπήρχε κιολας τοτε.καλαμακι του καφε, στο κουμπακι που πιεζε οταν εκλεινει το καπακι, και ενα demo disc και τα παιζε αμεσως ολα. αλλιως το swap disc κολπο. Eποχες αθωοτητας!
KAKADI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 κακαδι εισαι λολ....μα πολυ λολ ομως.... θα απαντησω, αν και δε χρειαζεται γιατι ποτε δεν απευθυνθηκα σε εσενα προσωπικα, με θεματα και εγω... θεμα 1 ζητησα εγω πραγμα εγγυημενο 100% οτι δεν χαλασει-παθει κατι ΟΧΙ αυτο ειναι μαθηματικα-στατιστηκα αδυνατο να σιμβει, στα τοσα εκατομιρια κονσολων ολλες μα ολλες να δουλευουν αψογα απο την πρωτη στιγμη και καμια να μην εχει καποιο ελλατομα... αλλα δεν χρειαζομαι γνωσεις μαθηματικων-στατιστικης να μου πουν οτι τα χμποχ ειναι made in taiwan.... και εγω εχω αγωρασει προιοντα τα οποια εδωσα πισω λογο προβληματος για αυτο τον λογο υπαρχει η εγγυηση, ολλα cool... θεμα 2 ναι σωστα εχεις καποια λεφτα και θελεις να τα χαλασεις να αγορασεις οτι τραβα η ψυχη σου....ωραια κατεληξες στο χβοχ και στο καθε χβοχ παλη ωραια το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι θα ΣΚΑΣΕΙΣ 500-600? και οχι 5! δεν σου λεει κατι για την ποιοτητα που περημενεις-απαιτεις να εχει αυτο το προιον? οταν (σου ευχομαι) θα πας να παρεις μια SLK ρε φιλτατε και θα τα σκασεις... ΞΕΡΕΙΣ ομως απο πριν οτι το αμαξι θα ειναι το ενα και το αυτο. Φανταζεσε να πηγενες να ψαξεις-μαθεις-ρωτησεις να βρεις τα καταλληλα ανεμιστηρακια-τροφοδωσια-θερμοαγωγιμη παστα για το καρπυρατερ? τραβα για κανα yugo ρε φιλτατε τοτε και <<φτιαξτο μονος σου>> θεμα 3 κυριε σονακια.... πως καταφερες και με κατηγοροποιησες μεσα απο ενα ποστ μου και με εβγαλες σονακια.?.. πως καταλαβες οτι θεωρω οτι οσοι πειραν χμποξ πειραν τοστιερα.. πρεπει να ζω οντως στον δικο μου κοσμο εκει υπαρχουν λιγοτεροι Professor Charles Xavier:fear: θεμα 4 και ΡΩΤΩ, το ποστ που καθομουνα και εγραφα για ενα τεταρτο, πως ακριβως θεωρησες οτι απευθυνοταν σε ΕΣΕΝΑ?.... διαβασε παλη σε παρακαλω πολυ και αφομοίωσε αυτα που γραφω.. θεμα 5 (xtra:-D) Υ.Σ. η τοστιερα μου εχει καλυτερα γραφικα απ την παιχνιδομηχανη σου....ζηλια-ψωρα ζηλια-ψωρα (50 σελιδες πισω ετσι απαντησε ενας 12χρονος σε μια τοτε διαμαχη) φιλε μου δεν σε ξερω καθολου... για εμενα ολη η υπαρξη σου περιοριζεται σε ενα ποστ... αλλα το ποιον των παραπανω απαντησεων σου μου δειχνουν καποιες ενδειξεις για το πως ακριβως εισαι και real life... αυτα.... κατι για εμενα τωρα professor.... εγω φιλε μου ειμαι GAMER!!!! fuck seganitentosonomicrosoft.... απο μικρο παιδι που ηρθα σε επαφη με κατι αταρι αμιγκες και τα λοιπα (6χρονον) τα εχω παρει παραμαζομα ΟΛΛΑ ΜΑ ΟΛΛΑ ΜΑ ΟΛΛΑ ειτε λεγετε πολυ στατιον ητε pokemon ητε crisys....χιλιαδες ωρες.... (με το σονακια γελασα παντως ) ΥΣ βαριεμαι τα μεγαλα ποστ:mad: ΥΣ2 ναι ειμαι ανορθογραφος.... βαριεμαι να γραφω πολλα γι αυτο θα σου απαντησω λιτα..ολη μου υπαρξη περιοριζεται σε ενα ποστ??δεν εισαι σονακιασ??δεν ειπες το xbox τοστιερα στο πρωτο σου ποστ??και ναι την slk θα την ψαξω απο πανω ως κατω μεχρι να την παρω...για πες μου πως ειμαι real life...ειμαι 23 χρονων μαλακας το πιστευεις η οχι..οσον αφορα τα λεφτα εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια..δεν εβγαλα απ το μυαλο μου οτι αναφεροσουν σε μενα, εσυ με ανεφερες στο πρωτο σου ποστ..εσυ μιλισες για τοστιερες και xbox..αυτα και απο μενα λοιπον.. υ.σ._ δεν ειναι ζηλια ψωρα γιατι οντως το xbox μου εχει καλυτερα γραφικα απ την παιχνιδομηχανη σου...
KAKADI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Καλά,το κακάδι είναι σταθερή αξία. μονα 23 ποστς εχω υπερβαλλεις..
MiltoZ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδια, γιατι βλεπετε το θεμα μεσα απο γυαλια?η μικρομαλακη βιαστηκε να βγαλει την κονσολα στην αγορα, τοσο πολυ που μπερδεψανε τα σχεδια της κονσολας με τοστιερα!!!! σκατα στα μουτρα τους λοιπον.... Η πρώτη πρόταση με την δεύτερη δεν πάνε μαζί, δεν νομίζεις? Άσε τουλάχιστον κάποια απόσταση ανάμεσά τους, μην τα γράφεις αυτά κολλητά. Φέρ' το λάου λάου. Όχι τίποτε άλλο, θα μας πάρουν χαμπάρι
KAKADI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δείξε μου το πιο σοβαρό ... σοβαρο με σοβαρο διαφερει...και ειναι καθαρα υποκειμενικο τι θεωρεις εσυ ή εγω σοβαρο..και δεν εχω αναγκη να σου δειξω σοβαρο μηνυμα για να μου πεις μπραβο..εσυ αντιθετα δεν ξερω..
foufoutios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Επαιξα χθες το πολυσυζητημενο και πολυδιαφημισμενο σε αυτο το φορουμ FM2... Αυτα ηταν τα γραφικα που σας εχουν κανει να κολλησετε? το gameplay? η φυσικη των αυτοκινητων? Το παιχνιδι ηταν απλα μετριοτατο.. Τα αυτοκινητα ηταν σαν κολλημενα στην ασφαλτο και ξεχωριστο μερος του παιχνιδιου.. Αν δε δεις με τα ματια σου, δε μπορεις να ξερεις τελικα...
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Ναι foufoutie λάβε όμως και υπόψιν σου ότι το παιχνίδι έχει βγει στης 29/may/2007 και η βαθμολογία που του δίνανε τότε όλα τα περιοδικά(Online & μη) ήτανε άνω του 9.0(Τι στιγμή που άλλα racing της εποχής με το ζόρι έφταναν το 8.5) αυτό σημαίνει κάτι πρέπει να σημαίνει δεν νομίζεις??? Και στο λέω αυτό(Καθαρά φιλικά) γιατί στάνταρ θα το συγκρίνεις με πολύ νεότερα παιχνίδια του είδους.
foufoutios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δε το συνεκρινα με κανενα παιχνιδι... Το αξιολογω σαν μοναδα και οχι σε συγκριση με αλλα... Μου φανηκε μεγαλη πατατα σε σχεση με ολα αυτα που ειχα διαβασει εδω μεσα.. Περιμενεις να δεις καποιο απιστευτο παιχνιδι, χιλιομετρα μπροστα και τελικα καταληγεις με ενα παιχνιδι της σειρας... Και δε μιλαω για το online μερος που μερικοι θα πουν αλλα για γραφικα, χειρισμο κτλ κτλ
anamenos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 απόλυτα προκατειλημμένος, φάε και εσύ την πατάτα GT5, μπορείς...
foufoutios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μιλησα εγω για Gt5? Το μονο που ειπα ειναι η αληθεια και αυτο που ειδα... Τωρα αν σε καποιους αρεσει, δικο τους θεμα.. Τι προβλημα εχουν μερικοι, δε το καταλαβαινω.. Τα αυτοκινητα φαινονται σαν να πετανε πανω απο την ασφαλτο η σαν να εχει πεσει βουτυρο και γλυστρανε!! Απο εκει και περα πειτε ο,τι θελετε...
p3tran Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Επαιξα χθες το πολυσυζητημενο και πολυδιαφημισμενο σε αυτο το φορουμ FM2... Αυτα ηταν τα γραφικα που σας εχουν κανει να κολλησετε? το gameplay? η φυσικη των αυτοκινητων? Το παιχνιδι ηταν απλα μετριοτατο.. Τα αυτοκινητα ηταν σαν κολλημενα στην ασφαλτο και ξεχωριστο μερος του παιχνιδιου.. Αν δε δεις με τα ματια σου, δε μπορεις να ξερεις τελικα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
foufoutios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Εχεις να απαντησεις κατι σοβαρο εκτος απο ειρωνικα (τι εκπληξη) χαμογελακια? Ευχαριστω
p3tran Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 τι να απαντησω? ναι, εχεις δικιο, το παιχνιδι ειναι μετριοτατο, με αυτοκινητα ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ και ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ κομματι του παιχνιδιου. απλα δεν ξερω τι δοκιμασες να παιξεις χτες, και ποιοι ηταν οι λογοι να το δοκιμασεις. γιατι αυτα που εγραψες, μονο επαφη με την πραγματικοτητα δεν εχουνε.... και για να γελασουμε λιγο, συγκρινε μας plz τα physics του forza με τα physics του GRANTURISMO: prologue
johnnypatras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Ρε foufoutie, έλεος δηλαδή, κάνεις καθαρό bashing σε ένα παιχνίδι με άριστες κριτικές από reviews και users, συγκρίνοντάς το με τι; Ποιά είναι η βάση σύγκρισής σου δηλαδή; Με τι controller το έπαιξες; Το μόνο μειονέκτημα που πραγματικά βλέπω εγώ στο παιχνίδι είναι η έλλειψη υποστήριξης της G25. Αν την υποστήριζε, θα ήταν απλά αλλού. Και φυσικά είναι ο κορυφαίος simulator σε κονσόλα, συγκρινόμενος ακόμα και με sims των pc ( αν και, κατά τη γνώμη μου, δεν τα φτάνει, κάνει κάποια compromises για να είναι πιο προσιτό στο mainstream κοινό, αλλά είναι σαφώς πιο hardcore και sim από το GT5 Prologue που έχουμε δει έως τώρα, το οποίο κατ'εμέ είναι "κάτι σαν " sim, όχι καθαρό sim, με πολλούς συμβιβασμούς για να είναι προσιτό στο mainstream κοινό). Γενικά, από την κριτική σου καταλαβαίνω πως μάλλον δεν πολυσυμπαθείς τα car sims ( δεν είναι κακό αυτό βέβαια, αλλά μην απαξιώνεις πολύ καλά games, απλά επειδή δεν αρέσουν σε εσένα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις