kabamaru21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 κακαδι εισαι λολ.... μα πολυ λολ ομως.... θα απαντησω, αν και δε χρειαζεται γιατι ποτε δεν απευθυνθηκα σε εσενα προσωπικα, με θεματα και εγω... θεμα 1 ζητησα εγω πραγμα εγγυημενο 100% οτι δεν χαλασει-παθει κατι ΟΧΙ αυτο ειναι μαθηματικα-στατιστηκα αδυνατο να σιμβει, στα τοσα εκατομιρια κονσολων ολλες μα ολλες να δουλευουν αψογα απο την πρωτη στιγμη και καμια να μην εχει καποιο ελλατομα... αλλα δεν χρειαζομαι γνωσεις μαθηματικων-στατιστικης να μου πουν οτι τα χμποχ ειναι made in taiwan.... και εγω εχω αγωρασει προιοντα τα οποια εδωσα πισω λογο προβληματος για αυτο τον λογο υπαρχει η εγγυηση, ολλα cool... θεμα 2 ναι σωστα εχεις καποια λεφτα και θελεις να τα χαλασεις να αγορασεις οτι τραβα η ψυχη σου....ωραια κατεληξες στο χβοχ και στο καθε χβοχ παλη ωραια το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι θα ΣΚΑΣΕΙΣ 500-600€ και οχι 5! δεν σου λεει κατι για την ποιοτητα που περημενεις-απαιτεις να εχει αυτο το προιον? οταν (σου ευχομαι) θα πας να παρεις μια SLK ρε φιλτατε και θα τα σκασεις... ΞΕΡΕΙΣ ομως απο πριν οτι το αμαξι θα ειναι το ενα και το αυτο. Φανταζεσε να πηγενες να ψαξεις-μαθεις-ρωτησεις να βρεις τα καταλληλα ανεμιστηρακια-τροφοδωσια-θερμοαγωγιμη παστα για το καρπυρατερ? τραβα για κανα yugo ρε φιλτατε τοτε και <<φτιαξτο μονος σου>> θεμα 3 κυριε σονακια.... πως καταφερες και με κατηγοροποιησες μεσα απο ενα ποστ μου και με εβγαλες σονακια.?.. πως καταλαβες οτι θεωρω οτι οσοι πειραν χμποξ πειραν τοστιερα.. πρεπει να ζω οντως στον δικο μου κοσμο εκει υπαρχουν λιγοτεροι Professor Charles Xavier:fear: θεμα 4 και ΡΩΤΩ, το ποστ που καθομουνα και εγραφα για ενα τεταρτο, πως ακριβως θεωρησες οτι απευθυνοταν σε ΕΣΕΝΑ?.... διαβασε παλη σε παρακαλω πολυ και αφομοίωσε αυτα που γραφω.. θεμα 5 (xtra:-D) Υ.Σ. η τοστιερα μου εχει καλυτερα γραφικα απ την παιχνιδομηχανη σου....ζηλια-ψωρα ζηλια-ψωρα (50 σελιδες πισω ετσι απαντησε ενας 12χρονος σε μια τοτε διαμαχη) φιλε μου δεν σε ξερω καθολου... για εμενα ολη η υπαρξη σου περιοριζεται σε ενα ποστ... αλλα το ποιον των παραπανω απαντησεων σου μου δειχνουν καποιες ενδειξεις για το πως ακριβως εισαι και real life... αυτα.... κατι για εμενα τωρα professor.... εγω φιλε μου ειμαι GAMER!!!! fuck seganitentosonomicrosoft.... απο μικρο παιδι που ηρθα σε επαφη με κατι αταρι αμιγκες και τα λοιπα (6χρονον) τα εχω παρει παραμαζομα ΟΛΛΑ ΜΑ ΟΛΛΑ ΜΑ ΟΛΛΑ ειτε λεγετε πολυ στατιον ητε pokemon ητε crisys....χιλιαδες ωρες.... (με το σονακια γελασα παντως ) ΥΣ βαριεμαι τα μεγαλα ποστ:mad: ΥΣ2 ναι ειμαι ανορθογραφος....
christos.p25 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 μάθε ορθογραφία ρε φίλε γιατί μας έβγαλες τα μάτια έξω...
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Ή βάλε αυτό(Αν και εμένα δεν με ενοχλούν τα ορθογραφικά λάθει)το add on αν χρησιμοποιείς mozilla firefox που κάνει τον browser λες και είναι word των office.
kabamaru21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 καλά ε με έσωσες, έμαθα ορθογραφία... +rep στον JUST GAMER προσκυνώ....
xvagos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 'Ολα καλά για την M$ λεφτά έχει, παιχνίδια βγάζει καλά, αλλά η κονσόλα που έφτιαξε είναι για τα ΜΠΑΖΑ!!! Πάρτε το χαμπάρι ρε παλικάρια... Ασχολούμαι με τα video games και ειδικότερα με τα consoles games από την εποχή του Atari2600. Έχω αγοράσει πάνω από 10-12 κονσόλες μέχρι τώρα. Ε ρε φίλε ΚΑΜΙΑ δεν παρουσίασε πρόβλημα ποτέ!!!! Και το τρομερό ΧΒΟΧ360 με τα τρομερά γραφικά του, μου χάλασαν και οι 2 κονσόλες που πήρα. Θα προτιμούσα ένα εκατομμύριο φορές η Μ$ να είχε φτιάξει το ΧΒΟΧ σαν το Full tower ενός H/Y. Ο θόρυβος και μόνο, από το βλαμμένο το drive που πάει σαν τρελό και τα ανεμιστηράκια της κακίας ώρας, μου έσπαγε τα νεύρα. Αν το ΧΒΟΧ360 ήταν αξιόπιστο δεν θα το πούλαγα, τα παιχνίδια του είναι φοβερά δεν αντιλέγω. Αλλά τι να το κάνω αν δεν μπορώ να τα παίξω χωρίς προβλήματα; Και το PS3 αν είχε και αυτό τα ίδια προβλήματα θα το πέταγα από το παράθυρο! Δεν υποστηρίζω καμία εταιρία! Γκέκε; Δεν με ενδιαφέρουν οι κονσόλες, με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Ήθελα να παίξω τα Metroid3, Mario; Πήρα Wii. Ήθελα να παίξω GearofWar, MassEffect; Πήρα ΧΒΟΧ360. (Που να μην έπαιρνα...) Θέλω να παίξω το MGS4,GOW3; Πήρα PS3! Τώρα, όποιος πήρε ένα ΧΒΟΧ360 και πηγαίνει από forum σε forum και υπερηφανεύεται για την υπερ-κονσόλα που πήρε και κάθεται και την συγκρίνει με το PS3, με το Wii ή με το Game Boy, και λέει ότι βγάζει καλύτερα γραφικά και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βγάζει, sorry αλλά δεν λέγεται gamer αλλά επιδειξίας (βλπ. Power PC Users). "Κοίτα μάγκα εγώ έχω Ferrari με 1000 άλογα και ρίχνω και 400 χλμ/ώρα, είπες κάτι;" "Πήρα χτες ένα οκταπύρινο intel και 2-3 κάρτες Geforce 9900GTSX και βγάζω 100fps στο Crysis, μεγάλε!!" Να τις χαίρεστε τις κονσόλες σας. Εμένα να μου επιτρέψετε να χαίρομαι τα παιχνίδια μου.
Daimon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Καλα.. πηγατε εκδρομη και παιζατε PS??? Ελεος Τα βραδια όταν βαριόμασταν, και τις πρωινές όση έμειναν άυπνοι
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 καλά ε με έσωσες, έμαθα ορθογραφία...+rep στον JUST GAMER προσκυνώ.... Κανένα πρόβλημα φιλαράκι. Εδώ είμαστε όλοι για να αλληλοβοηθούμαστε.
anamenos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 θεμα 1ο_ αν βγει ποτε η τελεια συσκευη σαν αυτη που μας τσαμπουνας εσυ μιλα μας να παμε να την αγορασουμε...μια και κανενα μηχανημα στον πλανητη που εχει εγγυηση δεν μας εγγυαται οτι μες την εγγυηση δε θα παθει ποτε τιποτα.. θεμα2ο_ αν εσυ φιλαρακι με αυτα που λες νομιζεις οτι θα με κανεις εμενα η τον οποιοδηποτε να παμε να δωσουμε 500-600 ευρα και να μην ψαξουμε ακομα και τις κουμποτρυπες που αναφερεις κανεις πολυ μεγαλο λαθος..οχι μονο για κονσολα αλλα για οτιδηποτε..κανε εσυ τον γενναιο αμα θες εγω παντως θα το ψαξω.. θεμα 3ο_ τωρα οσο για το ποιος βιαστηκε να βγαλει τι στην αγορα και αν εμοιαζε με τοστιερα ή οχι ουδεν σχολιο κυριε σονακια....αν νομιζεις οτι τα εκατομμυρια των ανθρωπων που προτιμισαν xbox 360 πηραν τελικα τοστιερα τοτε...ΖΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ...εμας δε μας καιγεται καρφι.. θεμα 4ο_ αφου δε σε αγγιξε πραγματικα τοτι ειπα τι καθησες και εγγραψες ολοκληρη εκθεση για να μου απαντησεις....που να σε αγγιζε κι ολας.. Υ.Σ. η τοστιερα μου εχει καλυτερα γραφικα απ την παιχνιδομηχανη σου.... φίλε είσαι πρώτος, SONAKIDES RENT YOUR BLU RAY AND GO HOME... γιατί δεν έχετε ούτε και τα μισά παιχνίδια αντάξια ποιότητας του 360... ζήστε με τις υποσχέσεις της SONY KAI ΟΠΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ THIS IS LIVING , THIS IS FOLDING...
christos.p25 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 'Ολα καλά για την M$ λεφτά έχει, παιχνίδια βγάζει καλά, αλλά η κονσόλα που έφτιαξε είναι για τα ΜΠΑΖΑ!!!Πάρτε το χαμπάρι ρε παλικάρια... Ασχολούμαι με τα video games και ειδικότερα με τα consoles games από την εποχή του Atari2600. Έχω αγοράσει πάνω από 10-12 κονσόλες μέχρι τώρα. Ε ρε φίλε ΚΑΜΙΑ δεν παρουσίασε πρόβλημα ποτέ!!!! Και το τρομερό ΧΒΟΧ360 με τα τρομερά γραφικά του, μου χάλασαν και οι 2 κονσόλες που πήρα. Θα προτιμούσα ένα εκατομμύριο φορές η Μ$ να είχε φτιάξει το ΧΒΟΧ σαν το Full tower ενός H/Y. Ο θόρυβος και μόνο, από το βλαμμένο το drive που πάει σαν τρελό και τα ανεμιστηράκια της κακίας ώρας, μου έσπαγε τα νεύρα. Αν το ΧΒΟΧ360 ήταν αξιόπιστο δεν θα το πούλαγα, τα παιχνίδια του είναι φοβερά δεν αντιλέγω. Αλλά τι να το κάνω αν δεν μπορώ να τα παίξω χωρίς προβλήματα; Και το PS3 αν είχε και αυτό τα ίδια προβλήματα θα το πέταγα από το παράθυρο! Δεν υποστηρίζω καμία εταιρία! Γκέκε; Δεν με ενδιαφέρουν οι κονσόλες, με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Ήθελα να παίξω τα Metroid3, Mario; Πήρα Wii. Ήθελα να παίξω GearofWar, MassEffect; Πήρα ΧΒΟΧ360. (Που να μην έπαιρνα...) Θέλω να παίξω το MGS4,GOW3; Πήρα PS3! Τώρα, όποιος πήρε ένα ΧΒΟΧ360 και πηγαίνει από forum σε forum και υπερηφανεύεται για την υπερ-κονσόλα που πήρε και κάθεται και την συγκρίνει με το PS3, με το Wii ή με το Game Boy, και λέει ότι βγάζει καλύτερα γραφικά και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βγάζει, sorry αλλά δεν λέγεται gamer αλλά επιδειξίας (βλπ. Power PC Users). "Κοίτα μάγκα εγώ έχω Ferrari με 1000 άλογα και ρίχνω και 400 χλμ/ώρα, είπες κάτι;" "Πήρα χτες ένα οκταπύρινο intel και 2-3 κάρτες Geforce 9900GTSX και βγάζω 100fps στο Crysis, μεγάλε!!" Να τις χαίρεστε τις κονσόλες σας. Εμένα να μου επιτρέψετε να χαίρομαι τα παιχνίδια μου. δεν παρουσίασε πρόβλημα καμία κονσόλα ε; πότε; την εποχή των cartridges;;μήπως να κοίταζες προς PS3 μεριά με τον 40ρη δίσκο;. λέω εγώ τώρα, γιατί ένα φιλαράκι μου την έχει αλλάξει την κονσόλα του 3 φορές σερί με pro κ νεκρό blue ray. απλά εσένα σου βγήκε ελαττωματική η γκόμενα κ σε παράτησε (xbox 360) και τώρα τις κράζεις όλες και μας λες να κοιτάξουμε για σαύρες (ps3) επειδή είναι πιο πιστές κ δεν σε αφήνουν στα κρύα του λουτρού. Έλα όμως που δεν βλέπονται ρε φιλαράκι.Γούστα είναι αυτά.. Get over it...
klainmaingr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Συγκρίνετε τώρα και το failure rate του 360 me to ps3 να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!! Έλεος όμως...
Udontneed2know Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Συγκρίνετε τώρα και το failure rate του 360 me to ps3 να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!! Έλεος όμως... εντελως οτι ναναι, δεν βαριεσαι... συγχαρητρια και στον xvagos για το καταπληκτικο του post.
modecris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Καλά,το κακάδι είναι σταθερή αξία. Ο kabamaru21 καλά τα είπε άσχετα αν είχε ορθογραφικά λάθη το παιδί...καλό είναι να κοιτάμε αυτό που μας δείχνει κάποιος και όχι το δάχτυλό του. Και εσύ xvagos μια χαρά τα λες.Όμως αν είχες απείραχτα τα 360 σου δεν θα είχες κανένα πρόβλημα.Εκτός ίσως από λίγη φασαρία για το πήγαινε-έλα στην Γερμανία. Ειδικά το τελευταίο και αφού είδες από πρώτο χέρι τι παίζετε με την αξιοπιστία τους.
geogoku Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 παιδια εγω εχω ps3 απο τη μερα που εκανε το ντεμπουτο του στην αγορα της ευρωπης.δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα προς στιγμην βεβαια.ουτε το psp που εχω σπασει μου εβγαλε κατι.το ps1 ηταν πραγματικα σκυλι με ολη την εννοια της λεξης.απο τα πρωτα που ειχαν ερθει κ απο τα πρωτα τσιπαρισμενα.Ελα ομως που το ps2 μου εχει βγαλει την πιστη....κ εννοω το χοντρο κ οχι το σλιμ.το 2ο που εχς κανω την προσευχη μου για να παιξει.κ με εξαιρεση το πρωτο το δευτερο ειναι μαμα ουτε καν το εχς τσιπαρει.που θελω να καταληξω....αγαπησα το ps για καποια πραγματα που μου προσφερε.καθε ενας απο εμας αγοραζει το καθετι γιατι τι γουσταρει για καποιο λογο.εγω π.χ. αγορασα το 3 γιατι ειμαι φαν των japanese rpg's κ υπυρξε στιγμη που ειπα θελω xbox για το blue dragon.ειναι ανουσιο να μαλωνουμε γιατι δεν βοηθαμε κ κανενα απο τους υποψηφιους αγοραστες.κ στο κατω κατω ρε παιδια ποια ειναι καλυτερη στο τελος θα δουμε.εχουμε ακομα να λιωσιουμε τα δαχτυλακια μας....ευτυχως μεσα στο 2008 θα βγουν ουκ ολιγα κ για τις "τρεις κονσολες" οποτε ....keep playing and have fun gamers ειμαστε ρε παιδια οχι underground συνδεσμιτες "περιεργων ομαδων"... να μπαινε κ τιποτα στην τσεπη μας να λεγα οκ....
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 παιδια εγω εχω ps3 απο τη μερα που εκανε το ντεμπουτο του στην αγορα της ευρωπης.δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα προς στιγμην βεβαια.ουτε το psp που εχω σπασει μου εβγαλε κατι.το ps1 ηταν πραγματικα σκυλι με ολη την εννοια της λεξης.απο τα πρωτα που ειχαν ερθει κ απο τα πρωτα τσιπαρισμενα.Ελα ομως που το ps2 μου εχει βγαλει την πιστη....κ εννοω το χοντρο κ οχι το σλιμ.το 2ο που εχς κανω την προσευχη μου για να παιξει.κ με εξαιρεση το πρωτο το δευτερο ειναι μαμα ουτε καν το εχς τσιπαρει.που θελω να καταληξω....αγαπησα το ps για καποια πραγματα που μου προσφερε.καθε ενας απο εμας αγοραζει το καθετι γιατι τι γουσταρει για καποιο λογο.εγω π.χ. αγορασα το 3 γιατι ειμαι φαν των japanese rpg's κ υπυρξε στιγμη που ειπα θελω xbox για το blue dragon.ειναι ανουσιο να μαλωνουμε γιατι δεν βοηθαμε κ κανενα απο τους υποψηφιους αγοραστες.κ στο κατω κατω ρε παιδια ποια ειναι καλυτερη στο τελος θα δουμε.εχουμε ακομα να λιωσιουμε τα δαχτυλακια μας....ευτυχως μεσα στο 2008 θα βγουν ουκ ολιγα κ για τις "τρεις κονσολες" οποτε ....keep playing and have fun gamers ειμαστε ρε παιδια οχι underground συνδεσμιτες "περιεργων ομαδων"... να μπαινε κ τιποτα στην τσεπη μας να λεγα οκ.... τα πρωτα playstation δεν θελανε chip για αντιγραφα..και δεν υπήρχε κιολας τοτε. καλαμακι του καφε, στο κουμπακι που πιεζε οταν εκλεινει το καπακι, και ενα demo disc και τα παιζε αμεσως ολα. αλλιως το swap disc κολπο. το θεμα μιας και επειδη ειναι console games και οχι high definition video....το χετε χασει λιγο. εχω xbox εδω και 13 μηνες, και δεν μου εχει χαλασει. δεν παιζω πολυ πλεον, μιας και βαριεμαι, και ισως να το στελνα σε καμια γερμανια για να παρω falcon, αλλα Ps3, για να παιξω καποια games που ΘΑ βγουνε, και θα ειναι καλα επειδη ηταν τα παλια καλα (lol?) δεν θα παιρνα. το τελευταιο 6μηνο, πιο πολυ εχω παιξει ds παρα xbox...
geogoku Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 τα πρωτα playstation δεν θελανε chip για αντιγραφα..και δεν υπήρχε κιολας τοτε.καλαμακι του καφε, στο κουμπακι που πιεζε οταν εκλεινει το καπακι, και ενα demo disc και τα παιζε αμεσως ολα. αλλιως το swap disc κολπο. φιλε μου μαλλον εχεις ξεχασει...συμφωνω για το παραπανω κολπακι σου αλλα εγω θυμαμαι πολυ καλα πως 6 μηνες περιπου αφου το πηρα εβαλα τσιπακι κ με 15 χιλιαρικα τοτε....το θυμαμαι σαν τωρα.οσο για το ds ειναι αυτο που λεω.πωσ ο καθενας παιζει αυτο που του αρεσει καλυτερα.οσο κ να σε πρηζω εγω για την κονσολα μου απο την στιγμη που γουσταρεις εσυ ds το μονο που θα καταφερω ειναι να σου σπασω να νευρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις