Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με χάλασε :) φαίνεται αυτό και από τις απαντήσεις μου στο παρελθόν για το θέμα. (στο παλιό τόπικ που πόσταρε ο pds και όχι μόνο)

Eσυ μπορει οντως να μην ασχοληθηκες με αυτο το τοπικ αλλα μην λες οτι ασχοληθηκα εγω.Οι απαντησεις μου δεν ξεπερνουν τις 5 και μαλιστα ειναι εκτος θεματος(vs).;)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλές φήμες:

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/02/19/xbox-360-blu

WE THOUGHT GAME DEVELOPERS might be the first to out this kind of info but noooo.

It seems cunning hacks from Aussie site Smarthouse have obtained a confession from a Microsoft insider claiming that the Vole may hatch a Blu-ray spawn for its gaming console, as early as May 2008.

According to Smarthouse, apart from the obvious dead-end that HD-DVD will become in no time at all, several Volish business partners have already informed the console-dabbling software firm of their intention to opt for the Sony format, forcing the Voleʼs paw in the matter.

In all fairness, La Voleʼs, “weʼre committed to the HD-DVD camp” argument didnʼt fly (or is this 20/20 hindsight?) – the fact that Xbox 360 didnʼt ship with a HD-DVD unit was a dead giveaway.

Letʼs see if Tosh buys a Blu-ray licence, now... µ

Δημοσ.
Αφού άλλαξα 3 ΧΒΟΧ360 - το πρώτο RROL, το δεύτερο RROL και το τρίτο το μπρίκαρα και το πούλησα- (μου μείναν και 5-6 αυθεντικά games και δεν ξέρω τι να τα κάνω... μα καλά όλοι φλασαρισμένα τα έχουν τα XBOX τους) και ένα Wii - το πούλησα- , πήρα ένα PS3 60GB .

Άντε να έρθουν και τα MGS4, GTA4, GT5, FFXIII, GoW3...

ρε φιλε ειλικρινα με κατι μυνημ,ατα σα και τα δικα σου τα παιζω τελειως ομως ετσι?δε μιλαω για την τελικη επιλογη μαγκια σου αλλα χρειαστηκεσ να αλλα αλλαξεις 3 xbox και ενα wii για να κατα ληξεις στο ps3?και καλα αφου ειδες το πρωτο rod δεν εκανεσ τιποτα για να αποφυγεις τα αλλα???σορρυ ρε φιλε αλλα και μονο που καθησες να χασεισς τοσα λεφτα απο κονσολες χωρις να κανεις κατι να τις προστατεψεις αυτο παει να πει οτι θα χεις και συνεχεια με το ΅πολυαγαπημενο΅ σου ps3..

ολα αυτα που γραφετε κατα καιρους περι αξοιοπιστις του ps3

Δημοσ.
Αφού άλλαξα 3 ΧΒΟΧ360 - το πρώτο RROL, το δεύτερο RROL και το τρίτο το μπρίκαρα και το πούλησα- (μου μείναν και 5-6 αυθεντικά games και δεν ξέρω τι να τα κάνω... μα καλά όλοι φλασαρισμένα τα έχουν τα XBOX τους) και ένα Wii - το πούλησα- , πήρα ένα PS3 60GB .

ρε φιλε ειλικρινα με κατι μυνημ,ατα σα και τα δικα σου τα παιζω τελειως ομως ετσι?δε μιλαω για την τελικη επιλογη μαγκια σου αλλα χρειαστηκεσ να αλλα αλλαξεις 3 xbox και ενα wii για να κατα ληξεις στο ps3?και καλα αφου ειδες το πρωτο rod δεν εκανεσ τιποτα για να αποφυγεις τα αλλα???σορρυ ρε φιλε αλλα και μονο που καθησες να χασεισς τοσα λεφτα απο κονσολες χωρις να κανεις κατι να τις προστατεψεις αυτο παει να πει οτι θα χεις και συνεχεια με το ΅πολυαγαπημενο΅ σου ps3..

ολα αυτα που γραφετε κατα καιρους περι αξοιοπιστιας του ps3 σε σχεση με το xbox μου ακουγονται κινεζικα..πηρατε μια κονσολα και ακουτε οτι εχει βγαλει στο παρελθον καποια προβληματα καντε κατι ωφελιμο για να μη βγαλει..δε θα σας παρει πολλα γυρω στα 30 ευρω ελεος..

οσο για το gt5 που εχω ακουσει τα απιστευτα γι αυτο το game απ τα φιλαρακια μου κατσε να βγει forza 3 και τα λεμε...

ξαφνικα τωρα ολους τουσ σονακιδες τους νοιαζουν οι πωλησεις..εκει που χρησιμοποιουσαν τα επιχειρηματα τους αλλου τωρα τσουπ και οι πολησεις..

το ξεβρακωμα θα ερθει και θα γινει με συνοπτικες διαδικασιες.

BE PREPARED...

Δημοσ.

Έπρεπε να παίξεις το lost odyssey πριν το σουτάρεις που σ΄αρέσουν τα jrpgs. Το FFXIII έχει 1-2 χρονάκια ακόμα.

p.s. Και δεν κράταγες τουλάχιστον το Wii για να περνάει η ώρα? :-D

Δημοσ.

ολα αυτα που γραφετε κατα καιρους περι αξοιοπιστιας του ps3 σε σχεση με το xbox μου ακουγονται κινεζικα..πηρατε μια κονσολα και ακουτε οτι εχει βγαλει στο παρελθον καποια προβληματα καντε κατι ωφελιμο για να μη βγαλει..δε θα σας παρει πολλα γυρω στα 30 ευρω ελεος..

Ο πελάτης φταίει! Όχι ο κατασκευαστής!

Ε ρε γέλια!

Πλάκα μας κάνεις έτσι?

Δημοσ.
Ο πελάτης φταίει! Όχι ο κατασκευαστής!

Ε ρε γέλια!

Πλάκα μας κάνεις έτσι?

πστ θα σου πω ενα μυστικο αλλα μην ταραχτεις και σε ξυπνησει οκ? ο κατασκευαστης στα ματησε να φταιει....για τις παλιες κονσολεσ λοιπον που εφταιγε επρπεπε και εσυ να κανεις κατι για να απολαυσεις την κονσολα σου...

Δημοσ.

kakadi έχεις φίλε μου ΧΒΟΧ360;

Αν έχεις, τι την κάνεις εσύ για να την προστατεύσεις από τα 3RROL;

Πες μου και εμένα να ξέρω ΟΚ!

Δημοσ.

Απλό είναι φίλτατοι. Αν έχεις από τις παλιές κονσόλες 360 χωρίς hdmi βάζεις αυτό(το έχω βάλει κι εγώ) & αν έχεις από τις καινούργιες βάζεις αυτό το modification που έφτιαξε ο φίλος oracle22

Δημοσ.

Ρε παιδια, γιατι βλεπετε το θεμα μεσα απο γυαλια?

η μικρομαλακη βιαστηκε να βγαλει την κονσολα στην αγορα, τοσο πολυ που μπερδεψανε τα σχεδια της κονσολας με τοστιερα!!!! :shock: σκατα στα μουτρα τους λοιπον....

τωρα αυτα που λεει ο κακαδι δεν με αγγιζουν καν.... :-(

εγω φιλε ειμαι καταναλωτης ΑΠΑΙΤΩ, ΑΠΑΙΤΩ, ΑΠΑΙΤΩ, απο την στιγμη που θα σκασω τα λεφτα μου, που με κουραση εβγαλα, με το που βαλω την κονσολα στην μπριζα να παιζει απροβληματιστα καλλυτερα απο ελβετικο ρολοι για 5 χρονια τουλαχιστο....

να σκεφτω να ψαξω να βρω σιριαλ ναμπερ απο κονσολα να δω αμα εχει hdmi falcon skatalcon... τι drive φορα και μετα να ψαξω να βρω ανεμιστηρα αντιστασεις τρυπες ανιγματα χασημο της εγγυησης βησματα τροφοδοσια καθετα η οριζοντια..

χωρια που οτι και να βρω τελικα απο την στιγμη που ξεπακεταρω την κονσολα και καθε φορα που παταω το ON μεχρι τον αιωνα τον απαντα θα εχω τον φοβο μην το παρω στην μασχαλη και τον στελνω κλοτσοντας στην γερμανια....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ?

πολλα πραματα ανεχεστε,, πολυ ευκολα κιολας

και εγω σκοπευω να παρω την κονσολα θα ανεχτω τα απο πανω ΑΛΛΑ σε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα τα δικαιολογήσω

ουτε θα πω στον αλλον MA ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΣ την κονσολα σου η πηγες σαν γουρουνι στο σακι να την αγορασεις.:shock:...ΤΗ σκατααα ειναι η ΚΟΝΣΟΛΑ που θα πρεπει να σκεφτω-ψαξω ενα λεπτο παραπανω απαξ και αποφασισω να την αγορασω..

Η βασικη ιδεα για την αγορα της ειναι αυτη------>

(την αγορασα για διασκεδαση κατα βουληση..)

τις λυπες πιπες που ερχοντε εξτρα, θα μαθω να ζω με αυτες αλλα ουτε θα χρυσωσω το χαπι ουτε θα τις δικαιολογήσω ουτε θα τις υποβαθμισω...

απλα οταν φορτωνω θα εχω καποιων να ξεσπαω-βριζω:o

Δημοσ.
Ρε παιδια, γιατι βλεπετε το θεμα μεσα απο γυαλια?

η μικρομαλακη βιαστηκε να βγαλει την κονσολα στην αγορα, τοσο πολυ που μπερδεψανε τα σχεδια της κονσολας με τοστιερα!!!! :shock: σκατα στα μουτρα τους λοιπον....

τωρα αυτα που λεει ο κακαδι δεν με αγγιζουν καν.... :-(

εγω φιλε ειμαι καταναλωτης ΑΠΑΙΤΩ, ΑΠΑΙΤΩ, ΑΠΑΙΤΩ, απο την στιγμη που θα σκασω τα λεφτα μου, που με κουραση εβγαλα, με το που βαλω την κονσολα στην μπριζα να παιζει απροβληματιστα καλλυτερα απο ελβετικο ρολοι για 5 χρονια τουλαχιστο....

να σκεφτω να ψαξω να βρω σιριαλ ναμπερ απο κονσολα να δω αμα εχει hdmi falcon skatalcon... τι drive φορα και μετα να ψαξω να βρω ανεμιστηρα αντιστασεις τρυπες ανιγματα χασημο της εγγυησης βησματα τροφοδοσια καθετα η οριζοντια..

χωρια που οτι και να βρω τελικα απο την στιγμη που ξεπακεταρω την κονσολα και καθε φορα που παταω το ON μεχρι τον αιωνα τον απαντα θα εχω τον φοβο μην το παρω στην μασχαλη και τον στελνω κλοτσοντας στην γερμανια....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ?

πολλα πραματα ανεχεστε,, πολυ ευκολα κιολας

και εγω σκοπευω να παρω την κονσολα θα ανεχτω τα απο πανω ΑΛΛΑ σε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα τα δικαιολογήσω

ουτε θα πω στον αλλον MA ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΣ την κονσολα σου η πηγες σαν γουρουνι στο σακι να την αγορασεις.:shock:...ΤΗ σκατααα ειναι η ΚΟΝΣΟΛΑ που θα πρεπει να σκεφτω-ψαξω ενα λεπτο παραπανω απαξ και αποφασισω να την αγορασω..

Η βασικη ιδεα για την αγορα της ειναι αυτη------>

(την αγορασα για διασκεδαση κατα βουληση..)

τις λυπες πιπες που ερχοντε εξτρα, θα μαθω να ζω με αυτες αλλα ουτε θα χρυσωσω το χαπι ουτε θα τις δικαιολογήσω ουτε θα τις υποβαθμισω...

απλα οταν φορτωνω θα εχω καποιων να ξεσπαω-βριζω:o

θεμα 1ο_ αν βγει ποτε η τελεια συσκευη σαν αυτη που μας τσαμπουνας εσυ μιλα μας να παμε να την αγορασουμε...μια και κανενα μηχανημα στον πλανητη που εχει εγγυηση δεν μας εγγυαται οτι μες την εγγυηση δε θα παθει ποτε τιποτα..

θεμα2ο_ αν εσυ φιλαρακι με αυτα που λες νομιζεις οτι θα με κανεις εμενα η τον οποιοδηποτε να παμε να δωσουμε 500-600 ευρα και να μην ψαξουμε ακομα και τις κουμποτρυπες που αναφερεις κανεις πολυ μεγαλο λαθος..οχι μονο για κονσολα αλλα για οτιδηποτε..κανε εσυ τον γενναιο αμα θες εγω παντως θα το ψαξω..

θεμα 3ο_ τωρα οσο για το ποιος βιαστηκε να βγαλει τι στην αγορα και αν εμοιαζε με τοστιερα ή οχι ουδεν σχολιο κυριε σονακια....αν νομιζεις οτι τα εκατομμυρια των ανθρωπων που προτιμισαν xbox 360 πηραν τελικα τοστιερα τοτε...ΖΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ...εμας δε μας καιγεται καρφι..

θεμα 4ο_ αφου δε σε αγγιξε πραγματικα τοτι ειπα τι καθησες και εγγραψες ολοκληρη εκθεση για να μου απαντησεις....που να σε αγγιζε κι ολας..

Υ.Σ. η τοστιερα μου εχει καλυτερα γραφικα απ την παιχνιδομηχανη σου....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...