Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ασχετως που δεν το γνωριζεις, το xboxlive περσι το 2007 ηταν το ΠΡΩΤΟ μεσο στην ενοικιαση HD ταινιων, ξεπερνωντας σε τζιρο ακομα και τις μεγαλες αλυσιδες της αμερικης.

υπο αυτο το πρισμα εγραψα μερικες σελιδες πριν οτι η ms με τη μαχη hd-dvd/bluray, απλα κερδιζε πολυτιμο χρονο.

με το ιδιο πρισμα την συμφερει κιολας που θα σταματησει το hd-dvd, γιατι ετσι οσοι εχουν 360 και επιθυμουν HD υλικο πλεον στρεφονται αποκλειστικα στην online υπηρεσια της.

με την ιδια ακριβως λογικη και παλι, εχει νοημα να πει κανεις ακομα και οτι στην τελικη την ms δεν την συμφερει καν να βγαλει ενα bluray drive eιτε εξωτερικο ειτε εσωτερικο στο 360.

;]

και φυσικα, για να μην μπερδευομαστε, αλλο το "ΘΑ" που λεμε για το ps3 (ποτε ΘΑ βγαλει games) και αλλο το "ΘΑ" που λεμε για το 360 (ποτε ΘΑ υποστηριχτει επισημα αυτη η συμπληρωματικη υπηρεσια ταινιων στην Ελλαδα)

τελος, η μη-υποστηριξη του bluray απο την microsoft, κατα τη γνωμη μου θα εκανε πολυ περισσοτερο καλο στον καταναλωτη,

αφου αντι να του πουλαει "φυκια για μεταξωτες κορδελες" (τυπου ειναι και γαμω το bluray και το χρειαζεσαι)

θα περναγε το παιχνιδι εκει που μετραει, δηλαδη στις μειωσεις τιμων και στις αυξησεις των υπηρεσιων για τον τελικο χρηστη.

ομως αυτη ειναι και η πιο δυκολη περιπτωση, και το βλεπω πιο δυσκολο να συμβει. πιο ευκολο να πεταξεις ενα drive bluray διπλης ταχυτητας εξωτερικο και να καθαρισεις ετσι.. ;]

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο το "στην Ελλαδα" ερχεται και δενει με ολα τα αλλα.. :-) Προσωπικα πιστευω οτι θα αργησει παρα πολυ, οπως και ολα τα τελευταια τεχνολογικα επιτευγματα αλλωστε.. Οι ταινιες που βγαινουν σε BR θα ειναι διαθεσιμες και σε HD?

Δημοσ.

να μην πιστευεις οτι θα αργησει (ποσο μαλλον "παρα πολυ"), γιατι θα κανεις λαθος ;) (ασχετως που ειναι σχετικα ασημαντο οταν μιλαμε για games)

οσο για το ps3, αν αληθευει το παρακατω διαφημιστικο,

ετοιμαστειτε στον επομενο μηνα να αγορασετε τα τελευταια 40αρια με το prologue στα 399

medium.jpg

Δημοσ.

Βέβαια επέτρεψε μου να διαφωνήσω σε αυτό

οποιος κατσει μεχρι το 2015 με την ιδια κονσολα, οποια και να ειναι αυτη, ειναι οχι απλα casual, αλλα για λυπηση gamer.

Γιατί σέβομαι γνωστούς μου πoυ έχουν ακόμα PS2! (Πώρωση με το προηγούμενο MotoGP με 4 χειριστήρια.)

Γιατί κάποιοι παντρευτήκαν και έχουν ακόμα την ʽπαιδικήʼ τους κονσόλα και παίζουν pro με τον κουμπάρο.

Γιατί χιλιάδες συνάνθρωποί μας γα διάφορους λόγους αγόρασαν PS2 αυτά τα Χριστούγεννα.

Δεν είναι για λύπηση! Προς θεού! Μιλάς ίσως για το 85% των κατόχων κονσόλας!

Εδώ σύμφωνο μαζί σου, εγώ ακόμα έχω το PlayStation ONE (PS One) με το PRO EVOLUTION SOCCER 2 και TEKKEN 3 και μερικές φορες έρχονται φιλί μου και παίζουμε, μάλιστα πέρσι όταν πήγα ΡΌΔΟ εκδρομή με το σχόλιο, το πήρα μαζί μου, μιλάμε για πολύ λιώσιμο τα βραδια και τις πρωινές μέρες, τουλάχιστον 15 άτομα ήταν στο δωμάτιο μου και περιμένανε να παίξουν.

Δημοσ.

H sony για να γεμισει τα χρονο 2008 με παιχνιδια θα βγαζει πρωτα εκδοσεις prologue και υαστερα το κανονικο . Ειπαμε this is living και This is folding!!!Eτσι για να βρω την φορμα μου!Παιδες p;aystastionakides που σας εχει βαρεσει το high definition κατακεφαλα, και εγω τα εφαγα αυτα , αλλα καταλαβα που παει η δουλεια και βγηκα απο το μαντρι γιατι γουσταρω να παιζω παιχνιδια και να τα απολαμβανω! Αυτη ειναι η αληθεια , αυτο το μηχανημα της sony δεν μου θυμιζει σε τιποτα πια το καλολατρεμενο μου playstation 1 ΚΑΙ 2!!! ΤHI9S IS LIVING παιδια και κοιτατε να περνατε ωραια με κονσολα και οχι να γινεσται υπερμαχοι των μεγαλοκαρχαριων! Εγω διασκεδαζα πολυ περισοτερο με το 360μ και για αυτο το πουλισα το αλλο! Καθαρα απο διασκεδαση τι μου δινει το ενα και τι το αλλο, και στην συγκριση αυτη το ps3 εχανε κατα πολυ!

Δημοσ.
Ειπαμε this is living και This is folding!!!Eτσι για να βρω την φορμα μου!

εσενα προσπαθω να φανταστω τι σε χτυπησε στο κεφαλι, αλλα ακομα και η φαντασια εχει τους περιορισμους της.. :-D

τετοια μεταστροφη, οποιος και να πει οτι την περιμενε ή την ειχε φανταστει, ειναι μεγαλος ψευτης :lol:

edit:

...και οχι να γινεστε υπερμαχοι των μεγαλοκαρχαριων!

ας δουμε τις δηλωσεις απο τον social media manager της sony στο official blog του ps3..

I donʼt know how much you gamers have been following the Blu-ray vs HD-DVD “format war”, but since every PS3 owner has a stake in it, I thought Iʼd share some interesting developments that have taken place recently…

http://blog.us.playstation.com/2008/02/18/is-the-format-war-over/

"...αλλα αφου καθε χρηστης ps3 εχει συμφερον απο το bluray...." 5_whistle.gif

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να απαντήσω σε αυτό, μεγάλο παιδί είσαι. Σκέψου λίγο και θα καταλάβεις.

Kαταλαβαινω, οτι σας χαλασε παρα πολυ η ξαφνικη και γρηγορη νικη του blu-ray,

Καταλαβαινω, οτι επισης χαλαστηκατε που αρχισε να παιρνει το Ps3 κεφαλι στις πωλησεις και να περναει το 360,

Καταλαβαινω, οτι εξακολουθει να σας χαλαει που η αγαπημενη σας κονσολα εξακολουθει να ειναι αναξιοπιστη σαν Hardare.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι θα φτανατε στο σημειο να πατε να βγαλετε αναξιοπιστο ακομα και το BBC, κατηγορειτε τον PDS οτι εχει μετοχες στην sony , εσεις κυριοι ποσες μετοχες εχετε απο την Microsoft και συμπεριφερεστε ετσι?

Δημοσ.
Kαταλαβαινω,

Καταλαβαινω,

Καταλαβαινω,

αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι το nick σου ειναι προφητικο για σενα, κ. U dont need 2 know

:-D

Δημοσ.

Καταλαβαινω, οτι επισης χαλαστηκατε που αρχισε να παιρνει το Ps3 κεφαλι στις πωλησεις και να περναει το 360,

Καταλαβαινω, οτι εξακολουθει να σας χαλαει που η αγαπημενη σας κονσολα εξακολουθει να ειναι αναξιοπιστη σαν Hardare.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι θα φτανατε στο σημειο να πατε να βγαλετε αναξιοπιστο ακομα και το BBC, κατηγορειτε τον PDS οτι εχει μετοχες στην sony , εσεις κυριοι ποσες μετοχες εχετε απο την Microsoft και συμπεριφερεστε ετσι?

Τι τους τα λές μωρέ...

Ποιός έχασε τον διάλογο για να τον βρούνε αυτοί;

Λοιπόν...

1)Το 360 γ@μεί και θα γ@μεί εις τους αιώνας των αιώνων αμήν μέχρι η μητέρα micro$oft να βγάλει καινούρια φριτέζα!!

2)Όποιος ανταγωνισμός υπάρχει είναι άχρηστος και πολύ λίγος για τους hardcore gamers (απο πότε λέγεται hardcore ο ανταγωνιστικός/καμμένος gamer δεν ξέρω...)

3)Το ps3 είναι για τα ανάθεμα και το blueray είναι σκατά (μέχρι να έρθει στο 360 το ίδιο format αλλα με μεγαλύτερο drivespeed)

4)Το wii (άσχετο) είναι ανάξιο αναφοράς μιας και τα γραφικά και η ανάλυση η οποία παίρνουμε στην super clear FHD tv μας είναι αστεία και έτσι δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να παίξουμε παιχνίδια που το gameplay τους γαμεί πολλά απο τα αισθητικά αριστουργήματα του ps3 & 360..(τελικά καλα γραφικά = καλό παιχνίδι κύριοι power gamers?)

Είναι μια καλή σύνοψη των 200++ σελίδων;

*Παρακαλώ όπως διορθώσετε οποιαδήποτε ατασθαλεία και παράλειψη χρησιμοποιώντας ιδία παραπομπή απο το ίδιο thread.

**Αυτοκριτική;/Παραδοχή λαθών;

No way.. jose..

Δημοσ.

Πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με χάλασε :) φαίνεται αυτό και από τις απαντήσεις μου στο παρελθόν για το θέμα. (στο παλιό τόπικ που πόσταρε ο pds και όχι μόνο)

Το ότι θα αρχήσει από φέτος το ps3 να παίρνει κεφάλι στις πωλήσεις και να μειώνει την διαφορά από το 360 είναι κάτι που έχω γράψει πολλές φορές εδώ στο παρελθόν, θα έπρεπε να ήσουν πιο προσεκτικός ;)

Εσύ που το ξέρεις ότι εξακολουθεί να είναι αναξιόπιστη? Έχεις κάποιο λινκ ή ....

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι θα φτανατε στο σημειο να πατε να βγαλετε αναξιοπιστο ακομα και το BBC...

Καλά... έχω απαντήσει σχετικά με αυτό το θέμα, από εκεί και πέρα ότι καταλαβαίνει ο καθένας :D

Δημοσ.

5x500 2x200 και 1 300αρης και ενας 200αρης στο συρταρι

divx? μονο εκει που δεν υπαρχει αλλη επιλογη....δηλαδη pdtv (top gear, nip tuck, colbert, stewart)ταινιες που δεν ηπαρχουνε σε HD, αν καιγομαι, dvdr αν οχι, υπομονη μολις βγουνε σε HD

Δημοσ.

Αφού άλλαξα 3 ΧΒΟΧ360 - το πρώτο RROL, το δεύτερο RROL και το τρίτο το μπρίκαρα και το πούλησα- (μου μείναν και 5-6 αυθεντικά games και δεν ξέρω τι να τα κάνω... μα καλά όλοι φλασαρισμένα τα έχουν τα XBOX τους) και ένα Wii - το πούλησα- , πήρα ένα PS3 60GB .

Άντε να έρθουν και τα MGS4, GTA4, GT5, FFXIII, GoW3...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...