tmjuju Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 χωρο εχει και το zipdrive.το θεμα ειναι οτι ειναι ΑΡΓΟ!!!! αμα παω εγω να σου το πουλησω για nextgen αποθηκευτικο μεσο, τι κανεις? το καταπινεις ή λες "για κατσε ρε μπαρμπα, το εργαλειο σερνεται" ? και σερνεται ΤΩΡΑ, ποσο μαλλον στα 5-10 χρονια που οραματιζεστε μερικοι... οσο για αυτους που ψωνιζουν games console για ...video player... ξερω μερικους, και μαντεψε... ολοι εχουν ps3 Είπαμε τα 7 χρόνια είναι κάτι καλό για τον καταναλωτή! (Νa μη σου πω και για τον μέσω Έλληνα οικογενειάρχη) Αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι ακόμα πουλάει το PS2. Επίσης ότι η επιτυχία μιας κονσόλας δεν βασίζεται στην ταχύτητα της ή στο νούμερο παιχνιδιών -αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το Wii πουλάει. Όσο για αυτούς που γνωρίζεις ότι το έχουν και το έχουν και σαν Player, θα ήθελα να μου πεις το εξής: Νομίζεις ότι έχουν κάνει λάθος επιλογή? Μήπως ήταν άλλη η καλύτερη κονσόλα? Προσωπικά πιστεύω ότι πιθανά να έκαναν σωστή επιλογή, γιατί το «τι είναι καλή κονσόλα» είναι διαφορετικό στο δικό τους μυαλό από αυτό που εσύ θεωρείς καλύτερο. Άσχετο με τα παραπάνω: λέγετε το νήμα PS3 vs XBOX 360 και βλέπω ότι οι περισσότεροι έχουν απάντηση του τύπου Α ή Β. Ακόμα και στην έκθεση (ή δεν ξέρω πως λέγετε πλέων το μάθημα στα λύκεια) μας δίδασκαν ότι καλό είναι πολλές φορές να μην τασσόμαστε σε στρατόπεδα. Αλλά η απάντηση μας να είναι {Ναι/Όχι} Μεν Αλλά Πάρα πολλοί συνφορουμήτες δυστυχώς βλέπουν από το δικό τους στρατόπεδο την ʽμάχηʼ. Προσωπικά επαναλαμβάνω, ότι δεν υπάρχει 1 και μοναδική καλύτερη κονσόλα. Για κάθε έναν άλλη είναι η καλύτερη κονσόλα. Το σημαντικό είναι να ρωτήσεις τον άλλο τι περιμένει από την κονσόλα. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να σου απαντήσει «μια κονσόλα που να παίζει κόπιες» ή «θέλω Blu» ή θέλω μια με 100ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 καλα ρε pds, και κατι αλλο:αφου ειναι στα @@ σου τα 200ε κερατιατικα (~50% της σημερινης αξιας) που εδωσες παραπανω για το ps3 με τα "ΘΑ" και τα "ΘΑ", (την "επενδυση σου" οπως μας εγραψες) γιατι δεν πας να παρεις ενα wii ή ενα 360, να ξεφορτωθεις και τις παρωπιδες σου στην τελικη ρε παιδι μου, ε? μηπως τελικα δουλευεις τον εαυτο σου? λεω εγω τωρα.... ;] Δεν ειπα οτι στα @@ τα 200e. Mια κονσολα ηθελα να αγορασω και η επιλογη μου ειναι το Ps3 για τους λογους που ειπα.Δεν αποκλειω να αγορασω και μια απο τις αλλες αν τα πραγματα δεν πανε οπως τα περιμενω. Δεν εχω παρωπιδες.Σου ειπα πιο ειναι το σκεπτικο μου για την αγορα κονσολας.Οποιος εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα εχει παρωπιδες?Η δουλευει τον εαυτο του? Προσωπικά επαναλαμβάνω, ότι δεν υπάρχει 1 και μοναδική καλύτερη κονσόλα. Για κάθε έναν άλλη είναι η καλύτερη κονσόλα. Το σημαντικό είναι να ρωτήσεις τον άλλο τι περιμένει από την κονσόλα. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να σου απαντήσει «μια κονσόλα που να παίζει κόπιες» ή «θέλω Blu» ή θέλω μια με 100ευρώ. Ακριβως.
p3tran Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ρε tmjuju μπαγιατικα ψαρια μας πουλας για φρεσκα. τα "this is living" κλπ αν δεν εχεις πληροφορηθει, δεν απεδωσαν. καλως ή κακως το ps3 απο οτι δειχνουν τα νουμερα απετυχε να "πλασαριστει" οπως ηθελε η sony. αναγκαστικα εχει στοιβο μαχης και για αυτο. οταν μιλαμε για games console, αρνουμαι να αριθμησω ως πλεονεκτηματα πραγματα που για τον πρωταρχικο και βασικο σκοπο της συσκευης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πλεονεκτηματα. αμα θελω να δω video, ειχα που να το δω και πριν το 360 και το ps3. και για να σου απαντησω, ναι, πιστευω οτι το ps3 σαν βασικη επιλογη για games αυτη τη γενια ειναι υποδεεστερη απο το 360. αυτο ειναι κατι που ισχυει αδιακοπα απο τις αρχες του '06 μεχρι και σημερα, που εχουμε 2008. τωρα το αν καποιος θα κατσει να ψησει τον αλλονα να παρει μια παιχνιδομηχανη για να βλεπει ταινιες/για να κανει folding, ειναι κατι που ειναι εξω απο τις ορεξεις μου αλλα και το επιχηρηματολογιο μου. οταν εγω ελεγα μην βιαστειτε για ps3, δεν εχει games και δεν εχει αρκετες ταινιες, επεσε 200ε. θα μου πεις οτι εκανα λαθος στην δικη σου περιπτωση, γιατι οι ταινιες που ειδες αξιζαν εξτρα 200ε? ε πεστο, αλλα μονο μη μου πεις οτι αξιζαν τα games, γιατι εκει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.... οσο για τα 7 χρονια ακομα, που τα βλεπεις και σαν "καλο για τον καταναλωτη", εχω ξαναπει και το ξαναλεω: οποιος κατσει μεχρι το 2015 με την ιδια κονσολα, οποια και να ειναι αυτη, ειναι οχι απλα casual, αλλα για λυπηση gamer.
MiltoZ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 pds ξαναδιάβασα όλο το τόπικ που λες και δεν διαπίστωσα ότι αν κάποιος τρίτος το διάβαζε θα έβγαζε το συμπέρασμα που λες. Με την καμία όμως. Πάντως έχει πλάκα να κάνεις ανασκαφή καμιά φορά, πολύ γέλιο ο SOP1ΗOLI Κι εδώ όμως ο Pitzamaramas έγραψε δεν μπορείς να πεις: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1666841&postcount=198 @ xvagos σχολίασα για αυτό που λες στην προηγούμενη σελίδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 pds ξαναδιάβασα όλο το τόπικ που λες και δεν διαπίστωσα ότι αν κάποιος τρίτος το διάβαζε θα έβγαζε το συμπέρασμα που λες. Με την καμία όμως. Τα θετικα για HD-DVD σχολια με τα θετικα για blu ray ηταν τα ιδια?Προς τα που εγερνε η ζυγαρια? Ουτε εγω οταν το διαβαζα εβγαλα συμπερασμα οτι θα νικησει το HD-DVD οπως και εσυ γιατι εισαι εξυπνο παιδι Μιλαμε ομως για τα ποστ.Βεβαια ειναι λογικο να υπηρχαν τετοια ποστ γιατι οι περισσοτεροι ειναι xbox-fans εδω.Αν μου ελεγες αυτο ολα οκ. Κι εδώ όμως ο Pitzamaramas έγραψε δεν μπορείς να πεις:http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1666841&postcount=198 Με τον με τον Pitzamarama καναμε πλακα και δεν ημασταν on-topic.Αλλα μονο τα δικα του βρισκεις αστεια ε?(αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι ακριβως αν ειχα πει και εγω κατι αστειο) Eιχε οντως γελιο παντως.
Udontneed2know Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ή τρολάρει. Σε κάθε περίπτωση... failed. το ακουσαμε και αυτο, οτι τρολλαρει το BBC, να δω τι αλλο θα ακουσουμε
p3tran Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ε ναι!! BBC, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΜΕΡΙΚΩΝ!
MiltoZ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 το ακουσαμε και αυτο, οτι τρολλαρει το BBC, να δω τι αλλο θα ακουσουμε Δεν χρειάζεται να απαντήσω σε αυτό, μεγάλο παιδί είσαι. Σκέψου λίγο και θα καταλάβεις.
Apokleiros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ρε tmjuju μπαγιατικα ψαρια μας πουλας για φρεσκα. τα "this is living" κλπ αν δεν εχεις πληροφορηθει, δεν απεδωσαν. καλως ή κακως το ps3 απο οτι δειχνουν τα νουμερα απετυχε να "πλασαριστει" οπως ηθελε η sony. αναγκαστικα εχει στοιβο μαχης και για αυτο. οταν μιλαμε για games console, αρνουμαι να αριθμησω ως πλεονεκτηματα πραγματα που για τον πρωταρχικο και βασικο σκοπο της συσκευης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πλεονεκτηματα. αμα θελω να δω video, ειχα που να το δω και πριν το 360 και το ps3. και για να σου απαντησω, ναι, πιστευω οτι το ps3 σαν βασικη επιλογη για games αυτη τη γενια ειναι υποδεεστερη απο το 360. αυτο ειναι κατι που ισχυει αδιακοπα απο τις αρχες του '06 μεχρι και σημερα, που εχουμε 2008. τωρα το αν καποιος θα κατσει να ψησει τον αλλονα να παρει μια παιχνιδομηχανη για να βλεπει ταινιες/για να κανει folding, ειναι κατι που ειναι εξω απο τις ορεξεις μου αλλα και το επιχηρηματολογιο μου. οταν εγω ελεγα μην βιαστειτε για ps3, δεν εχει games και δεν εχει αρκετες ταινιες, επεσε 200ε. θα μου πεις οτι εκανα λαθος στην δικη σου περιπτωση, γιατι οι ταινιες που ειδες αξιζαν εξτρα 200ε? ε πεστο, αλλα μονο μη μου πεις οτι αξιζαν τα games, γιατι εκει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.... οσο για τα 7 χρονια ακομα, που τα βλεπεις και σαν "καλο για τον καταναλωτη", εχω ξαναπει και το ξαναλεω: οποιος κατσει μεχρι το 2015 με την ιδια κονσολα, οποια και να ειναι αυτη, ειναι οχι απλα casual, αλλα για λυπηση gamer. Tα ιδια πιστευω και εγω, και μακαρι τοτε να μην την εκανα την αγορα γιατι απο το παρε πουλισε μου φυγαν στον δρομο τα 200 ευρω! Αλλα τι να κανουμε ειχαμε την ΚΑΨΟΥΡΑ μας να παιξουμε FORMULA 1 , οπου και εκει η μεγαλη εταιρια φροντισε να μας γραψει στα παπαρια της!!!! Ε και εγω εκανα το ιδιο....Δεν το βλεπεις ρε pds οτι δεν εχει σκοπο τα παιχνιδια η sony , θα σου φτιαξει το home θα μπαινεις μεσα στο ΜΑΝΤΡΙ σαν ΠΡΟΒΑΤΟ και θα ξοδευεις χρονο ασκοπα αφου δεν θα εχει παιχνιδια να παιξεις...Θα τα σκασεις χοντρα και θα λες και ευχαριστω, κατσε να δεις οτι αυτο θα γινει, την εχω παρει πρεφα την ΦΑΜΠΡΙΚΑ της SONY . GAMERS: SONY θελουμε παινχιδια , τι εχεις να κανεις για αυτο???? SONY: Ετοιμαζω το ΜΕΓΑ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ HOME θα σας βαλω ολους στο ΜΑΝΤΡΙ!!! GAMERS: ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LITLE BIG PLANET?ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!! Παει και αυτο εχασε το τρενο!!!!
chill Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 http://kotaku.com/357951/microsoft-lights-up-gdc-with-red-ring-of-death Είναι τόσο καλό μηχάνημα που ακόμα και αυτά που χρησιμοποιούνται για παρουσιάσεις τα φτύνουν!!!! Axa0x0a0x0a0x0a0xa0x0a. RED RING OF DEATH EXCLUSIVE ON XBOX!!!! Apokleiros ξέχασες το THIS IS LIVING THIS IS FOLDING έχεις χάσει την φόρμα σου τελευταία!!!!
tmjuju Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ρε tmjuju μπαγιατικα ψαρια μας πουλας για φρεσκα. τα "this is living" κλπ αν δεν εχεις πληροφορηθει, δεν απεδωσαν. καλως ή κακως το ps3 απο οτι δειχνουν τα νουμερα απετυχε να "πλασαριστει" οπως ηθελε η sony. αναγκαστικα εχει στοιβο μαχης και για αυτο. οταν μιλαμε για games console, αρνουμαι να αριθμησω ως πλεονεκτηματα πραγματα που για τον πρωταρχικο και βασικο σκοπο της συσκευης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πλεονεκτηματα. αμα θελω να δω video, ειχα που να το δω και πριν το 360 και το ps3. και για να σου απαντησω, ναι, πιστευω οτι το ps3 σαν βασικη επιλογη για games αυτη τη γενια ειναι υποδεεστερη απο το 360. αυτο ειναι κατι που ισχυει αδιακοπα απο τις αρχες του '06 μεχρι και σημερα, που εχουμε 2008. τωρα το αν καποιος θα κατσει να ψησει τον αλλονα να παρει μια παιχνιδομηχανη για να βλεπει ταινιες/για να κανει folding, ειναι κατι που ειναι εξω απο τις ορεξεις μου αλλα και το επιχηρηματολογιο μου. οταν εγω ελεγα μην βιαστειτε για ps3, δεν εχει games και δεν εχει αρκετες ταινιες, επεσε 200ε. θα μου πεις οτι εκανα λαθος στην δικη σου περιπτωση, γιατι οι ταινιες που ειδες αξιζαν εξτρα 200ε? ε πεστο, αλλα μονο μη μου πεις οτι αξιζαν τα games, γιατι εκει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.... οσο για τα 7 χρονια ακομα, που τα βλεπεις και σαν "καλο για τον καταναλωτη", εχω ξαναπει και το ξαναλεω: οποιος κατσει μεχρι το 2015 με την ιδια κονσολα, οποια και να ειναι αυτη, ειναι οχι απλα casual, αλλα για λυπηση gamer. Όχι p3tran δεν είπα ότι είχες λάθος για τα 200ε… όποιος είχε τα έδωσε. Μάλιστα και εγώ έλεγα υπομονή. Άλλωστε κάποιοι περίμεναν να πάει το PS2 στα 100ευρώ για να το αγοράσουν – και καλά έκαναν -. Ούτε είπα ότι έχει καλύτερα games το PS3. Πέραν των όποιων διαξιφισμών έχω και εγώ εκφράσει την άποψη ότι αυτή τη στιγμή περισσότερα Games θα βρει κάνεις στο 360. Και είναι αυτή η πραγματικότητα. Άσε γιατί και εγώ την πότισα κάποτε γιατί περίμενα….linux… (ps2/ps3…. Ίσως στο 4…5..6..) Δεν διαφωνεί κανείς για τις πατάτες της sony! Απλά αυτό που εξηγώ είναι ότι δύστυχος δεν είμαστε δίκαιοι σε αυτό το tread. Γιατί για να είσαι δίκαιος πρέπει υποχρεωτικά να λες και τα καλά και τα άσχημα μιας κονσόλας και να σκεύασε όλους τους πιθανούς ʽπελάτεςʼ. Άρα επιμένω ότι το Blu έχει και τα καλά του και τα άσχημα του. Και σαν console.- (όχι hardcore gaming console) έχει και τα υπέρ του. Ενώ από εσένα ακούω μόνο τα άσχημα. Εδώ είναι που σου λέω ότι μην είσαι μόνιμα αρνητικός. Το βλέπω ότι διάφοροι εριστικοί μπορεί να σε εκνευρίζουν αλλά πιθανά είναι καλύτερα να περιγράφεις και τις δύο οπτικές γωνίες power/casual για να μην μπερδεύουμε τον απλό κοσμάκη. Πλάκα Πλάκα σου προτείνω να βάλεις στην υπογραφή σου κάτι του στιλ: «Προσοχή είμαι Power gamer και οι απόψεις που εκφράζω δεν θα πρέπει να μπερδεύονται με απόψεις casual gamers» «Οι συμβουλές μου είναι μόνον για τους elite gamers … αν δεν είστε δεν με νοιάζει εγώ εκφράζω αυτούς… μην μπερδεύεστε» Όπως έλεγαν και οι ManoWar κάποτε ʽif you are not true metal you are not my friendʼ Τεσπα, πιστεύω ότι όποιος έχει δει τα στατιστικά σου σε διάφορα παιχνίδια έχει μια καλή ιδέα για την κατηγορία στην οποία ανήκεις. Εδώ στο insomnia από όσο έχω δει λίγοι είναι οι power (πλέον) και περισσότεροι οι casual… Βέβαια επέτρεψε μου να διαφωνήσω σε αυτό οποιος κατσει μεχρι το 2015 με την ιδια κονσολα, οποια και να ειναι αυτη, ειναι οχι απλα casual, αλλα για λυπηση gamer. Γιατί σέβομαι γνωστούς μου πoυ έχουν ακόμα PS2! (Πώρωση με το προηγούμενο MotoGP με 4 χειριστήρια.) Γιατί κάποιοι παντρευτήκαν και έχουν ακόμα την ʽπαιδικήʼ τους κονσόλα και παίζουν pro με τον κουμπάρο. Γιατί χιλιάδες συνάνθρωποί μας γα διάφορους λόγους αγόρασαν PS2 αυτά τα Χριστούγεννα. Δεν είναι για λύπηση! Προς θεού! Μιλάς ίσως για το 85% των κατόχων κονσόλας!
MiltoZ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί σέβομαι γνωστούς μου πoυ έχουν ακόμα PS2! (Πώρωση με το προηγούμενο MotoGP με 4 χειριστήρια.)Γιατί κάποιοι παντρευτήκαν και έχουν ακόμα την ʽπαιδικήʼ τους κονσόλα και παίζουν pro με τον κουμπάρο. Γιατί χιλιάδες συνάνθρωποί μας γα διάφορους λόγους αγόρασαν PS2 αυτά τα Χριστούγεννα. just kidding
foufoutios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δε μπορω να καταλαβω πως ενα συν του Ps3 (το blu ray player) προσπαθειτε να το δειξετε σαν μειον... Πραγματικα ειναι πολυ αστειο.. Σαν απαντηση θα λαβω οτι αγοραζεις game console και τη γνωστη καραμελιτσα που διαβαζουμε τοσο καιρο βεβαια... Το να υπαρχει ομως και player επομενης γενιας σε τετοια τιμη, μονο εσεις θα μπορουσατε να το κανετε αρνητικο! Ειπαμε το ΧΒΟΧ ειναι καλυτερο στα παιχνιδια απο το Ps3 ομως το Ps3 εχει αλλα θετικα που το XBOX τωρα αρχιζει να τα φανταζεται.. (Αν ειχε επικρατησει το HD DVD φανταστειτε τι θα ειχε γινει απο ΧΒΟΧ fans...) αυτα τα ολιγα..
p3tran Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Ειπαμε το ΧΒΟΧ ειναι καλυτερο στα παιχνιδια απο το Ps3 σωστα αλλα το Ps3 εχει αλλα θετικα που το XBOX τωρα αρχιζει να τα φανταζεται.. το μελλον συμφωνα με το "οραμα" της m$ αλλα και πολλων αλλων, ειναι το ηλεκτρονικα distributed material. σε αυτον τον τομεα η m$ ειναι ηδη μπροστα απο οποιοδηποτε δισκακι, αλλα μαλλον θα χρειαστει να περασει παλι χρονος για να το "φανταστειτε" ολοι..
foufoutios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Τωρα εσυ μιλας για κατι που ειναι ακομα ιδεα P3tran.. Εγω μιλησα για γεγονοτα και το γεγονος οτι επικρατησε το blu ray σε σχεση με το HD σαν φορματ. Το τι θα γινει σε καποια χρονια δε το ξερω ουτε εγω ουτε εσυ.. Μεχρι πριν 5 χρονια το απλο DVD μας φαινοταν το απολυτο μεσον.. "ηλεκτρονικα distributed material" Ειναι αυτα τα ΘΑ που λες και εσυ καμια φορα στα posts σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις